eitaa logo
🌹صدرا🌹
524 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
28.6هزار ویدیو
283 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
55 Sheytan Shenasi Dar Ghoran (1390-8-24) Mashhade Moghaddas.mp3
42.59M
🔈 5⃣5⃣جلسه پنجاه و پنج |جلسه آخر * ملاک جایگاه در پیشگاه خدا * خدا افراد را با چه امتحان می‌کند؟ * روحیات فرعونی * روز قیامت چه کسانی با فرعون محشور می‌شوند؟! * خدا انبیا را در چه شرایطی ظاهر می‌کند؟ * خدا برای چه کسی دردنیا بلا می‌فرستد؟! * قدرت روح * بلیط رسیدن به ایمان * رابطه اعتکاف و ایمان * رابطه بلا و ثواب * دلیل قراردادن کعبه در بیابان * مناجات شعبانیه * الگو تواضع در برابر خدا * یکی از مکان‌هایی که تکبر فرد فرو می‌ریزد؟! ⏰مدت زمان: ۷۸:۵۳ 📆1390/08/25 📥 برای دریافت سلسله جلسات شیطان شناسی در قرآن از طریق لینک زیر اقدام نمایید. 🌐https://aminikhaah.ir/?p=6056 استاد امینی خواه
علت خیلی از مشکلاتی که ما تو خونه هامون داریم، درگیری ها، بداخلاقی ها، عصبانیت ها، بی حوصلگی ها، غرغرها، دل شکستن ها و ... اینه که فرشته ها تو خونه مون نیستن. تو خونه مون پر نمیزنن... ذکر نمیگن. خونه ای که توش پر فرشته باشه میشه خود بهشت. پر از لطف و صفا و شادی و یاد خدا. حالا چیکار کنیم که فرشته ها مهمون خونه مون بشن؟ چه کارایی نکنیم که فرشته ها رو پر ندیم؟ ❶ حدیث کسا زیاد بخونیم. ❷ سعی کنیم نمازها تا جای ممکن اول وقت باشه. ❸ نماز قضا داشتن خیییلی اثر بدی داره. ❹ چیز نجس تو خونه نگه نداریم. همه جای خونه مون همیشه پاک پاک باشه. ❺ توی خونه داد نزنیم. حتی با صدای بلند هم حرف نزنیم. فرشته ها از خونه ای که توش با صدای بلند صحبت بشه میرن. ❻ حرف زشت و غیبت و دروغ و مسخره کردن و اینا هم که مشخصه. ❼ سعی کنیم طهارت چشم و گوش و زبان و شکممون رو تا جای ممکن تو خونه حفظ کنیم. ❽ وقتی وارد خونه میشیم با صدای واضح سلام کنیم. حتی اگه هیچ کس نیست. ˝آیت الله فاطمی نیاء˝ ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹تحول باحدیث شریف کساء 🍂🍃🌹🍃🍂
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 💥احساس می‌کنم تنهام ! بی‌پناهم... هیچ‌کسی رو ندارم ! اوضاع روحی‌ام خرابه! 💥 شایدم اونقدر اشتباه کردم که کارم از کار گذشته ! ⚠️ اگه این حرفا از درون شما هم، شنیده میشه؛ این ویدئو رو به هیچ وجه از دست ندهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عالم سنی پاکستانی می گوید: شیعیان با منابع تاریخی اهل سنت به این حقیقت رسیدند که عُمر مانع وصیت پیامبر اعظم شد و فاطمه سلام الله علیها را کتک زد و باعث قتل جنین در بطنش شد. ولی مجید انصاری لیبرال اصلاحاتی در نظام جمهوری اسلامی فاطمیه و شهادت حضرت را نفی و تشکیک می کنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف ظریف به اشتباه راهبردی دولت روحانی در سیاست خارجی با شرق ⭕️ وزیر خارجه دولت روحانی: 🔹اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکت‌های غربی از ایران نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمی‌شدند و در دوران سختی رهایمان نمی‌کردند. 🔸بخشی از مستند «غرب دور، شرق نزدیک» شبکه ۳ سیما
