5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥زمانشناسی از شاخصههای شهید دیالمه
🔸این که امروز بشینیم در برابر انحرافات بنی صدر دهها کتاب بنویسیم و انحرافات او را نقد کنیم گرچه بد نیست اما این کار در زمانی ارزش و تاثیر داشت که بنیصدر روزنامه انقلاب اسلامی را منتشر و خود را نظریه پرداز این انقلاب معرفی میکرد
🔺همایش ملی «دیالمه نیاز امروز» - ۷تیر ۱۴۰۱
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰از بهشتی تا آرمان؛ اولین همایش بین المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی با سخنرانی دکتر سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، برگزار شد
🔺مشاهده کامل گزارشتصویری و دانلود تصاویر
https://drjalily.com/photos/758
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_ویژه | سکوت تاریخی دنیا
🔸از نجات دادن جان یک گربه دربرابر دوربین تا بایکوت کشتار شیمیایی مردم یک شهر
🔸 کسانی که امروز برای برخی مسائل ایران ابراز نگرانی میکنند، زمانی که مردم سردشت با سلاحهای شیمیایی آنها بمباران میشدند، نهتنها یک قطعنامه بلکه یک بیانیه هم صادر نمیکردند
#بمباران_شیمیایی_سردشت
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی @saeedjalily
🔰بدون لکنت میان جنگ سه ساله/بخش اول
🔹دوباره تیرماه شصت پس از چهل و دو سال
سعید جلیلی در سالگرد شهدای هفتم تیر به مرور صحنۀ بزرگ رویارویی ابتدای انقلاب پرداخت و از عبرتهای آن جهاد تبیین تمام عیار برای جنگ ترکیبی امروز گفت. متن پیش رو گزارشی از این سخنرانی است.
انقلاب اسلامی چطور به عاقبت مشروطه و نهضت نفت دچار نشد؟
🔸یکی از مقاطع بسیار پراهمیت، سه سال اول انقلاب است. از فردای انقلاب اسلامی، یک جنگ تمامعیار ترکیبی، هم سختافزاری و هم نرمافزاری، از حرکتهای آشوبگرانه و سخت تا مباحث فکری و نظری، علیه انقلاب شروع شد؛ از شبنامه، روزنامه، اطلاعیه و همۀ امکانات استفاده میکردند. در طول تاریخ هر حرکت حقی که شروع شده است، شیاطین در برابر آن ساکت ننشستند «وَمَا أَرْسَلْنَا مِنْ قَبْلِكَ مِنْ رَسُولٍ وَلَا نَبِيٍّ إِلَّا إِذَا تَمَنَّى أَلْقَى الشَّيْطَانُ فِي أُمْنِيَّتِهِ». این باور قرآنی در انقلاب اسلامی تجربه هم شد؛ در این چهلوچهارسال، دشمنان با هر چه در توان آنها بود در برابر انقلاب ایستادند اما چرا در عرصههای سیاسی و نرم با همهی امکاناتی که بسیج کرده بودند، نتوانستند در آن سه سال موفق بشوند؟ چرا نتوانستند تجربهی مشروطه را دوباره تکرار کنند؟
🔸احزابی مثل قارچ، رویش داشتند تا مسیر اصلی انقلاب را دچار انحراف کنند؛ یا در برخی از مفاهیم تحریف ایجاد کنند، یا با التقاط مفاهیم بدلی ارائه بدهند، همان کاری که در مشروطه کردند. اما در کنار انحراف و تحریف و التقاط، چیزی که برای آنها خیلی اهمیت داشت، طرح ادعا بود. ادعای آزادی، ادعای عدالت، ادعای طرفداری از محرومین، ادعای طرفداری از طبقات کارگر، کشاورز، ادعای مبارزه با امپریالیسم و ادعای مردمی بودن.
