🇮🇷 ثاقبین 🇮🇷
🍃❤️🍃❤️ ❤️🍃❤️ 🍃❤️ ❤️ #داستان_شهدا #خداحافظ_سالار قسمت شانزدهم نزدیک اذان ظهر بود و ما مجبور بودیم
🍃❤️🍃❤️
❤️🍃❤️
🍃❤️
❤️
#داستان_شهدا
#خداحافظ_سالار
قسمت هفدهم
بعد از خوردن غذا، به سمت سفارت ایران که در نزدیکی بازار بود حرکت کردیم. به سفارت که رسیدیم، حسین گفت: از اینجا باید برم دنبال کاری، شمام با ابوحاتم برید به سمت بیروت. اونجا هماهنگی های لازم با دوستان سفارت برای اسکان شما انجام شده، اونجا بمونید و دعا کنید اوضاع آروم بشه تا بتونم خیلی
زود بیام پیش شما!
من هم که دقیقا مثل دخترها مشتاق بودم تا دوباره به سوریه برگردیم و در متن حوادث باشیم، گفتم: فردا ماه مبارک شروع میشه، ما اونجا قصد ده روز میکنیم و بعدش میایم پیش شما.
حسین که به خوبی کنایه ام را فهمیده بود، با خوش رویی گفت: «ان شاء الله،
سالار!»
مدت زیادی بود که سالار صدایم نکرده بود. دخترها قصۀ سالار را نمی دانستند چند بار پرسیده بودند که چرا بابا شما را سالار صدا میکند اما من طفره میرفتم. سالار قصه کودکی ام بود و نمیخواستم به آن روزهای سخت فکر کنم.
نزدیک های عصر بود که از هم جدا شدیم. حسین رفت و شور و حال را هم از بینمان برد. عصرهای جمعه به خودی خودش دلگیر هست، حالا حسین رفته بود و هیچ کداممان حال و حوصله هیچ چیز را نداشتیم. هرکدام به سویی چشم
دوخته بودیم و زیر لب دعایی را به نیت سلامتی حسین میخواندیم. ابوحاتم که این پژمردگی ما را دیده بود، به واسطهٔ دلبستگی ای که به حسین داشت، دلش برای ما سوخت و خواست که تغییری در حال ما ایجاد کند، برای همین گفت: میبینید؟ هرچه از دمشق دورتر میشیم اثرات تخریبی جنگ کمتر میشه، البته این به اون معنی نیست که مسلحین اینجاها نیستن. اونا خیلی از مناطق اطراف دمشق رو هم تصرف کردن مثل همین منطقه زبدانی که سر راهمونه.
نام زیدانی خیلی برایم آشنا بود، اما یادم نمی آمد که کجا و چطور آن را شنیده ام!
کمی با خودم کلنجار رفتم تا یادم آمد که نام آن را سالها قبل، در دوران دفاع مقدس از حسین شنیده بودم. روزهای پس از آزادسازی خرمشهر در خرداد ۶۱، پس از عملیات رمضان برایم گفته بود که رزمندگان لشکر محمد رسول الله به فرماندهی حاج احمد متوسلیان برای مقابله با حمله احتمالی اسرائیل به منطقه زیدانی رفتند. حسین همیشه حسرت آن روزهایی را میخورد که پای پله هواپیما از حاج احمد متوسلیان جدا شد. حسین به جبهه بازگشت و حاج احمد رفت به جنوب لبنان. رفتنی که البته تا امروز بازگشتی نداشته است. وقتی بعد از چند لحظه از فضای یادآوری این خاطره بیرون آمدم، ابوحاتم هنوز داشت به حرفهایش ادامه میداد انگار او هم خاطراتی از زبدانی داشت که از پدر شهیدش شنیده بود و اتفاقا با خاطراتی هم که چند لحظه پیش داشتم مرورشان میکردم بی ربط نبود. او که معلوم بود کاملاً با افتخار صحبت میکند، می گفت: زبدانی، محل تولد مقاومت لبنان و پیدایش حزب اللهه. حتی سید مقاومت هم از ثمرات آموزشهاییه که رزمندگان ایرانی سالها قبل، همینجا به
شیعیان لبنان دادن.
مسیر دو ساعت و نیمۀ دمشق تا بیروت به کندی میگذشت و حرکت خودروهای مردمی که از ترس هجوم تکفیریها به سمت لبنان میگریختند، آهنگ رفتنمان را کندتر هم میکرد. به غیر از خودروها حاشیه های جاده نیز، از انبوه زنان و کودکان و پیرمردهایی که بار و بنه چند روزهای صرفاً برای زنده ماندن با خود به دوش میکشیدند، پر بود. نگاهشان میکردیم؛ بیشتر کودکان، پابرهنه بودند، چقدر این صحنه شبیه روزهایی بود که زنان و کودکان عرب خوزستان از سوسنگرد و بستان و هویزه و حمیدیه آواره بیابانها بودند و به طرف اهواز فرار میکردند. دلم از درد ریش ریش شده بود اما چکاری از دستمان برمی آمد؟
نزدیک مرز لبنان که رسیدیم، ابوحاتم گذرنامه هایمان را به مأموران لبنانی داد و آنها مهرشان کردند. برای عبور از مرز مشکلی نداشتیم. اما نمیدانستیم که مردم آواره سوری، چگونه از این مرز عبور میکنند و اصلاً به اینجا میرسند یا نه ؟ ای کاش میماندیم و با تاول پاهایشان، با چشمان اشک بارشان و دلهای شکسته شان همراهی میکردیم.
لبنان کشور نسبتاً کوچکی است، از مرز تا بیروت خیلی راه نبود، وارد شهر که شدیم همه چیز برعکس دمشق بود. خلوتی خیابانها، جای خود را به ترافیک سنگین خودروها داده بود. تقریباً کرکره هیچ مغازه ای پایین نبود. جلوی پیاده روها و سر بلوارها، چراغهای رنگی، لابه لای درختان کاج سبز و کوتاه که نماد کشور لبنان هم هستند، خاموش و روشن میشد. ساختمانهای بلند به واسطه ظاهر استوار و چراغ های روشنشان زنده به نظر می آمدند. شهر پر بود از شور و نشاط. مردم غالباً با خیال آسوده و به دور از ناامنی، سرگرم زندگی روزمره شان بودند. به یک میدان بزرگ رسیدیم. کاجهای چند طبقه با فاصله، منظم دورتادور میدان، از توی چمنها قد کشیده بودند و وسطشان، فواره آبی بالا می رفت و به شکل نیلوفری میشکفت و پایین میریخت.
❤️
🍃❤️
❤️🍃❤️
🍃❤️🍃❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی زیبا و دوست داشتنی از مستند «روایت فتح» در خصوص شهدا و...
♦️شاید تا حالا بارها این قطعه را تماشا کرده اما سیر نشده ام!
#یاد_شهدا
#کانال_ثاقبین
@saghebin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️موج های آبی در برلین افتتاح شد!
🔻مترو برلین آلمان تبدیل شده به شهر موجهای آبی
پ.ن: قابل توجه کسانی که میگن غربی ها مدیریتشون عالیه🤦🏻♂☺️
#واقعیت_غرب
#غرب_بدون_روتوش
#کانال_ثاقبین
@saghebin
🇮🇷 ثاقبین 🇮🇷
🔰اصل پنجاه و یکم1⃣5⃣ 🔘هیچ نوع مالیات وضع نمیشود مگر به موجب قانون. موارد معافیت و بخشودگی و تخفی
🔰اصل پنجاه و دوم 2⃣5⃣
🔘بودجه سالانه کل کشور به ترتیبی که در قانون مقرر میشود ازطرف دولت تهیه و برای رسیدگی و تصویب به مجلس شورای اسلامی تسلیم میگردد. هرگونه تغییر در ارقام بودجه نیز تابع مراتب مقرر در قانون خواهد بود.
#نشر_حداکثری
#جهاد_تبیین
@saghebin
کشتی نوح،
نشد منتظر هیچ کسی
این حسین است
که با خود همه را خواهد برد.
#آقایامامحسین
#شبتون_حسینی✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روزشمار | ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲
💫 #رهبر_معظم_انقلاب:
بچهها را متدین بار بیاورید. متدین بار آوردنِ بچهها همان چیزی است که میتواند آیندهی این کشور را آباد کند.
🗓 ۱۳۸۴/۰۲/۱۲
#تقویم۱۴۰۲
#کانال_ثاقبین
@saghebin
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 شهود قطعات سفید و سیاه عمر در قیامت
❌ در اخبار و احاديث وارد شده است كه در روز قيامت، گذشته انسان و زمان گذشته انسان را به انسان ارائه مى دهند و انسانها مختلف مى بينند؛ وقتى نگاه مى كنند موجودى را مى بينند كه قطعاتى از آن سياه و تيره است و قطعاتى از آن سفيد و درخشان، به اختلاف. يك نفر مى بيند بيشترِ اين قطعات تيره است، ديگرى مى بيند بيشتر اين قطعات سفيد و برّاق است.
🔸 يكى ممكن است در تمام اينها چند نقطه سياه ببيند، همه را سفيد ببيند، و ديگرى برعكس چند نقطه سفيد ببيند و همه را سياه ببيند.
تعجب مى كند: اين چيست كه به او ارائه داده اند؟!
🔹 مى گويند اين زمانِ توست، اين عمر توست.
آن ساعاتى كه اين زمان را، اين عمر را روشن و نورانى نگه داشته اى، آن ساعاتى كه پروازى داشته اى، شورى داشته اى، عشقى داشته اى، دلت به ياد خدايت زنده بوده است، آن ساعات همان ساعات درخشان نورانى است.
آن ساعاتى كه در آن ساعات خدمتى كرده اى، كار مفيدى انجام داده اى، ساعات نورانى توست.
اما آن ساعاتى كه در آن ساعات غافل بوده اى، غرق در شهوات بوده اى، برخلاف رضاى خدا قدم برداشته اى، آنها دوران تيرگى و تاريكى عمر توست.
اين زمانِ توست، اين عمر توست...
📚(استاد مطهری، آزادی معنوی، ص۴۱)
#کانال_ثاقبین
@saghebin
🇮🇷 ثاقبین 🇮🇷
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ اَعْدائُهُمْ اَجْمَعینْ
🔴 ایمان (۱۰)
❌ حدیث داریم که ايمان ده درجه دارد، یکی ایمانش ضعیفتر است و یکی قویتر، یکی ایمانش ۱۰ درجه است، یکی ۵ درجه، همه مثل هم نیستند، هركس ايمانش زيادتر است به كسی كه ايمانش ضعيفتر است فشار نياورد، سرزنش نکند.
❌ حضرت امام جعغرصادق علیه السلام فردی را برای كاری به مأموريتی فرستاد، رفت و برگشت عرض كرد كه آقا مردم آن منطقه دين ندارند.
حضرت فرمود نگو دين ندارند، بلکه بگو ایمانشان ضعیف است...
❌ فوری به یکدیگر وصله بی دینی نچسبانیم، ممکن است یکی در خانه نماز بخواند و یکی در مسجد، یکی نماز شب بخواند و یکی نخواند، حضرت امام جعفرصادق علیه السلام می فرماید آنکه ایمانش قویتر است به آنکه ایمانش ضعیفتر است نباید ایراد بگیرد و بداخلاقی کند، در حیطه شخصی هر کسی مسئول اعمال خودش است، به مستحبات عمل کند خودش ثواب می برد، انجام ندهد خودش محروم می شود، به هر حال كسانی كه در جهت خدا هستند، مؤمن هستند منتها درجات ایمانشان متفاوت است.
🔺«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَإِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا وَعَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ» (انفال/۲)
ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ، ﻓﻘﻂ ﻛﺴﺎنی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﻳﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﺷﻮﺩ، ﺩﻝﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺗﺮﺳﺎﻥ ﻣﻰﺷﻮﺩ، ﻭﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺍﻭ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﺷﻮﺩ ﺑﺮ ﺍﻳﻤﺎﻧﺸﺎﻥ ﻣﻰﺍﻓﺰﺍﻳﺪ، ﻭ ﺑﺮ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺷﺎﻥ ﺗﻮﻛﻞ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
✍️ حبیبالله یوسفی
🔸ادامه دارد ان شاءالله
#معارف_قرآنی
#کانال_ثاقبین
@saghebin
🔷 ۲۷ تیر سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ و پایان ظاهری دفاع مقدس است (گرامی داشتنش برایم بسیار سخت است).
♦️شهید آوینی: «شاید جنگ پایان یافته باشد اما مبارزه هرگز پایان نخواهد یافت، زنهار این غفلتی که من و تو را فرا گرفته، ظلمات جهنم است.»
#کانال_ثاقبین
@saghebin
بعضی پسرا تو دنیا از هیشکی حرفشنوی ندارن جز مربی باشگاشون 🙅♂️
بهشون بگه روزی ۳ وعده کود بخور پشت بازو میاری
میخورن😂😂
بابا به خدا وعده های خدا راستکی تره اطاعتش کنید و گناه نکنید😄
به نام عطا کننده تمام خیرات و خوبیها به بشر
سلام
خداوند بخشنده در قرآن درخشنده فرمودند
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. إِنَّآ أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ (1) فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ (2) إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ (3)
همانا ما به تو خیر كثیر عطا كردیم. (1) پس براى پروردگارت نماز بخوان و شتر قربانى كن. (2) همانا دشمن تو بى نسل و دم بریده است. (3)
سوره کوثر
این سوره که در منزلت حضرت زهرا سلام الله علیها نازل شده نکات زیر را به ما یاد می دهد.
1- خداوند به وعده هاى خود عمل مى كند. در سوره ی دیگری خداوند به پیامبر وعده داده که آنقدر به تو عطا می کنم تا راضی شوی و اینجا یادآوری می کند که به آن وعده عمل کردیم
2- فرزند و نسل عطیّه الهى است. (خدا می فرماید ما به تو نسل دادیم)
3- نعمت ها حتّى براى پیامبر اسلام مسئولیّت آور است. هر نعمتی که خدا به انسان می دهد در برابر آن توقعی نیز خواهد داشت (به تو کوثر دادیم پس نماز بخوان و ....)
4- در قرآن به نماز یا سجده شكر سفارش شده است.
5 - تشكّر باید فورى باشد. (فصل یعنی بلافاصله که کوثر به تو دادیم نماز بخوان)
6- نوع تشكّر را باید از خدا بیاموزیم. (نماز و قربانی و هدیه به دیگران)
7- در نعمت ها و شادى ها خداوند را فراموش نكنیم.
8 - آنچه مى تواند به عنوان تشكّر از كوثر قرار گیرد، نماز است. (نماز جامع ترین و كامل ترین نوع عبادت است كه در آن هم قلب باید حضور داشته باشد با قصد قربت و هم زبان با تلاوت حمد و سوره و هم بدن با ركوع و سجود. مسح سر و پا نیز شاید اشاره به آن باشد كه انسان از سر تا پا بنده اوست. در نماز بلندترین نقطه بدن كه پیشانى است، روزى سى و چهار بار بر زمین ساییده مى شود تا در انسان تكبّرى باقى نماند. حضرت زهرا علیها السلام در خطبه معروف خود فرمود: فلسفه و دلیل نماز پاك شدن روح از تكبر است)
9- دستورات دینى، مطابق عقل و فطرت است. عقل تشكّر از نعمت را لازم مى داند، دین هم به همان فرمان مى دهد.
10- چون عطا از خداست تشكّر هم باید براى او باشد.
11- قربانى كردن، یكى از راههاى تشكّر از نعمت هاى الهى است. (زیرا محرومان به نوایى مى رسند.)
12- هر كه بامش بیش برفش بیشتر. كسى كه كوثر دارد، ذبح گوسفند كافى نیست باید شتر نحر كند و بزرگ ترین حیوان اهلى را قربانی كند.
13- رابطه با خداوند بر رابطه با خلق مقدّم است.
14- انفاقى ارزش دارد كه در كنار ایمان و عبادت باشد. (اول برای خدا نماز بخوان بعد شتر قربانی کن)
15- شكرِ عطا گرفتن از خدا، عطا كردن به مردم است. (وقتی خدا به شما نعمتی عطا کرد شما نیز به بندگانش نعمتی هدیه دهید)
16- نمازى ارزش دارد كه خالصانه باشد، و انفاقى ارزش دارد كه سخاوت مندانه باشد. (برای خدا نماز بخوان و شتر نحر کن)
17- دشمنان پیامبر و مكتب او ناكام و بدون نسل هستند.
18- توهین به مقدّسات، توبیخ و تهدید سخت دارد. (دشنام دهندگان به پیامبر بدون نسل شدند)
19- از متلك ها و توهین ها نهراسیم كه خداوند طرفداران خود را حفظ مى كند.
20- زود قضاوت نكنیم و تنها به آمار و محاسبات تكیه نكنیم كه همه چیز به اراده خداوند است. (مخالفان، با مرگ پسر پیامبر و داشتن پسران متعدّد براى خود، قضاوت كردند كه پیامبر ابتر است، ولى همه چیز برعكس شد.)
✍مشاور
#قرآن
#کانال_ثاقبین
@saghebin