#تبلیغ_بین_الملل
#آمریکا
✳️ تور آشنایی با اسلام برای دانشآموزان آمریکایی
@Allah4all
حوالی ظهر، گروهی از دانشآموزان مدرسهای در اوکلند برای آشنایی با اسلام به #مرکز_اسلامی آمدند و پای صحبت امام جماعت مرکز نشستند تا او برای آنها نکات اولیه دین اسلام را توضیح دهد.
ایشان که خود در دوره دکتری مطالعات علوم دینی و اسلامی در دانشگاه برکلی تحصیل میکند، با دانش و بیان خوبی که در زبان انگلیسی دارد و نیز اشرافش به مفاهیم دین اسلام، ابتدا بیان کوتاهی درباره اسلام، پیامبر اکرم (ص) و مذاهب اسلامی داشت و سپس به پرسشهای دانشآموزان پاسخ داد. telegram.me/bayeganitabligh/800
🔹#پی_نوشت:
برای تربیت، تبلیغ و معرفی اسلام باید جهت سرمایه گزاری ها را تغییر داد، تربیت نیرو مهمترین بخشی است که باید اتفاق بیافتد. با کمبود هر امکاناتی شاید بتوان کار را پیش برد اما با نبود نیروی متربّی، خلّاق و فعّال کار پیش نخواهد رفت.
تربیت نیرو دو بال دارد، تربیت مربی، و تربیت متربی؛ هم باید استاد تربیت کرد و هم باید زمینه ای فراهم کرد که مخاطبینی علاقه مند به تربیت شوند.
چقدر سیاستگذاریهای تبلیغی ما بر تربیت نسل های جدید متمرکز است؟
تا چه زمانی میخواهیم تنها برای ساختمان سازی ها و ساختارگرایی هزینه کنیم؟ آیا هنوز وقت آن نرسیده است که اندکی به پشت سر خودمان بنگریم و نتایج کارهای قبل را بررسی نماییم؟
#کمی_بیاندیشیم
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
✳️اسلام، #فاطمه آن عنصر برجسته وممتاز ملکوتی را به عنوان نمونه واسوه معرفی می کند. آن زندگی ظاهر وجهاد ومبارزه و #دانش وسخنوری و فداکاری و شوهرداری و مادری وهمسری و مهاجرت وحضور در همه میدان های سیاسی و نظامی و #انقلابی و برجستگی همه جانبه او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار می کرد.
✳️این هم مقام معنوی ورکوع وسجود ومحراب #عبادت ودعا وصحیفه و تضرع و ذات ملکوتی و در خشندگی عنصر معنوی و همپایه و هم وزن و هم سنگ امیرالمومنین وپیامبر بودن اوست. زن، این است. الگوی زنی که #اسلام می خواهد بسازد ، این است.
📚انسان ۲۵۰ ساله بیانات مقام معظم رهبری
@safiran_englab
🌐 @rahyafte_com
#معرفی_کتاب
#مسلمانان_غرب
@Allah4all
✳️ شهروندان مسلمان فعال در غرب
كتاب «شهروندان مسلمان فعال در غرب» نوشته مشترك ماريو پيوكر و شهرام اكبرزاده و ترجمه رايزني فرهنگي ايران در استراليا را در 386 صفحه منتشر و از سوي مؤسسه فرهنگي، هنري و انتشارات بينالمللي الهدي با شمارگان 1000 نسخه وارد بازار نشر كشور گردید.
«تاريخچه استقرار مسلمانان در غرب»، «وضعيت اجتماعي ـ اقتصادي و آمار جمعيتي مسلمانان»، «تنوع چندفرهنگي و واقعيتهاي موجود»، «رسانهها گفتمان عمومي»، «برداشتها و واكنشها»، «تلاش مسلمانان انگليس براي به رسميت شناخته شدن»، «مسلمانان استراليا و محاسن همكاري»، «مسلمانان آلمان در چالش با رفتارهاي تبعيضآميز»، عناوين فصول هشتگانه اين كتاب هستند.
