🌺#همسرانه
✍🏽دوازده جمله رویایی که میتوانید با آن زندگیتان را شیرینتر و جذابتر کنید
🔹اول فکر کن آیا گفتن این جملات هزینه ای برات نداره؟ یا فکر نمیکنی با گفتنشون به شوهرت فکر میکنه خیلی وابستشی و ممکنه این حس به ضررت تموم بشه؟
🔹اگه جزو این دسته از همسران نیستی یاد بگیر هرروز 12 جمله رو بکار ببری که حکم یک نقشه گنج برای زندگی #زناشویی شمارو داره:
💞عاشقتم
💞داشتم بهت فکر میکردم.
💞ازت حمایت میکنم.
💞خیلی به من انگیزه میدی.
💞تو بهترینی.
💞بهتر است برویم...
💞عاشق طرز فکرت هستم.
💞بهت احترام میزارم.
💞روزت چطور بود؟
💞شبت بخیر باشه عزیزم
و درمواقع ایجاد برخی مسائل:
💞متاسفم
💞باهات مخالفم عزیزم
❣💍❣
👇🏼 به جمع ما بپیوندید 👇🏼
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
🌺#همسرانه
💠از زن خود تعریف کنید!
✍🏽: هیچ چیز قلب زن را سرشار از محبت و مهر شما و روح او را سرشار از رضایت نسبت به شما نمی سازد ؛مگر اینکه از او پیش دیگران تعریف کنید ...
👌🏽خانم شما میل دارد همه بدانند که شما از داشتن چنین زنی خوشبخت هستید و دلش می خواهد که شما همواره این خوشبختی را نزد پدر و مادر و اقوام ...ابراز کنید !
#همسرداری
❣💍❣
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
🔴 #گوش دادن #مهارت ی است که به کاهش تنش در زندگی کمک میکند.
👈🏻 وقتی که یکی از همسران #عصبانی است، آرامش و مهارت دیگری در شنیدن صحبت در حد معجزهآسایی در حفظ آرامش موثر است.💖
#زناشویی
💍
┄┅─✵💞✵─┅┄
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
#خانومانه
☡ریتم قلب مرد با تن صدای همسرش ارتباط مستقیم داره
شاید باورتون نشه ولی خانومایی که لحن صداشون بالاست به هیچ وجه برای همسرشون خوشایند نیستن
👈وقتیکه پیش همسرتان هستید، ملایم صحبت کنید. تن صدایتان را طوری تنظیم کنید که همسرتان از صحبتکردن شما آرامش بگیرد
از کلمات وزین و عبارات محبتآمیز استفاده کنید و گاهی با صدای کودکانه با همسرتان صحبت کنید اما نه خیلی زیاد و نه در زمان رابطه ی جن.سی
لحن آرام و استفاده از واژه های محبت آمیز مثل عزیزم، عشقم و ... معجزه خواهد کرد
❌در یک کلام: همه چیز به لحن شما بستگی دارد
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
🍃
🌺🍃💌
چگونه به بچههای 5 تا 8 سال «نه» بگوییم؟
هر چقدر هم روی تربیت فرزندتان حساس باشید باز هم لحظاتی پیش میآید که لازم است به آنها امر و نهی کنید. به جای «نه» گفتن به فرزندتان سعی کنید این دستورالعملها را به کار بگیرید.
از جملات مثبت جایگزین استفاده کنید :
اگر فرزندتان در اتاق نشیمن مشغول توپبازی است به جای اینکه بر سرش داد بزنید و بگویید: «نه! توپت را آنجا نینداز» میتوانید راهکاری جایگزین برای سرگرمی او در نظر بگیرید. برای مثال بگویید: «توپت را بردار و بیرون از خانه به بازیات ادامه بده».
به او قدرت انتخاب بدهید :
دخترکوچک شما قبل از ناهار تقاضای آبنبات میکند. در این شرایط با گفتن «نه» نمیتوان میل او را برای خوردن آبنبات کم کرد پس بهتر است برایش چند انتخاب بگذارید.
مثلا از او بخواهید قبل از ناهار بین سیب و پرتقال یکی را انتخاب کند و بخورد اما2 نوع آبنبات با طعمهای متفاوت به او نشان دهید و از او بپرسید تصمیم دارد کدام یک از آبنباتها را برای بعد از ناهار بخورد.
