🔻اهم مطالب مطرح شده در نشست دولت سایه با اتحادیه کسب و کارهای مجازی(۱)
جلیلی:
🔹اگر دولتها نسبت به فهم پدیده فناوریهای نوین و شتاب آن آشنایی و اشراف لازم را نداشته باشد و نتوانند متناسب با آن سازوکارهای لازم را فراهم بکنند، عقب میمانند.
🔹فناوریهای ارتباطی برای بسیاری از امور یک فرصت است؛ ارزان شدن هزینه، بالا رفتن سرعت، نوآوری و تسهیل در ارائه خدمات از عوامل مهمی است که دولت ها به آن نیازمندند.
🔹جنگ بزرگ امروز در دنیا جنگ دادههای اطلاعاتی است که دولتها نمیتوانند به این موضوع بیتوجه باشند. اما رعایت این موضوع باید در چهارچوب قانون و بدور از اقدامات سلیقه ای باشد و همچنین از داده های اطلاعاتی باید طبق قانون صیانت شود.
🔹هر صنفی باید کریدوری را تعریف بکند که اگر نیروی جدیدی خواست وارد این صنف بشود، تکلیفش مشخص و مسیر پیشرفت برای او روشن باشد؛ به عنوان نمونه بداند چه مجوز هایی باید اخذ شود و بازه زمانی آن چه مقدار خواهد بود؟ در واقع باید پیشنهاد های روشن هر صنف برای حذف مقررات غیرضروری مشخص باشد.
🔹همه چیز نیازمند بخشنامه جدید نیست؛ فرهنگ سازی در این موضوع اهمیت بالاتری دارد. این سازوکار ها و نرمافزار های بین خریدار و مشتری، امکان معاملهی آسان را فراهم میکند. خیلی از مردم ما هستند که امکانات و توانمندی هایی دارند اما نمیتوانند آن را به یک فرصت شغلی تبدیل کنند.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در نشست دولت سایه با اتحادیه کسب و کارهای مجازی(۲)
سخنگوی اتحادیه:
🔹چهل و شش درصد از مدیران کسب و کارهای اینترنتی و استارتاپها در حوزه سنی سی تا چهل سال هستند. سی و هفت درصد کمتر از سی سال و حدود دو درصد هم بین هیجده و نوزده سال میباشند.
🔹مجموعه کسب و کارهایی که افراد حقوقی و شرکتها به صورت کسب و کار آنلاین راهاندازی کردند، نهایتاً بیست و پنج درصد است و تقریباً هفتاد و پنج درصد آنها افرادی هستند که به صورت حقیقی دارند فعالیت میکنند. بیشتر کسب و کارهای اینترنتی جزو کسب و کارهای کوچکی هستند که افرادی که در هشتاد و پنج درصد آنها شاغل هستند، نهایتاً پنج نفر یا زیر پنج نفر در آن جا اشتغال دارند
🔹از جمله مسائل، مشکلات و مطالبات این اتحادیه به موارد زیر اشاره کردند:
🔸عدم بروزرسانی قوانین کشور و انعطاف پذیری آنها همپا با فناوری های نوین خصوصا در بحث مالیات
🔸 لزوم ایجاد معاونت کسب و کارهای مجازی در اداره دارایی
🔸عدم شفافیت قانون در بعضی زمینه که منجر به اعمال سلیقه در اجرا میشود
🔸 افزایش فیلترینگ کسب و کارهای کوچک از جانب دولت و صدمه به تازهکار ها
🔸عدم وجود متولی واحد در برخی حوزه های فرهنگی جهت اعطای مجوز
🔸تعدد و تفرق دستگاه های محتلف به جای یک نهاد واحد تصمیمگیر در قبال این صنف
✅ @saeedjalily
🔻دکتر جلیلی به تماشای فیلمهای جشنواره مردمی فیلم عمار نشست
🔹دکتر سعید جلیلی نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار در جریان فعالیتهای این مجموعه قرار گرفت.
🔹وی همچنین در ادامه به تماشای مستند تحسین شده عابدان کهنز در سینما فلسطین محل برگزاری نهمین دوره این جشنواره نشست.