@Allah4all
در آغاز مقدمه اين كتاب به قلم نويسندگان آن آمده است: «بسياري از مسلمانان بعد از جنگ جهاني دوم به غرب مهاجرت كردند و از آن زمان تاكنون به كار و زندگي در آنجا مشغول هستند. اين امر به چالشهاي نسبتاً فراوان و غيرقابل پيشبيني براي مسلمانان تازهوارد به جوامع غربي و همچنين كشورهاي ميزبان منجر گرديده است. برخي از اين چالشها، كوتاهمدت بوده و عمدتاً شا ت كلي فردي و اجتماعي جامعه مسلمانان، مانند اشتغال و مسكن ميشوند؛ در حاليكه ديگر چالشها، پيچيدهتر و اساساً در رابطه با چشمانداز آينده مسلمانان در غرب بودهاند. سؤالي كه همواره در اين خصوص مطرح بوده، اين است كه آيا مسلمانان در غرب از آيندهاي روشن يا جايگاهي مانند شهروندان درجه يك برخوردار هستند يا خیر؟
همچنين در فصل ششم اين كتاب ذيل عنوان «تلاش مسلمانان انگليس براي به رسميت شناخته شدن» در صفحه 249 ميخوانيم: «طيف وسيعي از گروههاي مسلمان به علت سرخوردگي و ناديده گرفته شدن توسط دولت بريتانيا و همچنين عدم موفقيت شوراي مسلمانان بريتانيا در تغيير سياست خارجي بريتانيا به وجود آمد. انجمن عربي مسلمانان بريتانيا در سال 1997 و كميته امور عمومي مسلمانان بريتانيا در سال 2000 تشكيل شدند. اين نهادها و بسياري از نهادهاي در حال ظهور ديگر بر بسيج نيروهاي محلي تأكيد داشتند و اغلب از طريق تظاهرات خياباني و همچنين ديگر برنامههاي سياسي سعي داشتند صداي خود را به گوش مسئولان برسانند.»
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
#خاطرات_بین_المللی
#آمریکا
✳️ دیدار با پروفسور حامد الگار در دانشگاه برکلی
@Allah4all
🔹حجت الاسلام علی اکبر بدیعی، مدیر مرکز اسلامی هوستون
سخنان حامد الگار که خود ابتدا به اسلام و سپس به تشیع مشرف شده است واجد نکات نغز و تامل برانگیز و حامل پیام های روشنی برای مسلمانان به ویژه شیعیان است به ویژه آنجا که می گوید “مسلمانان را به اسلام دعوت کنید” . میزان ایمان و اعتقاد و شور و شعور الگار به خوبی نشان می دهد که به رغم تبلیغات زهرآگین علیه حقانیت اسلام و تشیع، نورانیت و حقانیت مکتب اهل بیت علیهم السلام دلهای پاک در اقصی نقاط عالم با بالاترین درجه از علم و تحصیلات را در نوردیده و به فروغ بی بدیل خود مجذوب ساخته است.
🔺بخش دوم
🔹از بسيجيان كه گفت گلويش بغض گرفت.
از آقاي الگار سوال کردم: شنيده ام در زمان جنگ عراق با ایران، سري هم به جبهه ها زده ايد؟
گفتند: بله .
دوباره پرسیدم: آيا خاطره اي داريد؟
ديدم ناگهان بغض گلويش گرفت! «یکی از شب های حمله پشت جبهه بودم. جواناني كه براي جنگ آماده مي شدند را با چشمانم ديدم [با گلوي بغض گرفته] شور و عشق عجيبي به شهادت داشتند. مشغول دعا و مناجات بودند و از همه دنيا چشم بسته بودند هيچ وقت چنين صحنه اي را از ياد نميبرم. هيچ كجا چنين شور و اخلاصي را نديده ام. انقلاب اسلامی ایران به جاي ديگري متصل است، اينها [دشمنان] نميتوانند كاري بكنند».
