eitaa logo
ثروت حلال
3.2هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
216 ویدیو
18 فایل
☘️هو الرزاق☘️ 💰 اینجا درآمدت چند برابر میشه 💰 💯 تضمینی 💯 🌱 حلال 🌱 🛑با بازارهای مالی🏅 🌻خلاصه اینکه خیالت راااحت😍
مشاهده در ایتا
دانلود
قفل ۱۸ ماهه پول‌ در «وفردا» پذیره‌نویسی‌هایی که به نتیجه نرسیدند! ▪️شرکت بیمه هوشمند فردا با نماد «وفردا» در روز ۱۳ آذرماه ۱۴۰۰ در فرابورس پذیره‌نویسی شد؛ اما حدود ۱۸ ماه از آن زمان می‌گذرد و هنوز خبری از بازگشایی این نماد نیست. در تعریف پذیره‌نویسی باید گفت که از منظر حقوقی، فرآیندی است که افراد تامین مالی بخشی از سرمایه شرکت را بر عهده می‌گیرند. فرآیند پذیره‌نویسی در مرحله‌ای انجام می‌شود که شرکت هنوز تاسیس نشده و به همین دلیل پذیره‌نویسی مرحله‌ای پیش از عرضه اولیه است. ▫️سهامداران در آذر‌ماه سال ۱۴۰۰ زمانی که بورس روی مدار زیان بود، ریسک کردند و در پذیره‌نویسی شرکت بیمه هوشمند فردا با نماد «وفردا» شرکت کردند؛ اما پس از  ۱۸ ماه هنوز به اصل سرمایه خود هم نرسیده‌اند و پیگیری‌های تجارت‌نیوز تا لحظه تنظیم این گزارش در خصوص بسته بودن نماد وفردا به نتیجه نرسیده است. عدم بازگشایی نمادهای پذیره نویسی شده، باعث شده است که اعتماد مردم نسبت به بدنه بازار و شرکت در پذیره‌نویسی‌ها کاهش یابد و در نهایت مشارکت در پذیره‌نویسی‌ها به کمترین میزان خود برسد.
🔺"ایران" همچنان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان است 🔹از ابتدای سال ۲۰۲۳ تا پایان ماه مارس، ایران ۷٫۱ میلیون تن فولاد تولید کرده در حالی که ایتالیا در همین مقطع، ۵٫۶ میلیون تن فولاد تولید کرده است. 🔹 بدین ترتیب در سال ۲۰۲۳ همچنان ایران دهمین تولیدکننده فولاد دنیا است. 🌐ایرنا
یک کارشناس بازار سرمایه مطرح کرد؛ 🔺صندوق‌های پروژه و املاک و مستغلات، ابزاری مناسب برای مولدسازی اموال دولت 🔹سینا عنایت الهی گفت: بازار سرمایه به سبب ظرفیت‌ها، نظارت دقیق و نیز وجود شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه، مسیر ارزش‌گذاری دارایی‌های دولت را هموارتر می‌سازد. 🔹ضمن اینکه به منظور حفظ اعتماد سرمایه‌گذاران، دولت می‌تواند از صندوق‌های پروژه و املاک و مستغلات در اجرای طرح مولدســازی، بهره گیرد.
🔴  اطلاعیه در خصوص عدم اعمال حجم مبنا در برخی از نمادهای معاملاتی در بازار پایه از روز سه‌شنبه مورخ 1402/02/05
🔷 اطلاعیه در خصوص اعمال/عدم اعمال حجم مبنا در برخی از نمادهای معاملاتی در بازارهای اول و دوم فرابورس از روز سه شنبه مورخ 1402/02/05
🔴 صادرات سالانه نفت خام، بر اساس کشور (سال2021) : 1. عربستان سعودی: 162 میلیارد دلار 2. روسیه: 82 میلیارد دلار 3. کانادا: 74 میلیارد دلار 4. عراق: 72 میلیارد دلار 5. امارات: 69 میلیارد دلار 6. ایالات متحده: 41 میلیارد دلار 7. نروژ: 40 میلیارد دلار 8. کویت: 36 میلیارد دلار 9. نیجریه: 31 میلیارد دلار 10. برزیل: 28 میلیارد دلار 🔹 عربستان سعودی و روسیه به تنهایی حدود 26 درصد از کل صادرات نفت خام جهان را در سال 2021 به خود اختصاص دادند. 🔹 صادرات سالانه اوپک حدود 60 درصد از تجارت جهانی نفت را تشکیل می دهد.
پیش‌بینی جایگاه قدرت‌های اقتصادی جهان در سال آینده میلادی ۲۰۲۴ 🔹چین از آمریکا سبقت می‌گیرد؛ و از پنج قدرت اول اقتصادی جهان، چهار مورد در آسیا خواهد بود جایگاه ششم هم روسیه خواهد بود و سپس آلمان، برزیل، انگلستان و فرانسه. 🔹ایتالیا از ۱۰ قدرت اقتصادی برتر جهان حذف می‌شود و پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان یعنی اندونزی در جایگاه پنجم خواهد ایستاد. هند هم ژاپن را پشت سر می‌گذارد. 🔹بنگلادش، کانادا، مکزیک و ویتنام هم به رقابت با ایتالیا خواهند پرداخت برای کسب جایگاه یازدهم تا چهاردهم که البته در این نمودار نیست و احتمالاً کانادا، ترکیه، اسپانیا، استرالیا و پاکستان هم برای جایگاه پانزدهم تا نوزدهم خواهند جنگید. 🔹نیجریه، فیلیپین، آفریقای جنوبی، عربستان، مصر، لهستان و به احتمال زیاد، ایران، آرژانتین و مالزی نیز برای حفظ یا کسب رتبه‌های زیر و نزدیک بیست در تکاپو خواهند بود.