eitaa logo
ثروت حلال
3.2هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
برترین عرضه و تقاضا در نمادهای بورسی👆👆👆
برترین عرضه و تقاضا در نمادهای فرابورسی👆👆👆
نرخ سود بین بانکی از محدوده 20درصد ابتدای سال به 18.12درصد در 10 تیرماه رسیده است. هفته پیش ازان نرخ 18.46درصد بوده و ابتدای خرداد 19.24درصد بوده است.
اگرچه بازار در این دقایق ابتدایی با سرخ پوشی شاخص ها مواجه شده و شاخص کل افت بیش از 7000 واحدی را تجربه می کند، اما فاصله گرفتن عمده نمادهای بزرگ و شاخص ساز از کف قیمت روزانه و مشهود بودن خریدران در میدان می تواند امیدواری ها را به متعادل تر شدن معاملات در ادامه بیشتر کند.
هیل: تحریم ایران نه در دوران ترامپ جواب داد و نه در دوران بایدن جواب می‌دهد 🔹وبگاه وابسته به کنگره آمریکا: دولت بایدن باید به‌دنبال توافق بهتری با ایران باشد که در برگیرنده مسائل دیگری چون برنامه موشکی و مسائل منطقه‌ای نیز باشد. 🔹تنها راه رسیدن به توافق طولانی‌مدت‌تر و قدرتمندتر، اقدام سریع برای احیای برجام و نیز احیای درجه‌ای از اعتماد بین واشنگتن و تهران است. 🔹به‌رغم آنکه تحریم‌ها هزینه جدی به مردم وارد آورده اما ایران مقاومت کرده‌ و تحریم‌ها حس ضدآمریکایی را در میان مردم ایران برانگیخته است. بحث استفاده از تحریم‌ها به امید امتیازدهی بیشتر ایران نه تنها در دوران ترامپ کارساز نبود بلکه در دوران بایدن نیز مفید واقع نخواهد بود.فارس
🔺هجوم مسافران ایرانی به ارمنستان برای واکسیناسیون رایگان 🔹 در روزهای گذشته با رونق گرفتن سفرهای زمینی و هوایی به ارمنستان مواجه شده‌ایم و مردم با اطلاع از واکسیناسیون رایگان در این کشور، بلیت پروازها و اتوبوس‌های ایروان را تا چند هفته آینده خریداری کرده‌اند، به گونه‌ای که دفاتر مسافرتی هم برنامه‌ریزی برای تورهای خود به این مقصد را به اواخر تیر ماه موکول کرده‌اند.
شاخص کل 1,241,155 4955.79 واحد منفی ارزش بازار 49,464,229 میلیارد ریال ارزش معاملات 16,981 میلیارد ریال حجم معاملات 2.454 میلیارد سهم نمادهای تاثیر گذار در شاخص شستا 993 واحد منفی شپنا 892 واحد منفی شتران 693 واحد منفی اخابر 524 واحد منفی وبملت 398 واحد منفی فارس 358 واحد مثبت فولاد 292 واحد مثبت بیشترین حجم معاملات خساپا 286.4 میلیون سهم کرمان 281.9 میلیون سهم خپارس 220.1 میلیون سهم خودرو 172.4 میلیون سهم خگستر 159.3 میلیون سهم
بانکی ها نیز امروز با گرایش منفی نوسان قیمت را تجربه می‌کنند. در این میان و مثبت و متعادل داد و ستد می شوند. ، ، ، ، ، و منفی و متعادل معامله می‌شوند. خودرویی ها نیز همسو با دیگر گروه ها منفی و متعادل داد و ستد می شوند. ، ، ، ، منفی و متعادل اند. ، ، ، و مثبت و متعادل معامله می شوند. رايانه اي ها نیز امروز با گرایش مثبت داد و ستد می شوند. ، ، ، و منفی و متعادل اند. ، ، ، ، و نیز مثبت و متعادل داد و ستد می شوند. قندی ها نیز امروز با با گرایش منفی معامله می شوند. در این میان ، ، ، مثبت و متعادل اند. ، ، ، و منفی و متعادل داد و ستد می شوند. کانه های فلزی نیز با گرایش منفی نوسان قیمت را تجربه می‌کنند. در این میان و مثبت و متعادل اند. نیز نماد مورد توجه گروه است. ، ، و نیز با تعادل میان خریداران و فروشندگان در مدار منفی معامله می شوند. زراعتی ها نیز امروز با گرایش منفی داد و ستد می شوند. ، ، ، ، ، منفی و متعادل اند. در این میان ، ، و مثبت و متعادل معامله می‌شوند. نیز تک نماد پرتقاضای گروه است.