✅ @saeedjalily
💡شهدای هستهای، احمدی روشن ها برای چه بزرگ هستند؟ | سالگرد شهادت مهندس شهید مصطفی احمدی روشن
🔸برای این بزرگ هستند که معتقد بودند و باور داشتند که غرب مرکز عالم نیست. نه امروز، در زمان خودش. اجازه نمیدادند که کسانی بخواهند بیایند و کشور را از بیست و سه حق تحقیق و توسعه محروم بکنند. خب این برجام است. در آن از صد حق ملت انصراف شده که یک سوم از این صد تا، حق تحقیق و توسعه است. بیست و سه مورد دقیقاً مشخص کرده که در این موضوعات ملتی نباید تحقیق و توسعه انجام بدهد.
🔸این که شما در هفته پژوهش برای شهید هستهای بزرگداشت میگذارید، از این جنبه اهمیت دارد که اینها کسانی بودند که باورشان این بود که نباید اجازه بدهیم کسانی گستاخانه به خودشان اجازه بدهند که مانع حقوق یک ملت بشوند.
🔸البته این باعث خوشحالی است که امروز این موفقیتها به بار نشسته. اگر آنها خون خودشان را در این راه دادند، امروز بعد از هفت سال از شهادت این عزیز، میبینید همان کسانی که میگفتند : "نه، بدون کدخدا اصلاً دیپلماسی پیش نمیرود"! خوشبختانه همانها امروز اعتراف میکنند که بیایید همه چیز را در آمریکا متمرکز نکنیم!
🔸اتفاقاً ما هم همین را میگفتیم. میگفتیم غرب همه عالم نیست. قدرت او شکست خوردنی است. این را باید باور کرد. این را باور کنیم. این را چه کسی میگفت؟ همین شهدا میگفتند. برای چه میایستادند؟ میگفتند میشود ایستاد، مقاومت کرد و پیشرفت کرد. ایستادند و پیشرفت هم کردند.
📌مراسم هفتمین سالگرد شهادت شهید مصطفی احمدیروشن | دانشگاه شریف، آذر ۹۷
✅ @saeedjalily
🚨گلایه های جدی نمایندگان شرکت های غلات کشور از واگذاری به بخش خصوصی
🔻نشست دولت سایه با نمایندگان «شرکت های غله و خدمات بازرگانی» چندین منطقه کشور برگزار شد. دکتر جلیلی در این دیدار ضمن حائز اهمیت دانستن مبحث امنیت غذایی به مطالبات و مشکلات مطرح شده توسط نمایندگان غله کشور، گوش سپرد.
📸 گزارش تصویری: yon.ir/X4PEz
🔗 گزارش خبری: yon.ir/CeAyl
✅ @saeedjalily
🔻در دیدار نمایندگان شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور با دکتر جلیلی چه مسائلی مطرح شد؟
🔹شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور در زمینه تأمین، نگهداری، توزیع و نظارت بر کیفیت محصولات استراتژیک گندم، آرد و نان و همچنین کالاهای اساسی، برنج، روغن، قند و شکر و.... ذیل وزارت جهاد کشاورزی نقش ایفا میکنند. هم اکنون نیز 14 منطقه غله (تک استانی یا چند استانی) در کشور وجود دارد که بیشترین گردش مالی کشور بعد از وزارت نفت، توسط شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران و شرکتهای غله مناطق انجام میشود. شرکتهای غله زیرمجموعه شرکت بازرگانی دولتی ایران میباشند.
🔹این شرکت ها از پتانسیل و ظرفیتهای بالایی شامل انواع سیلوهای بتنی و فلزی، سردخانه ها و انبارها در سطح استان های خود برخوردار میباشند. هدف از تشکیل شرکت، انجام فعالیتهای بازرگانی در زمینه تنظیم بازار، تهیه و تدارک، نگهداری، خرید، فروش و توزیع کالای اساسی، حساس و ضروری و هرگونه فعالیت مرتبط و لازم بوده و همچنین کنترل و نظارت بر تمامی سیلوهای بخش خصوصی، کارخانجات آرد و نانوایان استانهای تحت پوشش را به عهده دارند.
