اطلاعیه عرضه اوليه شستا
1- دوره ثبت سفارش از ساعت 09:45 الي 13:00 مي باشد. امكان اصلاح و يا حذف سفارش در اين مدت امكانپذير مي باشد.
2- سهميه در نظر گرفته شده براي هر كد حقيقي و حقوقي حداكثر 10000 سهم مي باشد. هر كد معاملاتي تنها مجاز به ارسال يك سفارش مي باشد.
3-ورود سفارش صرفاً با کد معاملاتي و در دوره زماني اعلام شده و به قيمت محدود در دامنه قيمتي تعيين شده ( كف قيمت 8500 و سقف قيمت 8600 ريال مي باشد) ، جهت ثبت سفارش امکانپذير مي باشد و ورود سفارش بصورت گروهي مجاز نمي باشد. کليه مشتريان بر خط نيز مي توانند با توجه به شرايط ذکر شده فوق نسبت به ورود سفارش اقدام نمايند.
4- پس از اتمام دوره ثبت سفارش، کشف قيمت با توجه به وضعيت سفارشات ثبت شده در دوره ثبت سفارش و مطابق با مفاد مندرج در ماده 17 دستورالعمل پذيره نويسي و عرضه اوليه اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران و فرا بورس ايران مصوب 14/10/1395خواهد بود.
5- لازم به ذكر است صندوق هاي سرمايه گذاري مي توانند در روز شنبه مورخ 30/01/1399بر اساس زمان بندي كه متعاقبا اعلام خواهد شد نسبت به ورود سفارش خريد سهميه در نظر گرفته شده براي هر صندوق طبق اطلاعيه شماره 73362/181 مورخ 25/01/1399 در نماد شستا4 اقدامنمايند.ضمنا ورود سفارش هاي خريد صندوق هاي سرمايه گذاري فقط از طريق يك كارگزاري امكان پذير مي باشد.
مديريت عمليات بازار
۲۷ فروردین ۱۳۹۹
۲۷ فروردین ۱۳۹۹
$$ سهامگو $$
#وتوس #سیگنال_خرید قیمت الان : 4750 سهم در محدوده جذابی قرار گرفته و انظار رشد تا قیمت 800 تومان می
#وتوس
حرکت در مسیر درست تحلیل
هدف 800 تومن
۲۷ فروردین ۱۳۹۹
$$ سهامگو $$
#قشیر و سقف تاریخی ۲۸۰۰ تومنی اش در منفی ها خیلی توصیه شد گفتیم منفی ها ارزنده اس خریدید ؟! مثبت
#قشیر
باشسکت سقف تاریخی 2800 تومنی تاکید به خرید شد
و اکنون بالای 4 هزار تومن به سوی هدف 5000 تومن در حرکت هست
۲۷ فروردین ۱۳۹۹
✅✅ انجام معاملات ۵ عرضه قبلی بعد از ۱۲:۳۵
🔹از فردا تا اطلاع ثانوی معاملات #تملت، #زکوثر، #شگویا و #صبا #شستا در زمان جلسه معاملاتی ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ انجام نخواهند شد.
🔹این نمادها از ۱۲:۳۵ تا ۱۳:۳۰ و بدون مرحله پيش گشايش معامله میشوند.
⭕⭕ وقتی سیستم معاملات کشش نداشته باشه باید همینکارارو بکنن!!
چونتعداد درخواستها بر روی ایننمادها زیاده و دلیل هنگیِ سیستم این نمادهای عرضه اولیه هستن؛ وقتی سهامداران باهم هجوم میارن که عرضه شونو بفروشن باعث کندی و خرابی سیستم میشه.
۲۸ فروردین ۱۳۹۹
#عرضه_اولیه
۱۵ شرکتی که در صف عرضه اولیه برای سال ۹۹ قرار دارند:
پلیمر آریاساسول با نماد #آریا
مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد #پیزد
رایان هم افزا با نماد #رافزا
شیر پاستوریزه پگاه گیلان با نماد #غگیلا
لیزینگ پارسیان با نماد #ولپارس
توسعه مسیر برق گیلان با نماد #بگیلان
ایمن خودرو شرق با نماد #خیمن
پتروشیمی بوعلی سینا با نماد #بوعلی
تولید نیروی جنوب غرب صبا با نماد #بصبا
ترانسفورماتور توزیع زنگان با نماد #برانسفو
پتروشیمی ایلام با نماد #شایلام
پتروشیمی مروارید با نماد #شمروارید
پالایش نفت جی با نماد #شجی
راه آهن حمل و نقل با نماد #حرآهن
صنایع چوب خزر کاسپین با نماد #چخزر
۲۹ فروردین ۱۳۹۹
$$ سهامگو $$
#رکیش تارگت های 1200 و1500تومنی سهم معتبر هست و تاچ خواهد شد اعضا کانال ولو 100% بالاتر از اعضا سهم
#رکیش
بعد از پایان یافتن اصلاح وارد موج صعودی با هدف 1500 تومان شده است
#میان_مدنی
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
$$ سهامگو $$
سهمیست ک رشد نکرده است #سپ اگر صبورید ، دریابید ۲۰۰۰ سلام میکنیم به دوستان😆😆
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
۳۰ فروردین ۱۳۹۹