🔹«مسلمانان» را به اسلام دعوت كنيد!
@Allah4all
دیدارم به لحظات پایان نزدیک میشد. برای آخرین بار از ایشان پرسیدم: شما سالها در اين كشور -آمريكا- زندگي كرده ايد. اگر از شما بپرسم بهترين كار براي ترويج اسلام در آمريكا چيست چه توصيه اي ميكنيد؟
مكثي كرد و با لبخندي تلخ گفتند: به نظرم ضروري ترين كار اين است كه مسلمانان را به اسلام دعوت كنيد!
با تعجب گفتم: يعني …؟!
http://telegram.me/bayeganitabligh/794
با تأیید برداشتم اینگونه ادامه دادند: بله امروز كارهايي كه به نام اسلام توسط بعضی مسلمانان انجام مي شود با اسلام و تعليمات اسلامی خيلي فاصله دارد. اوضاع سوريه را ببينيد. به اسم اسلام چه كارهايی که صورت نميگيرد. همچنین در عراق و بقيه كشورها هم وضع به همین بدی است. با اين اوضاع و اين همه آدمكشي چگونه مي توانيم يك نفر را كه در جامعة امریکا زندگي می کند، به اسلام ترغیب کنیم؟!
سخن تلخی گفتند، اما متاسفانه حقیقت دارد. مسلمانانِ افراطي يا سلفي هاي خشك مغز، به نام دفاع از اسلام، پنجه بر صورت اسلام انداخته اند. با قتل عام بيرحمانه مسلمانان بيگناه عراق و پاكستان و سوريه، و انفجارهاي روزانه در معابر عمومي و محل اجتماع مردم، چهرهاي زشت و خشن از اسلام را به نمايش گذاشته اند. پخش تصاوير ذبح علويون سوريه دل هر بينندهاي را به درد مي آورد و از خود مي پرسند كه آيا اسلام یعنی این؟! اينها حكايت تلخي است كه بايد بپذيريم. خدا رحمت كند مرحوم علامه طباطبايي را كه فرموده بودند «اول مظلوم، خود اسلام است».
به اميد اعتلاي كلمه توحيد و برافراشته شدن پرچم اسلام ناب محمدي در سراسر هستي و رفع غربت و مظلوميت اسلام.
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
#جمله_های_ناب
@Allah4all
✳️ شهید چمران، الگوی مبلّغان عامل
از اينكه آمريكا را ترك گفتم، از اينكه دنيای لذات و راحت طلبی را پشت سر گذاشتم، از اينكه دنيای علم را فراموش كردم، از اينكه از همۀ زيبایی ها و خاطره زن عزيز و فرزندان دلبندم گذشته ام، متأسف نيستم … از آن دنيای مادی و راحت طلبی گذشتم و به دنيای درد، محروميت، رنج، شكست، اتهام، فقر و تنهايی قدم گذاشتم. با محروميت همنشين شدم، با دردمندان و شكسته دلان هم آواز گشتم، از دنيای سرمايه داران و ستمگران گذشتم و به عالم محرومين و مظلومين وارد شدم، با تمام اين احوال متأسف نيستم...!
🔸وصیت نامه
🔹شهید دکتر مصطفی چمران
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
با حضور حجت الاسلام والمسلمین استاد قرائتی برگزار میشود:
کارگاه آموزشی تبلیغ چهره به چهره در عید نوروز
زمان: سهشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰
مکان: قم - مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران - سالن همایش
@safiran_enghlab
کسب اطلاع بیشتر👇👇👇
https://eitaa.com/farhangi_whc
@tollabolkarimeh
هدایت شده از سفیران
#توصیه_های_رهبر_انقلاب
من یک #توصیه در زمینهی سیاسی بکنم.
عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به #اتحاد و #یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود.
قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم». اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین "علیه الصّلاة و السّلام" به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه». مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانهی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانهتر کنید.