🔹شایان ذکر است از جمله مسائل اصلی مطرح شده در دیدار نمایندگان استان های مختلف این شرکت ها با جلیلی، واگذاری این شرکت های دولتی به بخش خصوصی بود. این واگذاری به ادعای نمایندگان شرکت های غلات توامان با برون سپاری بخش هایی از وظایف راهبردی و نظارتی حاکمیت بوده که مورد اعتراض آنها واقع شده است.
🔹همچنین واگذاری بخشی از مناطق و شرکت های استانی توسط سازمان خصوصی سازی به بخش خصوصی و تصمیم بر ادامه واگذاری ها مورد اعتراض این نمایندگان بود.
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده توسط نمایندگان شرکت های غله کشور
🔸مغایرت واگذاری شرکت های غله به بخش خصوصی با سیاست های اقتصاد مقاومتی، پدافند غیرعامل و اصل چهل و چهار قانون اساسی
🔸برون سپاری سیاست های حاکمیتی به جای بخش های خدماتی و عدم تفکیک وظایف
🔸عدم وجود نظارت لازم همراهی صحیح بخش خصوصی با سیاست های کلان دولت، بویژه در مقاطع حساس
🔸ادامه واگذاری ها توسط سازمان خصوصی سازی برخلاف دستورات نسبت به توقف واگذاری این شرکت ها
🔸ایجاد خلاء نظارتی شرکت بازرگانی دولتی ایران پس از واگذاری
🔸لزوم نظارت بر رعایت استاندارد های دولتی نگهداری(بهداشت) و توزیع گندم توسط بخش خصوصی
🔸فروش صددرصدی سهام دولتی در موارد واگذاری شده خلاف اصل چهل و چهارم ( مجوز فروش حداکثر 80 درصد)
🔸نامشخص بودن متولی اجرای سیاست های دولت پس از واگذاری سهام شرکت های غلات
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لرستان؛ گنج دست نخورده
✨گزارش اجمالی از سفر دو روزه نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی به استان لرستان
✅ @saeedjalily
🔻اهم سخنان دکتر جلیلی در نشست اتحادیه های مرتبط با «مرغ و طیور»:معنا ندارد که تامین یک قلم کالا تنها توسط عدهای معدود صورت بگیرد
🔹اگر انسجام لازم در زنجیره صنعتی یک صنف وجود داشته باشد، آن موقع مطالبات و پیشنهادها خیلی روشنتر، دقیقتر و مشخصتر مطرح میشود، خلاء ها بهتر شناخته شده و موانع راحت تر برطرف خواهد شد
🔹وقتی همبستگی لازم در صنفی بوجود آمد آنوقت در بحثی مانند تامین نهادهها نیز انحصارات شکسته میشود. معنا ندارد که تامین یک قلم کالا تنها توسط عدهای معدود صورت بگیرد؛ وقتی صنفی یکپارچه باشد، او هم میتواند این انحصار را شکسته و نیازهای خود را برطرف کند.
🔹افسران و سربازان جنگ اقتصادی امروز تولیدکنندگان هستند اما باید توجه داشت اگر در این جنگ کسی مجروح شد، باید به کمک او بیایند، نه اینکه او را در وسط میدان جنگ رها کنند.
🔹بسیاری از کارهای تولیدی را اگر یک دستگاه دولتی میخواست به جای مردم انجام دهد، باید کلی هزینه میشد و چه بسا دست آخر هم نافرجام بود. لذا حضور مردم در عرصه تولید و اقتصاد یک فرصت است.
🔹بررسی ها نشان میدهد کشورهای همسایه نظیر عراق، افغانستان و کشور های حوزه خلیج فارس نزدیک به 3.5 میلیون تن واردات گوشت مرغ دارند؛ طبیعتا این بازار برای کشوری مانند ایران که در منطقه خود سرآمد تولید است، بسیار مغتنم است تا تولیدکنندگان علاوه بر تامین بازار داخلی بتواند اضافه ظرفیت تولیدی خود را صادر کند.
