فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رهبر معظم انقلاب: یکی از دلخوشیهای من دیدار با مردم بود که این دشمن حقیر و خطیر یعنی کرونا مانع آن شده است.
۱۳۹۹/۵/۱۰
⭕️ جمله تاریخی رهبر معظم انقلاب در سخنرانی امروز:
«عرصه، عرصه جنگ ارادههاست. اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعا شکست خواهد خورد.»
🔻حضرت آیت الله خامنه ای:
🔹به موازات تحریم دشمن، یک جریان تحریف هم وجود دارد: تحریف حقایق، واژگونه نشان دادن واقعیّات؛ چه واقعیّات کشور ما، چه واقعیّات مرتبط با کشور ما.
🔹هدف این تحریف دو چیز است: یکی ضربه به روحیهی مردم، یکی هم آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم. پول زیادی هم دارند خرج میکنند برای اینکه این حقایق را تحریف کنند.
🔹از اوّل انقلاب، خطّ ثابت دشمن همین بود که در تلویزیونها و رادیوها ــ که حالا وسیعتر هم شده ــ به مردم ایران تفهیم کنند که بیچاره شدید، دیگر کارتان تمام است.
🔹اگر نقطهی قوّتی در کشور باشد، مطلقاً انکار میکنند. نقطهی زرد اگر وجود داشته باشد، این را ده برابر میکنند برای اینکه روحیهی مردم و امید مردم، بخصوص امید جوانها، تضعیف بشود.
🔹این هدفِ اینها است و البتّه در بعضیها اثر هم میکند، در داخل هم کسانی همین حرفهای آنها را تکرار میکنند.اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.
@tollabolkarimeh 🌷
باسلام واحترام
پیشاپیش عیدغدیررابه شماوخانواده عزیزتون تبریک عرض میکنم
امسال نیزهمانندسالهای گذشته برنامه پخت اطعام124هزار نفری عیدغدیربارعایت شیوه نامه های بهداشتی دراستان خوزستان درحال آماده سازی اجرامیباشد.
درصورت تمایل بابت شرکت دراین طرح بابرکت میتوانیدوجوهات خودرابه شماره کارت مرکزنیکوکاری یاهیات روضه الزهرا(س)واریزنمایید
6037997950043712
6037997750000300
لازم بذکر است پول مُدّ بابت پخت نان رایگان جهت افراد نیازمندنیزدریافت میگردد.
جامع ترین تیزرفعالیتهای شاخص امسال:
aparat.com/v/GXVdf
⭐️غدير؛ مايه وحدت اسلامی
🔻رهبرانقلاب: مسأله غدیر میتواند مایه وحدت باشد؛ همچنان که مرحوم آیةاللَه شهید مطهری مقالهای با عنوان «الغدیر و وحدت اسلامی» دارد.
🔹او کتاب الغدیر را - که درباره مسائل مربوط به غدیر است - یکی از محورهای #وحدت اسلامی میداند که درست هم هست. ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما واقعیت مطلب همین است.
🔹خودِ مسأله #غدیر، غیر از جنبهای که شیعه آن را به عنوان اعتقاد قبول کرده است - یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام از طرف پیامبر که در حدیث غدیر آشکار است - اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است.
🔹این دیگر شیعه و سنی ندارد.
🔺اگر امروز #مسلمانان جهان و ملتهای کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، بسیاری از راههای نرفته و گرههای ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۷۹/۰۱/۰۶
@tollabolkarimeh 🌷
🌸 یک خانم مسیحی بنام لورا بعد از انفجار بیروت اینطور توییت کرده:👏👏
نخ عمامه ات شرف است، از نخش، شرف، شرافت می گیرد.
مسیحی خلق شدیم و دارمان برافراشته است.
تو پرچم پیروزی را برافراشتی،
مسیحی ها را حمایت کردی،
همانطور که مسلمانان را حمایت کردی،
به خون مسیح سوگند، متحد خواهیم ماند
و وفادار به راهت،
پرچمت را برافراشته می داریم،
برای ایجاد رعب در دل اسرائیل، هرگز اعتراف نخواهیم کرد،
مگر به شهدایی که سرزمین ما را از داعش و اسرائیل آزاد ساختند،
عهد می بندیم، ای صاحب عهد، قرآن را در آغوش می گیریم همانگونه که انجیل را.
