eitaa logo
📢 سعید غفاری
472 دنبال‌کننده
126 عکس
123 ویدیو
13 فایل
رب إنّی لما أنزلتَ إلیّ من خیرٍ فقیر. کانال دلنوشته ها و مواضع و برنامه های مناسبتی https://eitaa.com/saeedghfary
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸(كَلَّا إِنَّ الْإِنْسَانَ لَيَطْغَىٰ ﴿٦﴾أَنْ رَآهُ اسْتَغْنَىٰ ﴿٧﴾ کسی که خود را غنی و بی نیاز می بیند طغیان می کند. 🔸همه چیز به ادراک و رؤیت انسان بر می‌گردد. زوال ترامپ، در عدم ادراک او از خطاست . او خود را بی نیاز می بیند و طغیان می کند. علم به خطا ،میتواند به توبه بینجامد. ولی طاغوت نمی فهمد و برگشت نخواهد داشت و سقوط می‌کند. حضور درعالَم بقیه اللهی، با ادراک از سنت خداست. ادراک سنت خدا ، در حس عزت و فتح است. در هیچ مرحله ای حس فتح را از دست ندهید.
🔸افعال ، حرکت ها و مکان ها را هم میتوان صفت تذکیر وتأنیث داد. به عنوان مثال، جنس برخی کارها همانند «روضه خوانی» زنانه است. جنس کار زنانه است اما آقایون هم انجام میدهند. «آشپزی» یک کار مردانه است اما خانم ها انجام می دهند. حالا صرف نظر از این مثالها، بنظرم تمامی جنبش های اجتماعی درایران از ابتدای قرن جدید جنسیت زنانه دارد. جنبش زن زندگی آزادی، زنانه بود. و حتی فتنه پیچیده دی ماه هم با سردمداری بانوان بود. جنگ طبع مردانه دارد ولی اجتماعات کنونی با سردمداری بانوان و با جنسیت زنانه است. 🔸برای مطرح نمودن این نکته سه دلیل دارم: یکی تأمل در نحوه مواجه با این حرکت ها و شیوه جریان سازی و مدیریت آنها دوم، در مورد زن در فی زماننا هذا، فکری باید کرد.(تهدید ها و فرصت ها) سوم اینکه در قدم های بعدی انقلاب اسلامی هم باید بصورت جدی به بانوان تکیه کرد و توجه ویژه داشت.
🔸قسمت دوم 🔸یکی از ویژگی های مهم جنسیت زنانه تخاطب غیر مستقیم با اوست. ده ها کار پیرامونی را باید رقم زد تا معنایی فی مابین با بانوان منتقل شود. مثلاً برای برپایی روضه که از جنس زنانه است ،همه چیز درآن مهم است. نور و تزئینات محیط ، صوت محیط ، بو و رائحه محیط و توانمندی جایگاه اجتماعی و خاطره خوش از سخنران و مداح. همه و همه باید با مدیریت درست شکل بگیرد تا معنایی منتقل شود. احساس و عاطفه و شکوه و زیبایی بستر تمامی عوامل کارهای زنانه خواهد بود. جنسیت زنانه، گفتگو را عاملی برای احساس می دانند تا انتقال استدلال. قانون را قبول دارند اما در شکوه و عزت قانون گذار آن را می پذیرند. جنس زنانه منطق را میفهمد ولی با احساس و عاطفه ادراک می کند. هر آنچه از جنس فرهنگ و جریان سازی باشد، باید تدارک مواجه جنسیت زنانه داشته باشد. 🔸زمانی که بانوان جامعه متقاعد شدند در عرصه باشند خصوصیات چند گانه دارد: زن در میدان باشد ،تمام جامعه خواهد بود. حضور آقایان با تبعیت از همسرشان بیشتر خواهد بود. تنوع حضور مردمی با سلایق متعدد، در عین دخیل شدن خانه ها و خلوت گاه های جامعه از خصوصیات دیگر است. منابع مالی مستقل از ارگانهای دولتی پایداری و استمرار مراسمات دیده خواهد شد.