✅ @saeedjalily
🔻نقطه نظرات اعضای اتحادیه های مرتبط با «مرغ و طیور» در نشست دولت سایه
🔸ایران حائز رتبه هشتم در تولید مرغ، نهم در تخممرغ، بیستم در تولید شیر و سوم در تولید عسل در سطح جهانی است
🔸لزوم کنترل قیمت دستوری مرغ و تخم مرغ به صورت میانگین سالیانه
🔸گلایه از ایجاد بخش عمده مشکلات در داخل کشور بواسطه خودتحریمی
🔸لزوم کنار گذاشتن عملکرد جزیرهای وزارتخانهها و نهاد ها درخصوص اصناف
🔸عدم رعایت منصفانه قیمت دستوری نسبت به افزایش قیمت نهاده ها در سال 97 نسبت به سال گذشته
🔸سرخوردگی سرمایهگذاران از تصمیمات یک شبه دولت در قیمت گذاری
🔸توجه ویژه به اجرای سیاست های شفافیت مالیاتی به جای پاک کردن صورت مسئله با کمک سازمان حمایت
🔸سود بالای وام های بانکی نظیر هیجده درصد و بیست درصد که خود یکی از موانع اصلی رشد تولید است
🔸متوقف شدن رشد صنعت در صورت ممانعت از صادرات مرغ و تخممرغ مازاد نیاز کشور
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا واحدهای تولیدی نباید معطل تسهیلات بمانند؟!
⚠️لزوم توجه تولید کنندگان به:
🔸منابع محدود دولت
🔸۱۷۰۰هزار میلیارد نقدینگی سرگردان در کشور
🔸و بازار صادراتی کشور های همسایه
✅ @saeedjalily
🔑امروز هم آمریکا شکست اخلاقی خورده است و هم کسانی که چشم می بندند و اصرار غلط بر اشتباهات گذشته خود دارند
❓ آیا امضای کری تضمین بود یا نه؟
❓آیا باغ گلابی برجام بار دارد یا نه؟
❓آیا برجام آفتاب تابان است یا چراغ خاموش؟
⚠️اینها چیز هایی است که باید پاسخ بدهند...
🗓 ۲۶ دیماه | سالگرد اجرای توافق برجام
✅ @saeedjalily
🏴یکی از مظلومیت های حضرت زهرا سلام الله علیها کم توجهی به خطبه معروف ایشان است
◾️در بسیاری از هیات ها مراسم فاطمیه به خوبی برگزار میشود ولی یک بار هم خطبه ایشان خوانده نمیشود. این خطبه محدود به زمان و مکان خاصی نیست و مخاطب آن همه انسانها در تمام تاریخ اند و اگر هر زمان به آن خطبه عمل شود آثار و برکات آن ظهور پیدا خواهد کرد. |سعید جلیلی
▪️متن و ترجمه خطبه فدکیه حضرت زهرا(س): http://l1l.ir/5j4w
✅ @saeedjalily
🔻جلیلی در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلا۵ در مشهد:
باید پرسید چه تفکری پیروزی ها را به ارمغان آورد و حضور چه تفکری کشور را دچار مشکلات کرد؟/ کسانی میخواهند آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل کنند تا حافظه تاریخی او را از بین ببرند
🔹نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی شب گذشته در مراسم گرامیداشت شهدای عملیات کربلای پنج و یادواره شهید فرمانده تیپ انصارالرضا(ع)، شهید علی اصغر حسینی محراب حضور یافت و به ایراد سخنان مهمی پیرامون مسائل روز انقلاب اسلامی پرداخت.
📸 گزارش تصویری: yon.ir/IqYsB
🔗گزارش خبری: yon.ir/dJXno
✅ @saeedjalily
🔻سخنان مهم جلیلی در مراسم گرامیداشت شهدای کربلای پنج
🔹یکی از سرمایه های ملی ما تجربه ماست. ما اگر موفق بودیم بخاطر چه بوده و اگر دچار مشکل شدیم بخاطر چه تفکری بوده است؟ باید پرسید چه تفکری پیروزی ها را به ارمغان آورد و حضور چه تفکری کشور را دچار مشکلات کرد؟ کسانی میخواهند آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل کنند تا حافظه تاریخی او را از بین ببرند.
🔹اگر ملتی در محاسبه ثروت ها و منابع خود دچار اشتباه بشود، او هم میتواند دچار مشکلات شود. عده ای در میان ملت ممکن است خدای نکرده وقتی منابعشان از بین رفت، دچار خوشحالی بشوند؛ وقتی درون تاسیساتشان بتن ریختند، خوشحال بشوند.