۱۳۹۱/۱/۱
@safiran_enghlab
@tollabolkarimeh 🌷
#الگوی_مبلغان_بین_الملل
#غریب_شرق_و_شهیر_غرب
@Allah4all
✳️ جهانی است بنشسته در گوشه ای
🔹آیت الله سید مجتبی موسوی لاری؛ مبلغ بین المللی که نمیشناسیم!
یک خانم اسپانیایی مسلمان که در کوبا با دکتری ایرانی آشنا شد و همانجا با او ازدواج کرد. روزی از همسرش پرسید فارس کجای ایران است؟ همسرش با تعجب گفت از کجا فارس را میشناسی خانم دوباره پرسید لار کجای فارس است؟ تعجب همسرش بیشتر شد. در پاییز ۱۳۸۷با همسرش به ایران آمد یک راست رفت به استان فارس شهرستان لار منزل آیت الله سید مجتبی موسوی لاری(ره). رو به همسرش کرد و گفت من با خواندن کتاب های ایشان مسلمان شدم.
🔹مکاتبات محرمانه با شخصیت های سیاسی دنیا
گاهی برخی بزرگان و اندیشمندان که مسلمان میشدند، به خاطر محدودیتهای موجود در کشورشان، نمیخواستند این مسئله در جایی مطرح شود و ما نیز این مکاتبات را به صورت محرمانه حفظ کردیم، اما برخی نامهها را در قالب کتابی با عنوان «نگرش سی ساله در عملکرد مرکز نشر معارف اسلامی در جهان» منتشر و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
🔹از مهمترین افرادی که در این عرصه مکاتباتی با آیتالله موسوی لاری داشتند، میتوان به ولیعهد انگلستان، رئیس شورای شهر دوربان آفریقای جنوبی، معاون رئیس جمهور کره شمالی و برخی نمایندگان مجلس هند اشاره نمود؛ البته بیشتر مخاطبان ایشان را شخصیتهای غیر سیاسی تشکیل میدادند.
🔹مکاتبه با زندانیان آمریکا
حجم بسیاری از نامههای مکاتبه شده در مرکز نشر معارف اسلامی در جهان جمعآوری شده است که در حال دسته بندی و ساماندهی آنها هستیم تا بتوانیم آرشیو خاصی در این عرصه تهیه کنیم. آنچه به صورت تقریبی میتوان به آن اشاره کرد، این است بیشترین مکاتبات با کشورهای آفریقایی است که بیش از ۵۰۰ هزار نامه از کشور غنا ارسال شده و بعد از آن قاره آمریکا میباشد. همچنین نامههایی از زندانهای آمریکا برای ما ارسال شده است که بر اساس آمار موجود، برخی زندانیان آمریکایی با مطالعه کتابهای آیت الله موسوی لاری مسلمان شدهاند.
@Allah4all
🔹سه میلیون مکاتبه با سراسر جهان
در مجموع نزدیک به ۳ میلیون مکاتبه در زمان حیات آیتالله موسوی لاری با سراسر جهان انجام شده است که بعد از ارتحال ایشان نیز مکاتبات زیادی صورت پذیرفته است. البته بیشتر مکاتبات ایشان ارسال کتاب بود و نهایت جواب ایشان این بود که من کتاب نبوت و امامت را برای شما ارسال کردم؛ در این کتاب جواب شما آمده است و...، این جمله در پاسخ به افراد در راستای احترام به آنها بود.
🔹کتاب«مشکلات اخلاقی و روانی» دیگر اثری بود که بسیاری را از رنج غربت معنوی نجات داد. این کتاب به ۱۱ زبان ترجمه شد. جوانی تایلندی به سید نوشت: «من به علت دور بودن از یاد خداوند و غفلت از ارزشهای معنوی، چندی پیش با یک نسخه از کتابهای شما آشنا شدم. این کتاب در اختیار یک زندانی بود که من هم با او همبند بودم و در یک محل، دوران زندان خود را میگذراندیم. من این کتاب را با اشتیاق فراوان و دقت خواندم و از مطالعهٔ آن جان تازهای گرفتم و دل و روحم به درک حقیقت و نور معرفت روشن شد.»
