#فعالیت_فرهنگی_بین_الملل
#دوره_آموزشی
@Allah4all
❇️ چگونه مبلّغ و فعّال فرهنگی بین الملل شویم؟
🔹حجت الاسلام تقدیری
🔸جلسه دوم
5. مدیریت ارتباطات: بالاخص مدیریت ارتباط با غیر همجنس؛ نباید اینقدر در ارتباطات باز باشند که به اختلاط برسد و نباید آنقدر بسته باشند که نتوانند ارتباط برقرار کنند و در عرصه اجتماع و احیاناً از سوی مجموعه های امنیتی با مشکل مواجه میشوند.
6. تقویت معنویت: باید ویژگی معنوی ویژه ای را برای خود فراهم کنید، توسل و توکل ویژه ای در حوزه فعالیت فرهنگی ای که برای خود تعریف میکنید داشته باشید که بتوانید اثرگذار باشید؛ نماز اول وقت، اهل ادعیه و توسلات، دائم الوضوء بودن، اختصاص وقت خلوت و ...؛ تا زمانی که فرد مشکلات معنوی خود را حل نکرده و خودساخته نباشد توان فعالیت فرهنگی تأثیرگذار نخواهد داشت. (یکی از اساتید برای فعالیت فرهنگی میخواستند به آمریکای شمالی بروند و از حضرت آقا مشاوره خواستند، ایشان فرمودند که مستحباتتان را دو برابر کنید تا این که درجه ای که هستید بمانید.) لذا اگر در این زمینه به معنویت مجهز نشدیم نه تنها فعالیت فرهنگی ای نخواهیم داشت بلکه خودمان را هم تباه خواهیم کرد.
7. قناعت و طلبکار نبودن: برخی افراد هستند که فکر میکنند که حقوق بسیاری داشته اند که پایمال شده اند و فقط خارجی ها هستند که قدر آنها را میدانند، این افراد به درد فضای بین الملل نمیخورند و افراد قانعی نیستند. این افراد متصورند که در خارج کشور همه باید در اختیار اینها باشند و همه امکانات باید در اختیار آنها باشد و ... .
8. حفاظت گفتار: برخی افراد هستند که به راحتی اخبار و مطالب را در جاهای مختلف منتقل می کنند و میخواهند که خودشان را با این اخبار مطرح کنند؛ در واقع این افراد به راحتی ابزار دست سرویس های اطلاعاتی امنیتی می نمایند.
9. ساده لوح نبودن: افرادی که همه چیز را به راحتی باور میکنند و راحت حرف های مختلف را میپذیرند به راحتی فریب خواهند خورد و دچار مشکل میشوند.
10. زرنگی و فعّال بودن: در فضای بین الملل گاهی باید از صبح زود فعالیت ها را شروع و تا آخر شب هم فعالیت ها را ادامه داد.
11. منظّم بودن: نظم و انضباط داشتن برای فعالیت های مختلف در فضای بین الملل اهمیت بسزایی دارد. وقت شناسی، برنامه ریزی دقیق، رعایت قوانین و ... .
@Allah4all
2-1-1- ویژگی های علمی:
1- تخصص در علوم حوزوی: حتماً سطح را قوی خوانده باشند و اگر فعالیت جدی تری انجام میدهند، چند سالی درس خارج را پژوهش محور خوانده باشند و با تراث آشنایی داشته باشند.
گاهی در میدان واقعی با مباحثی مواجه میشوید که باید به تنهایی و فی الفور پاسخ داده و حل نمایید.
برای فعال فرهنگی اگر چه تخصص در موارد اول ضروری نیست اما تسلط به معارف اسلامی ضرروی است: مباحثی از قبیل آشنایی با روایات، آشنایی با نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، تسلط به قرآن و تفاسیر، تسلط به مباحث اخلاقی و اعتقادی، تسلط به احکام بین المللی.
فضای بین الملل، فضای هجمه شبهات است و باید برای پاسخ و نحوه مواجهه تخصص داشت.
2- آشنایی با مباحث اجتماعی: نهادها، حکومت ها، مبانی انقلاب اسلامی و ... .
3- آشنایی با مباحث سیاسی: آشنایی با احزاب، جریانات سیاسی مختلف، شخصیت های سیاسی و ... داخلی و کشورهای مقصد.
4- آشنایی با امور مدیریتی و تشکیلاتی: شما میخواهید که با استفاده از ظرفیت ها کار کنید لذا باید ظرفیت های مختلف تشکیلاتی را بشناسید.
5- آشنایی با فعالیت های تربیتی: مطالعات تربیتی داشته باشید زیرا قرار است که با دیگران تعامل فرهنگی تربیتی داشته باشید، و تمام فعالیت های زندگی شما باید ویژگی تربیتی داشته باشد تا بتوانید فعالیت فرهنگی انجام دهید.
6- آشنایی با نکات امنیتی و اطلاعاتی: مسیرهای نفود، حفاظت گفتار چیست؟ چگونه میتوانیم امنیت اطلاعاتی خودمان را حفظ کنیم و در تهاجمات امنیتی خودمان را نجات دهیم و ... .
7- آشنایی و مطالعه صحیفه حضرت امام و بیانات مقام معظم رهبری به عنوان امامین انقلاب که مبانی فرهنگی و تبلیغی مبتنی بر سیاستگذاریها و نظرات ایشان میباشد.
کتبی مانند تحلیل سیاسی مبتنی بر فرمایشات حضرت آقا، طرح کلی اندیشه اسلامی و ... برای مطالعه مفید هستند.
در کنار زبان باید مباحث فوق هم فراگرفته شود و به آنها توجه ویژه مبذول گردد.
موارد دیگر در بحث ویژگی ها و نیازهای ضروری برای فعالیت فرهنگی و تبلیغی بین الملل در ادامه خواهد آمد که شامل مهارت های مورد نیاز، عرصه های تبلیغی بین الملل، انواع مخاطبین عرصه بین الملل و نهایتاً جمع بندی بحث بین الملل خواهد بود. telegram.me/bayeganitabligh/1066
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔹 #ادامه_دارد ...
مرجع تخصصی محتواهای #تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبلیغ_بین_الملل
#الگوهای_موفق
@Allah4all
✳️ شیخ احمد قمی در تایلند
🔹مستند کامل ایشان با نام "#یوسف_قم #عزیز_تایلند" را در لینک های زیر مشاهده بفرمایید.
🔸قسمت اول 👈 telegram.me/InternationalDocs/33
🔸قسمت دوم 👈 telegram.me/InternationalDocs/34
مرجع تخصصی محتواهای
#تبلیغ_بین_المللی_اسلام
@safiran_enghlab
@Allah4all
@InternationalDocs
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ مشهورترین آیه قرآن در میان نخبگان و مردم جامعه غرب کدام است؟ آیا قرآن دستور به کشتار همه غیرمسلمانان میدهد؟
✅ پروفسور Matt Davies، به عنوان یک مسیحی در کلیسای Trinity Lutheran Church در دالاس #آمریکا به این سؤال پاسخ میدهد! (بخش اول)
🔴 مشاهده این سخنرانی علمی توصیه اکید میشود.
#شبهات_اسلامی #آمریکا #مسیحیت #فهم_بین_الادیانی #جهاد
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillOfPeace
@safiran_enghlab
هدایت شده از سفیران
سیل ۹۸ شهرهای مختلف ایران نشان داد چه کسانی کنار ما هستند. عراق، سوریه، لبنان و حتی یمن قحطی زده گرفتار جنگ! اما امریکا حساب هلال احمر را مسدود کرد و سپاه سراپا حاضر در مناطق سیل زده را تروریست خواند؛ اروپا هم لال!
تا ابد #مرگ_بر_آمریکا را بلند فریاد میزنیم.
@safiran_enghlab
@the_facts313
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴ اظهارات جالب سناتور آمریکایی درباره ایران
❎ جلسه استماع دفاعیات پمپئو، وزیر امورخارجه آمریکا، در مقابل یکی از سناتورهای امریکا که سیاست های ترامپ درباره ایران و منطقه را به چالش می کشد.
@safiran_enghlab
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ روز مهدی (عج) در تورنتو
✳️ Mahdi Day in Toronto
🔹متن بروشور بیان میکند که حضرت مهدی (عج) نجات بخش جهان است و نام و نشان ایشان در دیگر ادیان مانند مسیحیت، یهودیت، بودایی، و هندو چیست ...
@safiran_enghlab
#جرج_برنارد_شاو؛ نویسنده فقید انگلستان؛ دین آینده اروپا را اسلام میداند.
اگر دین و مذهبی فرصت این را داشته باشد که تا صد سال آینده بر انگلستان حکمرانی کند؛ آن دین اسلام خواهد بود. من همواره دین #محمد را در بالاترین سطح میبینیم. چون خاصیت حیات بخشی و زنده دلی حیرت آوری دارد. به نظر من اسلام تنها دین مستعدی ست که انسانها را در همه مراتب زندگی جذب خود کند. من درباره این مرد شگفت انگیز مطالعه کردم و به نظرم باید #محمد را نجات دهنده انسانیت نامید. من معتقدم اگر مردی مانند #محمد؛ حتی حکومت استبدادی دنیای مدرن [امروز] را بر عهده بگیرد؛ در حل مشکلات و سختی های آن موفق خواهد بود تا صلح و شادکامی را برای جهانیان به ارمغان آورد. من پیش بینی میکنم که اروپای فردا اسلام را در آغوش بگیرد.
🌐منبع: bit.ly/2GuHjkq
@safiran_enghlab
@the_facts313
«راستی؛
عید ملت مستضعف روزیست که مستکبرین دفن شوند...»
؛
«واکنون مامنتظران مقدم مبارکش«مکلف»هستیم تا«باتمام توان»کوشش کنیم تاقانون عدل الهی را دراین کشور ولی عصر حاکم کنیم...»
امام روح الله
مبارک تون..
ایرانی که به فرانسوی ها معرفی می کنند...
دیشب به صورت اتفاقی از یکی از کانال های تلویزیون برنامه ای مستندگونه از ایران دیدیم که واقعا تحملِ تا آخر دیدنش، سخت بود.
چندنفر غیرایرانی راه افتاده بودند در ایران و رابطه می گرفتند با دختران و پسران مخالف دین و روابط سالم زن و مرد و حیاء و عفت دختران جوان در جامعه و از آن ها مصاحبه می گرفتند و آن ها هم با یک اظهار تأسف و غم و رنجی می گفتند که در ایران محدود هستند و نمی توانند هر کاری که دوست دارند انجام دهند. دخترانی را نشان می داد که بدون پوشش مناسب در حال قلیان کشیدن هستند و اظهار ناراحتی می کنند که آزاد نیستند... و مواردی دیگری که شرم گفتنش را دارم و منع کردن انجام آن اعمال در ایران، اینجا به عنوان یک ظلم تعریف می شود که چرا به این نوع از آدم ها هم آزادی داده نمی شود که هرچه دوست دارند بکنند...
این در حالی است که اینجا همین سبک آزادی های باطل را دادند و حالا خودشان نمی توانند جمعش کنند و روزانه چندین مقاله از سوی روانشناسان و جامعه شناسانشان منتشر می شود که چگونه می شود این همه مشکلات روحی و جسمی به وجود آمده را حل کرد و به این آسیب فراگیر پایان داد.
باز هم طبق معمول، هیچ نمایی ولو اندک از فضاهای باشکوه و پیشرفته ایران و تهران، از پارکها و مراکز تفریحی و ورزشی، از مراکز تجاری و بازارهای خرید، از فرهنگسراها و نمایشگاه های انواع هنرمندی های جوانان ایرانی، در کادر محدود دوربین دیده نشد، همه جا مداربسته، تاریک و به شکل خیلی خفقان گونه فیلم برداری انجام می شد.
تا این حد که مثلا یک پسر جوان باید دو سیخ جوجه کباب هم اگر می خواهد درست کند در نیمه شب در گوشه پشت بام خانه در تاریکی منقل و زغال آماده کند... شاید باورش برایتان سخت باشد اما چنین مستندی! بود...
فیلم هم که تمام شد حدود پنج نفر جهت تحلیل وضعیت موجود در ایران! به نقد و تحلیل و بررسی نشستند. یک استاد جامعه شناس فرانسوی، یک استاد تحلیل گر مسائل ایران، یک فعال فرهنگی، یک روزنامه نگار...
بینندگان این فیلم هم مردم فرانسه بودند...
بعد وقتی من با افتخاراتی که از کشورم در خاطر دارم با لبخند می گویم که ایرانی هستم، نباید تعجب کنم که بپرسد: آخه!! از کشورت فرار کردی؟ همه جوان ها آن جا معتاد هستند؟ آنجا به زور حجاب داشتی اینجا کسی کاری با تو ندارد حجابت را بردار! نکند همسرت زورت می کند؟! شما هیچ خوشی و شادی ندارید؟ جوان ها افسرده اند؟ هنر در کشور شما مرده؟ هیچ کس نمی تواند فعالیت سالم داشته باشد؟؟
و هزار فکر باطل که به همت برخی که هدفمند هزینه های سنگین می کنند، در ذهن مردم جهان ساخته و پرداخته می شود.
می دانم امروز جوانان فرهیخته #کشورم_ایران فهمیده اند که باید ایران را همان گونه که هست بخصوص آن بخش های بسیار عالی اش را به جهان معرفی کنند...
اگر روزی ده مستند به زبان های انگلیسی و فرانسوی و اسپانیایی و... در معرفی ایران و جوانان ایرانی و فعالیت های فعلی آن ها ساخته و به جهان صادر شود در برابر این هجمه ظالمانه شاید کم باشد...
آنهایی که هنر خوانده اید و هنر می دانید و کشورتان را دوست دارید و به آینده درخشانش فکر می کنید، فقط ایران را با همه داشته هایش به جهان نشان دهید،همین. خواهش می کنم...
🌸مشاهدات، تجارب و یادداشت های یک دانشجوی ایرانی 🇮🇷 در فرانسه
@ninfrance
@safiran_enghlab