🔹دشمن وقتی نتوانست ملت ایران را در دفاع از مرز جغرافیایی خود متوقف کند، سعی دارد در اقتصاد، مبارزه با بیکاری، مبارزه با آسیب های اجتماعی و .. نگذارد که تفکری که در عین مقاومت پیشرفت میکند نیز به پیروزی برسید.چرا که میداند نتیجه ای مشابه شکست در جنگ سخت برایش رخ خواهد داد.
🔹دشمن اقدام به ترساندن میکند، اقدام به اسلام هراسی و ایران هراسی در دنیا میکند و در داخل کشور دست به #انقلابی_هراسی میزند و میگوید اگر انقلابیون باشند کشور دچار مشکلات میشود و جنگ رخ میدهد! چه کسی جنگ را از کشور دور کرد؟ همین تفکر انقلابی بود که با واکنش خود کاری کردند که سی سال است دشمن جرئت نمیکند به مرز های این ملت نزدیک شود.
🔹جوانان به دل شبهات بروند و پاسخگوی سوالات درباره کارنامه چهل ساله نظام اسلامی باشند. نباید از این مسائل عبور کرد؛ باید توضیح داد و روشنگری کرد. مبتتی و مستند بر آمار سازمان های خود آن ها نیز میتوان این را ابراز کرد. به همگان نشان بدهید که انقلاب اسلامی چه برکاتی داشته است.
🔹تمام ادعای انقلاب آن بوده که به قله ها نگاه کند، اگرچه در بسیاری از مسائل هنوز در میانه راه هستیم. این را باید نشان داد اگر جایی فساد یا اخلال بوده است بخاطر چه بوده؟ بخاطر دوری از تفکر انقلابی. اگر جایی پیشرفت و موفقیت رخ داده بخاطر حضور چه تفکری بوده است؟ تفکر انقلابی بوده یا تفکر های دیگر؟
✅ @saeedjalily
💡ایران ظرفیتهای بزرگی در حوزههای مختلف از جمله نفت و گاز،کشاورزی،گردشگری، نیروی متخصص جوان، فناوری و معادن دارد؛فرصتهایی که با هر کدام از آنها میتوان کشور را اداره کرد.
🔸یعنی اگر ظرفیتهای کشور را به یک قطار تشبیه کنیم، هر واگن آن میتواند به یک لوکوموتیو تبدیل شود و بقیه را به دنبال خود بکشاند. | سعید جلیلی
✅ @saeedjalily
🏴این فرمایش حضرت زهرا است: «و جعل الله الجهاد عِزً للاسلام» اصلا مگر میشود شما بدون جهاد و با خواهش و تمنا در برابر مستکبرانی که با همه چیز میخواهند در برابر شما قرار بگیرند، از آنها چیزی بگیرید؟
◾️امام خمینی هم به همین سبب صراحتا بیان میکنند: «آنها که تصور میکنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانهاند. و آنهایی هم که تصور میکنند سرمایه داران و مرفهان بیدرد با نصیحت و پند و اندرز متنبه میشوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک میکنند آب در هاون میکوبند! بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت جویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند.»
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡دهه فاطمیه برای آنست که این آموزه ها را تکرار کنیم
▪️یکی از مظلومیت های حضرت زهرا این است که مراسم فاطمیه بگیریم اما خطبه معروف ایشان را نخوانیم؛ ممکن است دو بار ایام فاطمیه برگزار کنیم اما یکبار خطبه حضرت(س) را نخوانیم
▪️«خداوند امر به معروف و نهی از منکر را مصلحت عمومی قرار داده است»؛ نمیتوان هیئت گرفت اما نسبت به آموزه های فاطمی بی تفاوت باشیم؛ دهه فاطمیه برای آنست که این آموزه ها را تکرار کنیم
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرزمین لرستان
💡حسن باقری نقشه را پهن میکرد و میگفت باید وجب به وجب را #آزاد کنیم؛ امروز باید نقشه استان را پهن کنیم و بگوییم سهم ما چقدر است تا وجب به وجب آن را #آباد کنیم
❗️۲۴ درصد اراضی قابل کشت هنوز بهره برداری نشده است
❗️۹۳ ذخایر سطحی لرستان مغفول مانده است
✅ @saeedjalily