منظور ما از راهبردی فکر و عمل کردن چیست؟
نگاه راهبردی یعنی استفاده حداکثری بردن از حداقل امکانات در راستای کسب، حفظ، تثبیت و گسترش منافع ملی بلند مدت با کمترین انحراف از برنامه تدوینی.
به عنوان مثال زمانی که سرکنسولگری سفارت خانه ما در سوریه مورد هدف قرار گرفت می شد چند نوع پاسخ داد؛
۱ پاسخ ندهیم و همچنان صبر پیشه کنیم.
۲ پاسخ بدهیم اما در خارج از سرزمین های اشغالی مثلا زیر ضربه بردن سفارت خانه های رژیم اشغالی.
۳ پاسخ بدهیم در داخل سرزمین های اشغالی اما به صورت گسترده.
۴ پاسخ بدهیم در داخل سرزمین های اشغالی اما به صورت محدود ولی با تبعات زیست محیطی گسترده.
۵ پاسخ بدهیم در داخل سرزمین های اشغالی اما به صورت کانونی.
۶ پاسخ بدهیم اما خارج از سرزمین های اشغالی با ضربه زدن به حامیان منطقه ای او.
و...
اما بر اساس نگاه راهبردی ولی فقیه خبیر و حکیم انقلاب اسلامی ایران، ضربه باید چند ویژگی مانع و جامع داشته باشد؛
۱ ترکیبی و با مشارکت همه سیستم های آفندی و پدافندی به منظور رخ نمایی قدرت باشد
۲با اثر گزاری ترکیبی همراه باشد. یعنی در ابعاد اقتصادی،سیاسی،رسانه ای، امنیتی نیز خودش را نشان دهد
۳به نحوی از حیث قدرت نواخته شود که فضای زد و خورد متقابل را از مجموعه سنتکام و اسراییل بگیرد( گسترده نشدن درگیری)
۴جبهه ای نواخته شود تا قدرت منظومه جبهه مقاومت، در برابر منظومه سنتکام تعریف رسمی شده و رسما به جهان معرفی گردد
۵ فضای محاسبات ذهنی دشمن را از وضعیت توازن قوا( که قابل تغییر کمیت است) در منطقه، به وضعیت توازن وحشت بکشاند
۶ بتواند محاسبات دشمن را از وضعیت بازدارندگی به آخرین وضعیت راهبردی یعنی ناتوان سازی توان جبهه مقابل بکشاند
۷ در تئوری بازی ها، از دشمنان منطقه ای کم کرده و به حریفان و شرکای منطقه ای بیافزاید
۸ غیر از هزینه کرد نظامی محدود( موشکی و پهپادی)، حتی المقدور هزینه اقتصادی، سیاسی،امنیتی بلند مدتی به جمهوری اسلامی ایران تحمیل نکند.
۹ در راستای تحقق تقویت دو هدف اعلامی و اصلی جمهوری اسلامی در غرب آسیا باشد نه در تضعیف روند وقوع آن ها( اخراج نظامی آمریکا از منطقه و فروپاشی رژیم جعلی از درون به عنوان کم هزینه ترین شیوه حذف غده سرطانی)
۱۰ همچنان که گفته شد؛ باید نحوه تنبیه اسراییل حتی المقدور به عنوان اولین و آخرین اقدام مستقیم ایران، تدبیر شود.
۱۱در صورت پاسخ احتمالی رژیم، پاسخ پیش روی قطعی ایران، دارای مشروعیت جهانی باشد. به تعبیری آب پز کردن قورباغه( اسراییل) باید آهسته،پیوسته،عمیق،غیر قابل بازگشت،با آثار تخریب زیرساخت های اقتدار رژیم جعلی همراه باشد.
بنابر موارد فوق الذکر، ما در راستای تحقق استراتژی ولی فقیه و خطوط تدوین شده "شعام" ، وضعیت شماره پنج را در ستاد کل نیروهای مسلح در نظر گرفته و در هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طرح عملیاتی خود را انتخاب کردیم.
