آری اینچنین بود برادر کتابی است به نویسندگی علی شریعتی[۱] که به بردهداری در تاریخ میپردازد. این کتاب در واقع نامهایست که دکتر شریعتی هنگام بازدید از اهرام مصر و مشاهدهٔ شکوه و عظمت آنها و تحت تأثیر توصیفهای راهنمای توریستها از رنجهایی که بردگان در مصر باستان متحمل میشدند، خطاب به بردگان نوشتهاست. راوی داستان را از برده داری در مصر باستان و چین شروع میکند و با افرادی چون کنفوسیوس و بودا ادامه میدهد. سپس به دوران پیامبر اسلام و علی میرود و سرانجام دربارهٔ بردهداری در دوران معاصر سخن میگوید؛ «آری اینچنین بود برادر» از کتابهای تأثیرگذار دکتر علی شریعتی است.
این کتاب، سخنرانی علی شریعتی در ۱۸ آبان ۱۳۵۰ در حسینیه ارشاد است که بعدها آن را دوباره تنظیم و بخشهایی را به آن افزوده است.
واکنون بعد از 50 سال صدای این سخنرانی تقدیم عزیزان میگردد.
انتشارات هیئت صاحب الزمان
هدایت شده از دوستداران استاد قرائتی
✨﷽✨
⚽حرفی که چشمان علی پروین را قرمز کرد
❤️طهرانی مقدم در سال 83 رئیس هیات مدیره باشگاه صبا باتری میشود. در آن زمان با آدمهای بزرگ ورزشی جلسه میگذاشتند که یکی از آنها آقای علی پروین بود. جلسهای با حضور پروین و طهرانی مقدم برگزار میشود. آقای ناصر شهسواری که در این جلسه حضور داشته است میگوید:
وقتی علی پروین، حاج حسن را دید، انگار 50 سال است او را میشناسد. خیلی خوشبرخورد، با ادب و با کمالات کنار حاج حسن آقا نشسته بود و با هم شوخی میکردند.
🏆بحث ورزشی که شد، علی پروین به کاپهای ویترینش اشاره کرد و گفت: «حاج حسنآقا! میبینی. این کاپها را زمانی که من در پرسپولیس بودم بهدست آوردم» حاج حسن گفت: «حاج علیآقا! برای آخرتتان چه جمع کردید؟ میخواهید این کاپها و این مقامها را در آن دنیا جمع کنید و بگویید خدایا، من کاپ دارم؟ خب، همه کاپ دارند، آیا وزن کارهای فرهنگی و معنوی شما هم اندازه وزن این کاپهایتان هست؟ از این بابت هم خودتان را بالا کشیدهاید؟»
❤️بعد با تواضع خودش را مثال زد و ادامه داد: «من هم کاری نکردم ولی شما الگوی مردم و جوانها هستید. بیایید در بخش فرهنگی کار دیگری انجام بدهید» مثالی هم آورد و گفت: «وقتی شما بروید در نماز جمعه و نماز جماعت شرکت کنید، میبینید که مردم چقدر از شما الگو میگیرند و چون علی پروین در نماز جمعه، راهپیمایی، کار خیر، شرکت کرده، آنها هم میکنند.
آن وقت شما توانستهاید جوانها را به نماز جمعه بکشانید. لذا بیایید در بحث فرهنگی کار کنید. همین مقدار که مدال دارید، به همین اندازه هم بیایید، در بحث معنوی و فرهنگ کار کنید، اینها دست شما را در آخرت میگیرد و انسان را نجات میدهد، گرهگشای انسان است و انسان را جاودانه نگه میدارد، والا کاپ را خیلیها بردهاند و تمام شده است.»
علی پروین که چشمانش قرمز شده بود، گفت: «حاج حسنآقا! من رفیقی مثل شما نداشتیم که چنین حرفهایی را به من بزند. همه آمدند و بهبه و چهچه کردند و رفتند. شما آمدید و دلم را روشن و چشمم را باز کردید. بنده در خدمت شما هستم. باعث افتخار من است که در کنار شما و در خدمت شما باشم که هم دنیا را دارم و هم آخرت را.»