🔸دشمن فقط با ابزار سخت به میدان نیامد، بلکه تمام ابزار نرم خود را نیز بهکار گرفت. در آن فضا، کسانی وارد شدند که در عرصۀ نرم، سوابق طولانی داشتند. چه جبهۀ ملی و حزب تودهای که چند دهه سابقه فعالیت داشتند، چه سازمانهای چریکی با سوابق تشکیلاتی؛ عدهای وابسته یا متمایل به اردوگاه شرق و عدهای دیگر به اردوگاه غرب، یک صحنۀ بزرگ رویارویی شکل گرفت. چرا با این هجمه نتوانستند تجربۀ مشروطه را دوباره تکرار کنند؟
آن جنگ سهساله: جهاد تبیین علیه تبیین جهان
🔸چرا با این هجمه نتوانستند تجربۀ مشروطه را دوباره تکرار کنند؟ چرا نتوانستند تجربهی ملی شدن نفت را تکرار کنند؟ چون اگر دشمن در یک جنگ ترکیبی با همهی تلاش و با همهی ابزار نرم و سخت خود به میدان آمد، از این طرف نیز در آن جنگ سه ساله، سرداران و سربازانی با همهی وجود به صحنه آمدند و متناسب با جنگی که آنها شروع کرده بودند، با قوت وارد میدان شدند و یک حرکت بزرگ شکل گرفت.
🔸جهاد تبیینی که امروز مقام معظم رهبری، برروی آن تاکید میفرمایند، بهاصطلاح باطل السحری بود که در آن زمان بهخوبی به کار گرفته شد. انقلاب چون یک انقلاب فکری و مبتنی بر اندیشه بود، میدانست که تداومش نیز نیازمند این است که بتوان بهخوبی از آن دفاع کرد. یک حرکت تبیینی بزرگ شروع شد. مثلاً همین سرکردۀ مفلوک و منحوس منافقین، یک سلسله جلسات داشت، تحت عنوان مثلاً تبیین جهان. شهید دیالمه از همین شهدای هفت تیر، دو روز بعد از جلسات او، نقدی بر تبیین جهان را مطرح میکرد و نشان میداد که این حرفها چقدر غلط، ضعیف و سست است.
🔸شهید بزرگوار بهشتی، شخصاً در خط مقدم این جبهه قرار میگرفت. در مناظرات شرکت میکرد. یعنی اگر حزب توده با چند دهه سابقه، دبیرکل خود را برای مناظره میآورد، خود شهید بهشتی شخصاً در آن مناظرات شرکت میکرد. اگر آنها تئوریسینی مثل احسان طبری را به صحنه میآوردند، از این طرف امثال مرحوم آیت الله مصباح یزدی در دفاع از حقانیت انقلاب، در صحنه و میدان مناظرات حضور پیدا میکردند.
شکست در آرا، انتقام از تبیین، پایان منطق
🔸اگر آنها ادعای مردمی بودن، و با ادبیات آن زمان شعار دفاع از خلق داشتند، کمتر از دو ماه، همه پرسی جمهوری اسلامی برگزار شد و بعد، انتخابات خبرگان قانون اساسی و بعد، همهپرسی قانون اساسی، بعد، انتخابات ریاست جمهوری و بعد، مجلس شکل گرفت.
🔸همین سرکردههای گروهکها، از حزب توده و منافقین، همه در انتخابات شرکت میکردند، اما چه شد؟ میدیدند که نمیتوانند موفق بشوند، نمیتوانند پیروزی به دست بیاورند. در انتخابات خبرگان قانون اساسی، شهید بهشتی بود که انتخاب شد و بعد از انتخاب، آن مجلس را با قوت اداره کرد. در مجلس شورا، همین سرکردۀ منحوس گروهک منافقین کاندیدا بود، اما حتی سرکردۀ آنها نیز نتوانست رأی بیاورد.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی @saeedjalily
🔰بدون لکنت میان جنگ سه ساله/بخش دوم
🔸چه در تبیین، چه در مناظره و چه در انتخاباتی که بود، یک حضور موثر واقعی از افرادی که ماهیت میدان و جنگ را میفهمیدند، میدیدید. کسانی که به خوبی میدانستند این جنگ از چه جنسی است؟ چگونه باید مقابله کرد؟ با همۀ قوت وارد میشدند، و آن موفقیتها بهدست میآمد.
🔸چرا وقتی به تیرماه سال شصت میرسیم، دشمن به ترور روی میآورد؟ ترور، پایان منطق و استدلال یک اندیشه است. وقتی عجز آنها در استدلال و منطق رو شود و مردم، آنها را پس بزنند و بارها به آنها «نه» بگویند، اینجا تازه واقعیت آنها ظهور پیدا میکند، صداقت ادعاها مشخص میشود. کسانی که ادعای آزادی میکردند، دیکتاتورترین رفتارها را بروز میدهند. کسانی که ادعای مبارزه با شکنجه میکردند، جزء شکنجهگرترین افراد تاریخ محسوب شدند. خاطرات منافقین را بخوانید، آنهایی که حتی هنوز با جمهوری اسلامی موافق نیستند و در اروپا هستند، ببینید از همین دورانی که در این پادگانهایی همچون اشرف بودند، چه مطالب مخوفی مینویسند؟ کسانی که مدعی بودند فقط ما میتوانیم پیچیدگی های امپریالیسم و آمریکا را بفهمیم و با آن مبارزه کنیم، از دل کنگرۀ آمریکا سر درآوردند.
نه به لکنت میان جنگ ترکیبی
🔸شهید بهشتی نه تنها در دفاع از لایحهی قصاص دچار لکنت زبان نشد بلکه تمام مخالفین را به مناظره دعوت کرد. وقتی در یک جبههی حق هستید، طرف مقابل حتی اگر بهترین شعارها را دست بگیرد، دردفاع از ارزشی که دارید، نباید دچار تردید و لکنت زبان بشوید. موفقیت آن سالها در باور و اعتقاد جدی به حقیقت انقلاب اسلامی بود.
🔸حدود کمتر از یک ماه قبل از هفت تیر، شهید بهشتی که آن زمان رییس دیوان عالی کشور و قوه قضاییه بود، بحث لایحۀ قصاص را مطرح کرد. موجی راه انداختند و نسبت به این حکم و حقیقت قرآنی، تعبیر شرمآوری را آوردند. تحت این عنوان که این حکم، غیرانسانیست. اما چرا موفق نشدند؟ چون شهید بهشتی در دفاع از لایحۀ قصاص دچار لکنت زبان نشد. اگر لایحۀ قصاص را ارائه داد، با قوت، همۀ حقوقدانها را دعوت به مناظره دربارۀ این لایحه کرد. اینکه بعد از چند روز از این دعوت به مناظره، میبینید در همین ساختمان بمب میگذارند و او را به شهادت میرسانند، جاییست که دیگرمنطقی برای ارائه ندارند.
🔸تمام تلاش دشمن برای چیست؟ این است که نقاط قوت شما را چه در جنگ سخت و چه در جنگ نرم در مقاطع مختلف، چه در سه سال اول انقلاب، چه در هشت سال دفاع مقدس، چه در دفاع از حقوق هستهای چه در مقابله با تحریمها داشتید و در دفاع از آن دچار تردید و لکنت زبان نبودید را یا تضعیف کند و یا بپوشاند. او میفهمد اگر ایمان و آرمان در یک جا جمع شود، تولید قدرت میکند. او امروز تمام توان خود را روی چه موضوعاتی بسیج میکند؟ روی نقطهی قوت شما. او میفهمد نقطۀ قوت چیست. این که شعار زن-زندگی-آزادی میدهد، برای چیست؟ چون او میداند نقطۀ قوت شما، که میتواند تمدن غرب را به چالش بکشد، رویکرد شما در احترام به زن، در دفاع از حقوق زن و جایگاه و کرامت واقعی اوست. میفهمد که این الگو و تمدنی که از آن ساخته میشود، تمام تمدن غرب را به چالش میکشاند. آن وقت از همه بدتر این است که در دفاع از چنین نقطۀ قوتی، دچار لکنت و تردید بشوید.