به این جمهوری اسلامی به عنوان حرم، باید افتخار کرد.
* پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
اخراج آمریکا از غرب آسیا و شمال آفریقا به عنوان راهبردی ترین نقاط جغرافیایی در قدرت گیری کشورها در جهان پسا هژمون آمریکایی یا همان حرکت از نظام تک قطبی جهانی به نظام متکثر چند قطبی، از پروژه های مشترک ایران_ روسیه_ چین می باشد.
هر کدام به نحوی از فرصت های منطقه ای و جهانی خود برای تحقق این هدف مشترک در حال استفاده هستند...
ایران؛ با پروژه حذف غده سرطانی به عنوان قلعه غرب( به گفته هرتزل) در غرب آسیا و به طبع آن، فروپاشی سایر سرمایه گزاری ها آمریکا در غرب آسیا...
روسیه؛ با پروژه مهار ناتو در اروپای شرقی و حضور در آفریقای به ستوه آمده از استعمار غرب
چین؛ با پروژه های اقتصادی و صنعتی در تراز جهانی برای محدود کردن توان جهانی دیپلماسی اقتصادی آمریکا
در مجموع هر سه، ماموریت واگرایی نیروهای همگن با سیاست های آمریکا در جهان را برای خود فرض مسلم دانسته و به دنبال همگرایی با مهره های واداده آمریکا در جهان هستند. شاید یکی از مهمترین عوامل شکل گیری نبرد اوکراین توسط ناتو، همین واگرایی نامحسوس اقتصادی اروپا بویژه اروپای جنوبی_ شرقی از آمریکا و نزدیک شدن به سیاست های اقتصادی روسیه بوده باشد...
* پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
روزی تئودور هرتزل پایهگذار رژیم صهیونیستی گفته بود «دولت یهود در فلسطین، قلعه اروپا در برابر آسیای وحشی است»!
سوال می پرسند چرا حمله به اسراییل را اطلاع رسانی کردیم و در واقع یک بازی سیاسی از طرف ایران و طرف مقابل طراحی شده بود... این کجاش قدرت مندی ایران مقابل اسراییل بود؟
جواب؛
۱ به همان دلیل که آمریکای پیروز گردن کلفت بعد از جنگ دوم جهانی، به منظور شکستن اراده دولت هدف و پیروزی در عملیات روانی باورپذیر خود برای رسیدن به سرکوب دولت های مخالفش، قبل از حرکت نیروی دریایی خود به نقطه ای در جهان اطلاع می داد که ناوگان دریایی خودمان را به فلان نقطه در جهان حرکت داده ایم و قبل از رسیدن ناوگان دریایی، دولت ها فقط با شنیدن خبر حرکت، از ترس آمدن ابرقدرت یکه تاز بعد از جنگ دوم جهانی فرو می پاشید.
در واقع جمهوری اسلامی ایران بدلیل اعتماد و اعتقاد به قدرت نظامی بازدارنده خود و برای ایجاد عملیات روانی که برای شهروندان سرزمین های اشغالی باورپذیر شده است، اقدام به عملیات را از قبل اعلام کرد تا هم یهودیان از مراکز نظامی فاصله بگیرند و هم به عین پوشالی بودن هیمنه نظامی_ پدافندی که محصول تکنولوژی نهایی غرب در برابر تکنولوژی ۱۰ سال پیش ایران بود را ببینند. این یعنی عبور از مرحله بازدارندگی به مرحله ناتوان سازی مقابل...
ایران و آمریکا به عنوان تنها دو کشوری که به مرحله فراتر از بازدارندگی یعنی ناتوان سازی استعداد نظامی طرف مقابل خود رسیده اند، پابه پای هم قبل از هر اقدامی،اعلام می کنند و این یعنی تطبیق سیاست های اعلامی و اعمالی بدلیل اعتماد اراده های تصمیم گیران به توان نظامی خودشان...