📚نگاهی به کتاب «با دست های خالی» خاطرات شهید حسن طهرانی مقدم
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
این افراد را از دایره زندگیتان محو کنید/ رابطه با افراد زیر سمی است
یک مشاور نوجوان و خانواده گفت: ما با شناسایی روابط سمی و پرهیز از ارتباط با اشخاصی که احساس خوبی از بودن در کنار آنها نداریم، می توانیم آرامش و شادی را در زندگی تجربه کنیم.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ ما در زندگی روزانه با افراد بسیاری در تعامل و ارتباط هستیم که همانگونه که از این اشخاص تاثیر می پذیریم بر آنها نیز اثر می گذاریم. بنابراین در ارتباطمان با افراد باید نهایت دقت را به خرج دهیم و از برقراری رابطه با اشخاص سمی یعنی کسانی که مانع از پیشرفت و ترقی ما در زندگی می شود، خودداری کنیم.
لاله شهیدی دکتری روان شناسی عمومی و مشاور نوجوان و خانواده بیان کرد: یکی از گروه هایی که ما باید ارتباطمان را با آن ها قطع و یا در صورت نیاز محدود کنیم، افرادی هستند که از چشم ما افتاده اند چون یکی از نیازهایی که جز سلسله مراتب نیازهای مازلو محسوب می شود، این است که انسانها تمایل دارند که مورد احترام و محبت واقع شوند. بنابراین شخصی که به ما بی احترامی می کند یا به نوعی رفتاری انجام داده اند که از چشم ما افتاده اند باید هر چه زودتر ارتباطمان را با این فرد قطع کنیم.
وی اظهار داشت: ما باید در جستجوی فردی باشیم که به ما احساس مثبت و پر انرژی تری را منتقل می کند، بنابراین اگر در نزدیکان و دوستانمان فردی است که همیشه مسایل مضطرب کننده را بیان می کند، ادامه رابطه با چنین شخصی به سلامتی ما آسیب وارد می کند زیرا اضطراب مسری است و رفت و آمد با افرادی که دچار استرس هستند احساس تنش و نگرانی را نیز در ما به وجود می آورد. دوست مثبت اندیش کسی است که نیمه پر لیوان را ببیند و آن را به ما یادآوری کند.
این مشاور نوجوان و خانواده با بیان اینکه افرادی که دائم با ما جر و بحث می کنند نیز اشخاص مناسبی برای دوستی نیستند، افزود: ما در برخورد با چنین انسانهایی نباید به بازخوردهایی که از ناحیه او صادر می شود، اعتنا کنیم.
شهیدی عنوان کرد: ما باید از برقراری رابطه با فردی که از ما سوء استفاده می کند، خودداری کنیم، اگر چه کمک کردن به دیگران مطلوب است، ولی اگر این کمک کردن وسیله ای برای سودجویی افراد شود باید از اینکه از این موضوع ناراحت و دلخور می شویم طرف مقابل را مطلع کنیم، همچنین ما باید سعی کنیم بدون اینکه خواسته های غیر واقع بینانه از او داشته باشیم راهی را برای رفع مشکل و بهبود وضعیت پیدا کنیم.
وی یادآور شد: ما باید از رابطه داشتن با افرادی که در ما عادت هایی غلط مانند دیر وقت خوابیدن و پرخوری را به وجود می آورند، امتناع کنبم.همچنین افرادی که از کنترل شدن هراس دارند و به صحبت هیچ کس گوش نمی دهند.
این دکتری روانشناسی عمومی اظهار داشت: برقراری رابطه با افرادی که همه افراد را مورد قضاوت و داوری قرار می دهند و بر این باورند که اشخاص بیشتر به جای تشویق باید سرزنش شوند نیز توصیه نمی شود.
شهیدی با بیان اینکه افراد باید رابطه با افراد حسود را قطع کنند، تصریح کرد: افراد مغرور که همواره خودشان را نسبت به دیگران برتر می دانند، نیز اشخاص مناسبی برای دوستی به شمار نمی آیند.
وی توصیه کرد: افراد متظاهر که فقط در خوشی ها با ما تعامل دارند نیز دوست واقعیمان محسوب نمی شوند، همچنین اشخاصی که مانع از پیشرفت و ترقیمان می شوند نیز باید رابطه خود را با آن ها قطع کنیم.
