💬 تجمع معلمان در شهرهای مختلف/ رتبهبندی را اجرایی کنید
🔹امروز (بیست و دوم مهر) معلمان در برخی شهرها مقابل ادارات آموزش و پرورش تجمع اعتراضی برگزار کردند.
🔹حاضران در تجمع امروز، خواستههای خود را اجرای کامل رتبهبندی بر مبنای هشتاد درصد حقوق هیات علمیهای دانشگاه و بهبود وضعیت معیشتی خود عنوان کردند. این معلمان میگویند: برای تدریس باکیفیت، دستمزد معلم باید بالاتر از خط فقر باشد.
🔹در برخی شهرها، بازنشستگان فرهنگی نیز در تجمع حضور داشتند؛ این بازنشستگان خواستار تصویب دائمی شدن همسانسازی و بهبود معیشت مستمری بگیران شدند صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
درگیری شدید در قره باغ، ۵ سرباز ارمنستان کشته شد
گزارش ها حاکی از آن است که در منطقه قره باغ بین نیرو های مسلح باکو و قره باغ درگیری نسبتا گسترده ای رخ داده است
درگیری ها به شدت ادامه دارد.
کشته ها پنج نفر اعلام شده
نه نفر نیز زخمی شدند
وزارت دفاع جمهوری باکو مدعی شد درگیری ها بین نیروهای ارمنی با یکدیگر بوده و نیروهای آذربایجان در این درگیری ها حضور نداشته اند
این درحالی است که در درگیری ها یک سرباز ارتش باکو کشته شده است
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
🔴آنطور که پیداست مصوبه مربوط به #اموال_مسئولان هیچ ارتباطی به این مجلس ندارد و شاهکار مجمع تشخیص است!
خوب با این حساب آقایان در مجمع تشخیص مصلحت نظام از امیرالمومنین علیه السلام هم بهتر مصلحت را تشخیص می دهند.
علی اکبر رائفی پور
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
@Safirenghlab:
وزیر خارجه جمهوری آذربایجان در دیدار با همتای ارمنستانی گفت کشورش آماده عادیسازی روابط دو کشور بر اساس قوانین بینالمللی است
آمریکا به شورای حقوق بشر بازگشت
♦️پس از گذشت ۳ سال و نیم از خروج یکجانبه دولت ترامپ، آمریکا بار دیگر به شورای حقوق بشر سازمان ملل میپیوندد.
♦️دولت ترامپ با ادعای آنکه شورای حقوق بشر سازمان ملل رویکردی جانبدارانه در قبال رژیم اشغالگر داشت، در سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷) این نهاد را ترک کرد و امروز مجمع عمومی سازمان ملل متحد نمایندگانی از ۱۸ کشور را به عنوان اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل معرفی کرد.
♦️ واکسن، از ثمرات توافق ۲۵ ساله با چین
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به پیگیری برنامه جامع ایران و چین در حوزه تجاری و سرمایه گذاری گفت: یکی از ثمرات توافق ۲۵ ساله واردات چند ۱۰ میلیون دُز واکسن از چین است.
🔹وزیر امور خارجه عربستان در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» گفت که ریاض در خصوص مذاکرات با تهران جدیت دارد که به تحلیل این نشریه نشاندهنده تمایل سعودیها برای ترمیم روابط با ایران است.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
♦️فساد اقتصادی دولت روحانی در واردات نهاده دام| پای اقوام نزدیک وزرای دولت قبل درمیان است
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:
🔹سال ۹۸ مبلغ ۴۵۰ میلیون دلار ارز برای واردات نهادههای دامی از کشور خارج شده اما نهادهای به کشور وارد نشد و این اتفاق در سال ۹۹ نیز روی داد!
🔹برخی اقوام نزدیک وزرای دولت قبل در پرونده فساد واردات نهاده دام نقش داشتند.
🔹یکی از وزای دولت قبل به موازات شرکت پشتیبانی امور دام، شرکتهای وارد کننده نهادههای دامی را ایجاد کرد و پسرخاله و پسر عموهایش را آورد!/تسنیم
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
*چرا احمدینژاد به امارات سفر کرد؟*
🔹صبح روز چهارشنبه ۲۱ مهرماه محمود احمدینژاد رئیس جمهور اسبق به همراه اطرافیان و همسرش در یک سفر 5 روزه برای شرکت در نمایشگاه دبی از ایران خارج شدند.
🔹آقایان علی اکبر جوانفکر و عبدالرضا شیخ الاسلامی یک روز قبل از محمود احمدی نژاد ایران را به مقصد امارات ترک نمودهاند؛ نامبردگان به منظور هماهنگ نمودن امورات مربوط به محل اسکان احمدینژاد یک روز زودتر وارد کشور امارات شدهاند.
🔹برخی از مقامات دولت نهم و دهم هم احمدینژاد را در این سفر همراهی کردند و مورد استقبال سرکنسولگری ایران در دبی قرار گرفتهاند. ضمن اینکه رئیس جمهور اسبق و همراهانش این سفر را از پایون دولت انجام دادهاند.
🔹سفر محمود احمدینژاد با هماهنگی نهادهای امنیتی انجام شده است؛ اما تا قبل از این سفر، جریان بهار ادعا میکرد که احمدینژاد ممنوعالخروج بوده و اجازه خروج از کشور را دریافت نمیکند.
🔹برخی از نزدیکان احمدینژاد گفتهاند یکی از اسپانسران مالی این سفر، فردی به نام اسفندیار سالاروند است که دارای کارخانه سیمان در لرستان به ارزش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومان بوده و وی از دوستان صمیمی مشایی است.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
«محرمانگی داراییهای مقامات» میراث چه کسی است؟
🔺فرصت طلایی مجلس برای اصلاح یک مصوبه قدیمی
🔹رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنان، موضوع اصل ۱۴۲ قانون اساسی است: «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
🔹 در اجرای این اصل قانون اساسی، در روز ۱۳۹۱/۰۲/۱۷ مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تصویب میکند و در اثر مخالفت شورای نگهبان با برخی از بندهای این مصوبه مجلس، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست «هاشمی رفسنجانی» ارجاع میشود. مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ مصوبه مجلس را با اصلاحاتی تایید میکند.
🔹در ماده ۵ این قانون تصریح میکند که «فهرست دارایی های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آییننامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده» و برای افشاء و انتشار آن مجازات تعیین میکند. یعنی اطلاعات در سامانهای زیر نظر قوه قضائیه «ثبت» میشود ولی «اعلام عمومی» نمیشود.
🔹این قانون در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ از سوی علی لاریجانی برای اجرا ابلاغ شده و بنا بر ماده ۶ این قانون قوه قضائیه به ریاست آملی لاریجانی موظف میشود حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجراءشدن این قانون، آییننامه اجرائی قانون را تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه ابلاغ نماید.
🔹 اما این قانون در دوره مدیریت آملی لاریجانی در قوه قضائیه هیچگاه عملی نشد و پس از انتصاب آیتالله رئیسی به ریاست قوه قضائیه، در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ آییننامه اجرایی این قانون از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ میشود. به موجب این آئیننامه:
🔸اولا؛ به استناد ماده ۵ قانون فوقالذکر که اطلاعات مسئولان را محرمانه تلقی کرده، در بند ۲ آییننامه سامانهای را «با رعایت ساز و کارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت دادهها» برای این ثبت اموال مسئولان راهاندازی میکند.
🔸ثانیا؛ مجددا به استناد ماده ۵ قانون مجلس، در بند ۸ آییننامه اعلام میشود که «فهرست دارایی مقامات مسئول و سمتها و مشخصات افراد مشمول و اسناد و اطلاعات مربوط به آن که به قوه قضاییه ارائه میشود، محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است.»
🔸ثالثا؛ برای متخلفین از ثبت کامل داراییها در سامانه در بند ۱۹ آییننامه، تعقیب کیفری توسط دادستان را پیشبینی میکند.
🔸رابعا؛ در بند ۱۸ آییننامه این حق را به رئیس قوه قضائیه میدهد تا نتیجه بررسی اموال و دارایی مسئولان ذکر شده در اصل ۱۴۲ قانون اساسی را منتشر نماید.
🔹 در حال حاضر نیز مجلس در حال بررسی طرحی است که سازمانها را موظف میکند تا اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در این سامانه به اشتراک بگذارد و «همچون گذشته» تاکید میکند که این اطلاعات محرمانه است. در حقیقت اتفاق جدیدی در این حوزه نیفتاده جز اینکه مسیرهای تطبیق اموال و داراییهای مسئولان، صرفا به خوداظهاری مقامات محدود نشده و از مسیرهای متعدد دیگری نیز اخذ اطلاعات صورت خواهد گرفت.
🔹نکته جالب توجه آن است که درج محرمانگی اطلاعات سامانه ثبت اموال مسئولان، مصوبه مجمع تشخیص به ریاست هاشمی رفسنجانی بوده که البته در همان دوره نیز مورد نقد جریان انقلابی قرار گرفته بود. علاوه بر آن، آملی لاریجانی نیز در دوره ریاست خود بر دستگاه قضائی از ظرفیت این قانون برای راهاندازی سامانه ثبت اموال مقامات استفادهای نکرد و این موضوع تا سال ۹۸ به تاخیر افتاد.
🔹 اکنون نیز مجلس نه تنها تصمیمی برای محرمانگی اموال مسئولان نگرفته، بلکه بر اساس الزام قانونی حرکت میکند که در گذشته توسط مجمع تشخیص مصوب شده و حالا با تنوع بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد.
🔹هر چند موارد اعلام شده بحثهای داخل کمیسیون قضائی بوده و صحن مجلس هنوز هیچ بندی را تصویب نکرده، اما بهتر است مجلس شورای اسلامی ضمن تثبیت تصمیم خود درباره اخذ اطلاعات از مسیرهای متنوع، مصوبه محرمانگی اطلاعات که در هنگام تصویب در مجمع تشخیص مورد نقد جریان انقلابی بود را هم مجددا مورد بازنگری قرار دهد.
🔹از سوی دیگر، رئیس قوه قضائیه نیز با بهرهگیری از ظرفیت قانونی مندرج در ماده ۱۸ آییننامه اجرایی این قانون، میتواند نتایج رسیدگی به اموال مقامات مشمول اصل ۱۴۲ قانون اساسی را به اطلاع عموم برساند.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
♨️ پیشنهاد ژاپن برای پولهای بلوكه شده ایران
🔹ایران اعلام کرده فقط حاضر است ماشين آلات صنعتی را از ژاپن وارد کند. ۳ میلیارد دلار از پولهای نفتی ایران در ژاپن بلوكه شده است که مسئولان ژاپن در حال رایزنی با مقام آمریکایی هستند تا بتوانند با صادرات کالاهای خود به جای عودت این پولها به ایران استفاده کنند. ایران اعلام کرده فقط حاضر است ماشين آلات صنعتی را از ژاپن وارد کند و حاضر به واردات دیگر اقلام نخواهد بود.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجار در مسجد شیعیان در افغانستان این بار در قندهار
🔹الجزیره به نقل از منابع امنیتی در افغانستان گزارش داد انفجاری در یک مسجد شیعه در مرکز شهر قندهار در جنوب افغانستان رخ داده است.
🔹در پی این انفجار تاکنون حداقل ۷ نفر شهید و ۱۳ نفر مجروح شدهاند.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
🟦 تولد ۷۹۱ کودک از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله در سال جاری
🔹مطابق با آمار اولیه شمار موالید سال ۱۴۰۰ (بر حسب سن مادر در زمان تولد) که از سوی سازمان ثبت احوال کشور منتشر شده، در شش ماه و ۱۶ روز نخست سال ۱۴۰۰، تعداد ۷۹۱ کودک از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله متولد شده اند و به گفته سازمان ثبت احوال کشور این ارقام آمارهای اولیه هستند و ممکن است در بازبینی های آتی تغییر کنند.
🔹در این میان، ۴۲۱ کودک از مجموع ۷۹۱ کودک متولد شده از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله، پسر و ۳۷۰ کودک نیز دختر هستند.
🔹استان سیستان و بلوچستان با تولد ۱۲۷ پسر و ۱۲۱ دختر از مادران ۱۰ تا ۱۴ ساله طی سال ۱۴۰۰ در صدر این آمار قرار دارد./ ایسنا
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
☑️#هشدار❌ حاوی تصاویر دلخراش
🔻تصاویر از مجروحان و کشته شدگان داخل مسجد شیعیان قندهار که به خاک و خون کشیده شده اند
🔻#افزایش_شهداء/الجزیره به نقل از یک منبع امنیتی افغانستانی گزارش داد که انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار تاکنون حداقل ۳۳ شهید و ۵۷ مجروح برجای گذاشته است.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️یاوه گویی مردک صهیونیسم بر علیه ایران ادامه دارد ؛ علی اف ایران را به قاچاق سازمان یافته مواد مخدر به اروپا متهم کرد.
🚨بدون شک استاندار خودخوانده باکو تاوان سنگینی بابت این یاوه گویی ها خواهد پرداخت.
صفیرانقلاب👈 @safirenghelab
تحلیلی صفیر 👈 @safir_61