این اتفاق نه از سر سیاست و زد و بندهای مرسوم که بدلیل گردن فراخی جمهوری اسلامی ایران می باشد.
۲ همچنین بدلیل بعد طولانی مسافت طی شده از مبدا خاک ایران تا سرزمین های اشغالی و با وجود ماهواره های جاسوسی،رادارهای پدافندی و شبکه جنگال سنتکام، فرانسه،انگلیس،آمریکا،اسراییل در منطقه عملیاتی که آخرین تکنولوژی پدافندی و راداری غرب را برای حفظ اسراییل در خود جای داده است هیچ اقدام نظامی دور از دید و تصویر شبکه جهانی ناتو نمی باشد.
بنابراین چنانچه ما روایت گری خود را به عنوان خبر اول انجام نمی دادیم و منتظر اثابت به اهداف مانده و بعد اعلام خبری می کردیم، قطعا خبر دوم را روایت گری کرده و از موضع انفعال و در گام دوم رسانه ای، ناچارا از روی دست شبکه ها و خبرگزاری های جهانی حامی اسراییل اقدام به پوشش خبری می کردیم و این یعنی باخت قطعی و کامل ایران در پوشش خبری چنین رویداد مهم جهانی...
چرا که با بدست گرفتن فضای روایت گری اول از ارسال خبر چنین رخداد مهم و بی نظیر جهانی توسط رسانه های غرب، نه شاهد به تصویرکشی این نمایش تحقیرآمیز از شبکه پدافندی غرب می بودیم و نه شاهد تصویر خبر هنرنمایی پهپادها و موشک های نسل ۱۰ سال پیش ایرانی در شکافت فضای سرزمین های اشغالی می بودیم...
در واقع ما با این اطلاع رسانی به موقع و ایجاد بلوای خبری در جهان ، هم طرف مقابل را مجبور کرده ایم اولا؛ از سر اجبار برای اولین بار در تاریخ شبکه جهانی همراه سیاست های رسانه ای خود، از سر ناچاری و در عمل انجام قرار گرفته، سیاست سانسور خبری( منفی علیه)خودش را کنار گذاشته و خود، روایت گر اتفاقات تحقیر آمیزی علیه قدرت پدافندی و سیستم راداری خودش بشود! و در ثانی برای اولین بار، اجبارا از روی دست خبر اعلام شده جمهوری اسلامی ایران، اقدام به پوشش خبری این رویداد که دارای قابلیت انعکاس جهانی می باشد، بدهد. و نکته مهمتر اینکه؛ با ابتکار ایران و اعلام رسمی خبر اول توسط خودش، دیگر رسانه های جهانی حامی اسراییل که بدلیل اشرافیت قطعی ماهواره ای و راداری سنتکام در غرب آسیا نسبت به دریافت سریع خبر توانمند می باشند،نمی توانستند تحلیل و روایت گری خودشان را در سکوت بی جای رسانه ای ایران از جمله شایعاتی مانند رهگیری تمام پهپادها و موشک ها و یا به خطا رفتنشان، به خورد مخاطب جهانی بدهند و یا اگر هم بدهند، برای اکثریت افکار عمومی در جهان باورپذیر و اقناعی نباشد جز برای کسانی که به فرموده قرآن کریم؛ فی قلوبهم مرض باشند.
پس با جوان و نوجوان خودمان با سرافرازی از این رویداد نام ببریم و مطمئن باشیم جمهوری اسلامی در همه سیاست های خود بویژه آن هایی که پای آمریکا و غده سرطانی در میان است، جز در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی ضروری در طراحی بازی جنگ ها( چه نظامی چه اقتصادی چه سیاسی و...)، هیچ بده بستان پشت پرده ای با احدی ندارد...
مراقب خدعه های رسانه ای صهیونیسم جهانی که نقش قرآن سرنیزه را در گام های نهایی پیروزی و غلبه جبهه حق بر باطل بازی می کند، باشیم...