مراقب اطراف باشید :
به جای اینکه به یک پدر و مادر محدودکننده تبدیل شوید، سعی کنید فرزندتان را از شرایطی که ممکن است برای او خطرناک باشد یا جواب منفی شما را به دنبال داشته باشد، دور کنید. برای مثال اگر فرزندتان نسبت به نوعی اسباببازی حس مالکیت خاصی دارد و همیشه بر سر آن اسباببازی با همبازیهایش بحث میکند، قبل از آمدن مهمان اسباببازی مورد علاقهاش را در جایی قرار دهید و به این ترتیب مانع تنش بین بچهها شوید.
تشویقش کنید :
گاهی نمیتوان از جملات جایگزین استفاده کرد و نیاز به «نه» گفتن قاطع اما آرام والدین احساس میشود مثل زمانی که فرزندتان میخواهد به تنهایی از خیابان عبور کند. در این مواقع مهربان اما قاطع به او هشدار بدهید که به تنهایی نمیتواند این کار را انجام دهد.
بعد از اینکه فرزندتان به توصیه شما عمل کرد او را در آغوش بگیرید، ببوسید یا به او لبخند بزنید. با این واکنش او را ترغیب به اطاعت از خود خواهید کرد.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
📝نادیده گرفتن بهترین روش مقابله با دشنامهای کودکانه
💠۲ تا ۳ سالگی سن لجبازی کودکان است و کودک بدون اینکه مفهوم الفاظ را بداند، ممکن است کلمات بد را به زبان بیاورد. این الفاظ میتواند تند و قاطعانه و یا برعکس باشد، تعجب کردن و خندیدن میتواند باعث تشدید این رفتار شود، در این سن نادیده گرفتن، بهترین عملکرد است و به تغییر آن کمک میکند.
💠این نوع رفتارها در کودکان دورهای است، در سنین نوپا، کودک ممکن است مدت کوتاهی از الفاظ نامناسب استفاده کند و بعد، رفتار دیگری را جایگزین آن کند.در سنین بالاتر، کودک متوجه معنی دشنام میشود و برای بزرگ نشان دادن خود در مقابل دوستان ممکن است از این کلمات استفاده کند، نادیده گرفتن رفتار کودک در این سن کمککننده نیست و والدین باید نارضایتی خود را اعلام کنند.
💠 وقتی کودک از این الفاظ استفاده میکند، اگر والدین از لحن کودکانه فرزندشان خوششان بیاید و به او بخندند یا واکنش خیلی تند نشان دهند، این رفتار در کودک تثبیت میشود، در این شرایط، اقوام درجه یک و حتی دو باید هماهنگ با هم برخورد مناسبی نشان دهند و روشی مشابه والدین را انتخاب کنند. اگر با وجود تذکرات، رفتار تکرار شد باید از روشهای تنبیهی استفاده کرد.
💠منظور از تنبیه محرومیت است، مثلا وقتی کودک حرفی نامناسب زد، به ازای هر سال سن کودک یک دقیقه او را به اتاق دیگری بفرستیم و نیم ساعت بعد از پایان محرومیت به او بیتوجهی کرده و نارضایتی خود را اعلام کنیم. میتوانیم اسباببازی مورد علاقه کودک را برای چند ساعت از او بگیریم و از بردن او به پارک یا جایی که دوست دارد، خودداری کنیم.
💠 اگر کودک در مهمانی یا در محیط عمومی از الفاظ نامناسب استفاده کرد، باید او را کنار بکشیم و بخواهیم به این رفتار خود پایان دهد، قبل از مهمانی هم میتوان از روشهای تشویقی استفاده کرد. روشهای تشویقی باید تا حد ممکن کلامی و غیرمادی باشد تا کودک شرطی نشود.
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram
نکات خانه داری🤩
هرظرفی رنگ زردچوبه گرفته ونرفت بزارین جلو آفتاب محو میشه حتی سفره🌺
هود آشپزخانه روبا آب+ریکا،+الکل تمیز کنید از دستکش استفاده کنید🌺 بعد از
سرخ کردن ماهی آب وانیل بزارید روی گازبجوشه بوی سرخی ازبین
میره از روی دستتون یک لیوان استیل رو بگیرید زیرآب بشورید🌺
برای ازبین بردن تلخی بادمجون اول دو دقیقه توی آب جوش بجوشانید بعد هم سرخش کنید هم طلایی میشه هم روغن نمیگیره🌺
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
صاحب الزمان دوستت دارم
@Sahebzaman_dosetdaram