هدایت شده از آیات الهی
✨۲۴ ذیحجه، سال دهم هجری، روز خاتم بخشی امیرالمومنین✨
🌹🌹 إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ.....
سرپرست و ولىّ شما، تنها خداست و پیامبر او و کسانیکه ایمان آورده اند. همانها که نماز را بر پا مى دارند، و در حال رکوع، زکات مى دهند. ۵۵ مائده.
تفسیر: از جمله ایرادهایی که بهانه جویان گرفته اند اینست که: امام علی که مشهور است در موقع نماز، غرق در خدا میشد، چگونه ممکن است صدای سائل را شنیده باشد؟
👈 پاسخ: معنى غرق شدن در توجه به خدا این نیست که انسان، بى اختیار حواس خود را از دست بدهد و هیچ نفهمد و از خود، بیخود شود (که در اینصورت چیزی از نمازی هم که می خواند، نخواهد فهمید)، بلکه با ارادهء خویش توجه خود را، تنها معطوف خدا می کند و با دقت و توجه ویژه نماز می خواند.
🟢 مشهور است، تیری در پای امام علی رفته بود که بعلت درد شدید نمی توانستند آنرا از پای امام بیرون بیاورند. زمانیکه امام مشغول نماز شد، تیر را از پایش بیرون آوردند. این به این معنی نیست که امام در نماز، متوجه درد نمیشده، بلکه بخاطر توجه ویژه اش به نماز و غرق شدن در خدا، نمازش را بهم نزده و توانسته درد را تحمل کند.
ارزش مادی این انگشتر هم که نقلهای متفاوتی در بارهء آن وجود دارد، مهم نیست.
نفس این عمل، بسیار قیمتی است که جلب رضایت خدا بوده.
✅ و مهم اینکه علاوه بر منابع شیعی، کتابهاى معروفى از اهل تسنن که این حدیث در آنها نقل شده از سى کتاب تجاوز مى کند، از جمله محبّ الدین طبرى در ذخائرالعقبى، صفحه ۸۸ و علامه قاضى شوکانى در تفسیر فتح القدیر، ج۲، ص۵۰.
این روایت را ابن عباس، عمار یاسر، عبدالله بن سلام، سلمة بن کهیل، انس بن مالک، عتبة بن حکیم، عبداللّه أُبَىّ، عبداللّه بن غالب، جابر بن عبداللّه انصارى و ابوذر غفارى نقل کرده اند. کتاب احقاق الحق، ج۲.
علاوه بر ده نفر که در بالا ذکر شده، از خود امام على علیه السلام نیز این روایت در کتب اهل تسنن نقل شده است. کتاب المراجعات، ص۱۵۵.
آیهء بعد، در تأکید آیهء ولایت چنین می فرماید:
🌹 وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ.
و کسانیکه ولایت خدا و پیامبر او و افراد با ایمان را بپذیرند، (پیروزند.) زیرا حزب الله پیروزند. ۵۶ مائده.
تعبیر به حزب الله و غلبهء آن مربوط به حکومت اسلامى است، نه یک دوستى ساده و عادى و این خود مى رساند که ولایت در این آیه، به معنى سرپرستى، حکومت و زمامدارى اسلام و مسلمین است.
✅ و یک سرپرستی که حزب الله واقعی است، هرگز حاضر نمیشود منافع مسلمین را که در اختیار اوست با گرایش بسمت دشمن مسلمین به خطر بیندازد و یا بخاطر دوستی با دشمنان، به مسلمین خیانت کند و بداخلاقی.
خواهران و برادران باایمانم! می دانید رفت و آمد حامیان همجنسگرایی در ستاد انتخاباتی کاندیدای ریاست جمهور یعنی چه؟
یعنی تولید یک جامعهء کثیف که محل زندگی، و رفت و آمد فرزندان شماست.
و آیهء مباهله 👇👇
هدایت شده از آیات الهی
✨ مباهله ✨
🌹🌹 فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ...
هر گاه بعد از علم و دانشى که به تو رسیده، (باز) کسانى دربارهء مسیح با تو به ستیز برخیزند، بگو: بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما نیز فرزندان خود را. ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما نیز زنان خود را. ما از نفوس خود (و کسیکه همچون جان ماست) دعوت کنیم، شما نیز از نفوس خود. آنگاه مباهله (و نفرین) کنیم. و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم. ۶۱ آل عمران.
تفسیر: پس از آنکه نصرانیها در گفتگو با پیامبر در بارهء حضرت مسیح، قانع نشده و حق را نپذیرفتند، آیهء مباهله نازل شد. روز موعود که رسید، پیامبر آمد در حالیکه دست امام على را گرفته بود و امام حسن و امام حسین، در پیش روى او راه مى رفتند، و حضرت فاطمه پشت سرش بود. نصارى نیز بیرون آمدند در حالیکه اُسقف آنها پیشاپیششان قرار گرفته بود.