این بار هیچ حکمیت تحمیلی میان اسلام و کافرین حکم فرما نیست.جبهه مقاومت بازی می دهد ولی بازی نمی خورد.ان شاالله
* طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
خوانش های اسلام:
در یک تقسیم بندی کلی دو نوع گرایش در جهان اسلام شاهد هستیم.
۱ گفتمان سیاسی_ اجتماعی
۲گفتمان سکولار، فرد محوری
گفتمان اول؛ شامل نگاه های متحجرانه_ نگاه های مدرن_ نگاه های انقلابی می باشد.
گفتمان دوم؛ شامل نگاه های سنتی_ نگاه های مدرن می باشد.
۱_۱ نماینده نگاه اسلام سیاسی متحجرانه را می توان در جریان وهابیت و جریان سلفی تکفیری تبلیغی و جهادی دید.
۲_۱نماینده نگاه اسلام سیاسی مدرن را می توان در جریان اخوان المسلمین و جریانات ملی_ مذهبی درون کشورهای اسلامی دید.
۳_۱نماینده نگاه اسلام سیاسی انقلابی را می توان در اسلام سیاسی شیعی دید.
۱_۲نماینده اسلام غیر سیاسی سنتی را می توان در دو جریان شیعی و سنی مشاهده کرد که می توان به عمده حوزه های علمیه شیعه در غیبت حضرت عج تا قبل از دوره صفویه ، اخبارییون و انجمن حجتیه درون تفکر شیعی و به عمده مدارس اهل سنت با گرایشات اشعری،صوفیه،مالکی،حنفی،آفریقای مرکزی_ جنوبی، اشاره کرد.
۲_۲نماینده اسلام غیر سیاسی مدرن را هم می توان در دو شعبه شیعی و سنی مشاهده کرد. از جمله در شیعه به جریان تشیع لندن نشین شیرازی ها و در اهل سنت به اسلام جنوب شرق آسیا اشاره کرد.
همچنین می توان به خورده گفتمان هایی انحرافی مانند بهاییت،دراویش،ایزدی،دیوبندیه، ابن تیمیه و... که بانی ضربات معرفتی با آثار اجتماعی منفی به جهان اسلام بوده اند، اشاره کرد.
در زمانه ما چهار گفتمان از موارد گفته شده، در حال فعالیت جدی برای جذب مخاطب از میان امت اسلامی، مسیحیت و...می باشند:
۱ اسلام سیاسی انقلابی
۲ اسلام سیاسی مدرن
۳ اسلام سیاسی متحجر
۴ اسلام سکولار غیر سیاسی مدرن
مابقی جریانات بدلایلی از جمله ضعف در جذابیت های گفتمانی_ انگیزشی، ضعف مفرط در تحرکات و پویایی های انگیزشی مناسب نسل های امروزی یا در حال فرسایش است و یا حتی با وجود حمایت های مالی سرویس های انگلیس،اسراییل،آمریکا در مرحله مرگ نباتی قرار دارند...
*پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
چهار لایه در روابط سیاسی_ اجتماعی:
۱ لایه اول دوست یا رفیق
۲لایه دوم شریک
۳لایه سوم حریف
۴لایه چهارم دشمن
در لایه اول؛ ما شاهد تطابق ایدئولوژی ها( گفتمان ها) و استراتژی ها( راهبردهای کلان آینده نگر) دو طرف یا دو جریان یا دو دولت هستیم.
در لایه دوم؛ ما شاهد تطبیق استراتژی ها و تاکتیک ها بر اساس نگاه به منافع فردی،جریانی و دولت ها هستیم. همچنین الزاما شاهد تطابق ایدئولوژی ها و گفتمان ها نمی باشیم. هرچند که تلاش برای نزدیکی نگاه ها برقرار است.
در لایه سوم؛ ما شاهد عدم تطابق استراتژی ها و ایدئولوژی ها از ناحیه دو فرد، دو جریان و یا دو دولت می باشیم. ولی شاهد قطعیت در حذف طرف مقابل هم نمی باشیم.