این مشاور نوجوان و خانواده تاکید کرد: افرادی که سعی می کنند با شایعه پردازی توجه دیگران را به خود جلب کنند ونیز اشخاصی که تنها به فکر منفعت و سود خود هستند و هیچ گاه اشتباه خود را نمی پذیرند نیز مناسب دوستی نیستند.
منبع :
https://www.yjc.ir/fa/news/5943212
هدایت شده از Noor_e_ddin313
▪️#داستانک_مهدوی به مناسبت شهادت امام هادی علیه السلام؛
» شیعه شده بود، شیعهی امام هادی علیه السلام.
دلیلش را پرسیدند.
گفت:
از اصفهان آمده بودم بغداد؛
همشهری ها می دانستند آدم زبانداری هستم؛
مرا فرستاده بودند پیش متوکل برای عرض شکایت.
پشت دربار منتظر بودم.
همان وقت متوکل دستور داد امام هادی علیه السلام را بیاورند.
از یکی پرسیدم کسی که احضار شده کیست؟
گفت: «امام شیعه هاست.
به نظرم متوکل او را احضار کرده تا بکُشد!»
لحظه ای بعد آمد.
با همان نگاه اول، محبّتش به دلم افتاد.
در دلم شروع کردم به دعا کردن برایش.
از خدا می خواستم شرّ متوکل را از سرش کوتاه کند.
به من که رسید توقف کرد؛
نگاهش را دوخت به صورتم؛
همین قدر شنیدم که فرمود:
خدا دعایت را مستجاب، عمرت را طولانی و مال و بچه هایت را زیاد کند.
از هیبت نگاه و کلامش به لرزه افتادم و زمین خوردم.
به هوش که آمدم، مردم قصه را پرسیدند.
چیزی نگفتم.
به اصفهان که برگشتم زندگی ام از این رو به آن رو شد.
حالا همه چیز دارم: ثروت، ده تا فرزند، هفتاد و چند سال عمر.
همهی اینها از برکت دعای امام زمانم است.
📚الخرائج و الجرائح، ج1، ص 392.
#فوائد_دعا_برای_فرج
#امام_هادی_علیه_السلام
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 #کوروش شناسی در دو دقیقه !
👌 مختصر و مفید ...
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫 خونسرد باش ...
⬅️ امام #علی_علیه_السلام : چگونه آرام باشم در حالی که #مردم مشکل دارند ؟!
⬅️ آیا این صحبت ها، تضعیف #نظام است؟
⬅️چون وضع تو خوبه فکر میکنی همه چی آرومه!
منبع: سخنرانی #نماز_جمعه از طالقانی تا ...
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
این مقاله کوتاه درسال ۹۷درروز بزرگداشت سعدی نوشته یکبار دیگر تقدیم به دوستان عزیزم
به بهانه روز بزرگداشت شیخ مصلح الدین سعدی شیرازی🌷
⚡️سعدی مردی برای تمام فصول⚡️
بی مقدمه !
گلستان حکیم سعدی شیرازی سراسر حکمت است ودرجاهایی شیخ حتی نیم نگاهی به تفسیر قرآن واحادیث اهلبیت دارد.
اگر هرانسانی، فقط این چندبیت از سلطان سخن فارسی را سرلوحه زندگی قرار دهد. دیگر اینهمه خونریزی ونفرت پراکنی بین اقوام وملل ومذاهب نخواهیم داشت. آنجا که میفرماید:
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست
عاشقم برهمه عالم که همه عالم از اوست.
سعدی دراین بیت سراسر حکمت اشاره به عشق وفنای فی لله دارد. ومی گوید: چون همه خلق وعالم ،صنع خداست پس من همه رادوست دارم. سعدی سنی مذهب است. ولی عاشق هموطنان وفراتر ازآن، عاشق همه ی مردم زمین است. درمرام سعدی شیعه و سنی ومسیحی ویهودی وگبروترسا وبودایی، انسان ومخلوق وبنده ی خدایند. وسعدی با ارسال پیام عشق همگان را به دوستی و محبت، علی رغم تفاوت های فرهنگی و مذهبی ، فرا می خواند.
