eitaa logo
🌹صدرا🌹
526 دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
28.8هزار ویدیو
284 فایل
-مهربانم، عالم از توست غریبانه چرا میگردی؟❤️😔 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب( س) به کانال صدرا خوش آمدید. @sadrasadat74 پیشنهادات و انتقادات خود را منتقل کنید. ✅ کپی از مطالب کانال،مشروط برذکرصلوات برای شهدا،بلا اشکال و آزاد است.
مشاهده در ایتا
دانلود
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻لحظه ورود سیدالاسرای ایران به وطن شهید حسین لشکری در ۱۷فروردین۱۳۷۷ و پس از تحمل ۶۴۱۰روز اسارت به آغوش خانواده بازگشت⁦⁩. 💠لقب سید الاسرای ایران که مقام معظم رهبری در دیدار با شهید لشکری به ایشان دادند، عمق حضور این شهید والامقام را در ژرفای ولایت‌مداری نشان می‌دهد، این خلبان سرافراز سرانجام در روز ۱۹ مرداد سال ۱۳۸۸ بر اثر عارضه‌های ناشی از دوران اسارت در سال‌های جنگ تحمیلی به شهادت رسید. افتخار ایران و استان قزوین برای شادی روح همه شهدا صلوات
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ببینید:| زمان شاه چیزی گرون نمی‌شد؟! 🔻پس این چی میگه؟! ⁉️بعد از دیدن این کلیپ شاید سوال بپرسید؛ چرا عده‌ای از مردم فکر می‌کنند زمان شاه چیـزی گران نمی‌شد؟! ✅پاسخ: تکرار مداوم یک دروغ خاص بالاخره آن را به‌عنوان حقیقت در ذهنمان رقم می‌زند. این اثر را «حقیقت موهوم» می‌نامند
‏این لانه زنبور نیست، بخشی از بدنه ‎ است که دشمن را در رهگیری اش زمینگیر کرده است. مغز دانشمندان ایرانی، ‎ را به زانو درآورده و به ذلت کشیده است. یادشان رفته که شیخ بها اولین مبتکر سازه ای بود که صدای موسیقی را تا مدتی پس از زدن ساز، پژواک میداد و اینک ظاهراً از ‏همان ایده در ساخت این پهپادها استفاده شده است!😆 به نظر می رسد این قطعه کندویی شکل هم با فیبرکربن ساخته شده باشد. البته صدای پهپاد شاهد هم مثل صدای زنبور است که مدام به ناتو نیش میزند. "Hamed Sarrafpour"
‏اون کسی که اصلاح‌طلب‌ها و عبدالرضا داوری خط اتوی لباسش رو مسخره می‌کردند بدون سر و صدا و بدون ادعا و قهرمان‌بازی، مذاکره کرد و بدون دادنِ هیچ امتیاز خاصی، بخشی از پول‌های ملّت که روحانی و ظریف، عُرضه نداشتند رو آزاد کرد. سرباز واقعی وطن دنبال نام و شهرت و سکّه نیست. "محمد جواد محمدزاده"