eitaa logo
🌹صدرا🌹
552 دنبال‌کننده
28.9هزار عکس
35.2هزار ویدیو
314 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️اولین کسی که گفت: امام حسین را سیاسی نکنید
🔹7 مرداد؛ مراسم اعطای حکم رئیس‌جمهور منتخب توسط رهبر انقلاب /تحلیف «مسعود پزشکیان» ۹ مردادماه برگزار می‌شود 🔹 مراسم تنفیذ و اعطای حکم چهاردهمین دوره‌ی ریاست جمهوری اسلامی ایران و آغاز به‌کار رسمی رئیس جمهور منتخب، یکشنبه 7 مرداد 1403 با حضور رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود. 🔹تحلیف «مسعود پزشکیان» ۹ مردادماه برگزار می‌شود 🔹یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس گفت که ۹ مرداد مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور منتخب در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.    
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤💚کل سفرم به مکه و مدینه در ۳ دقیقه یکی از زائرا
📸 دو قاب از آخرین انتخابات ایران و آمریکا بعد از اعلام نتایج
پروفسور هانری کربن فیلسوف فرانسوی: همهٔ ادیان با مرگ پیامبران خود مردند یهود با مرگ موسی(؏) مسیحیت با عروج عیسی(؏) و سایر طبقات مسلمانان با رحلت محمد(ص) فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند آنها نامزد مرگ نیستند چون حسین(؏) را در ابتدا و مهدی(عج) را در انتهای راه دارند حسین(؏) از عمق تاریخ آنها را هل میدهد و مهدی(عج) آنها را به آینده دعوت میکند .. 🏴
سلام صبحگاهی سلام امام زمانمان🖤
عبرتان تاریخ مرد هزار چهره تاریخ ((( شبث بن ربعی تمیمی ))) وی از قبیله بنی تمیم و آخرین دسته اعراب بودند که اسلام آوردند. شبث در سن ۹ یا ۱۳ سالگی مسلمان شد. بعد از رحلت رسول اکرم(ص)، شبث از اسلام برگشت و موذن زنی به نام سجاح شد که ادعای پیامبری می کرد. بعد از سرکوبی پیامبران دروغین توسط ابوبکر، باز مسلمان شد و با خلیفه بیعت کرد. بعد از دستگیری توسط ابوبکر، با ابوبکر، عمر و سپس عثمان ( لعنة الله علیهم ) بیعت کرد. شبث از معترضان به فساد عثمان بود و به مخالفان سیاسی خلیفه پیوست. پس از قتل عثمان، با امیرالمؤمنین علی(علیه السّلام ) بیعت کرد. در صفین به خوارج پیوست و از امام جدا شد. امام با او صحبت کرد و از خوارج جدا جست. پس از شهادت امیرمؤمنان(علیه السلام ) با امام حسن(علیه السّلام ) به شرط جهاد برضد معاویه ( علیه الهاویه ) بیعت کرد. شبث از کسانی بود که معاویه ( علیه الهاویه ) او را طی درگیری با امام حسن(علیه السّلام ) خرید. پس از مرگ معاویه ( علیه العنة و العذاب ) وقتی امام حسین(علیه السّلام ) قصد خروج بر یزید ( علیه الهاویه و العذاب ) را نمود، از کسانی بود که به امام نامه نوشت و او را به کوفه دعوت کرد. وقتی عبیدالله بن زیاد( ملعون الی الابد ) بر کوفه مسلط شد، به مسلم خیانت کرد و به عبیدالله ( ملعون الی آخر ) پیوست. در کربلا جزو فرماندهان عمربن سعد( لعنه الله علیه) بود و به خیمه های امام حسین(علیه السلام ) حمله کرد و به شکرانه کشتن امام حسین(علیه السّلام ) مسجدی در کوفه ساخت. پس از شهادت اباعبدالله الحسین ( علیه السّلام ) ، و قیام مختار، چون از بزرگان و اشراف کوفه بود، به مختار پیوست و رئیس پلیس کوفه شد. با مختار به اختلاف رسید و به مصعب بن زبیر پیوست. با کمک شبث، مصعب نیز موفق به شکست و قتل مختار شد. پس از آنکه بنی‌امیه به ریاست مروان، قصد حمله به زبیریان را نمود، از آل زبیر جدا شد و به مروان بن حکم پیوست. با کمک مروان، ال زبیر را در هم شکست و مصعب را گردن زد و با حجاج ابن یوسف ثقفی ( علیه العنه و العذاب ) بیعت کرد. در نهایت شبث در سن۹۰ یا ۱۱۲ سالگی از دنیا رفت.
3.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر حرفهایش دقیق و متناسب با این روزهاست. این حرفها رو اصولگرایان باید با طلا بنویسند و نصب‌العین قرار دهند. خدا رحمتش کنه روحش شاد🌷 ✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست حتما ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت مستندساز انگلیسی از لحظه مواجه اش با حرم امام حسین... این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست...
📸 ‏مسجد کاپال در اندونزی که در سال ۲۰۱۹ با الهام از کشتی نوح(ع) ساخته شده است
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⚠️ باور می‌کنید این مقدس‌نماها حسین(ع) را کشتند؟! ⭕️ امام را به قتل رساندند و رفتند تا نماز عصر بخوانند! 👈 این خطر در کمین ما هم هست؛ مراقب باشیم!