16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #کلیپ | بخشهایی از جلسهی هفتاد و پنجم حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔸قسمتهایی از جلسهی هفتاد و پنجم حکمت سیاسی اسلام در قرآن به همراه بخشهایی از تجلیل دکتر جلیلی از خانواده شهیدان روح الله عجمیان و آرمان علی وردی
🔹جلسهی هفتاد و ششم، با سخنرانی دکتر سعید جلیلی و ارائهی دکتر سلمان موحدی راد و دکتر مثیم فرجاللهی، فردا ساعت ۱۸:۳۰ در سالن سوره حوزهی هنری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🎥 پخش زنده جلسه از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ #اطلاع_رسانی | هفتاد و ششمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن
💠با سخنرانی دکتر سعید جلیلی؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
همراه با ارائههایی در موضوع «دانشگاه؛ ارزآوری و اشتغالزایی» توسط:
🎙دکتر سلمان موحدی راد
🔹رئیس دانشکدهی مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران
🎙دکتر میثم فرجالهی
🔸عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت
و رئیس سابق مرکز طرحهای کلان معاونت علمی
🕡 سهشنبه؛ ۲۲ آبان؛ ساعت ۱۸:۳۰
📍حوزهی هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
🌐پخش زندهی مراسم از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
✅ @Madrese_rah
⭕️ #عکس_نوشت | بخشی از سخنان دکتر سعید جلیلی در جلسهی هفتاد و پنجم حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔹 جلسهی هفتاد و ششم، تا دقایقی دیگر (ساعت ۱۸:۳۰) در سالن سوره حوزهی هنری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🌐 پخش زنده جلسه از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
⭕ #خبر | دکتر سعید جلیلی: دولت باید رشد اقتصادی ۸ درصد را رقم بزند / یاری دولت در کمک به تحقق آن است
دکتر جلیلی در هفتاد و ششمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن:
🔸️رشد اقتصادی ۸ درصد، بر اساس یک منطق مشخص تعیین شده است تا آثار عقبماندگی اقتصادی پایان دهه ۹۰ که نزدیک به صفر و گاهی حتی منفی بود، در رفاه، زندگی، معیشت و اشتغال مردم جبران شود.
🔹️مهمترین نکته در برنامه هفتم توسعه، رشد اقتصادی ۸ درصدی کشور در پایان اجرای آن بود. نمیشود این اهداف را در طول ۵ سال رها کرد و در پایان این مدت، انتظار داشت که نتایج آن محقق بشوند بلکه میبایست در طی این زمان، سایه به سایه برنامه را دنبال کرد و در جهت تحقق اهداف آن، به دولت کمک کنیم.
🔸همانطور که اگر دانهای امروز کاشته نشود، نمیتوان چند سال دیگر انتظار برداشت محصول داشت، اگر رشد اقتصادی ۸ درصدی نیز امروز شروع نشود، نمیشود در پایان برنامهی هفتم انتظار چنین رشدی داشت.
🔹متاسفانه امروز میبینیم در اولین بودجهای که در مدت اجرای برنامهی هفتم ارائه شده است، رشد اقتصادی پیشبینی شده زیر ۴ درصد است. دولتی که ۳ درصد رشد اقتصادی داشته باشد، دولت موفقی نخواهد بود؛ دولت باید رشد اقتصادی ۸ درصد را رقم بزند و یاری دولت در کمک به تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد است.
🔸موضوع نقش آفرینی دانشگاهها در اشتغالزایی و ارزآوری کشور، یکی از نقاط قوت جدی ما است که باید به آن پرداخته شود. باید ماموریتی جدی برای دانشگاهها تعریف شود تا بتوانند در طی فرایندی موثر و رو به جلو، به پیشرفت کشور کمک کنند و در کنار آن، اساتید و دانشجویان نیز به نقش خود در اداره و جهش کشور پی ببرند.
🔹در موضوع ناترازی انرژی نیز که در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است، باید ظرفیتهای کشور در موضوع تولید برق از منابع تجدید پذیر مورد توجه قرار بگیرد؛ نیروگاههای بادی، خورشیدی و هستهای، از این دست ظرفیتها هستند. در همین موضوعات نیز میتوان از ظرفیت علمی دانشگاهها به بهترین شکل استفاده کرد تا هم شاهد برطرف شدن مشکلات باشیم و هم از دچار شدن به چنین مشکلاتی در آینده جلوگیری کنیم.
🔸امروز موضوع برق، در بطن زندگی مردم قرار دارد. چند سال قبل در زمان مذاکرات هستهای، شبهههایی وارد میشد که ما چه نیازی به انرژی هستهای داریم؟ در همان زمان، بعضی از کشورهای غربی ۸۰ درصد برق خود را به وسیلهی نیروگاههای هستهای تامین میکردند.
🔹چند سال قبل، عدهای شعار میدادند که ما میخواهیم هم چرخ سانترفیوژها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم اما نه چرخ سانتریفوژها چرخید و نه چرخ زندگی مردم. در همان دوران ما شاهد رشد اقتصادی صفر و حتی منفی بودیم که آثار آن سیاستها تا امروز ادامه پیدا کرد.
▫️بخش اول
✅ @saeedjalily