📷 گزارش تصویری نشست دکتر سعید جلیلی با جمعی از ایثارگران و مدافعان حرم
شهریور ۱۴۰۳
✅ @saeedjalily
🛑 به اتّفاق؛ بررسی مبانی نظری «اتفاق» در اندیشه سیاسی اسلام
♨️ دور جدید از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن
⁉️ بههمراه پرسش و پاسخ
📣 همراه با شعر خوانی:
علىاكبر فرهنگیان
محمد رضا طالبی
💢 اجرای سرود توسط گروه ستارگان ولایت به مناسبت هفته وحدت
📆⏰ تاریخ و زمان:
سهشنبهها
از ۲۷ شهریور ماه ساعت ۱۶:۳۰
📌 مکان:
سالن سوره حوزه هنری انقلاب اسلامی
‼️ توجه:
حضور برای عموم آزاد است
🆔️ @SaeedJalily
🆔 @Madrese_Rah
هدایت شده از عصر ایرانیان
⭕سایه اش را با تیر بزنید!
🔸هنری آدامز مورخ مشهور آمریکایی و نوه ششمین رئیس جمهوری ایالات متحده که در واقع تاریخ نگار سیاست در آمریکا است، جمله مشهوری دارد، وی می گوید سیاست همواره سازماندهی سیستماتیک نفرت بوده است. اگر مناظره اخیر دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا را دیده باشید، نفرت پراکنی دو نامزد نسبت به یکدیگر بخش مهمی از آن را به خود اختصاص داده بود؛ هریس معتقد بود که اگر ترامپ بیاید، کشور ویران می شود و ترامپ نیز بر آن بود که هریس کشور را نابود خواهد کرد.
🔸این سیاست نفرت، در ایران نیز رهروانی دارد و بدتر آنکه این سیاست نفرت بعد از پایان کارزار انتخاباتی نیز ادامه دارد. اگر از دوران پرشور رقابت چشم پوشی کنیم، بعید است حتی درآمریکا نیز که مهد سیاست نفرت است بعد اعلام نتایج انتخابات همچنان سیاست نفرت نسبت به نامزد شکست خورده وجود داشته باشد. امری که متاسفانه در ایران وجود دارد. گویی برنامه ای درکار است که باید در فواصل معینی سایه اش را با تیر زد. گاهی به بهانه یک چفیه، گاهی به بهانه بیان افکار یک فیلسوف، و اگر هم چیزی پیدا نشد، عکسی یا توئیتی پیدا می شود تا سیاست نفرت زمین نماند. اما چرا؟
🔸اولین پاسخی که به ذهن میآید، تمامیت خواهی است. وقتی شما تمامیت خواه باشید، صرف پیروزی نامزد مورد نظرتان کفایت نمی کند. شکست برای نامزد رقیب کافی نیست، اساسا باید از صحنه سیاست محو شود. اما چیزی بیشتر از تمامیت خواهی نیز در کار است. بویژه زمانی که می دانید با پایان ماه عسل پیروزی در انتخابات، مشکلات پدیدار، انتقادها و اعتراض ها آغاز و نارضایتی گسترده می شود. و بر همگان آشکار است که چهار سال در چشم برهم زدنی خواهد گذشت و ناتوانی رئیس جمهور منتخب در حل مشکلات کشور موفقیت در دور بعدی را دشوار می سازد. دقیقا همین تحلیل بود که انتقادهای تند و تیز به انتخاب اعضای کابینه به یکباره فرونشست و همگان به حمایت مجدد از رئیس جمهور پرداختند.
🔸بر این اساس می توان پیش بینی کرد که با رئیس جمهور فعلی همانند فرزند نازپرورده ای رفتار شود که خطاهایش هم مورد تشویق و تمجید قرار می گیرد. بر خلاف انچه با رئیس جمهور شهید رفتار شد. به طور خلاصه استراتژی این است: هر وضعیتی پیش بیاید باید ثابت کرد که انتخاب درستی صورت گرفته است و لذا باید سیاست جلیلی هراسی را با قوت ادامه داد و در این راستا یا باید بهانه ای یافت یا بهانه ای ساخت.