🔸در همین حرکتهای اخیر، دوباره همان فرمول تکرار میشود و یک جنگ ترکیبی با ادعاهای فراوان شروع میشود. کسانی که مدعی علم هستند، دانشمند فیزیک هستهای شما را هدف قرار میدهند، این یعنی پایان منطق. کسانی که مدعی آزادی و زندگی هستند، وحشیانه ترین رفتارها را با شهید عزیز ما، آرمان علی وردی و شهید روح الله عجمیان و سایر شهدا داشتند. رفتار های وحشیانه نشان گر پایان منطق و شکست دوباره ادعاهای دشمن در جنگ ترکیبی است. نشانگر توانمندی نرمافزاری است که توانسته این قدرت را تولید کند. دشمنی که روزی به شما سیمخاردار نمیداد، امروز میفهمد با این نرمافزار، قدرتی تولید شده که او نگران صادرات سلاحهای شماست. اگر با همه این دشمنی ها بعد از چهلوچهار سال به این نقطه از موفقیتها رسیدهایم، بدانید چه آیندهی بزرگی در انتظار این ملت است که این هنوز از نتایج سحر است «تُؤتي أُكُلَها كُلَّ حينٍ بِإِذنِ رَبِّها».
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
26.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انقلاب اسلامی چطور به عاقبت مشروطه و نهضت نفت دچار نشد؟
🔸از فردای انقلاب اسلامی، یک جنگ تمامعیار ترکیبی، هم سختافزاری و هم نرمافزاری علیه انقلاب شروع شد
🔸احزابی مثل قارچ، رویش داشتند تا مسیر اصلی انقلاب را دچار انحراف کنند؛ یا در برخی از مفاهیم تحریف ایجاد کنند، یا با التقاط مفاهیم بدلی ارائه بدهند، همان کاری که در مشروطه کردند
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰 گزارش تصویری| نشست بررسی تخصصی لایحه برنامه پنجساله هفتم توسعه کشور با حضور جمعی از کارشناسان و مسئولان دستگاههای مختلف اجرایی کشور، در دفتر نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی برگزار شد
🔺مشاهده کامل گزارشتصویری و دانلود تصاویر
https://drjalily.com/photos/757
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰لزوم بازطراحی معماری برنامه هفتم توسعه با محوریت جهش کشور/ بخش اول
🔹نشست بررسی تخصصی لایحه برنامه پنجساله هفتم توسعه کشور با حضور جمعی از کارشناسان و مسئولان دستگاههای مختلف اجرایی کشور در دفتر نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی برگزار شد.
🔸در ابتدا دکتر سعید جلیلی به تفاوت دو رویکرد مختلف اما مهم در تنظیم سند برنامه توسعه اشاره کرد و افزود رویکرد اکتفا به روند و سرعتهای فعلی، درنهایت منجر به تحقق انتظار مطلوب نخواهد شد چراکه فاقد یک نگاه اولویت دار و پیشران برای مسائل کشور است. اما رویکرد دوم و اساسی که بایستی محقق شود، اولویت بندی مسائل اصلی کشور و تعیین سهم و جایگاه برنامه توسعه در تحقق اهداف پیشرفت کشور میباشد به نحوی که در پایان برنامه شاهد ایفای نقش جدی این سند در پیشرفت و جهش کشور بود.
تعیین اولویتها و ارتقا برنامه در جایگاه جهش کشور
🔸نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با اشاره به اهمیت و ضرورت تعیین اولویت و طرح زمانبندی نیل به اهداف برای حل مسائل کشور تصریح کرد درج همه اقدامات خوب و قابل انجام در یک سند برنامه، لزوماً نمیتواند راهگشا و حرکت دهنده به وضعیت مطلوب باشد چراکه توان و تمرکز کشور برای اجرای برنامهها محدود است و قوای اجرایی ناگزیر به انتخاب میان راهبردها و تعیین اولویتها هستند. از این رو اولویت بندی مسائل در گام نخست طراحی برنامه ضروری است.
