فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #کلیپ | توهّم قدرت
🔹امروز ثابت شده است که مستکبرین، فعال مایَشاء نیستند.
▫️پروندهی ویژهی « #فرزندان_مقاومت »
بازخوانی آراء دکتر جلیلی در خصوص فرصتها و تهدیدها در سیاست خارجی و امنیت ملّی
✅ @saeedjalily
⭕️ #اطلاع_رسانی | وارثان شجاعت
🔸هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب»
💠با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نمایندهی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
🕡 زمان: سهشنبه؛ ۸ آبان؛ ساعت ۱۸:۳۰
📍حوزهی هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
✅ @saeedjalily
✅ @Madrese_rah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #کلیپ | اجازه گرفتن، بهانه فرار از مسئولیت!
🔹در وظایف مشخص و روشن، اجازه گرفتن بهانهی فرار از مسئولیت است.
▫️پروندهی ویژهی « #فرزندان_مقاومت »
بازخوانی آراء دکتر جلیلی در خصوص فرصتها و تهدیدها در سیاست خارجی و امنیت ملّی
✅ @saeedjalily
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: سقف نگاه اصلاحی یک دولت را میتوان با برنامهی بودجه آن ارزیابی کرد
دکتر جلیلی در نشست تخصصی بررسی لایحهی بودجهی ۱۴۰۴ که در تاریخ ۶ آبان ۱۴۰۳ با حضور تعدادی از کارشناسان این حوزه برگزار شد، گفت:
🔹لایحهی بودجهی ۱۴۰۴، اولین لایحهی بودجه پس از ابلاغ برنامهی هفتم توسعه است. به همین سبب است که اين لایحه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
🔸سرمایه، یکی از عوامل ایجاد رشد اقتصادی است اما یکی دیگر از عوامل نیز مسئلهی بهرهوری است. نوع مدیریت وزرا، معاونین وزرا و مدیرکلها باید به گونهای باشد که شاهد بیشترین میزان بهرهوری و ارتقاء منابع باشیم.
🔹با وجود ظرفیت نیروی انسانی کشور در حوزهی فناوری، باید به تاثیر این موضوع در زمینهی افزایش بهرهوری توجه بیشتر شود.
🔸سقف نگاه اصلاحی هر دولت را میتوان با بررسی بودجهی پیشنهادی آن دولت متوجه شد.
🔹در شرایطی که کشور نزدیک به یک دهه با رشد اقتصادی نزدیک صفر مواجه بوده است، جمعبندی دولت، مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان و دیگر نهادها با توجه به شرایط و امکانات کشور، رشد ۸ درصدی اقتصاد در پنج سال آینده بوده است. برای تحقق این رشد در طی ۵ سال حتما باید لایحهی بودجهی ویژهای توسط دولت ارائه شود.
🔸کمک اصلی برای موفقیت دولت، در تحقق رشد ۸ درصد اقتصادی در پنج سال آینده است. موفقیّت دولت با تحقق رشد ۸ درصد است نه اکتفا به رشد ۲ یا ۳ درصد.
🔹بحث دیگر در موضوع بودجه، بررسی اولویتها است. به عنوان مثال همین موضوع میترینگ(سامانه هوشمند اندازهگیری حجم سیالات) که در برنامه هفتم نیز از آن صحبت شده است، به اذعان وزارت نفت میتواند سالانه چند میلیارد دلار درآمد کشور را افزایش دهد. اولویت این بحث به نوعی است که باید در همان سال اول اجرای برنامه محقق شود.
🔸موضوع اولویت دار دیگر، بحث انضباط مالی است. بسیاری از هزینههای غیر ضرور کشور را میتوان با جلوگیری از حیف و میل یا برخی سوء استفادهها کاهش داد که سبب افزایش منابع در اختیار دولت شود.
🔹مقام معظم رهبری برنامهی هفتم توسعه را به نام عدالت و پیشرفت نام گذاری نمودند. باید توجه داشت که به مسئلهی عدالت در توزیع و تخصیص منابع بودجه چه میزان توجه شده است.
🔸اولویت مهم دیگر، موضوعاتی ناظر به پیشرفت کشور در حوزههایی مانند هوش مصنوعی است که اگر در آنها ۴ سال عقب بمانیم، جبران آن ۴۰ سال زمان خواهد بود.
🔹واقعا مرکز پژوهش ها در بررسی برنامه کار خیلی ارزشمندی را انجام دادند اینکه باید نقایص برنامه را در هر دولتی که باشد برطرف کرد و جلوی خطاهایش را گرفت و تفاوتی نمی کند که دولت رفیق شما باشد یا رقیب شما.
▫️در ابتدای این جلسه، کارشناسان حاضر به ارائهی نقطه نظرات خود در موضوعاتی مانند تطابق بودجهی ۱۴۰۴ با برنامه هفتم، راههای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد، نحوهی افزایش بهرهوری، نحوه توزیع و تخصیص منابع، افزایش درآمدهای دولت، مباحث حوزهی انرژی و مدیریت بدهیهای دولت پرداختند.