✍دکتر محمدرضا طاهری
✅ @asreiranian_ir
29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر جلیلی: حرکت امام خمینی(ره) موفقترین الگوی کار جمعی در انقلاب اسلامی است
دکتر سعید جلیلی در دیدار با جمعی از ایثارگران و مدافعان حرم در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۳:
🔹یکی از بهترین الگوهای کار جمعی، انقلاب اسلامی است. حضرت امام(ره) حزب نداشتند اما یک حرکت بزرگ را شروع کردند.
🔸خود ایشان در یکی از سخنرانیهایشان فرموند که در روستای «کَفَر قلعه» در استان لرستان، مردم هر روز علیه نظام طاغوت تظاهرات میکردهاند.
🔹ما شیوههای منحصر به فردی داریم که موفقیّتهای انقلاب در این ۴۴ سال، حاصل این [شیوهها] است.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
⭕️ دکتر سعید جلیلی: موضوع امروز کشور این نیست که زندان اوین را تبدیل به دانشگاه کنیم
نمایندهی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در دیدار با جمعی از دانشجویان در تاریخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ گفت:
🔹دانشگاه، میتواند پیشران کشور باشد. از طرفی میگویند که دانشجو باید نسبت به آینده امید داشته باشد امّا از طرف دیگر، هیچ برنامهای برای استفاده از ظرفیت دانشآموختگان در کشور ارائه نمیشود.
🔸 موضوع امروز کشور این نیست که زندان اوین را تبدیل به دانشگاه کنیم. آن چیزی که امروز باید مطرح شود، این است که چه نقشی برای دانشگاه، دانشجو و استاد در مسیر آیندهی کشور تعیین شده است؟
🔹ما مدل موفقی در انقلاب و دفاع مقدس داشتهایم. در مدل انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جبههای شکل گرفت و مردم امکان آن را پیدا کردند که خودشان متناسب با استعداد و تواناییهای خود، نسبتشان با این جبهه را پیدا کنند.
🔸یکی از جلوههای خوب این انتخابات، حضور پرشور دانشآموزان در فضای سیاسی کشور بود.
🔹قوّت نظام با همین مردم است. باید به این مسئله رسیدگی کرد که به چه دلیلی ۵۰ درصد مردم، پای صندوق نیامدند. این حرکت، یک حرکت بزرگ است که باید به صورت جبههای شکل بگیرد.
🔸وقتی یک خانم در ایّام انتخابات میتواند در ۱۴ روز به ۴۰ روستا سفر کند، نشان میدهد که قطعا در موضوعات دیگر نیز امکان چنین کنشگریهایی وجود دارد.
🔹اینکه میگوییم میتوان این مسائل را با قدرت دنبال کرد، تابعی است از اراده و عمل تکتک ما.
🔸این عرصه، یک عرصهی واقعی و جدّی است. در شرایطی که استکبار، هر روز بر علیه انقلاب اسلامی عملیات میکنند، نمیتوان منفعل بود یا به مباحث حاشیهای پرداخت. اتفاقا هدف دشمنان این است که این جریان به جای مباحث اساسی، به بحثهای حاشیهای بپردازد.
▫️در ابتدای این دیدار، دانشجویان حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وَآتَاهُ اللَّهُ الْمُلْكَ وَالْحِكْمَة
🔰 به اتّفاق؛ بررسی مبانی نظری «اتفاق» در اندیشه سیاسی اسلام
🔸 دور جدید از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملّی، با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🕟 از ۲۷ شهریورماه؛ سهشنبهها؛ ساعت ۱۶:۳۰
📍حوزه هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره
🆔️ @saeedjalily
🆔️ @Madrese_Rah
📷 گزارش تصویری دیدار دکتر جلیلی با جمعی از دانشجویان
شهریور ۱۴۰۳
✅ @saeedjalily