امروز که گروه های تکفیری وفریب خوردگان مستکبرین، درحال پاشیدن بذر نفرت بین مذاهب و اقوام مختلف هستند. وجنگ ونابودی سراسر زمین رافراگرفته است.ضرورت مطالعه آثار حکمایی چون شیخ مصلح الدین بیشتر احساس میشود.
سعدی بااینکه از نظر مذهب ازبرادران اهل سنت به حساب می آید. ولی درجای جای گلستان و بوستان، اشارات وبرداشت هایی از کلام معصومین وبخصوص مولا علی علیه السلام دارد.واین نشان از انصاف وآزاد اندیشی این مرد بزرگ دارد. وهمچنین، نشان دوری از تعصب کور توسط این حکیم فرزانه وعشق اوبه خاندان عصمت وطهارت دارد.
سعدی در این بیت سراسر ولاء که عشق واعتقاد بی حد ایشان به اهلبیت درآن موج می زند. چه زیبا فرموده است :
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است وآل محمد.
درجایی دیگر در وصف علی مرتضی آنچنان با عشق و صفا سخن میگوید. که عقل و هوش را حیران می نماید :
کس را چه زور و زهره که وصف علی کند
جبار در مناقب او گفته «هل اتی»
زورآزمای قلعه خیبر که بند او
در یکدیگر شکسته به بازوی «لافتی»
مردی که در مصاف زره پیش بسته بود
تا پیش دشمنان نکند پشت بر غزا
شیر خدا و صفدر میدان و بحر جود
جان بخش در نماز و جهانسوز در وغا
دیباچه مروت و دیوان معرفت
لشکر کش فتوت و سردار اتقیا
فردا که هر کسی به شفیعی زنند دست
ماییم و دست و دامن معصوم مرتضی!
اوج انسان دوستی وعشق به هم نوع را دربرداشتی از نامه امام علی علیه السلام به مالک اشتر بیان می کند. که مانند خورشیدی تابان برسر در ساختمان سازمان ملل متحد نور افشانی میکند.
آنجا که می فرماید :
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرینش زیک گوهرند
چو عضوی بدرد آورد روزگار
دگر عضو هارانماند قرار
توکز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی!
براستی کسانی که با جنگ افروزی وهم نوع کشی ،لبخند را ازلبان کودکان بیگناه میگیرند. آیا سزاوار است که نام انسان بر آنها نهاد؟
وایکاش به این چند بیت شیخ اجل عمل می شد.
آنوقت میدیدیم که جهان به چه گلستانی مبدل می گشت.
به امید قدوم مبارک یوسف فاطمه
اللهم عجل لولیک الفرج
ابراهیم غبیشی
یکم اردیبهشت 97
✅ #ماه_خبر در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/2519531521Cfd2c262c63
✅ #ماه_خبر در سروش👇
https://sapp.ir/mahkhabarr
✅#ماه_خبر در تلگرام👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEAb81WJmIjZ9FL21g
به کجا چنین شتابان؟
به بهانه حملات ناجوانمردانه جریانات خاص به آیت الله علم الهدی!
باز هم موسم انتخابات نزدیک شد. وقلم بدستان مزدور فعال شدند. درسال ۹۶ جریان غربگرا که ادامه حیات منحوس خویش را در روی کار آمدن وتَکرار حسن روحانی میدید. بااستخدام قلم بدستان ومتخصصان فن بیان وایجاد موج رسانه ای، برای تخریب رقیب دست بکار شد. واز آنجا که در قاموس این قوم هدف وسیله را توجیه میکند. حمله های ناجوانمردانه ای به آقای رئیسی نمودند. وازبد داستان، گناه آقای علم الهدی هم دراین قضیه این بود، که پدر همسر کاندیدای مورد نظر جریان انقلابی بود. پس باید به هر نحوی زده میشد.
امروز پس ۴سال، این جریان که احساس نموده ممکن است. رئیسی بار دیگر کاندید شود. بسیار باعجله وبا دستپاچگی واضحی، دوباره پیاده نظامش را به خط کرده وحملات به آیت الله علم الهدی را آغاز نموده است.