#من_قلبي_سلام_لبیروت
💥 چهار شرطِ همراهی با کاروان امام حسین(ع)
«سیدالشهدا(ع) وقتی میخواستند در روز هشتم ذیالحجه ( روز ترویه) از مکه بیرون بیایند، یک خطبهای دارند که ظاهرِ آن، خطاب به کسانی است که در سال ۶۰ هجری در مکه هستند و حضرت دارند آنها را دعوت میکنند، ولی خطابِ ایشان عام است و همۀ ما هم گویا مخاطبِ این خطابِ حضرت هستیم. اگر اجابت کنیم حضرت از ما هم دستگیری میکنند و ما را هم به کاروان خودشان ملحق میکنند؛ حضرت میفرمایند:
«مَنْ كَانَ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا».
در همین فراز کوتاه، چهار شرطِ همراهی با کاروان عاشورا ذکر شده است:
🔹 شرط اول: از جان گذشتن
«بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَه». این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خودش عبور کرده باشد. اگر کسی میخواهد با امام حسین حرکت کند، باید جانش را در کفِ دست بگیرد و همه سرمایهاش را بیاورد. کسی که به تعلقات خودش چسبیده، و به مالش، به زندگیاش، به جانش علاقمند هست و میخواهد اینها را حفظ کند، نمیتواند به این کاروان راه پیدا کند.
امام حسین(ع) با همه سرمایۀ ما کار دارند. با خودِ ما کار دارند؛ میخواهند این جان را از ما بگیرند و به خدا برسانند؛ کسانی پا به این میدان میگذارند که میدانند جان دادن در رکاب سیدالشهداء «غرامت» نیست، بلکه «غنیمت» است.
🔹 شرط دوم: آمادگی لقاء
اگر کسی خودش را آمادۀ لقاءالله کرده و مشغول به دنیا نیست، بلکه از دنیا بزرگتر شده و دلش از دنیا بیرون رفته است، میتواند با سیدالشهدا(ع) حرکت کند.
کسانی که هنوز از دنیا بزرگتر نشدهاند و تمام هَمّشان این است که به چربوشیرین دنیا برسند، با امام همراه نمیشوند.
🔹 شرط سوم: کوچ از دنیا
طالبان همراهی با امام حسین(ع) باید از دنیا کوچ کنند. «فَلْيَرْحَل». کوچ بهمعنی مسافرت نیست. «مسافر» غیر از «راحل» است. وطنِ مسافر در پشتسرش قرار دارد؛ میرود و برمیگردد! اما راحلْ آن کسی است که دل از وطن شسته، چشم از وطن برداشته و وطنش پیشِ روی اوست؛ لذا به فکر برگشتن نیست. اگر کسی مشتاق لقاء خدا شده، همه سرمایهاش را در دست گرفته که این سرمایه را ببرد و به لقاء خدا برساند، او باید از دار دنیا کوچ کند و دیگرْ دنیا را وطنش قرار ندهد و به هیچ وجه قصد برگشت نداشته باشد.
🔹 شرط چهارم: معیت با امام
شرط چهارم که مهمترین شرط است این است: فَلْيَرْحَلْ «مَعَنَا». باید خودش را به امام برساند. مهمترین نکته در سفر الی الله همین است: راهی به سوی خدا نیست الا با امام. این راه با پای ما رفتنی نیست؛ نه با پای دل، نه با پای عقل.
آنهاییکه با امام حرکت نمیکنند طعمۀ شیطان میشوند؛ گاهی اشتیاق و بیقراری هم دارد، شوری هم در دلش میافتد، دلش گرم میشود، میخواهد به سمت خدا حرکت کند، ولی اگر با امام حرکت نکند به مقصد نمیرسد.
الان هم مسئله همین است، الان هم اگر کسی میخواهد به خدا برسد، باید خود را بسازد و با کاروان امام حسین(ع) حرکت کند.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir