سلام
#پیشنهاد_ویژه
#پست_موقت
اسلوفود شمعدونی 🌻
با منوی ویژه طب سنتی
🍃 طبخ با روغن کنجد، گوشت گوسفندی، سس سالم و روغن زیتون، نخود اعلا و ... 🍃
ابتدای خیابان امام سجاد (علیه السلام)، نرسیده به پمپ بنزین
تلفن: 36412806
#slow_food
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کودک بی ادب! عیبه ... نپرس😳
#تربیت_جنسی_کودک
Eitaa.com/sahab_link
هدایت شده از مدارس پسرانه هدهد
💟 محرمانه با والدین
✅ زمینه سازی جهت رشد شکوفایی استعداد های جنسی و آماده سازی فرد جهت پذیرش نقش های جنسیتی در آینده
👈مسئولیت این آموزش با کیست؟
👈از چه زمانی شروع می شود؟
👈در چه سنی و چه چیز هایی باید گفت یا نگفت و چطور گفت؟
گفتگویی محرمانه با والدین عزیز خواهد بود .
🔅 استاد دکتر قاسم زاده
✔️ دوشنبه , 19 آذر , ساعت 15
☑️ سالن شهید چمران
ثبت نام از طریق :
www.hodhod.school/?page_id=243
یا حکیم
بیدار شویم ! حال و هوای مدارس مان تب دار است ... !!
1. یکبار تهران، اینبار اصفهان، و بار دیگر در شهر دیگر. اتفاقات آشکار و شاید هم پنهان.
سطحی نگاه کنیم، چشمانمان را ببندیم، سریع رسیدگی نکنیم باز هم قابل تکرار است.
عمل منافی اخلاق در مدرسه، توسط تیم و حتی اولیای مدرسه – به عنوان سنگر مقدسی برای تزکیه و تعلیم- ، یکبار هم اتفاق بیفتد قابل پذیرش نیست. خودمان را گول نزنیم!
اتفاق سال گذشته در تهران، ختم به الزامی شدن گذراندن چند کد دوره ضمن خدمت برای توانمندسازی معلمان شد! مشکل حل شد! *
2. البته این نمود ظاهری برای "بیماری" به اسم مدرسه است که در قالب "تب" خود را نشان می دهد.
ریشه مریضی ، چیزهای دیگری هست. این خانه خیلی وقت است که از پای بست ویران شده و کارکرد صحیح خود را ندارد و مقصرش هم همگان هستند.
3. شورایعالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش ، سند تحول بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت می نویسند. اما در ابتدائیات علائم حیاتی - مثل مسائل مالی- در مانده اند. چه برسد به اینکه توان اجرایش را داشته باشند.
4. ساختار اداری پوسیده، گزارش زده و سطحی استانی که فرسنگ ها از وزارت خانه هم عقب تر عمل می کند. وزارت خانه ای که خودش متولی مدل هایی است که "به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، 80 سال هست عمرش به سر آمده" . در عین حال خواسته و ناخواسته و بدون فهم درست از مسائل، چوب لای چرخ تحول خواهان می گذارند و دلشان به صدور هزاران بخشنامه در سال خوش هست. می گوییم مرا به خیر تو امید نیست، شر نرسان.
5. ساختار تعلیمی متعفن که در محیطی پر تنش و اضطراب، کرامت انسانی دانش آموز، معلم و خانواده را زیر پا می گذارد و با مدل ناقص و وارداتی شان به پرورش رذایل اخلاقی در متربیان می پردازند. در این ساختار تا زمانی که درس دانش آموز مشکلی ندارد، همه چیز امن و امان است. برای مدیر، معلم و خانواده. هتک کرامت انسانی و شخصیت دانش آموز که در مقایسه ها، تحقیرها و رقابت ها اتفاق می افتد ، مهم نیست!
6. مافیای آموزش که در طبل توخالی کنکور می دمد و جیب خود را با فریفتن خانواده ها پر می کند. حتی وزیر را هم دور می زند.
7. والدین مقصری که با تنزل شان مدرسه، این مکان را صرفا محملی برای آتیه مالی فرزندشان - تضمین قبولی در کنکور- می دانند و با فشارها و درخواست های نامعقول خود- ضمن اعتماد کاذب- مدارس را هم بیمار تر می کنند.
و با چشمان بسته، تعلیم و تربیت فرزندان خود را برون سپاری می کنند.
اینجانبان ضمن پاسداشت حرمت قشر شریف و زحمتکش مربیان ، از فاجعه وقایع منافی عفت در مدارس اعلام انزجار نموده و از مقامات ذیربط ، خواهان پیگیری فوری مسئله تا رسیدن به نتیجه خواهیم بود. انشالله طبق روال مرسوم، ختم به صدور چند بیانیه در محکومیت نخواهد شد.
جمعی از #آتش_به_اختیاران_آموزشی
(فعالان تعلیم و تربیت استان اصفهان)
* طبق تحلیل آزمون های جهانی در سال 2016 در ایران ، گذراندن دوره های ضمن خدمت رابطه موثری در توانمندسازی معلمان نداشته است و بلکه نتیجه معکوس بوده است.
هدایت شده از دستبافته های روستایی دفتینه
#داستان_دفتینه
وجود واسطه در بازار فرش دستباف، قیمت تمام شده ی آن را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است. این دست به دست شدن فرش بین واسطه ها باعث شده فرش به قیمت بیشتری به دست مصرف کننده برسد.
مجموعه دفتینه یک واسطه است اما واسطه ای که وجودش لازمه و جنس دغدغه هاش با خیلی از واسطه های دیگه فرق داره.
@daftineh
www.daftineh.ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بگذار خودش فکر کند!
⚠️انتقاد پناهیان از سبکهای غلط آموزشی در مدارس
➕ارائه راهحل صحیح و کارآمد
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از مدارس پسرانه هدهد
💟 محرمانه با والدین
🔅 خجالت می کشم با فرزندم حرف بزنم 😊 ♨️‼️
🔅 استاد دکتر قاسم زاده ; با شما به گفتگو خواهند نشست.
✔️ دوشنبه , 19 آذر , ساعت 15
☑️ سالن شهید چمران
ثبت نام از طریق :
www.hodhod.school/?page_id=243
هدایت شده از چشم انتظار
🖌کارگاه آموزشی تربیت جنسی
🔸ویژه مدیران و مربیان مراکز فرهنگی (برادر)
🔻با حضور دکتر سلمان هاشمیان و استاد جواد فدایی
📱ارسال نام به شماره 09139248667 جهت ثبت نام.
#محرمانه_با_مربیان
#فعالان_جبهه_فرهنگی_انقلاب
@ChashmEntezar_ir
هدایت شده از مکتب اسلامی
برای اطلاع از برنامه های مکتب اسلامی در #اصفهان با افراد ذیل ارتباط بگیرید:
جناب آقای حشمتی
09911765436
حاج آقا سینایی
+989910482619
@maktab_eslami
هدایت شده از پوشاک الیاف طبیعی لگا🚥
♥️ به آنان که دوستشان دارید لگا را معرفی کنید..
🇮🇷لگا دوستدارسلامتی
🆔 @legamin