eitaa logo
🌹صدرا🌹
550 دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
37.8هزار ویدیو
315 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
بانو تو را برای رضای خدا زدند یک شهر در مقابل چشمم تو را زدند تا آمدم به خویش تو را بی هوا زدند “این غم کجا برم که تو را مردها زدند” این داغ‌ها روایتِ افسوسِ حیدر است یک تن نگفت فاطمه ناموس حیدر است
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعوای ۲ کارشناس عرب در مورد ایران
5.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ محافظی که تا لحظه آخر رئیس جمهور شهید را تنها نگذاشت اسماعیلی، رئیس دفتر سابق رئیس‌ جمهور: پس از حادثه سقوط هلیکوپتر، پیکرهای شهدا در محل شناسایی شدند. پیکر آقایان امیر عبداللهیان و مالک رحمتی به‌ وضوح قابل شناسایی بودند. شناسایی پیکرهای شهید رئیسی و شهید موسوی دشوار بود، اما با کمک مشخصاتی مانند انگشتر انجام شد. شهید موسوی تا لحظه آخر شهید رئیسی را تنها نگذاشت.
پاسخ تولیت حرم امام حسین (ع) به شایعه ضدانقلاب درباره فرشهای اهدایی به حرم 🔹در حالی که برخی کاربران از جمله فعالان ضدانقلاب در شبکه‌های اجتماعی، در خبری بدون منبع معتبر ادعا کرده بودند آیت الله سیستانی دستور جمع‌آوری فرش‌های اهدایی مرحوم علی اکبر انصاری را از حرم سیدالشهدا صادر کرده، این خبر توسط صفحه رسمی حرم امام حسین علیه السلام تکذیب شد. 🔹در پستی که صبح امروز در صفحه اختصاصی حرم امام حسین (علیه السلام) درج شده، تعمدا از تصاویر مربوط به این فرشهای اهدایی استفاده شده تا این شایعه تکذیب شود.ضمن آنکه در فیلمها و تصاویر ارسالی از زائران ایرانی نیز چنین شایعه ای، تکذیب شده است.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شبا حال و هوای خونمون خیلی عجیبه!!😭 🛑‌من تنها من مظلوم ازت میخام بمون خانم😭💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشی‌های سامسونگ در خدمت جاسوسی اسرائیل! 🔺افشاگری جنجالی مجری مشهور آمریکایی: سامسونگ با گوشی‌هایتان اطلاعات شما را مستقیم به اسرائیل می‌فرستد! 🔹جیمی دور، تحلیلگر و مجری آمریکایی: جاسوس‌افزار ساخته‌شده توسط یک شرکت اسرائیلی، به‌صورت مخفی در گوشی‌های سامسونگ نصب شده و قابل حذف نیست. به گفته SMEX، این برنامه در مدل‌های میان‌رده سری A و M یا از قبل وجود دارد یا با به‌روزرسانی‌ها بدون اجازه کاربر نصب می‌شود؛ برنامه‌ای که داده‌های حساس، از جمله اطلاعات بیومتریک و اثرانگشت دستگاه را جمع‌آوری می‌کند.
📪 پیام جدید خانوما چادرتون را محکم روی سرتون نگه دارید شیطان دشمن زنان عفیف هست پوشش زنان عفیف چادر هستش
2.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چایخونه محبوب مشهدی‌ها در ایام فاطمیه چایخونه امام هادی جنب مترو سعدی حتما تو این ایام یه سر بزنید من چندسال قبل رفتم. انقدر حال و هواش خوب بود هر فاطمیه یادش میفتم.
25.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸️ تذکّر لسانی جالب توسط امام زمان❗ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللّهِ فِی أَرْضِهِ🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌با منی که این کلیپ رو دیدم، از ایلان ماسک حرف نزنید! یه پسر ۱۴ ساله، بدون امکانات و بدون هیچ حمایتی، نشسته ماشین خودش رو ساخته. این یعنی نبوغ ایرانی🔥 " Zahra"