✅ @saeedjalily
⭕️ #گزارش_تصویری | جلسهی بررسی لایحهی بودجهی ۱۴۰۴ با حضور کارشناسان
✅ @saeedjalily
⭕️ #اطلاع_رسانی | وارثان شجاعت
🔸هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب»
💠با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نمایندهی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی
🔹با حضور رزمنده و آزادهی دفاع مقدس، آقای مهدی طحانیان
🕡 سهشنبه؛ ۸ آبان؛ ساعت ۱۸:۳۰
📍حوزهی هنری انقلاب اسلامی؛ سالن سوره
🔰امکان استفاده از مهدکودک جهت مراقبت از کودکان در طول مراسم فراهم است.
🎥 پخش زنده جلسه از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
✅ @Madrese_rah
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: رشد هشت درصد هم ممکن و هم ضروری است
دکتر جلیلی صبح روز سه شنبه ۸ آبان ماه در جلسه «بررسی کلیات لایحه برنامه بودجه ۱۴۰۴» کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بیان داشت:
🔸لایحهٔ بودجهٔ ۱۴۰۴ بهعنوان اولین برش از برنامهی ۵ سالهٔ هفتم دارای اهمیت بالایی است؛ موفقیت دولت با رشد ۸% محقق میشود؛ نه با ۳/۵% درصد.
🔹در شرایط فعلی کشور و با توجه به تحرکات و تهدیداتی که دشمنان انجام میدهند، این اهمیت دو چندان میشود. امروز نوع حرکت کشور باید با توجه به این شرایط صورت بگیرد؛ یعنی وزارتخانههای مختلف با تمام توان خود در جهت تحقق رشد اقتصادی ۸% حرکت کنند تا کشور بتواند با قدرت، در مقابل این حرکات، حرکت خود را ادامه دهد.
🔸رهبر انقلاب در بیانات اخیر خود بر برهمزدن خطای محاسباتی دشمن تأکید داشتند. آنچه بیشاز همه محاسبات دشمن را بهم میریزد، رشد شتابان اقتصادی و بسیج ظرفیتهای اقتصادین برای جهش و رشد ۸% است.
🔹یکی از موارد مهم در راستای افزایش بهرهوری بودجه، توجه به منابع، مدیریت، فناوری و نیروی انسانی در این برنامه است. باید از همهٔ ظرفیتهای کشور، مانند دانشگاهها، بهصورت فعالانه در این راستا استفاده کرد.
🔸متاسفانه امروز شاهد هستیم که بخشی از منابع کشور حیفومیل و در امور غیرضروری هزینه میشوند؛ یا خدای نکرده مورد سوء استفاده قرار میگیرند. در بودجهٔ سال پیشرو که اولین بودجهٔ اجرای برنامهٔ هفتم توسعه است، باید به این موضوع توجه شود. یکی از این موضوعات، مسئلهٔ میترینگ است که مانع پِرتیِ روزانهٔ نفت تولیدیِ کشور میشود. باید با مدیریت منابع بودجه کشور و اولویتبندیِ صحیح مسائل، جلوی حیفومیلهای اینچنینیِ منابع ملی را گرفت.
🔹مبحث دیگری که اگر به آن توجه نشود، باعث عقبافتادن کشور میشود، مسئلهٔ فناوریهایی مثل هوش مصنوعی و کوانتوم است. در چنین مسائلی اگر ۴ سال عقب بمانیم، جبران آن ۴۰ سال زمان خواهد برد.
🔸در برنامهٔ هفتم توسعه روی رشد اقتصادی ۸ درصد تأکید شده و این موضوع بهصورت کامل در زمان بررسی برنامهٔ هفتم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بادقت بررسی شد. در چنین شرایطی نباید در برنامهٔ بودجهٔ کشور گفته شود که رشد اقتصادی ۳/۵ درصد در نظر گرفته شده؛ درحالیکه در چند سال گذشته ما شاهد رشد اقتصادی ۵ و ۶ درصد بودهایم.
🔹بحث دیگری که مقام معظم رهبری هم بر آن تاکید داشتهاند، اصلاح ساختار بودجه است. طبق مصوبهٔ مجلس، باید میزان وابستگی بودجه به نفت روندی کاهشی داشته باشد و طبق این قانون، در سال پیشرو باید ۴۸ درصد از وابستگی بودجهٔ کشور به نفت کاهش پیدا میکرد اما متاسفانه در این بودجه وابستگی به نفت با ۲۸ درصد کاهش به ۲۰ درصد رسیده است. اینکه روند تدریجیِ طیشده به یکباره عقبگرد کند، قابل قبول نیست.