وقتی بهم رسیدند، اسقف مسیحیان گفت: من صورت هائى را مى بینم که اگر از خداوند تقاضا کنند، کوه ها را از جا برکند، چنین خواهد کرد هرگز با آنها مباهله نکنید که هلاک خواهید شد، و یک نصرانى تا روز قیامت بر صفحه زمین نخواهد ماند.
مجمع البیان، ذیل آیهء مباهله.
سپس عرض کرد: اى ابوالقاسم! ما با تو مباهله نمى کنیم، بلکه مصالحه مى کنیم، با ما مصالحه کن، پیامبر نیز با آنها مصالحه فرمود و به این ترتیب، حقانیت پیامبر و عظمت اهل بیت، بر همگان روشن گردید.
👈 منظور از مباهله این نیست که این افراد جمع شوند و نفرین کنند و سپس پراکنده شوند.
اگر هر یک از طرفین مباهله، حق باشد نفرینش قطعا کار ساز و مؤثر واقع میشود. و اُسقف نصرانیها که با دیدن افراد همراه پیامبر به حقانیت ایشان پی برد، مطمئن بود اگر رسول خدا نفرین کند قطعا مؤثر واقع خواهد شد. لذا از مباهله دست کشید.
🌸 پیغمبر اکرم، موظف بود طبق قراردادى که با نصاراى نجران بست، همهء فرزندان و زنان خاص خاندانش و تمام کسانى را که به منزلهء جان او بودند، همراه خود به مباهله ببرد، ولى مصداقى جز دو فرزند و یک زن و یک مرد نداشت. به این معنی که تنها زن و تنها مرد و تنها فرزندانی از خاندان پیامبر که بر دیگر مردمان، ولایت داشتند، همانها بودند که به همراه برده بود (دقت کنیم).
🌸 در این رابطه پیامبر فرمودند:
أَللّهُمَّ هؤُلاءِ أَهْلِى: خدایا! اینها خاصان نزدیک من هستند.
این حدیث پیامبر، در منابع بسیاری ذکر شده: از جمله: الغدیر، ج۳، ص۲۰۰. و کشف الغمه، ج۱، ص۱۰۷.
✨فردا ۲۵ ذی الحجه، روز نزول سورهء هل أتی (سورهء انسان یا سورهء دهر) می باشد که در مدح خاندان نبوت نازل شده ✨
هدایت شده از نکاتی از قرآن
نکاتی از قرآن 193
بشارت باد بر بندگانی که سخنان را شنیده و به بهترین آن، عمل کنند. اینان عاقل و هدایت یافته هستند. در خشک شدن محصول هم تذکر هست. خدا بخواهد دل فرد را برای پذیرش اسلام آماده و نور الهی را دریافت می کند. قسی القلب رو به گمراهی است.
این کتاب بهترین سخنان را دارد که لرزه بر اندام خدا ترسان انداخته و آرام شان میکند. هیچ سخن نادرستی ندارد.
آیا مردی که تحت امر چند نفر است، راحت تر است یا تحت امر یک نفر باشد?
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست? نباید از غیر خدا ترسید. شفاعت همه، با خداست. هنگام رسیدن نعمت، از تدبیر خود ندانید، بلکه برای امتحان شماست. ای بندگانی که بر خود زیاده روی کرده اید، هرگز از رحمت خدا ناامید نشوید.
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
💐🤚سلام، طلوع فجر سه شنبه دوازدهمین روز تیرماه و بیست و پنجمین روز از ماه ذی الحجه ،ان شاءالله همراه باشد با زیارت"امام سجاد و امام باقر و امام صادق(علیهم السلام)" و ذکر شریف "یا ارحم الراحمین".
💐📚در تقویم جمهوری اسلامی امروز را به عنوان روز " #خانواده_و_تکریم_بازنشستگان " ثبت نموده اند و با عنایت به اهمیت این موضوع مطلب امروز را تحت همین عنوان تقدیم خواهم نمود.
💐📚" #نقش_خانواده_در_ساخت_جامعه "
💐👈- اسلام خانواده را کانون اخلاقی جامعه می داند.
💐👈- نوع تربیت و ارتباطات موجود در خانواده پدید آورنده وحدت و منش اجتماعی است.
💐👈- خانواده، مرکزی سرنوشت ساز در مقابله با انحراف و عصیان می تواند باشد.
💐👈- صفات اجتماعی فرزندان برخاسته از خانواده است.
💐✍و بر همین اساس است که اسلام عزیز خواستار نسلی سالم، پاک و عفیف و به هستی درآورنده افتخار برای جامعه انسانی است و چنین نسلی جز در دامن خانواده سالم نمی تواند تربیت شود.
💐👌فلذا لازمه جامعه سالم و پویا، داشتن خانواده ای سالم و سازنده است و این مسئولیت بر عهده فرد فرد خانواده است که هرکدام با توجه به نقش خود باید تمام تلاش را برای رسیدن به نهایت مطلوب داشته و به انجام رسانند.
💐💐💐بارالها :بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و توفیق ساخت جامعه ای سالم و پاک از دل خانواده را به ما عنایت فرما و ارواح مطهر پدران و مادرانمان را شاد گردان.
التماس دعا
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