هفته گذشته امام جمعه مشهد درحین ایراد خطبه ها اشاره ای به خانواده اسلامی تراز، والگو های اسلامی نمودند. ومتاسفانه بدلیل اینکه خاصیت خطبه های نماز جمعه طوری است که بایستی درزمانی کوتاه به چند مسئله پرداخت ومجال باز نمودن وتشریح بیشتر نیست. ایشان اشاره ای نمودند و گذشتند. چون واقعا مجال تشریح درخطبه ها برخلاف منبر کم میباشد. لذا همین امر دستاویزی برای فعال شدن این قوم گردید. وهر رسانه ای بنا به میل خود ودرراستای تخریب رئیسی وعلم الهدی قلم فرسایی نمود. وهمسو و هم صدا با رسانه های خارجی این موج را تقویت نمودند. واماجملات آيت الله علم الهدی را مروری کنیم. مگر ایشان چه گفته بودند که بعضی رگ غیرت نداشته شان باد کرد؟
امام جمعه مشهد :
"خوشخلقی و خوشرفتاری جزء لاینفک تقوا در محیط خانواده است.
در ارتباطات خانوادگی مسئله تقوا بسیار پراهمیت است، عامل اجرائی تقوا در کانون زندگی خانوادگی و در رابطه همسران با یکدیگر مسئله خوشرفتاری و خوشخلقی است.
وی ادامه داد: در سیره زندگی خانوادگی حضرت امیرالمومنین(ع) و صدیقه اطهر(س) این مسئله جایگاه والایی داشت.
آیتالله علمالهدی با اشاره به اینکه کلام ما در خطبه اول درباره عمل به تقوا در ارتباطات خانوادگی و رابطه بین همسران بود، عنوان کرد: به مناسبتی که با میلاد حضرت علی(ع) مقارن است چند نمونه از سیره زندگی ایشان را عرض میکنم.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: فرهنگ زندگی خانوادگی امام علی(ع) به صورتی بود که ورودشان را به خانه با سلام اعلام میکردند و زمانی که صدای مولا بلند میشد حضرت زهرا(س) بلافاصله با صورتی خندان به استقبال ایشان میرفتند.
وی با بیان اینکه در بین ما شیعیان نیز فرهنگ زندگی امام علی(ع) حاکم بود، بیان کرد: متأسفانه با تأثیر فرهنگ غرب زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا میزنند، در لایه اول زندگی که صمیمیت بین زن و شوهر حاکم است اگر همدیگر را با اسم کوچیک صدا بزنند مانعی ندارد، اما در لایه دوم که لایه ظاهری زندگی است باید حرمت زن و شوهر حفظ شود."
خوب خواننده ی گرامی خود قاضی باش سه سطر آخر بیانات فوق بهانه ای شد که آنتن اصلاح طلبان وغربگرایان فعال شود. که وااسلاما. علم الهدی گفته همسران خود رابانام کوچک صدا نزنید و هرکس اینکار را کند خلاف اهلبیت است و مقلد فرهنگ غرب می باشد. براستی اگر کمی باانصاف به مسئله بنگریم. آیا از بیانات ایشان چنین برداشتی می شود؟ یا اینکه قصد ایشان بیان احترام متقابل بود؟ آیا نمیتوان این برداشت رانمود که ایشان قصد بیان بالا بردن شأن زن و شوهر، وحفظ حرمت یکدیگر نزد دیگران
راداشتند؟
بله در زندگی تراز اسلامی مناسب است زن و شوهر در لایه اول زندگی همدیگر را با اسم کوچک وبا القاب عاشقانه خطاب کنند. کلمات زیبایی مانند، عزیزم، گلم، فرشته زندگیم، نفسم، وازاین قبیل الفاظ که محبت رازیاد میکند. ولی از گذشته وتحت تأثیر فرهنگ غنی ایرانی اسلامی که سرمنشاء آن حیا وعفت اسلامی وملی بود درلایه های دوم ودرجمع های فامیلی ودرمیان دوستان ودرسطح جامعه رسم براین بوده که مرد همسرش را با احترام خطاب می نمود واز الفاظ سنگین تری مانند حاج خانم استفاده می گردید. وخانم خانه هم در جمع به شوهرش شأن ومنزلت وبقول امروزی ها کلاس میداد وایشان را آقا یا حاج آقا یا با مدرک تحصیلی مثلأ مهندس ودکترویا با کنیه خطاب مینمود.
