eitaa logo
🌹صدرا🌹
524 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
28.6هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
✅در کمال تواضع به شفاعت او امید دارم ✨حجت الاسلام : ◾️‏هر چه توانستند کردند. کاری کردند که کسی جرأت ابراز محبت به او نداشته باشد. هنوز هم مشغول هستند. اما در کمال تواضع، به شفاعت او امید دارم. عارف باشی و اکثریت ندانند، قدرت انتقام داشته باشی و کریمانه عبور کنی، و مظلومیتی که از اقتدار علمی‌اش عجیب‌تر بود. ⚡️ 🖤
برای من و امثال من که خیلی از پشت پرده سیاست بازیها مطلع نیستیم و از زد و بندهای سیاستبازان خبر نداریم، یک راه ساده برای شناخت کاندیدای اصلح و انقلابی وجود دارد. رصد کنید و ببینید رسانه های زنجیره ای متصل به مافیاهای قدرت و ثروت چه کسی را بیش از همه می زنند. تا الان آقایان دکتر و دکتر با اختلاف بسیار نسبت به دیگر گزینه ها در شاخص تخریب شدن توسط این رسانه ها پیش هستند. لازم است تا از این رسانه ها پیرامون خدمت و کمکی که به ما در یافتن گزینه انقلابی می کنند، تشکر کنیم. "محمد مفید"
‏گاهی آقا یه نکته رو‌ چند بار به مسئولین تذکر میدن اما اون افراد زیر و‌ رو میکشن تا نهایتا آقا موضوع رو با مردم طرح میکنن معمولا آقا با ابزار ‎، هم خطِ نقل‌قول منافقانه از رهبر رو‌ می‌سوزونند و هم زمینه برای مطالبه مردمی رو باز می‌کنند. "جواد نیکی ملکی"
‏اینجا لبنان است، بیروت جاده منتهی به فرودگاه "اخ فی الله"
‏طرف گفته «آقای سلیمانی» وقتی می‌خواست به جریان سوریه ورود کنه، با بابا مشورت کرد و بابا گفت «نرو» اگر قرار بود حاج قاسم به حرف «بابایی» شما گوش بده، به جای اینکه امنیت رو برای مردمش به ارمغان بیاره و در آغوش امام حسین شهید بشه، باید با باباجون شما در استخر بالاشهر ازدنیا می‌رفت! "میثم مطیعی"
🔹مقام معظم رهبری در همه کارها برای ما یک شاخصه است، مصطفی تا زمانی که در بین ما بود حضرت آقا را برای خودش یک خط قرمز می‌دانست. مصطفی در مورد برخوردهایی که برخی نسبت به حضرت آقا داشتند، کنار نمی‌آمد. 🔹روزی در خدمت حضرت آقا بودم که ایشان فرمودند: من در عجبم که هر جا صحبتی از مصطفی می‌شود، هرکس خاطره و نظر خوبی نسبت به شهید شما دارد و آن هم دلیلش رابطه بالای ایمانی او با خداوند تبارک و تعالی است... راوی پدر
🔴 کاریکاتور "دموکراسی از هم گسیخته" تسخیر کنگره شروعی بر پایان آمریکاست غربی که ادعای داشت این بود؟ آمریکایی که برای ایران ، سوریه ، عراق ، لبنان و... نقشه فروپاشی کشیده بود، حالا خودش در دام این نقشه افتاده! 🎨 محمدعلی رجبی
‏✨بزرگترین آموزه‌ی حضرت زهرا "س"، برای شیعیان این بود؛ اگر ‎ درخطر افتاد، و تو میان ولایت و حتی "یک صورت مقدس" "مخیّر شدی؛ باید دفاع از ولایت را برگزینی! ✦ دفاعی که، نه جنسیّت، نه بیماری، نه سن و سال و ... هــرگز مانع آن نیست! "ما را مدافع چادر حضرت زهرا آفریده اند"
‏فرقه ‎ ( شیعه ‎) که مامور تفرقه افکنی در جهان اسلام هستند، در افتتاحیه حسینیه ۴ میلیون دلاری قصرالزهرا در کاظمین، از ‎ ۴۰۰ هزار دلاری رونمایی کردند! قطعا این بدعت هم ضربه به مکتب اهل بیت است، خاندانی که نماد ساده زیستی، یتیم نوازی و حمایت از محرومان هستند. "seyed mohammad hosseini"
دیروزکه رهبری سخنرانی داشتن از همه اسم بردن از سرباز فداکارش حاج قاسم و ابو مهدی عزیز تا شهید فخری زاده از آیت الله مصباح و جانباختگان حادثه ی کرمان و حادثه ی هواپیما... ولی این روزا سالگرد یکی دیگه هم بود که آقا هیچ حرفی از او نزد... عاقبت طلحه و زبیر انقلاب فراموشیه... "مه سا"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ی ما امتحان داریم فقط اینکه این امتحان رو توی استخر فرح مشروط بشی خسران زده ی دو عالمی! وقتی برای راحتی خاندان و هم فکرای خودت زجر کشیدن کل مردم کشورت رو ترجیح میدی یعنی تفکرت تفکر همون آمریکایی هست که به کشتن و غارت مردم کشورهای دیگه عادت کرده! لعنت به تفکر لیبرال "پسرعکاس"