🔸یکی از دولتمردان شهید رئیسی در تعبیر دقیقی از خصوصیات ایشان می‌فرمود: شهید رئیسی(رضوان الله تعالی) هم با آرمانهای نظام اسلامی آشنا بود و قبول داشت و هم واقعیت های نظام را می شناخت وآنها را مدیریت می کرد. 🔸ما این نظام اسلامی را با آرمانها و واقعیت هایش بپذیریم و برایش جانفدا باشیم. 🔸پذیرش واقعیت ها به معنای کوتاه آمدن از آرمان ها نیست بلکه تدبیری برای تحقق آنهاست. 🔸حاج قاسم عزیز هم با دولت معلوم الحال حسن روحانی جمهوری اسلامی ایران را حرم خطاب کرد.
سلام من بر آقایی که محبت اش امید عاقبت بخیری مان بود.
🔻حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «ان‌شاء‌الله به زودیِ زود، خداوند احساس پیروزی را در دلهای همه‌ی مردم ایران رواج بدهد.» ۱۴۰۴/۱۰/۱۹ 🔸احساس پیروزی به غیر از پیروزی میدانی است. ممکن است فاتح میدان باشیم ولی احساس پیروزی نکنیم. در این مرحله از جنگ در نقطه شناختی و همان اجابت دعای حضرت آقا هستیم. در هیچ حالتی احساس پیروزی را در خود گم نکنیم. 🔸در این ایام مطالبه شروط ۱۰ گانه را داشته باشیم اگر مذاکرات تأمین کننده این شروط باشد مطالبات ما تأیید کننده می شود. واگر انحرافی در مذاکرات بوده باشد مصحح خواهد بود. بنابراین مطالبه مردمی و گفتگوی با مردم اصل و مهم است . 🔸اما سه تا نکته را حتما در نظر بگیریم: ۱) همدیگر را تکفیر نکنیم. ۲)هر کسی به مسئولین کشور توهین کرد ،تذکر جدی بدهید. ۳) بدانیم شروط ۱۰گانه مفاد مذاکرات بودند و نه توافق و نتایج مذاکرات.
🔸شاید این توصیه امام شهیدمان امروز به کار آید: «یکی از توصیه‌های من این است؛ بعضی از ایرادها و انتقادهای دانشجویان به مسئولان، بر اثر بی‌اطّلاعی است.... آن کسانی که متصدّی این کارها هستند، دلبستگی‌شان، وابستگی‌شان، عشقشان و آمادگی‌شان به انقلاب کمتر از من و شما نیست؛ آن‌ها را نمی‌شود متّهم کرد؛ محاسبه دارند، حساب دارند و با محاسبه کار می‌کنند. آنچه انجام می‌دهند، اگر شما هم جای آن‌ها بودید همین کار را انجام می‌دادید. این احتمال را همیشه در ذهنتان داشته باشید و متّهم نکنید افراد را؛ یعنی در حوادثی که مشاهده می‌کنید و احیاناً برایتان ابهام دارد، احتمال یک محاسبه درست را بدهید؛ ممکن است پشت این تصمیم‌گیری، یک محاسبه واقعی و دقیق وجود داشته باشد
💠 فردا اولین یکشنبه ماه ذیقعده است نماز توبه فراموش نشه التماس دعا التماس دعا
22.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | روایت بعثت هیأت استان زنجان 🎙 صوت 🗓 فروردین‌ماه ۱۴۰۵ 🚩 جامعه‌ ایمانی مشعر استان زنجان @mashar_znj 🕌 حسینیه معارف انقلاب اسلامی @hoseiniehmaaref
هدایت شده از خبرگزاری فارس
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داریوش ارجمند: بعد از شنیدن خبر شهادت رهبر انقلاب یک ماه مریض شدم 🔹مردمی که شب‌ها به خیابان می‌آیند، ایستاده‌اند که این خاک را نگه‌دارند. @Farsna