در لایه چهارم؛ علاوه بر ویژگی های لایه سوم، ما شاهد نگاه منازعه از نوع جنگ تمام عیار هستیم. نگاه ها حذفی می باشد و الزاما در این لایه یک سو باید حذف شود.
#در روابط سیاسی_ اجتماعی داخلی تمام تلاش حاکمیت تبدیل کردن لایه چهارم و سوم شهروندان به لایه دوم می باشد و در وضعیت آرمانی اقدام به گسترش کمی لایه اول نمود.
# در روابط سیاسی_ اجتماعی خارجی، تمام تلاش حاکمیت ها افزایش روابط در لایه دوم و کاهش از لایه سوم می باشد.همچنین مناسبات در لایه اول و چهارم بشدت جزمی بوده و بسختی می توان از کمیت و کیفیت رفقا و دشمنان کاست.
به وضوح مشاهده می گردد که عمده کنش گری ها و جابجایی ها عالم سیاست، در لایه دوم و سوم قابل تحقق است و بسختی می توان جزمیات و اتصالات در لایه اول و چهارم تعاملی را تغییر داد.
به عنوان مثال:
در تعاملات خارجی، حزب الله لبنان در لایه اول و رژیم صهیونیستی در لایه چهارم جای می گیرند. روسیه و چین و ترکیه در لایه دوم قرار گرفته و اتحادیه اروپا در لایه سوم قرار می گیرند.
در تعاملات داخلی، هسته سخت نظام یا همان انقلابییون در لایه اول تعاملی قرار گرفته و جریانات منافقین،توده ای ها، درآویش، سلطنت طلبان، طیف شیرازی ها در لایه چهارم جای می گیرند. همچنین عمده توده جامعه با گرایشات متنوع فکری، اقتصادی،فرهنگی در لایه دوم جای می گیرند و عمده احزاب لیبرال درون جمهوری اسلامی_ انجمن حجتیه_ منتقدین سیاسی حاکمیت_ طیف استاد و دانشجوی روشنفکران دانشگاهی_ روحانیت سنتی در لایه سوم جانمایی می گردند.
هنر جمهوری اسلامی در مناسبات اجتماعی_ سیاسی_ اجتماعی در کاستن از لایه سوم و افزایش بر لایه دوم می باشد. در گام نهایی و با پذیرش منطق عقلانیت انقلابی جمهوری اسلامی باید شاهد افزایش لایه اول یا همان هسته سخت باشیم.
راه مهندسی معکوس در داخل میان لایه سوم و دوم تلاش وافر نظام برای تحقق کارآمدی دین سیاسی، در مناسبات اجرایی کشور می باشد که می تواند منافع ملی را حداکثری تامین کند و در گام تکمیلی پس از ارائه تصویر کیفی در کارآمدی دین نسبت به مدیریت چالش ها و افزایش فرصت های ملی، می توان بر روی جذب حداکثری جامعه در لایه اول بر اساس نگاه ایدئولوژی محور خوش بین و موفق بود...
در نگاه ولی فقیه، جمهوری اسلامی بدلیل منطق حکمرانی جذب حداکثری و دفع حداقلی، نباید و نمی تواند نسخه های مربوط به سیاست خارجی را در سیاست های داخلی اعمال کند چرا که عمده ابزار اعمال قدرت ملی در مناسبات خارجی، قدرت پایه و بر اساس منطق بازدارندگی( سخت) پیش می رود و در مناسبات داخلی، اقناع پایه و بر اساس توسعه منطق گفتگو محور در اجتماع_ توسعه کارآمدی دین در مدیریت کشور و بر مبنای شبهه زدایی( نرم) می باشد...
* پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
به قول یکی از علما؛ اگر بگذاریم فاسقین و اهل فسق تجمع کنند و کلونی تشکیل بدن یا علیه حقی که قدرت در اختیار داره شورش می کنن مثل دولت امام علی ع یا به حق مدارانی که قدرت ندارند، هجمه می کنند مثل سید الشهدا.