6 برنامه پیش از انقلاب اسلامی و 6 برنامه پس از انقلاب اسلامی؛ تجربیات گرانی که نباید بهسادگی از آنها گذشت
🔸عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه برای تدوین برنامه هفتم از تمام تجربیات برنامههای گذشته کشور باید بهره برد تا هر باره شاهد کاهش خطاها و رشد اثرگذاریهای برنامه بود؛ عنوان کرد: ارزیابیهای کارشناسی از نتیجه اجرای برنامه پنج ساله ششم توسعه نشان میدهد که مقدار تحقق احکام و اهداف این برنامه حدود یک سوم بوده که نشان دهنده وجود آسیبهای جدی در نوع معماری سندهای برنامه و اجرای آن است. اکنون کشور، تجربه 6 برنامه عمرانی پیش از انقلاب اسلامی و 6 برنامه توسعهای پس از انقلاب اسلامی را دارا است که مشخصاً با چنین انباشت گرانبهای تجربه، نباید اجازه استمرار خطاها و نارساییهای برنامههای قبلی را در برنامههای آینده داد. از این رو معماری جایگاه و نقش برنامه هفتم توسعه، نیازمند بازطراحی مجددی است تا ضمن تفاوت با همه برنامههای پیشین، بعنوان اهرم جهش کشور ایفای نقش نماید.
توانایی ایفای نقش هر روستا بهمثابه یک سلول جهش کشور
🔸دکتر جلیلی با بیان اینکه بیش از 40 هزار روستا در کشور وجود دارد و با رویکرد حداکثری جهش کشور، قابلیت تعیین نقش برای هر روستابهمثابه بعنوان سلول و جزئی موثر در جهش کشور وجود دارد؛ عنوان کرد که برنامه هفتم توسعه باید بعنوان ترسیم کننده و طراح مسیر پنج سال آینده کشور، طراحی دقیقی برای ایفای نقش سلول های جهش کشور داشته باشد.
لزوم تعریف مأموریت برای دانشگاهها درجهت تحقق اهداف برنامه
🔸عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین افزود که برای هر دانشگاه در جهت حل مسائل و تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه، باید مأموریت ویژه ای تعریف شود که این مأموریت ها مأموریتبا توجه به نقش منحصر به فردی که دانشگاه دارد، حق دانشگاه است و متناسب با این حقوق، تکالیف و انتظارات مشخصی از این نهاد انتظار میرود تا دانشگاه، بعنوان یک بازیگر جدی در مسیر پیشرفت کشور ایفای نقش کند.
🔸وی با بیان اینکه وجود نهاد دانشگاه در اقصی نقاط کشور بیانگر ظرفیت بالای این نهاد برای حل مسائل و چالش های پیش روی کشور است، افزود که دانشگاه ها هم ظرفیت حل مسائل بومی و منطقه ای خود را و هم حل مسائل ملی و کلان را دارا می باشند و استفاده از این ظرفیت لازمه جهش کشور است.
مسیر پیشرفت چندجانبه کشور و لزوم توجه به آن در ابعاد داخلی و بینالمللی
🔸در ادامه دکتر جلیلی بر ضرورت نگاه چندجانبه و ذو ابعاد به مسیر پیشرفت کشور پرداخت و عنوان کرد که مسیر پیشرفت کشور در نظام بین الملل فعلی، مسیری چندجانبه و بی توقف است و لحظه ای درنگ در پیمایش این مسیر منجر به پیش گرفتن رقبای بینالمللی خواهد شد.
🔸سرعت بالای رقبای کشور در برخی موضوعات، میتواند موجب منع و توقف از حرکتی باشد که برای جمهوری اسلامی به منزله یک مولفه قدرت و ابزار کنشگری فعالانه در نظام بین الملل است. یکی از مهم ترین و نزدیکترین آنها به زمان و جایگاه حال حاضر کشور، مقوله هوش مصنوعی است.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰لزوم بازطراحی معماری برنامه هفتم توسعه با محوریت جهش کشور/ بخش دوم
هوش مصنوعی بهمثابه شتاب دهندهای موثر در پیشرفت کشور
🔸نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی با اشاره به ظرفیت مهم هوش مصنوعی در رشد و ارتقا قدرت کشور، فقدان یک برنامه منسجم و طراحی راهبردی در این زمینه را نامطلوب دانست و گفت برنامه پنج ساله یک فرصت اساسی و قابل اتکا برای تقویت و رشد کشور در این زمینه است.
