🌱 نوآوری و ایجاد تحول در سازمان و جامعه وابسته به خرج کردن مقادیر هنگفت پول نیست؛ بلکه به سیستم رهبری مدیر در هدایت افراد وابسته است
⛓ یکی از موضوعات مهم در بحث مدیریت منابع انسانی یک سازمان و یک جامعه، توجه به نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین و گران قیمت ترین منبع است. عصر امروز، عصر دانش بنیان است و سازمان های ما از نیروهای کار فرهیخته و دانشی تشکیل شدند. نیروهایی که با مغزشان می توانند خاستگاه تحولات بزرگ در سازمان و در نتیجه در جامعه باشند. اما افسوس که منابع انسانی جامعه امروز ایران اسیر بوروکراسی ها و مدیران بوروکرات شدند و باید مجری تصمیماتی باشند که سازمان را از نوجوبودن، خلاق بودن، نوآور بودن و بالاخره پیشگام بودن باز می دارد.
📈 متاسفانه بیش از یک دهه است که سیستم آموزش عالی ایران درگیر پدیده ای خطرناک به نام تولید مقالات شده است که نه تنها مشکلی از مشکلات جامعه ایران را حل نمی کند بلکه بخش هنگفتی از سرمایه های مادی و معنوی این کشور بابت نوشتن این مقالات به هدر می رود.
این مساله زمانی حادتر می شود که به دارندگان تیراژی از مقالات در سال، عناوین پژوهشگر برتر داده می شود و مقادیر زیادی از سرمایه های مادی این کشور به عنوان جایزه به این افراد داده می شود.
⭕️ اگرچه تعداد این افراد در مقایسه با منابع انسانی موجود در سیستم آموزش عالی ایران بسیار نادر است اما شیوه مدیریتی و حکمرانی حاکم بر سیستم آموزش عالی ایران همواره دغدغه اش این است که برای افزایش تعداد مقالات، و کسب رتبه های بیشتر در سیستم رتبه بندی جهانی به دانشگاه های متبوع اعمال فشار نماید و آئین نامه های ترفیع و ارتقای اعضای هیات علمی را در این جهت بازنگری و ابلاغ نماید؛ به گونه ای که هیات علمی وادار می شود به جای همکاری، با همکارش رقابت منفی کند. دانشگاه ها به جای همکاری با همدیگر برای حل مشکلات جامعه، باید برای کسب رتبه در سیستم رتبه بندی رقابت منفی کنند.
🔀 شعار این که دانشگاه ها باید مشکلات را حل کنند؛ همچنان باقی است اما در میدان عمل و کارزار اتفاق دیگری رخ می دهد: به صاحبان مقالات پرشمار، لقب پژوهشگر برتر داده می شود و منابع مالی هنگفتی به عنوان سرآمدان پژوهش به آنها جایزه داده می شود به امید اینکه سال بعد تعداد مقالات این اساتید چندین برابر شود.
🔹 ختم کلام اینکه: پژوهش تقاضا محور به شناخت مساله نیاز دارد. حل مشکلات جامعه ایران به مغزهای منابع انسانی نیاز دارد و این مغزها زمانی زایش خواهند کرد که قلب های شان توسط مدیران سازمان و جامعه فتح شود. هیچ مدیری نمی تواند با خرج مقادیر زیادی پول، قلب و مغز منابع انسانی خود را فتح کند. بلکه باید با بازنگری در سبک رهبری و هدایت منابع انسانی و افرادی که در اختیار دارد؛ قلب های شان را فتح کند تا این قلب های فتح شده برای سازمان و تعالی و شکوفایی سازمان و در نتیجه جامعه زایش کنند.
🇮🇷 کانال سفیرالحسین ع
☘ @safiroolhosein
سفیرالحسین (ع)...علمی،پژوهشی،دینی،فرهنگی،سیاسی،ورزشی خوشحالیم از حضورتون ...
سوال اینکه چه باید کرد؟ #آموزش_صوتی #صوتی #پادکست ✍#سفیرالحسین @safiroolhosein
🚩 نکته : برای شروع ایجاد تشکیلات و ساختار سازی مجموعه ...
سفیرالحسین (ع)...علمی،پژوهشی،دینی،فرهنگی،سیاسی،ورزشی خوشحالیم از حضورتون ...
سوال اینکه چه باید کرد؟ #آموزش_صوتی #صوتی #پادکست ✍#سفیرالحسین @safiroolhosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اونجا که اخوان ثالث میگه:
شرح دلتنگی من بی تو،فقط یک جمله است:
تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم!
وقتی آدم یک نفر را دوست داشته باشد
بیشتر تنهاست. چون نمیتواند به هیچ کس
جز به همان آدم بگوید که چه احساسی دارد.
و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به سکوت
تشویق میکند، تنهایی تو کامل میشود . .
- عباس معروفی
🌴🌴🌴🌴
چقدر تنهام...😔
اللهم عجل لولیک الفرج یا مولانا المهدی
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهتوپناهندهبشم.. 😭🖤
خداوند ؛
امروز از ما
همّت
اراده
و شهادتطلبی میخـــواهد...
#شهیدزینُالدّین
┏━━━━━━━━🇮🇷┓
@safiroolhosein
┗🕊━━━━━━━━┛