چرا؟
چون ذات حق امربه معروف و نهی از منکر علیه فاسقین هست و ذات فاسق تقابل با جبهه حقه چه در قدرت باشند چه نباشند.
این ترتیب و توالی جزو سرشت و ذات جبهه حق و فاسق هستش. جبهه حق یا قدرت سیاسی در اختیار دارد و به دنبال بر هم زدن اجتماع فاسقینه یا قدرت سیاسی در اختیار ندارد و به دنبال افشاگری علیه فسق فاسقین هست.
پس باید دو کار کرد:
۱ تلاش برای کسب قدرت سیاسی توسط جبهه اهل حق در وجه ایجابی( اسلام سیاسی حداکثری)
۲ تلاش برای تشکیل نشدن تجمع،قدرت گیری و کلونی اهل فسق و باطل در وجه سلبی
معنای تلاش برای فراهم سازی مقدمات ظهور حضرت عج در همین دو گام خلاصه میشه وگرنه اسلام غیر سیاسی حداقلی در طول تاریخ به موازات فاسقین بوده و زندگی کرده اند اما قدمی موثر و کارگشا برای برداشتن موانع ظهور آخرین منجی بر نداشته اند...
این تفاوت ما به عنوان اسلام سیاسی حداکثری است با اسلام فرقانی _ حجتیه ای_ انگلیسی و طیف وسیعی از مسلمانان عرف گرای غیر سیاسی.
در گفتمان ولایت فقیه، تلاش عملی و عمل به گفته های اجتماعی و سیاسی معصومین در کنار انجام فرایض عبادی فردی موضوعیت و طریقیت دارد...
*پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
اعجوبه ای بی بدیل در جریان شناسی سیاسی_ فرهنگی.
فردی بی ادعا و پرتلاش که دوستان با نشناختنش او را سانسور کردند و دشمنان با شناخت عمیقی که از او داشتند و احساس ترسی که از منطق متقن او داشتند و ناتوان از قیام علیه او، وی را سانسور کردند.
اما مجموعه کتب نیمه پنهان و سایر مطالب او میراث گرانبهایی است که همراهان محترم کانال سرالاسرار را می تواند در شناخت جریانات سیاسی_ فرهنگی بویژه مباحث مربوط به نفوذ گفتمانی جریانی، یاری برساند و دست شما را در شناخت سره از ناسره و گفتگوهایتان با سایرین پر کند.
او عالمانه منطق ناب انقلاب اسلامی را تبیین و هوشیارانه منطق مخالفین انقلاب اسلامی را بر ملا می کرد...
ان شاالله هر کداممان تلاش کنیم، "ریاضت فکری" بکشیم تا در حد خودمان مسیر حاج حسن شایانفر را ادامه بدهیم تا در آینده نزدیک با ممارست در مطالعه، یک پژوهشگر شش دونگ برای انقلاب اسلامی و حکیم خردمند آن باشیم.
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
منطق قدرت؛ منطق تعاملات در سیاست خارجی کشورها برای کسب حداکثری منافع ملی پایدار است.
۸ مرحله مذاکره با آمریکا در جمهوری اسلامی؛
آیا می دانید جمهوری اسلامی ایران خلاف ذهنیت سازی ها و تصویرسازی ها در جامعه حداقل۸ بار با آمریکا مذاکره مستقیم داشته است؟!
علی رغم آنکه امام ره آمریکا را همیشه با ۴صفت تروریسم باذات،استکبار جهانی،ام الفساد قرن،شیطان بزرگ معرفی کرده اند اما جمهوری اسلامی تا مذاکرات هسته ای برجام ۸ مرحله با آن ها مذاکره داشته ایم و هر ۸ مرحله این آمریکا بوده است که به تعهد خود عمل نکرده است.
