eitaa logo
ثروت حلال
3.2هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
۸ ایستگاه معاملاتی و ۶۵ مورد دسترسی برخط مسدود شد شاه‌نظری، مدیر نظارت بازار: ▪️مدیریت نظارت بازار با توجه به تأثیر قابل ملاحظه برخی اقدامات معامله‌گران بر روند معاملات، اقدام به مسدود نمودن ۸ایستگاه معاملاتی و ۶۵مورد دسترسی برخط سهامداران طی هفته جاری از تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ الی ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ نموده است که مواردی از جمله ورود سفارش خرید یا فروش و اقدام معامله در سمت دیگر، حذف نامتعارف سفارش، سفارش‌های متعدد کم حجم و معامله متفاوت با جریان بازار از دلایل این اقدامات بوده و در برخی موارد نیز به کارگزاران مربوطه تذکر داده شده است.
شناسایی ۴۰ هزار نفر با گردش مالی ۵ میلیارد تومانی پارسا، رییس سازمان امور مالیاتی کشور: 🔹از طریق رصد تراکنش‌های بانکی، توانستیم ۴۰ هزار نفر را که بیش از ۵ میلیارد تومان گردش مالی داشتند شناسایی و جزو مودیان مالیاتی قرار دهیم.
طهماسب مظاهری، کارشناس امور پولی و بانکی: ▫️ از ۱۶ سال پیش دولت ها مسیر چاپ پول و افزایش نقدینگی را در پیش گرفته اند که نادرست بوده است. ▫️برخی از کارشناسان تذکر می دادند که تولید ثروت از طریق چاپ پول انجام نمی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سخنرانی رهبر معظم انقلاب در عید مبعث 🔹رهبر معظم انقلاب در عید مبعث پیامبر اعظم (ص) امروز ساعت ۱۰:۳۰ سخنرانی خواهند کرد. 🔸این سخنرانی از شبکه خبر، شبکه یک سیما و رادیو ایران زنده پخش خواهد شد.
📜  بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ. اقْرَأ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ خَلَقَ الاِنسَانَ مِن عَلَقٍ اقْرَأ وَ رَبُّکَ الاَکرَمُ الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ عَلَّمَ الاِنسَانَ مَا لَمْ یَعلَم. (آیات ۱ تا ۵ سوره علق) عید سعید مبعث، سالروز بعثت پیامبر اعظم (ص) منادی توحید و پیام آور صلح را به همه مسلمین جهان تبریک عرض می نماییم. سهم گلچین
ضرورتی به پذیرش FATF نیست نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ما در برخی از عرصه‌ها با دور زدن تحریم یا راهکارهای دیگر می‌توانیم تحریم‌ها را کم اثر کنیم و بر این اساس به هیچ وجه به مصلحت عمومی نیست که اطلاعات مربوط در این زمینه را در اختیار قدرت‌های حاکم یا مخالفان جمهوری اسلامی ایران بگذاریم. ساده لوحی در عرصه سیاست می‌تواند یک ملت را به مخاطره بیندازد و سخنان مسئولان کشور به ویژه رئیس جمهور درباره مباحث مهمی چون FATF باید سنجیده و مبتنی بر دوراندیشی باشد و همه باید به این مسئله توجه داشته باشند که هیچ ضرورتی وجود ندارد که در این مقطع خاص و با شتاب FATF را بپذیریم.
سود سهام: مجمع 1300 ریال سود تقسیم کرد مجمع 350 ریال سود تقسیم کرد مجمع 500 ریال سود تقسیم کرد مجمع 200 ریال سود تقسیم کرد مجمع 450 ریال سود تقسیم کرد مجمع 2250 ریال سود تقسیم کرد مجمع 1400 ریال سود تقسیم کرد مجمع 30 ریال سود تقسیم کرد مجمع 100 ریال سود تقسیم کرد مجمع 200 ریال سود تقسیم کرد مجمع 867 ریال سود تقسیم کرد مجمع 1250 ریال سود تقسیم کرد