🔹کتابهای آیت الله سید مجتبی موسوی لاری تاکنون به ۲۸ زبان از جمله زبانهای انگلیسی، عربی، فارسی، اردو، بنگلا، ژاپنی، چینی، ترکی آذری، ترکی استانبولی، آلمانی، آلبانیایی، پرتغالی، لهستانی، رومانیایی، بوسنیایی، روسی، فرانسوی، اسپانیولی، بلغاری، سواحیلی، هوسا، هندی، مالایو، تایلندی و سینهالی ترجمه و منتشر شده است. همچنین مرکز تحت اشراف وی، اقدام به چاپقرآن کریم با ترجمه انگلیسی، فرانسه، اسپانیولی و روسی کرد که به متقاضیان از کشورهای مختلف اهدا میشود. telegram.me/bayeganitabligh/892
🔹آیت الله سید مجتبی موسوی لاری در بامداد روز شنبه ۱۹ اسفند۱۳۹۱ در ۷۷ سالگی در لار درگذشت و روز دوشنبه ۲۱ اسفند، بنا به وصیت خودش در شهر قدیم لار در جوار گلزار شهدا در «مکتب القرآن» به خاک سپرده شد.
#سیره_علما
#پی_نوشت:
جهت استفاده مبلغین و مخاطبین گرامی، به مرور کتاب های مختلف استاد به زبان های مختلف در کانال بارگزاری خواهد شد.
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
#معرفی_سایت
#کتب_اسلامی
@Allah4all
❇️ يك سايت بسيار خوب براي كتاب هاي معارف شيعي به زبان انگليسي
❇️ A nice link where you can access countless Shi'a scholarly books that are simply organized for easy access and simple read for all.
http://www.shiavault.com/
مرجع تخصصی محتواهای
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
#یادداشت_تخصصی
#ویژه_مبلغین_بین_الملل
@Allah4all
✳️ روش ائمه علیهم السلام در تبلیغ و گسترش معارف دین
روش تبلیغ ائمه علیهم السلام در اشاعه محاسن کلام، صرف تبلیغ سادهی عمومی نیست. بلکه اصرار بر نوعی شبکه سازی برای نجات بشر از باطلی است که خود نیز میفهمد دست و پای او را گرفته است.
این شبکه سازی (نه برای تبلیغ تشیع، ولی از شیعیان) که حداقل حساسیت زایی را نیز دارد، رکنی در پیگیری تشیع نسبت به اهداف خویش از جمله زنده و رسمی نگاه داشتن این مکتب، و مبارزه با جباران و طاغوت هاست.
طبعاً تبلیغ تشیع نیز – در سطح همان شبکه سازی - در صورت نبود این آفات، مطلوب است:
وَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلَامُ لِلْأَحْوَلِ: «أَتَيْتَ الْبَصْرَةَ»؟
قَالَ: نَعَمْ.
قَالَ: «كَيْفَ رَأَيْتَ مُسَارَعَةَ النَّاسِ فِي هَذَا الْأَمْرِ وَ دُخُولَهُمْ فِيهِ»؟
فَقَالَ: وَ اللَّهِ إِنَّهُمْ لَقَلِيلٌ، وَ قَدْ فَعَلُوا وَ إِنَّ ذَلِكَ لَقَلِيلٌ.
فَقَالَ: «عَلَيْكَ بِالْأَحْدَاثِ فَإِنَّهُمْ أَسْرَعُ إِلَى كُلِّ خَيْرٍ».
(قرب الإسناد، ص: 128)
در این روایت تصریح شده که این تبلیغ در مرحله ای است که گویا افراد شیعه در شهر «بسیار قلیلند».