در واقع هر کشوری دارای سه سطح روابط با چهار دسته کشور یا سازمان و جهت نیل به چهار دسته هدف عمده است:
سطوح
۱ سطح آرمانی، ایدئولوژیک( هدف آرمانی)
۲سطح استراتژی، راهبردی( نقشه راه کلی برای رسیدن به ماده و معنا)
۳سطح تاکتیکی،عملیاتی( شیوه ها و روش های جزئی برای تحقق راهبردها)
کشورها
۱کشورهای دوست یا رفیق( روابط هسته ای با بیشترین چسبندگی ماده و معنا)
۲کشورهای شریک( روابط بر اساس سود و زیان متقابل مادی است)
۳کشورهای حریف( تخاصم قابل مدیریت بر اساس تفاوت در اهداف و راهبردها)
۴کشورهای خصم( تخاصم حداکثری و همه جانبه در سه فاز سخت_ نیمه سخت و نرم)
اهداف
۱هدف اقتصادی
۲هدف سیاسی
۳هدف نظامی_ امنیتی
۴هدف علمی_ صنعتی_ تکنولوژیک
اینکه در سیاست خارجی بر اساس سه اصل عزت_ حکمت_ مصلحت عمل شود یعنی آنکه با بکارگیری ظرفیت توامان "میدان و دیپلماسی" بتوانیم با ۴ نوع کشور یا سازمان و در ۳ سطح برای رسیدن به ۴ هدف، کنش گری فعال و با بکارگیری توان حداکثری دیپلماسی رسمی،عمومی،فرهنگی،رسانه ای،سیاسی،علمی،نرم،اقتصادی،امنیتی داشته باشیم...
منطق جمهوری اسلامی در سیاست خارجی و مذاکرات نه سلبی صرف است و نه ایجابی صرف است.نه محدود به کشورهای منطقه است و نه محدود به کشورهای شرقی یا غربی است.
بنابراین منطق مذاکراتی جمهوری اسلامی مبتنی است بر شرایط گفته شده بالا و دارای دو قاعده کلی است:
۱ استقلال_آزادی_ جمهوری اسلامی
۲ نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی
این سیاست خارجی تنها یک استثنا دارد و آن هم رژیم صهیونیستی است...
موارد گفته شده کلیات پیچیدگی های سیاست گزاری و امنیت سازی منافع ملی می باشد.
*پوریا طیبی کارشناس مسائل راهبردی
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
کتاب جریان شناسی تفکر سیاسی در جهان اسلام.
کاری مرجع و محققانه در خصوص طیف بندی های تفکر و رفتار سیاسی در جهان اسلام و ایران
پیشنهاد می کنم برای درک محققانه نحله های سیاست در جهان اسلام این تالیف بسیار ارزشمند را مطالعه بفرمایید...
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
مجموعه بی نظیر سه جلدی بررسی اندیشه سیاسی متفکران اسلامی. فقه و فلسفه سیاسی، اندیشمندان جهان اسلام و ایران، رویکردها، سیر تاریخی...
نویسنده دکتر مهاجرنیا
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فصل جدید از سریال جذاب و پر مخاطب "وعده صادق" در حال بارگذاری است
اندکی صبر ...
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر سهیلا سامی هستن از شاگردان پرفسور سمیعی؛
+جراح نخبه مغز و اعصاب؛
+که حدود ۱۰۰۰ عمل جراحی موفق تو آلمان انجام داده؛
+توی ۳۵۰۰ جراحی هم بعنوان دستیار و جراح حضور داشته
+حافظ بخشی از قرآن
+به ۴ زبان مسلطه
+و توی آلمان جایگاه مهمی داشته و یک پزشک معروف و حاذق بوده
دکتر سامی بعد از سالها کسب تجربه به ایران برگشت تا تو ایران خدمت کنه.
وطنپرست این شکلیه دوستان
@safavali
لطفا کانال سرالاسرار را به دیگران معرفی فرمایید🙏
جهت تبادل نظرات با شخصی ادمین
@Saf_avali