🔸البته بودجهٔ سال پیشرو نکات مثبتی هم دارد. شفافیت در بودجه و توجه به بدهیهای دولت به شهرداریها، نیروهای مسلح و غیره، نمونهای از این نکات مثبت است.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #کلیپ | بخشهایی از جلسهی هفتاد و سوم حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔸جلسهی هفتاد و چهارم، با سخنرانی دکتر سعید جلیلی و حضور رزمنده و آزادهی دفاع مقدس، آقای مهدی طحانیان، امروز ساعت ۱۸:۳۰ در سالن سوره حوزهی هنری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
🎥 پخش زنده جلسه از طریق لینکهای زیر:
🔗 https://www.aparat.com/drjalily
🔗 https://rubika.ir/saeedjalily
✅ @saeedjalily
⭕️ #خبر | دکتر سعید جلیلی: دشمن باید آنچنان تو دهنی بخورد که بفهمد با چه قدرتی مواجه است
دکتر جلیلی در هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب» در روز ۸ آبان ۱۴۰۳:
🔹توصیفات قرآن کریم، محاسبات انسان را دقیق میکند. قرآن کریم در توصیف دشمن میفرماید «تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ»؛ در ظاهر اتحاد دارند امّا از درون، از هم پاشیدهاند.
🔸نکتهای که مقام معظم رهبری اخیرا به آن اشاره کردند، ناظر به همین تمایز چهارچوب محاسباتی ما با مستکبرین است. همهی دعوای امروز بر سر همین مسئله است که تفکر انقلاب اسلامی، چهارچوب محاسباتی دشمن را بههم ریخته است. یکی از بحثهای بسیار اساسی که تمایز و امتیاز مکتب انقلاب اسلامی است، نظام محاسباتی مبتنی بر مسائل الهی و دینی است.
🔹در ۱۳ آبان ۱۳۴۲ حضرت امام(ره) به علت اعتراضشان به مناسبات استکباری آن دوران که در قالب کاپیتولاسیون و اشغالگری رژیم صهیونیستی بروز داشت، از کشور تبعید شدند؛ اما با کمال تاسف و پس از موفقیتهای جبههی مقاومت و کشور عزیزمان در حملاتی که به رژیم صهیونیستی انجام دادند، امروز عدهای در داخل ایران اسلامی، حرف از به رسمیت شناختن رژیم جنایتکار و اشغالگر صهیونیستی میزنند. این همان محاسبات اشتباه است. قرآن کریم در پاسخ به چنین افرادی میفرماید:«وَلَا يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا سَبَقُوا ۚ إِنَّهُمْ لَا يُعْجِزُونَ»
🔸امروز دشمن باید چنان ضربهای بخورد که بفهمد با یک حرکت جدی مواجه است نه آن که با سخنان ناصحیح و یا رفتارهای غلط، گمان کند میتواند به ما صدمه بزند. این خطای محاسباتی دشمن باید از بین برود. در چنین عرصهای، یک حرکت اشتباه میتواند بدترین تبعات را داشته باشد و دشمن را نسبت به ما دچار طمع کند.
🔹به قول شهید سلیمانی عزیز، امروز جمهوری اسلامی حرم است. نمیشود اجازه دهیم دشمن هر غلطی که دلش خواست بکند؛ بلکه باید تودهنی بخورد تا به سبب خطای محاسباتیاش، نسبت به ما جرات پیدا نکند.
🔸این روزها، در ایّام سالگرد شهید فهمیده، شهید آرمان علیوردی و شهید روح الله عجمیان قرار گرفتهایم. این شهدای عزیز، مبانی انقلاب اسلامی را از کتاب و مطالعه، به مناسبات زندگی خود و اجتماع وارد کردند.
🔹امروز مشاهده میکنیم که معرفت دینی در فطرت انسانها، فارغ از سنشان، تبلور پیدا کرده و همین امر سبب رقم زدن چه حماسههایی شده است.
🔸یکی از جفاهایی که امروز میشود، دورکردن جوانان و نوجوانان از عرصه اجتماع و سیاست است. یکی از افتخارات انقلاب اسلامی همین بود که جوانان و نوجوانان ما را نسبت به مسائل پیرامون خود، دغدغهمند کرد.
🔹تجسم نقش پرشکوه هر ایرانی، میشود همین مصاحبهی آزاده و رزمندهی عزیز، آقای طحانیان که در ۱۳ سالگی و در دوران اسارت در چنگال رژیم بعثی است.
🔸نظام فکری غربی، از پیروزی انقلاب اسلامی تا دفاع مقدس و حتی وقایع اخیر، با مناسباتی مبتنی بر نظام فکری الهی به هم ریخته است.
🔹یکی از حکام مقبور عرب ادعا میکرد که در دوران جنگ تحمیلی ۳۰ میلیارد دلار به صدام کمک مالی کرده است. این فارغ از آن کمکهای تسلیحاتی، اطلاعاتی و فناورانه بود. در چنین شرایطی است که خداوند میفرماید:«يَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ»؛ ما امروز شاهد هستیم که در همان عراق، خیابانی به نام امام خمینی(ره) وجود دارد و صدام جنایتکار به دار آویخته شد.
▫️در ابتدای این جلسه، آزاده و رزمندهی دفاع مقدس، آقای مهدی طحانیان، به نقل خاطراتی در رابطه با دوران اسارتشان پرداختند.
✅ @saeedjalily
📷 #گزارش_تصویری | هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب»
✅ @saeedjalily