همراهان گرامی !
استغفار ۷۰ بندی به صورت مستقل جهت استفاده بهتر شما در این کانال👇👇
@tobe70bandy
بارگذاری شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهارشنبه_سوری
📽سابقه چهارشنبه سوری بالاخره به کی برمیگرده و این رسم از کجا شکل گرفته و باب شده؟
🔊 #استاد_رحیم_پور_ازغدی
💥ببینید و انتشار دهید
♦️آمریکا فهمید ایران میزنه پشت عربستانو خالی کرد
عربستانم فهمید آمریکا فقط نفتشو میخواد رفت سراغ چین
چینم فهمید عربستان از ایران میترسه گفت نترس پسرم ایران دوست خودمه برو از عمو یه عذرخواهی بکن بقیه اش با من😂
ایران وقتی فهمید عربستان اومده عذرخواهی کنه گفت عموجون دیگه تکرار نشه😂
✍یاس
♦️یک مقام پنتاگون از برخورد یک جنگنده روسی با یک پهپاد آمریکایی MQ9 بر فراز دریای سیاه خبر داد.
🔷 شهید آوینی: «حلقومها را میتوان برید، امّا فریادها را هرگز! فریادی كه از حلقوم بریده برمیآید، جاودانه میماند.»
🔸شهید حججی را ابتدا به دار آویخته و سپس ذبح کردند! یکی از شاهدان عینی می گوید قبل از به دار آویختن وی از او سوال کردند نامت چیست و او پاسخ داد: «محسن حججی هستم از نجف آباد اصفهان» سوال دوم: آیا فرزند داری؟ «بله یک فرزند پسر»
🔸نقل است که این که شهید بزرگوار لحظاتی قبل از پیوستن به کاروان عاشورا با صدای بلند بیان نمود «خدایا کمکم کن.» (برشی از کتاب زیر تیغ) آری حلقوم ها را می توان برید اما ندای حق طلبان هیچگاه در تاریخ گم نمی شود حتی اگر حلقوم دنیایی آنها را بریده باشند!
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای لیلا و دو تا مریض تیمارستانی😂
از زبان حاجآقا کشاورز😁
#خنده_حلال
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢سرود «عزیزم حسین» در کربلا طنین انداز شد
شب گذشته جمع کثیری از کودکان ایرانی در بین الحرمین به همراه کودکان عراقی سرود عزیزم حسین را همخوانی کردند.
💥توییت استاد #رائفی_پور
♦️ حالا که عدهای وطنفروش با حمایت تمام عیار و ناجوانمردانه رسانهای غرب، بهدنبال سفیدسازی و مظلومنمایی از تشکیلات عین النجاست کومله هستند، بیایید با هشتگ #جنایات_کومله برای ثبت در تاریخ، اقدامات وحشیانه و سبوعانه این وحوش وطنفروش را به گوش مردم برسانیم.