حال شما فکرش را بکنید که خانم شوهرش را که نامش محمد است ودر خانه او را ممد صدا میزند یا ابراهیم را ابی، وهمچنین خانمی که نامش فاطمه است در محیط خانه به لحاظ جو صمیمی توسط شوهر فاطی صدا زده میشود. یا مثلا الهام را شوهر الی خطاب می نماید. به نظر شما آیا رواست همین خطاب ها در فضای بیرون خانه هم همینطور تکرار گردد؟ یا اینکه بهتر است. به جهت حفظ حرمت ها فرقی بین لایه های زندگی زناشویی وجود داشته باشد؟!
فراموش نکنیم، حامی ولایت فقیه که باشی ازمنظر این قوم منفوری وباید زده شوی.
ابراهیم غبیشی ۱۰ اسفند ۹۹
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️✳️کوزت واقعی دم در است!
♦️شوخی جالب استاد #رحیم_پور_ازغدی با مدعیان و دلسوزان دروغین حقوق مردم...
✅ کانال نشر مردمی آثار استاد رحیم پور ازغدی👇
@Ostad_Rahimpour_Azghadi
عبرت از عاقبت عبدالله بن عمر ⚡️
جریان غربگرا درنظام اسلامی با ظهور انقلاب ، سعی درنفوذ درارکان نظام نمود.پس ازجنگ تحمیلی ودوران دفاع مقدس،وبا آغازدوران سازندگی، این جریان نفوذش را شدت داد. ودرطول این سال ها، همیشه فرامین ولی امر مسلمین را روی زمین گذاشت.
پیشانی نوشت این جریان فکری بی شباهت با سرگذشت عبدالله بن عمر نیست.
ابن عمر بعد از عثمان از بیعت با امام علی علیه السلام سرپیچی کرد؛یاری نکردن حق و خوار نکردن باطل دو ویژگی منفی او در نگاه امیرمؤمنان بود.در عوض، او خلافت معاویه را به رسمیت شمرد و با وی بیعت کرد.
آن هنگام که معاویه برای یزید بیعت می ستاند، ابن عمر به گروه مخالفان پیوست، اما معاویه از او بیمناک نبود و به وفاداری او در آینده ایمان داشت و در مورد او گفت: «فاما عبدالله بن عمر، فرجل قد وقذته العباده و اذا لم یبق احد غیره بایعک»: اما عبدالله بن عمر عبادت او را کشته است و اگر احدی غیر از او باقی نماند که بیعت نکرده باشد، با تو بیعت می کند.
ابن عمر در زمان امام حسین علیهالسلام
در آغاز خلافت یزید و پس از ورود امام حسین علیه السلام به مکه «ابن عمر» برای ترغیب آن حضرت به بیعت با یزید نزد ایشان رفت و گفت: از دشمنی دیرین این خاندان با شما آگاهی داری، مردم به او (یزید) روی آورده اند و درهم و دینار در دست اوست، در صورت مخالفت با او کشته می شوی و گروهی از مسلمانان نیز قربانی می گردند. من از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که فرمود: «حسین کشته خواهد شد و اگر مردم دست از یاری او بردارند به خواری و ذلت ابدی مبتلا خواهند شد». پیشنهاد من این است که مانند همه مردم راه صلح پیش گیری!
امام در پاسخ پیشنهاد عبدالله بن عمر چنین فرمود: ابو عبدالرحمان! آیا نمی دانی پستی دنیا به اندازه ای است که سر یحیی بن زکریا به زناکاری از زناکاران بنی اسرائیل هدیه داده شد. مگر نمی دانی که بنی اسرائیل بین طلوع فجر تا طلوع سپیده خورشید هفتاد پیامبر را به قتل رسانده و سپس در محل کار خویش می نشستند و به خرید و فروش می پرداختند، گویا که هیچ جنایتی را مرتکب نشده اند، پروردگار تعجیل نفرمود و مدتی به آنان مهلت داد و سپس دست انتقام الهی با شدیدترین وجه گریبان آنان را گرفت و بسزای اعمالشان رساند. «اتق الله یا ابا عبدالرحمن و لاتدعن نصرتی؛ اباعبدالرحمن! از خدا بترس و از یاریم دست برندار».