@Allah4all
در این مرحله
اولاً فعالیت تبلیغی شیعه با توجه به قلت تعداد، چندان حساسیت برانگیز نخواهد بود و لذا با سیاست پیش گفته تعارضی ندارد،
ثانیاً شیعه برای فعالیت های مدّ نظر خود، قطعاً به تعدادی از افراد شیعه ی آگاه به مذهب به عنوان کادر مرکزی نیاز دارد.
فعالیتهایی از قبیلِ کمک به مرکزیت شیعه برای فعالیت هایی همچون انتقال فقه و حدیث و معارف و ...، و چه بسا از همه مهمتر، تبلیغ محاسن کلام ائمه ع و حفظ امت از انحراف نسبت به سنت خودِ نبی صلی الله علیه و آله و سلم و استفاده از میراث حضرت (ص) جهت جلوگیری از انحرافات بعدی.
این گونه جذب نیروی کم تعداد، خصوصاً از میان جوانان مستعدّ، در سیره ائمه علیه السلام در همان دوران بارها سابقه دارد مانند جذب جوانان کارایی چون زراره (رجال الكشي، ص178) و هشام بن حکم (رجال الكشي، ص255، ش475. همچنین ر.ک. الكافي (ط - الإسلامية)، ج1، ص: 169 مبنی بر آن که در جوانی کنار حضرت ع بودهاند و...)؛ و سیاست اصحاب مقرب و حواریون امام ع، برای جذب افرادی خاص و کارا (رسالة أبي غالب الزراري، ص231 در ذکر شیعه شدن آل اعین از طریق ابوخالد کابلی به واسطه خواهرشان، تا به ۱۰ تن رسیدند!؛ همچنین ر.ک. رسالة أبي غالب الزراري، ص135 ، در ذکر ایمان آوردن حمران بن اعین از طریق ابوخالد ).
در صورتی که هیچ روایتی مبنی بر ترغیب اصحاب «به طور عمومی» بر دعوت مردم به شیعه شدن و اینکه نجاتشان دهند، یافت نشد.
#پژوهش_های_روایی
#حجت_الاسلام_خلیلی
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
🔸مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
هدایت شده از سفیران
امشب رضويون همه شادند
دل در حرم رضا نهادند همه
عيدى ولادت از پدر مى گيرند
خشنود ز مقدم جوادند همه
«میلاد امام جواد (ع)
برشما خوبان مبارکباد»
#التماس_دعا
🌸🍃❤️💐❤️🍃🌸
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
💢نظام اسلامی نعمتی است که همه ما در مورد آن بازخواست میشویم
📌آیتالله سیفی مازندرانی در دیدار با نماینده ولی فقیه در سوریه، گفت:
🔹نظام جمهوری اسلامی ایران به معنای واقعی کلمه "نعیم" است و فردای قیامت همه نسبت به پاسداری از این نعمت سوال میشوند.
🔹اینکه قوام نظام ایران بر پایه ولایت فقیه شکل گرفته است رمز و دلیل نعیم بودن جمهوری اسلامی است.
🔹در تاریخ همواره دوگانه ولایت الله و ولایت طاغوت وجود داشته و باید افراد در همه سطوح تابع ولی فقیه باشند، در غیر این صورت داخل در ولایت طاغوت خواهند شد.
@safiran_enghlab
🔶«شایلندرا سینگ»، دانشمند بودایی ۳۳ ساله و اهل هندوستان است که پس از اتمام تحصیلات عالی در این کشور برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به مالزی رفته و در آنجا با تأثیرپذیری از #مسلمانان تحقیقات خود را در مورد دین اسلام آغاز کرد .وی پس از آن برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا به ترکیه سفر کرده و در دانشگاه «حاجت تپه» این کشور تحصیلات تکمیلی خود را ادامه داد. او در ترکیه طی بازدیدی از مسجد «احمد حمدی آک سکی» که در نزدیکی سازمان امور دینی ترکیه قرار دارد، تحت تأثیر فضای معنوی این مسجد قرار گرفته و اسلام آورد.
🔷او با بیان این که مادرش او را بهخاطر مسلمان شدن طرد کرده است، گفت: «من در مالزی از دوستان عربم که مسلمان بودند، تأثیر پذیرفتم، در واقع هنگامی که آنها را در حال عبادت میدیدم، جای چیزی را در زندگیم خالی مییافتم. احساس میکردم که از خداوند دور هستم. به همین دلیل تحقیقات خود را در مورد دین اسلام آغاز کردم».
سینگ، ضمن اظهار این نکته که نام جدید خود یعنی «علی» را با تأثیرپذیری از شخصیت والای حضرت علی(ع) برگزیده است، اذعان داشت: «در مورد زندگانی ایشان تحقیقاتی را انجام داده و اطلاعاتی را کسب ک سیره زندگانی آن حضرت به من قوت قلب داد» وی تصریح کرد: «من ۱۰ سال برای پر کردن خلأ معنوی درونم تحقیق کردم و اکنون بهترین چیز برای رفع این خلأ معنوی را خواندن آیاتی از قرآن کریم میدانم».
@safiran_enghlab
@rahyafte_com
#عکس_نوشت
@Allah4all
✳️ دکتر نورمن فینکلشتاین/ پژوهشگر سیاسی آمریکایی
🔹«وقتی اروپاییها به آمریکای شمالی آمدند، چیزی که دربارهی بومیهای آمریکا گفتند این بود که اینها چقدر بیفرهنگ هستند، چون برهنه راه میرفتند. در حالیکه زنهای اروپایی سه لایه لباس میپوشند. آنها وقتی به آمریکای شمالی آمدند، بومیان را عقبمانده میدیدند چون همهجا برهنه راه میرفتند.
🔸و اکنون، ما برهنه قدم میزنیم و میگوییم مسلمانان عقبافتادهاند چون بیشتر لباس میپوشند.
آیا میتوانید بیفرهنگتر از این واقعیت تصور بکنید که زنها را از پوشیدن پوشش سر منع کنند؟»
🔹 عکس فوق: بانو آنِ دانمارک، همسر شاه جیمز، پادشاه اسکاتلند (۱۵8۹)
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
✅ اعتراف عالم اهل سنت از فضائل اميرالمومنين (ع)
🔸از يك عالم سنّي در مورد امام علي(ع) سوال كردند:
"ما تقول في عليّ؟"
🔸در مورد علي چه ميگويي؟
پاسخ بسيار لطيفي داد، گفت:
چه بگويم درباره ي كسي كه دشمنانش از روي حسد و بغض و دوستانش به سبب ترس و تقيّه ازدشمنان، فضائلش را كتمان كردند، اما از بين اين دو كتمان آنقدر فضيلت خارج شده است كه مشرق و مغرب عالم را پر كرده است!
الله اكبر از اين عظمت!
#استاد_فاطمي_نيا
🌺میلاد مظهر علم و عزت وعدالت وسخاوت وشجاعت ،اسدالله الغالب،علی بن ابیطالب (ع) مبارک🌺
@safiran_enghlab
🌹سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگار…
🌹"السلامُ عَلیکَ یا رَبِیعُ الاَنام و نَضرَةِ الاَیّام"
شروع میکنیم سال ١٣٩٨ را با توکل به خدا و توسل به ائمه اطهار، و با سلام بر حضرت ولی عصر(عج)
برای همه مان
قلبِ روشن و آرام آرزو میکنم
سلامتی و حالِ خوب
و برکت
و دلخوشی های ریز و درشت
و لبخندهایی به پهنایِ صورت هامان
برایِ همه مان
مهربانیِ بیشتر میخواهم
و آرزوهایی که آرزو نمانند
و اجابت آنچه در دل است
برای همه مان...
آمین یا رب العالمین🙏
🎁نوروزتان مبارک
@safiran_enghlab
🌺🍃🌸
🍃🌺🍃🌸🍃🌺