23.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تحلیلهای مهم سفیر سابق آمریکا در عربستان سعودی درباره پیامدهای حمله ایران به اسرائیل
با حوصله و دقت، زیرنویس این کلیپ را مورد توجه قرار دهیم .
#وعده_صادق
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این میگن عاشق واقعی ولایت فقیه❤️
یکبار با دقت ببینید!
آیا اینجوری بلدی با رهبرت حرف بزنی؟
ما در تبسم شما طلوع خورشید را می بینیم روحی لک الفداء! ❤️💐
🔵 از افتخارات زبان شیرین و باستانی فارسی این است که هنوز بعد از گذشت قرنها، نسل های جدید ما می توانند با متن اشعار شاعران کهن ارتباط برقرار کنند و آنها را متوجه شوند.
🔻گسستی که در خیلی از کشورها از جمله ترکیه با پیشینیه زبان شان با خیانت آتاتورک اتفاق افتاد و الان این نسل جدید با متن های قدیمی نمی توانند ارتباط برقرار کنند مگر نهایت تا ۱۰۰ سال اخیر را.
🔴 اشعار جناب رودکی که #احیاگر شعر و زبان فارسی است و به بیش از ۱۰۰۰ سال قبل برمی گردد و یا اشعار زیبای #پدر شعر فارسی جناب حکیم بزرگ فردوسی که ۹۴۰ سال قبل سروده شده است و یا اشعار دلنشین جناب حافظ که مربوط به قرن هشتم است و یا سایر مشاهیر شعر فارسی که نقش بزرگی در حفظ این زبان داشته اند.
🟢 همه این موارد با این سابقه طولانی یک جا در زبانی جمع نشده است ولی اکنون با هجوم لغات بیگانه زبان لاتین روبرو هستیم که می طلبد اندیشمندان ما با حساسیت زبان فارسی را با لغات #معادل یاری رسانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رهبرمعظم انقلاب: فردوسی، حکیم ابوالقاسم فردوسی است، صاحبان فکر و اندیشه در طول زمان او را حکیم نامیدند. شاهنامهی فردوسی پر از حکمت است
♦️۲۵ ارديبهشتماه روز بزرگداشت «حكيم ابوالقاسم فردوسی» شاعر و سخنسرای ایرانی و سرایندهٔ شاهنامه گرامی باد
🇰🇼پادشاه کویت: دموکراسی بدترین نوع حکومت است. اجازه نمیدهم با دموکراسی کشورم نابود شود./
اجازه بدهید آشناییزدایی کنم: کدامیک از رهبران سیاسی در دنیا، یک «کتابخوان حرفهای» و «پژوهشگر متعمق» و «نویسندهی صاحبسبک» است؟! گذشته از سیاست و حکمرانی، ایشان با جان و وجودش، فکر و معرفت و علم و نظریه و هویت و فرهنگ را میفهمد. به گفتهی علامه مصباح، شبیه خواجهنصیر است، اما بسیار فراتر از او.
"مهدی جمشیدی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکجای دنیا سخن از بی شرفی باشد، نام سلطنت طلبا وبراندازای احمق ایرانی سگیون لیس میدرخشد!
پ ن:حضور پُررنگ اپوزیسیون در سرکوب دانشجویان آمریکایی!!
"نادر غیور "
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دانشجویان کالج پیترز در جشن فارغ التحصیلی، رئیس خود را به دلیل عدم همکاری در تحریم اسرائیل مجبور میکنند تا پرچم فلسطین به دست بگیرد