.سلام عليکم و رحمةالله و برکاته
۸ ذیحجه ۶۰ هجری
حرکت کاروان حسینی علیهم السلام از مکه بسوی شهر خواص بی بصیرت و مردم ... کوفه
.نهم ذیحجه روز نیایش
سالروز شهادت مسلم و هانی ...
بر مشامم می رسد هر لحظه بوی کربلا ...
هدایت شده از رضاامیری
1001 fazilat.pdf
7.97M
سلام علیکم، کتاب۱۰۰۱فضیلت امیرالمومنین علیه السلام تقدیم می گردد؛ امیدوارم ضمن مطالعه، در نشر حداکثری دریغ نفرمایید.
[ترجمه الغدیر - عنایت و توجه مخصوص به حدیث غدیر - جلد ۱، صفحه ۳۷]
رسول خدا صلی الله علیه و آله کانه قبلا پیش بینی فرموده بود که در این مسافرت، نباء عظیم (خبر بزرگ و مهم) در پیش است که اعلام عمومی داد - تا همه افراد و طبقات مسلمین برای آموختن و عمل باداب و مناسک حج از منازل و اوطان خویش بیرون شوند و دسته دسته و گروه گروه بانجناب ملحق گردند تا با تحقق این امر خطیر پایههای دین حنیف و بنیان آئین مقدس اسلام استوار گردد و مظاهر و شرفههای دین بلند و نمایان شود و در زیر این پرچم افراشته الهی امت اسلامی بر سایر امم جهان سروری نمایند و برتری یابند و جنبش پیروزانه و سلطنت این دین شرق و غرب جهان را فرا گیرد. آری. با سازمان اساسی و متقن الهی زمینه این اعتلا و سیادت جهانی از هر حیث فراهم آمد و بر صلحا و عقلای قوم لازم و واجب بوده که برای وصول باین نتیجه آئین عقل و دین و فضیلت را پیش گیرند و با کلمه توحید و توحید کلمه مراحل سیادت و عظمت را طی کنند تا بسر منزل رشد و رستگاری نایل شوند... اما؟
و برای تامین همین منظور پیشوایان دین سلام الله علیهم اجمعین پیوسته واقعه غدیر خم را در هر موقع و در هر مناسبت بازگو و بان استدلال و احتجاج میفرمودند و با این مبنای راسخ و نص صریح امامت و وصایت پدران خود را آشکار و مدلل میداشتند. همانطور که شخص امیرالمومنین صلوات الله علیه نیز در طول دوران زندگی گرامی و شریف خود پیوسته باین امر احتجاج میفرمود و شنوندگان این حدیث را از افراد صحابه که در حجه الوداع حضور داشته اند در مجامع عمومی سوگند میداد و از آنها بر این امر گواهی میطلبید. این جدیتها و اهتمامها همه برای این بوده که این تاریخ روشن و خاطره مقدس پیوسته تازه و شاداب بماند و گذشت زمان بتدریج این واقعه را متروک و مخفی نسازد.
و باز بهمین منظور پیروان و علاقمندان خود را پیوسته وادار میفرمودند که روز غدیر خم را عید بگیرند و مجامع تهنیت و تبریک تشکیل دهند و با ادامه این روش و اعاده مستمر سالیانه آن این واقعه بزرگ را همیشه زنده و آشکار نگاه دارند که تفصیل کامل این مطالب قریبا در این کتاب بنظر خوانندگان ارجمند خواهد رسید انشاء الله تعالی - بامید آینده.
ارسال شده توسط بازار کتاب
http://www.ghbook.ir/Book/4081
[جامع الاخبار او معارج الیقین فی اصول الدین - الفصل الخامس: فی فضائل أمیر المؤمنین علی بن أبی طالب علیه السلام - صفحه ۵۳]
(۵۸ / ۸) حدثنا أحمد بن الحسن القطّان قال [۱]: حدثنا عبد الرحمن بن محمّد الحسینی قال: حدثنی محمّد بن إبراهیم بن محمّد بن الفزاری قال: حدثنی عبد الله بن یحیی الأهوازی قال: حدثنی أبو الحسن بن علی بن عمر وقال: حدثنا الحسن بن محمّد بن جمهور قال: حدثنی علی بن بلال، عن علی بن موسی، عن موسی بن جعفر، عن جعفربن محمّد، عن محمّد بن علی، عن علی بن الحسین، عن الحسن بن علی، عن علی بن أبی طالب علیهم السلام، عن النبی صلی الله علیه و آله، عن جبرائیل، عن میکائیل، عن إسرافیل علیهم السلام، عن اللوح، عن القلم قال: « یقول الله تبارک وتعالی: ولایة علی بن أبی طالب حصنی، فمن دخل حصنی أمِن من ناری ».
----------
[۱]: ٨ أمالی الصدوق: ١٩٥ / ٩، عیون أخبار الرضاعلیه السلام ٢: ١٣٦، أمالی الطوسی ١: ٣٦٣.
ارسال شده توسط بازار کتاب
http://www.ghbook.ir/Book/14703
[عیون اخبار الرضا ( علیه السلام ) - ۳۸- باب خبر نادر عن الرضا ع]
۱- حدثنا أحمد بن الحسن القطان قال حدثنا عبدالرحمن بن محمدالحسيني قال حدثني محمد بن ابراهيم بن محمدالفزاري قال حدثنا عبدالرحمن بن بحر الأهوازي قال حدثني أبو الحسن علي بن عمرو قال حدثنا الحسن بن محمد بن جمهور قال حدثنا علي بن بلال عن علي بن موسي الرضا ع عن أبيه عن آبائه عن علي بن أبي طالب ع عن النبي ص عن جبرئيل عن ميكائيل عن إسرافيل عن اللوح عن القلم قال يقول الله عز و جل ولاية علي بن أبي طالب حصني فمن دخل حصني أمن من عذابي
-روایت-۱-۲-روایت-۴۲۲-۴۸۴
ارسال شده توسط بازار کتاب
http://www.ghbook.ir/Book/2645