❌ مراقب آقای باشید که او هرگز دروغ نمی گوید. ▪️یک کارشناس موشکی اسرائیلی در مقاله ای نوشت: رهبر و راهنمای ایران، سید علی خامنه‌ای، در بیش از یک سمینار و سخنرانی گفت که نیروهای ایرانی به دنبال در اختیار داشتن موشک‌های نیستند و آن‌ها را نمی‌سازند، زیرا بر اساس دکترین شیعه، داشتن و نگهداری آن مطلقاً حرام است. از سوی دیگر، رهبر ایرانی نیز گفت: هرگونه حمله با هر سلاحی به جمهوری اسلامی ایران به همین ترتیب با آن مواجه خواهد شد... در اینجا ناظران و حتی دولت ها از این اظهارات ضد و نقیض بالاترین درجه نظامی و رهبری در ایران متحیر شدند. در شرایطی که همه تایید می‌کنند که او تنها رهبر منطقه است، بلکه در سطح جهانی، او دروغ نمی‌گوید و اظهارات خود را جعل نمی‌کند. پس چگونه خامنه ای با موشک های هسته ای که به سوی ایران شلیک شود، مواجه خواهد شد، در حالی که او تأیید کرد که آنها را در اختیار ندارند و به دنبال آن نیستند؟ در اینجا کارشناس اسرائیلی به تحلیل این معادله پرداخت و اعلام کرد که خامنه ای به وعده و تهدید خود پایبند بوده است. اول اینکه تنها کشوری که می خواهد با سلاح هسته ای به ایران ضربه بزند اسرائیل است، آمریکا از محاصره اقتصادی راضی است و اصلاً نمی خواهد با ایران جبهه نظامی باز کند. در صورتی که موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران پرتاب شود، موشک بین ۸ تا ۹ دقیقه طول می کشد تا به نزدیک ترین هدف مهم ایرانی برسد. ایران سازمان راداری بسیار پیشرفته ای دارد که ذهن ایرانی با حمایت روس ها و چین روی آن کار کرد. این رادار اگر در سطح جهانی نباشد، قوی ترین رادار خاورمیانه است. در مورد پرتاب موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران، ۳ پایگاه ایرانی با موشک های کنترل شده و یک راهپیمایی برای حمله به رآکتور دیمونا در نزدیکی تل آویو وجود دارد. 1⃣ پایگاه حماس در فلسطین ۶۵ کیلومتر با راکتور فاصله دارد. 2⃣ پایگاه حزب الله در ضاحیه ۱۲۰ کیلومتر با راکتور فاصله دارد. 3⃣ پایگاه بختیاریه در ۲۲ کیلومتری راکتور هسته ای اسرائیل قرار دارد. به این معنی که این موشک ها از ۴۰ ثانیه تا دو دقیقه طول می کشد تا به رآکتور دیمونا اصابت کند و منطقه از جمله سرمایه اداری و انسانی تل آویو را درهم بشکند. یعنی قبل از رسیدن موشک هسته ای به خاک ایران، پایتخت اسرائیل از سنگ و انسان محو می شود و به دلیل آلودگی رادیواکتیو، اسرائیل تا ۱۵ سال پس از حمله غیرقابل دوام می ماند. تأثیر بمب هسته‌ای صدها برابر کمتر از تأثیر انفجار راکتور و کارخانه بمب‌های هسته‌ای است و حادثه چرنوبیل روسیه بزرگترین شاهد بزرگی خسارات است. توجه داشته باشید که راکتور دیمونا قوی تر و بزرگتر از حادثه فوق الذکر است. 🔻خلاصه تحلیل: وعده سید علی خامنه ای یهودیان صهیونیست را کشت و پس از این سالها ساخت سلاح هسته ای آنها، عتیقه جات و تزئینات در انبارها نگهداری می شود و هرگز یا حداقل تا ۵۰ سال آینده نخواهند توانست از آنها استفاده کنند. ✖️این تحلیلگر اسرائیلی در پایان مقاله خود می گوید: مراقب آقای علی خامنه ای باشید که او هرگز دروغ نمی گوید.
پیرمرد گفت: زندگی مثل آب توی ليوانه ترک خورده می مونه..!!!! بخوری تموم ميشه نخوری حروم ميشه... از زندگيت لذت ببر،،، چون درهرصورت تموم ميشه.!!!! زندگیتون سراسر زیبایی
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عامل افزایش شناخت و محبوبیت حاج‌ قاسم در هندوستان چه بود؟ 🔺به روایت سید نمر عباس، دانشجوی هندی رشته الهیات و معارف