ابن عمر دعوت حجت خدا را رد کرد و راهی مدینه شد و پس از شهادت امام، نامه ای به یزید نگاشت و ضمن پذیرش خلافتش با وی بیعت کرد.
در جریان شورش مردم مدینه، او ضمن نکوهش پیمان شکنی مردم، خطاب به خاندان خویش گفت: «اگر بدانم هر یک از شما دست از بیعت با یزید برداشته و از مخالفان او حمایت کرده اید رابطه من با او قطع خواهد گردید».
بیعت ابن عمر با عبدالملک مروان
در زمان خلافت عبدالملک بن مروان و پس از ورود حجاج بن یوسف به مدینه، عبدالله بن عمر شبانه نزد حجاج رفت تا به وسیله او با عبدالملک بیعت نماید. او در توجیه شتاب خود این سخن رسول خدا صلی الله علیه و آله را یادآور شد که «هر کس بمیرد و پیشوایی نداشته باشد به مرگ مردان جاهلی مرده است». و گفت: می ترسم شب را بدون امام به صبح برسانم! گویند که حجاج برای تحقیر «ابن عمر» پای خود را از فراش بیرون کرد و گفت: برای بیعت دست خود را بر روی پایم بگذار!
علت این رفتار حجاج آن بود که او این عمل عبدالله (بیعت پنهان شبانه) را برای آن تلقی کرد که خواسته مردم او را نبینند. بلاذری مورخ معروف، بیعت عبدالله عمر با عبدالملک بن مروان وحجاج ثقفی خونریز را به خاطر ترس از جانش دانسته است.
واینست عاقبت کسی که ازولایت علی سرباز زد تا ولایت حجاج وبني اميه را بپذیرد.
ایکاش غرب پرستان ازتاریخ عبرت می گرفتند.
انتشارات هیئت صاحب الزمان، واحد تحقیق و پژوهش
@sahebalzaman255
هدایت شده از 🌴 یاوران نماز 🌴
🎀 #هدیه_معنوی جمعه های کانال
🔴فلسفه #بلا و گرفتاری نگاه به بالا است
✍روزی مهندس ساختمانی از طبقه ششم میخواست که با یکی از کارگرانش حرف بزند. خیلی او را صدا میزند، اما به خاطر شلوغی و سر و صدا، کارگر متوجه نمی شود.
🔻به ناچار، یک تراول پنجاه هزار تومانی به پایین میاندازد تا بلکه کارگر بالا را نگاه کند. کارگر تراول را برمی دارد و تو جیبش میگذارد و بدون این که بالا را نگاه کند مشغول کارش میشود.
🔺 بار دوم مهندس چند تراول به پایین میاندازد. و دوباره کارگر بدون این که بالا را نگاه کند، آنها را بر میدارد و در جیبش میگذارد!
⚠️ بار سوم مهندس سنگ کوچکی را پایین میاندازد و سنگ به سر کارگر میخورد.
در این لحظه کارگر سرش را بلند میکند و #بالا را نگاه میکند و مهندس کارش را به او میگوید.
📝این داستان همان داستان زندگی انسان است. خدای مهربان همیشه نعمتها را برای ما میفرستد، اما ما سپاسگزار نیستیم. اما وقتی سنگ کوچکی بر سرمان میافتد که در واقع همان مشکلات کوچک زندگی اند، به خداوند روی میآوریم.
👌 [وقتی بنده با نعمت از خدا فرار می کند و به سراغ #نماز و ارتباط با خدا نمی آید خداوند با گرفتاری او را به سوی خود می کشد]
✅ پس سعی کنیم هر زمان که از پروردگارمان نعمتی به ما رسید با عبادت [و نماز] به او توجه کنیم و سپاسگزار باشیم، قبل از این که سنگی بر سرمان بیفتد.
📚 کشکول فرحزاد ، جلد ۱ ؛ صفحه ۸۷.
🔰کانال یاوران نماز
http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
🔰کانالی جامع بروز و کاربردی در ایتا