ایجاد ریلگذاریهای اساسی کشور در 5 سال آینده بواسطه برنامه هفتم توسعه
🔸همچنین دکتر سعید جلیلی افزود باید از تمام تجربه گذشته و اکنون برای بهره مندی حداکثری از فرصت و ظرفیت برنامه هفتم توسعه در ایجاد جهش قابل توجه در کشور با تعیین اولویتهای اساسی و مسیرهای تحقق آن تلاش نمود؛ چراکه برنامه هفتم، ریل گذاری 5 سال آینده کشور است و وقتی پیشران رشد خواهد بود که رویکرد آن جهش کشور باشد.
قابلیت تغییر رویکرد برنامه هفتم از رویکرد حداقلی به حداکثری در بیان کارشناسان و مسئولان
🔸سپس کارشناسان حوزههای پولی و بانکی و ارزی، کشاورزی و امنیت غذایی، دیپلماسی اقتصادی، انرژی، علم و فناوری و... با رویکرد تائید نقاط قوت برنامه هفتم، تصحیح ایرادهای احتمالی و تکمیل نقائص مواردی را بیان کردند.
5 سال فرصت اساسی برای حل مسئله ارز کشور در طی برنامه هفتم
🔸از موضوعاتی که در این نشست مطرح شد، مقوله ارز است که با وجود اهمیت و گستره تاثیر بالا، در برنامه هفتم طراحی مناسبی برای آن لحاظ نشده. این مسئله در سال های اخیر موجب تلاطم ها و بعضا نابسامانی هایی در بخش هایی از اقتصاد کشور شده که با طراحی هوشمند و مدقانه، میتوان تا حد مطلوبی آن را حل نمود.
برنامه هفتم توسعه؛ بهترین محل برای تحقق حکمرانی ریال
🔸کارشناسان و مسئولان پولی و بانکی حاکمیت بر پول ملی را از موضوعات زیرساختی و مهم کشور دانستند و تحقق این کارویژه نیازمند تدوین سازوکار و تکالیف عملیاتی بر دستگاه های اجرایی کشور است که باید به نحو احسن از فرصت برنامه هفتم بهره و منفعت لازم را برای کشور حاصل کرد.
اقتصاد مسکن و توسعه متوازن شهری؛ مغفول اما بسیار مهم
🔸در ادامه، کارشناسان مسکن و شهرسازی عنوان کردند در برنامه هفتم به توسعه متوازن شهری، الگوهای بومی و فرهنگی متناسب با بافت شهری و روستایی و تقویت اقتصاد مسکن اشاره ای نشده است و پیشرفت عرصه مسکن و شهرسازی کشور در 5 سال آینده، مستلزم توجه جدی به این موضوعات است.
ضعف در تصمیمگیریهای دشوار؛ مسئله ای مهم و قابل حل
🔸از دیگر موضوعات مورد اتفاق کارشناسان و مسئولان حاضر در نشست، نارسایی ها و ضعف های موجود فرهنگ اداری دستگاه های اجرایی کشور بود که منجر به ناتوانی در تصمیم گیری و ضعف در پیشبرد وظایف دستگاه ها شده است. برنامه هفتم توسعه نباید نسبت به این مسائل نرم افزاری مدیریت کشور کم توجه باشد.
🔸بهبود و تقویت نظام یارانهای و حمایتی کشور، اصلاح نظام مالیاتی، جذب سرمایه در مقیاس ملی و ثبات و تقویت نظام پولی و ارزی از مهمترین برنامهها و عناوین اشاره شده در این نشست بود که به اتفاق بر قابلیتهای اساسی این موضوعات در رشد و جهش کشور تاکید و تصریح شد.
🔹در انتها سایر پیشنهادهای تفصیلی اعضا گردآوری و مقرر شد نشست های تخصصی دیگری برای ارائه به مجلس و دولت برگزار شود تا درنهایت برنامه هفتم توسعه با کیفیت و توان هرچه بهتر در 5 سال آینده موجب رشد و جهش کشور در عرصه های گوناگون شود.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
🔰جلسه سیام از سلسله سخنرانیهای دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن
🔸سه شنبه ۱۳ تیر ساعت ۱۸
خ سمیه، نرسیده به حافظ، حوزه هنری، سالن طاهره صفارزاده
🔺این جلسه بهصورت زنده از کانال پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی در پیامرسان روبیکا پخش خواهد شد
https://rubika.ir/saeedjalily
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily