eitaa logo
🌹صدرا🌹
527 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓نحس بودن روزها مثل ماه صفر، واقعیت دارد یا خرافات است؟ سید حسین روحبخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: "یواش یواش" ... انتظار اسرائیلی ها جزیی از تنبیه و پاسخ ماست. سید حسن نصرالله خطاب به صهیونیست‌ها: بکشید ما را، ما نیز می‌کُشیم شما را. 😂😂👌💪💪
‏از وقتی سید علی فرمان حمله صادر کرده ۶.۴ تریلیون دلار در سهام جهان تبدیل به کود شده :)))
اقتدار یعنی این این همه کشور بیان التماس توروخدا بی‌خیال بشید نزنید یا اگه میزنید یواش بزنید سایت مستدام آقا جان❤️
فوری: یحیی سنوار به عنوان رئیس جدید حماس جانشین شهید اسماعیل هنیه شد. چرا یحیی سنوار جایگزین شهید هنیه شد ؟ ۱. رابطه سنوار با اعضای محور مقاومت به ویژه ایران و حزب الله بسیار خوب است ۲. سنوار نقش بسیار مهمی در عملیات طوفان‌الاقصی داشت ۳. رابطه دفتر سیاسی و فرماندهی نظامی حماس محکمتر می شود ۴. سنوار فردی سرسخت است و اهل کوتاه آمدن از حق فلسطینیان نیست.
💢تا دیروز می‌گفتن: آمریکا و اسرائیل به ایران حمله کنند رژیم عوض بشه. 💢امروز میگن: جنگ خوب نیست! چرا به اسرائیل حمله کنیم که اونها هم حمله کنند؟ پ.ن: آفتاب پرست هم اینقدر رنگ عوض نمی‌کنه:// ✏️محب امام خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا می داند جهان آبستن چه حوادثی هست. کمربندهارا محکم ببندید و عزم ها را راسخ کنید به ساعت موعود نزدیک می شویم جند الله در تقابل با جنود شیطان و طاغوت قرار می گیرد. "ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم"
⭕️نابودی اسرائیل توسط ایران در آخرالزمان ... وعده الهی است و خداوند خلف وعده نمی‌کند✌️
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞تفاوت فاحش مغز مرد و زن... تفاوتی که اسلام ۱۴۰۰ سال پیش به آن اشاره کرده بود، تحقیقات علمی دنیا در سال ۲۰۲۴ به آن دست یافته است.
طعنه سنگین مجری آمریکایی به وضعیت بازارهای مالی جهان؛ ایران هنوز یک موشک هم شلیک نکرده، ولی جهان در حال فروپاشی است! فعال مجازی آمریکایی و ضد صهیونیست در واکنش به سقوط بازارهای مالی جهان در پی اقدام قطعی ایران در تنبیه «اسرائیل»نوشت: ایران هنوز یک موشک هم شلیک نکرده، ولی جهان در حال فروپاشی است. به گزارش خبرگزاری مهر، جکسون هینکل که در شبکه اجتماعی ایکس از حامیان فلسطین است به وضعیت سقوط آزاد بازارهای مالی جهان در پی حمله قطعی تلافی جویانه و قریب الوقوع ایران ضد «اسرائیل» در پی تجاوز تل آویو به خاک ایران و ترور فرماندهان مقاومت در لبنان و اسماعیل هنیه واکنش نشان داد. فعال مجازی آمریکایی و ضد صهیونیست در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس به اقتدار موشکی ایران تعظیم کرد. هینکل اوضاع بازارهای مالی جهان طعنه سنگین مجری آمریکایی به وضعیت بازارهای مالی جهان؛ هینکل اوضاع بازارهای مالی جهان و سقوط وضعیت شاخص بازارهای مالی و بورس‌های جهان را قبل از واکنش نظامی ایران به تمسخر گرفت.
🔹رسانه عبری: اسرائیل اسماعیل هنیه اهل مذاکره را ترور کرد تا یحیی سنوار به وجود آورنده 7 اکتبر رهبر حماس شود. ِ