🔶 زندگی کوتاه چهلودوسالۀ امام هادی، یک زندگی سراسر مقاومت و مبارزه است ـ چه در دوران متوکل و چه در دورانهای بعد از متوکل ـ که بیست سال از این عمر کوتاه در تبعید گذشته است؛ امام بیست سال از این مدت را در سامرا، زیر نظر و در حال تبعید و فشار بوده، اما بار امانت به امام بعد رسیده است.
مرگ در جوانی،
جهاد در سراپای عمر،
کوشش بیقیدوشرط در راه خدا،
نهراسیدن از مشکلات،
نترسیدن از قدرتها و قدرتمندها،
وقار و سکینۀ در راه خدا،
عبودیت و خضوع درمقابل خدا، خصوصیات این امام بزرگوار است؛ مانند امامان دیگر. ۱۳۶۰/۲/۱۸
📚حلقات «انسان۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/ ۷۶. پایان دوران چهارم امامت
@sahba_nashr
📖 بازتاب جلسات مطالعه و حلقات کتابخوانی مخاطبان صهبا
#همراه_شما_هستیم
@sahba_nashr
🔸غدیر را در حد یک نصب یا معرفی ساده که پیغمبر اکرم کسی را معرفی کرد، فقط بهاینمعنا تلقی نکنید.
..مسئله این است که از دوران حضرت آدم که رشتۀ نبوتها و رسالتها شروع شد، بارها و بارها حکومتهای نبوی در طول تاریخ تشکیل شده است؛ مثل سلیمان و داوود و کسان دیگری از بنیاسرائیل تا زمان پیغمبرِ ما. [اما] آنجایی که این ترکیبِ بدیع و شیوای دین و سیاست، در اوج خود، بهصورت یک سنت ماندگار درآید و هدایت جامعه را تضمین بکند، این، در قضیۀ غدیر اتفاق افتاد. ۱۳۸۰/۱۲/۱۲
📚حلقات «انسان ۲۵۰ساله»/ حلقۀ سوم/۱.«غدیر»؛ تداوم رسالت
@sahba_nashr
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 انتشار بخشهایی از اسناد تصویری کتاب حلقۀ سوم انسان ۲۵۰ساله در برنامۀ تلویزیونیِ «سلام تهران»؛ همزمان با عید سعید غدیر
@sahba_nashr
📚 از کتاب حلقه سوم انسان ۲۵۰ساله
«موسیبنجعفر قضایا را بی پردهتر مطرح می کرد. شاید نیاز اجتماعی آن روز اینطور ایجاب میکرد، مردم احتیاج داشتند که از مرکز قدرت امامت و رهبری عالی شیعه، تقویت خاطر بیشتری پیدا کنند؛ حرکاتی که امام هفتم انجام میدهد، مجادلات او با هارون عباسی و وضعی که در برخوردهایش با هارون - که خیلی صریح و قاطع است - پیش میگیرد، شاید تأثیری در تشجیع شیعیان دوردست داشته باشد. خبرها به آنها میرسید که امام اینطور گفت و اینطور با هارون حرف زد و اینها تشجیع میشدند. ۱۳۵۱/۱۱/۲۴»
📲 ارسالی از مخاطبان عزیز صهـبا، به مناسبت میلاد امام کاظم علیهالسلام
#تولیدات_شما
@sahba_nashr
🔸محبوبیت روزافزون آقای خامنهای پیش مردم ایرانشهر، برای رژیم طاغوت و سازمان اطلاعات و امنیت، قابل تحمل نبود. کار به جایی رسیده بود که مردم، از مسئولان درخواست داشتند که حکومت، لطفش را در حق ایرانشهر تمام کند و چند روحانی دیگر مانند آقای خامنهای را به ایرانشهر تبعید کند!
نهم مردادماه، یک ماه پس از وقوع سیل، پرویز ثابتی در نامهای «خیلی فوری» و «خیلی محرمانه»، دستور میدهد محل تبعید سید علی خامنهای از ایرانشهر به جیرفت تغییر کند.
عملیشدن دستور رئیس ادارۀ سوم ساواک کل کشور، چند روزی زمان میبرد.
«خود آن گروه امداد هم خیلى موجب شد که آشنایى و محبت ما با مردم بیشتر شد، دستگاه دید که نه، ما آنجا هم داریم باز با مردم انس پیدا مىكنیم، من را از آنجا منتقل کرد به جیرفت.۱۳۶۰/۷/۱۹»
همزمان با تبعید آقای خامنهای به جیرفت، مقرر شد که از تبعیدیها، کسی در ایرانشهر نماند.
تغییر محل تبعید سید علی آقای خامنهای در حالی صورت گرفت که سیصد نفر از طلاب حوزههای علمیۀ مشهد، با تجمع مقابل دادگستری خراسان، به ادامۀ تبعید آقای خامنهای اعتراض کرده، و خواستار بازگشت ایشان به مشهد شده بودند.
📚کتاب برتبعید/ بخش چهارم/ تابستان ۱۳۵۷
@sahba_nashr