eitaa logo
🌹صدرا🌹
527 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥در مساجد خواسته های رهبر انقلاب برزمین مانده... 💥برادرانِ مسئول در مرکز رسیدگی به امور مساجد! چهل سال و اندی از انقلاب اسلامی میگذرد، همه ی جبهه باطل در جنگی ترکیبی با تمام قوا و ناجوانمردانه به جنگ انقلاب اسلامی آمده اند... 💥روح الله زم میگه ما ۱۸ ساعت در شبانه روز علیه انقلاب فعالیت میکردیم 💥در همین حال بسیاری از سنگر های انقلاب فقط هنگام اقامه نماز درشان باز است. 💥در گام دوم انقلاب، حلقه های میانی(مجموعه های فعال مردمی انقلابی)، باید مسئولینی که ترک فعل میکنند را پاسخگو کنند.
19.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شنیدید به خانمایی که کاشت ناخن دارند، میگییم وضو و غسلتون درست نیست؛ فوری میگن با اجازه مرجعمون تیمم و جبیره میکنیم!!!!!!! پاسخ این توجیه را ببینیم و لطفا تو هر گروه و کانالی هستید پخش کنید و اگر تونستید و کسی رو می‌شناسید که ناخن کار هست یا خودش و فامیلش کاشته بفرستید "🏴charlie"
جامعه ایمانی نگران فتنه‌ها نیست؛ چرا که مومنین در دل فتنه‌ها آبدیده می‌شوند و منافقین از پس آن رسوا می‌گردند. آنچه شایسته نگرانی است خارج ماندن از جریان حق است. لحظه به لحظه بایدجایی که ایستاده‌ایم را رصدکنیم و از خود مراقبت نماییم. اینکه کجا ایستاده‌ایم در نسبت و رابطه ما با معنا می‌شود. "محمدتقی نظریان مفید"
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶اثبات معجزه اباالفضل (س) برای روس ها در سوریه‼️ 1️⃣فرماندهی کلان: مقام معظم رهبری در جریان آزاد سازی بوکمال 2️⃣و فرماندهی منطقه: سپهید شهید حاج قاسم سلیمانی 3️⃣و با فرماندهی میدان: سردار نوعی اقدم( جانباز و بردار دو شهید) با امضای خون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای امسال مراسم عاشورای حسینی و اعلام همبستگی با قرآن با نوای حیدر حیدر در خیابان اصلی شهر اسلو منتهی به کاخ پادشاهی نروژ فقط حیدر امیرالمؤمنین است حزب شیطان، قصد خاموش کردن چراغ هدایت را دارند؛ ولی نمیدانند خود باعث برافروخته ترشدن این چراغ میشوند.....
1.11M
🔥⚠️تبریک میگم به متحصنین!😑 چه تصویر خوبی دارید توی این شرایط از نظام مخابره میکنید به عالم!😓 آفرین! 🇮🇷🚩🏴
🔴برخی بعد از ظهور به حضرت مهدی میگویند بازگرد ⏺در برخی روایات آمده است برخی از افراد و گروه‌ها زمانی که آن حضرت ظهور می‌کند می‌گویند: ای فرزند فاطمه! بازگرد ما به تو نیازی نداریم! وقتی می‌گوییم جامعه آماده فداکاری، یعنی جامعه‌ای که در شوق دیدار و جهاد و شهادت در رکاب او سراز پا نشناسد. و او را با خون ها، جان ها، پاره پاره‌های تن یاری و نصرت برسانند سخنرانی سید حسن نصرالله در شب سوم محرم الحرام ۱۴۴۵ هجری قمری (۱۴۰۲/۰۴/۲۹)
🔴 شاهین نجفی… چرخنده ترین مطرب «اصیل» . بچه حزب اللهی ابتدا بودایی دهه ۷۰ی کمونیست دهه ۹۰ی شاه پرست  ۱۴۰۰ی. ده سال دیگه چه چرخشی خواهند داشت؟🤔 صد درصدیه
محرمیت زوجین بعد فوت محدود می شود به این صورت که مرد همسر خودش را می تواند در داخل قبر قرار دهد اما نمی تواند به بدن همسرش بصورت عریان نگاه کند و اگر هم غسل کرد از روی پارچه ای به ناچار غسل دهد علت محدودیت در محرمیت زوجین، عقد نکاح در اثر فوت یکی از زوجین فسخ می شود و احکام خاص محرمیت و زناشویی هم به تبع آن از بین می رود
می‌نویسد: بسیار از افرادی که در قتل امام سوم شیعیان، حسین بن علی علیه السلام شرکت داشتند، در زمان امام علیه السلام در رکاب او بودند و پیش از صلح حسن علیه السلام، مایه ی از هم پاشیدگی لشکر امام علیه السلام شدند. از آن جمله، شمر بن ذی الجوشن است... آری، این گروه، همان خیانت کارانی بودند که خاطر مبارک ذریه ی رسول الله صلی الله علیه و آله را آزردند... یکی دیگر از کارهای در این دوران، شرکت در توطئه ی قتل حُجر بن عدی است. شمر از جمله کسانی بود که علیه وی شهادت دروغ داد و مقدمات قتل این صحابی بزرگ علی علیه السلام را فراهم کرد...شرح آن در تحلیل آمد
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از پر مغز ترین سخنرانی هایی که در سر تا سر جغرافیای مقاومت از ایران تا عراق در دهه اول محرم دیده شد همین است حتما وقت بگذارید ببینید میگوید: در زمان جنگ نرم، در زمان انکار خدا، همجنس گرایی، اباحه گری، دروغ، فساد و جنگ اقتصادی جان خود را کف دست میگذاریم و آبروی خود را زیر پا میگذاریم "Gole Narges"