▪️ اعراض از سیاست اغوا: تجلّی حقیقت در خیابان مهدی جمشیدی ۱. امروز آشکار شد که یادداشتم، مبتنی بر حقیقت بود و نه هیجان؛ بر مدار ولایت بود و نه برخاسته از نفسانیت؛ ریشه در شناخت ماهیت استکبار داشت و نه گره‌خورده به توهمات ناواقعی. اجیرشدگان مواجب‌بگیر و سطحی‌نگران احمق، هجوم آوردند و دشنام دادند، اما حقیقت، در پشت ابر نماند. عده‌ای به دلیل وابستگی یا نفهمی، عادت به توجیه و طوطی‌صفتی دارند و با فکر و تحلیل عالمانه بیگانه‌اند. ۲. لیبرال‌های منافق و محافظه‌کاران شبه‌انقلابی، در پی مصلحت‌بافی و تولید انقباض و ایجاد تنگنا هستند تا ولی امر، از حقیقت به مصلحت تنازل کند. سیاست، ظاهری دارد و باطنی. نباید حمل‌برصحت کرد و دوباره و چندباره فریب خورد. آنان که امروز، پرچم مذاکره را به دست گرفته‌اند، آلوده به برجام هستند؛ یا فاعلان مستقیم آن هستند و یا موافقان با آن. این جماعت ساده‌ساز و قشری، فهم فاخر و موحّدانه از مناسبات انقلاب با آمریکا ندارند. ۳. آری، همین چهره‌ها و نهادهای رسمی و به ظاهر عاقل و واقع‌نگر، برجام را رقم زدند و اذن اضطراری ولی امر را رضایت قلبی ایشان خواندند و با چماق تصمیم نظام، مخالفان را خاموش کردند. دیگر نباید گرفتار فضاسازی‌ها شد؛ نظر ولی فقیه، همچنان این است که مذاکره با آمریکا، بن‌بست محض است؛ بلکه تا بیست سال آینده، این‌چنین خواهد بود. نباید در برابر حکم قطعی امام شهید، اجتهاد کرد و تجربه‌های تلخ را تکرار کرد. ۴. هفته‌های پیش می‌خواستم بنویسم، اما خویشتن‌داری کردم. امروز صریح می‌گویم: بی‌غیرت هستند کسانی‌که با قاتل امام شهید، مذاکره کنند. مذاکره، شرافتمندانه نبود و آنان‌که از سوی جمهوری اسلامی بر سر میز مذاکره نشستند و با نمایندگان ترامپ قاتل، گفتگو کردند، دچار فقر غیرت و شرافت هستند. نمی‌دانم چگونه با ایمان و وجدان خویش کنار آمدند و توانستند با شیطان بزرگ که دستش آغشته به خون نایب امام عصر است، زبان به سخن بگشایند. ۵. من فهم خیابانی و عامیانۀ مؤمنان را بر تدبیر عقلای قدرت‌نشین ترجیح می‌دهم؛ مردمان مؤمن، بر اساس فطرت انقلابی و شور اشراقی‌شان نظر می‌دهند و ازاین‌رو، جزو اصحاب حقیقت هستند، اما شخصیت‌ها و ساختارهای رسمی، اسیر محاسبات عمل‌گرایانه و سیاست‌زده‌اند. من صدای انقلاب اسلامی را در فریادهای اجتماعات مؤمنانۀ شبانه می‌شنوم، نه از شورای عالی امنیت ملی که خاموش و سرد است. حس ایمانی و جوشش انقلابی، در خیابان مردم و میدان رزمندگان است، نه در ساحت سیاست. باید همانند خمینی و خامنه‌ای بود تا در کام سیاست فرو نرفت و بر سر ارزش‌ها معامله نکرد. سیاست، مهلکۀ ایمان است. بعثت مردم در خیابان، الهی است و بدین‌جهت، قدسی و ملکوتی است، اما آنچه در ساحت سیاست می‌گذرد، بیگانه با ملکوت و نور است. https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60