هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
🌀 یادداشت_کوتاه
❇️ موضوع: ما طرفدار مذاکرهایم‼️
🍃🌻🍃
🔻مذاکره چیز خوبی است، مسیری ارزانتر برای حصول منافع ملی.
🔹مذاکرهکنندگان مهم اند، آنها باید سقف منابع ملی را دنبال کنند نه کف آنرا.
🔸مذاکره با کشورها باید متوازن باشد، نه آنکه جهان را در سه کشور اروپایی و آمریکا خلاصه کرد.
🔹مذاکرهکننده باید قدرت کشور خود را بداند و به آن ببالد، نه آنکه قدرت دشمن را به رخ ما بکشد.
🔸مذاکرهکنندگان باید پشتوانه مردمی داشته باشند نه آنکه مردم را در صف مرغ و روغن نگهداشته باشند.
💯 اصولاً ما اهل مذاکرهایم، اما نه هر مذاکرهای! ما بر سر عزت، شرافت و کرامت ملّی ایران با هیچکس مذاکره نمیکنیم.
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از روشنا
♦نیویورک تایمز: اسرائیل عامل حمله به کشتی ایرانی است
روزنامه آمریکایی به نقل از منابعی ناشناس:
🔹اسرائیلیها این حمله را واکنش به آنچه که «حمله ایران علیه یک کشتی اسرائیلی» ادعا کردهاند، انجام داده است.
🔹اسرائیل ساعت هفت و نیم صبح سهشنبه به وقت محلی، آمریکا را از حمله به کشتی ایرانی ساویز در دریای سرخ مطلع کرده بود.
🔹کشتی ساویز روز سهشنبه (دیروز) همزمان با مذاکرات هستهای در وین هدف مینهای چسبان قرار گرفت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔳 دولت بایدن و بازگشت به برجام
📍 دولت بایدن در مقطع فعلی عجلهای برای بازگشت به برجام ندارد و به دنبال ازسرگیری سیاست فشار و مذاکره است در واقع آمريكا قصد ندارد با بازگشت به برجام در نظام تحریمی خود علیه ایران خدشهای وارد نماید. راهبرد تحریم برای آمريكا همچنان اصالت دارد و قرار است دامنه موضوعی تحریمها و توافق #برجام با ورود به مباحث دفاعی و موشکی و نیز نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی طی مذاکرات طولانی گسترش و مشروعیت یابد. در این راستا ممکن است دولت بایدن به ظاهر امتیازاتی در حوزه های فرعی و به شکل غیرمستقیم به ایران اعطا نماید تا بتواند باب مذاکراتی را بگشاید.
🔹 نكته بسيار مهم در اين مورد آنست كه به دليل گسترش دامنه موضوعی تحریمهای کشور به مسائلی نظیر تروریسم و عدم اشاعه و تبدیل تحریمهای مبتنی بر دستورات اجرایی به قوانین کنگره، برجام از قابلیت لازم برای رفع تحریمها برخوردار نيست؛ تاکید صرف بر بازگشت به برجام درحالیکه این توافق، روی کاغذ و نیز به شکل عملی ظرفیت تامین منافع ایران را ندارد مساله ای قابل تامل است.
🔸 از سوی دیگر ارزيابي دولت آمريكا آنست که حفظ فشار و تحریم باعث خواهد شد ایران محدودیتهای جدید را بپذیرد لذا منطقاً کاهش تحریمها و امتیازدهی به ایران با هدف مذکور در تضاد بوده و لذا نباید به رفع یا کاهش تحریمها خوشبین بود. در مجموع سیاست بایدن در قبال ایران مداخله در امور داخلی کشور و تغییر ترجیحات مردم ایران و نیز بازگشت به برجام با هدف ورود به سایر حوزه ها و اجماع سازی علیه ایران در مذاکرات احتمالی جدید است و در این راستا وی سیاست تعامل مبتنی بر فشار و تحریم هوشمندانه را در دستور کار قرار میدهد همچنين پيشبيني ميشود دولت آمريكا جهت کارآمدسازی سیاست خود به زودی تهدید نظامی را - حداقل به شکل اعلامی- چاشنی سیاست خود نماید.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📖 خوانش مستند و مستدل کارنامه نظری و اجرایی جریان توسعه در ایران
🔰 نگاه به تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی نشان می دهد که مسیر طی شده در این چهار دهه، همواره با انواع چالش ها از سوی استکبار جهانی همراه بوده است؛ اما به صورت کلان، این چالش ها را می توان در سه بخش تقسیم کرد؛ بخش اول ناظر به هویّت و شکل گیری انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، بخش دوم ناظر بر حفظ و تثبیت بقای نظام نوپای جمهوری اسلامی از گزند استکبار جهانی و چالش سوم نیز مقابله با کارآمدی جمهوری اسلامی در جهت اداره روشمند جامعه.
🔸 همانگونه که مبرهن است، جامعه اسلامی برای بسط و گسترش شاخص های هویّت دینی نیازمند یک نقشه راه منحصر به فرد و متخذ از منابع و معیارهای دینی است و در صورت عدم تولید این نقشه راه یا عدم پایبندی به حرکت بر مبنای این نقشه، راه برای نفوذ نقشه های جایگزین و البته ناهمگون با جهت حرکت انقلاب اسلامی هموار می شود. از سویی، راه طی شده و تلاش های گروه های ذینفع در راستای عدم تحقّق شاخص های لازم جهت طی طریق و نیل به اهداف مترقّی جمهوری اسلامی و صد البته، نقشه راه و سیاست های جهانی در این زمینه سبب شد پرونده های جدیدی در حوزه های مختلف اجتماعی پیشِ روی نظام باز شود که «توسعه» با همه حواشی و کژکارکردهایش یکی از آنها بوده است.
🔹 این نکته نیز سبب شد از سال های میانی دهه ۷۰، رهبر معظم انقلاب بر مراقبت از مرزهای گفتمانی و تغییر آهنگ حرکت ساختارهای اداره جامعه تأکید ورزند. اتفاقاً در همین سال هاست که شبکه نفوذ، راهبردهای مبتنی بر سیطره گفتمانی بر نهادهای برنامه ریزی و جهت دهنده جمهوری اسلامی را به صورت جدّی در دستور کار قرار می دهد.
🔻 شاید بتوان اوایل دهه ۹۰ را صحنه فرزانه مستقیم و بی پرده دو جریان گفتمانی انقلاب اسلامی و توسعه جهانی دانست. در همین سال هاست که رهبر معظم انقلاب با هشدار نسبت به نقشه دشمن مبنی بر رسوخ در دستگاه محاسباتی مسئولان، آنها را از این خطر آگاه می کنند. چندی بعد و با توجه به گستردگی هجوم این شبکه استکباری، رهبر معظم انقلاب کلیدواژه «نفوذ» را برای تشریح هندسه مقابله با دستگاه روبروی انقلاب اسلامی بر می گزینند.
📍 به طور خلاصه، نفوذ در کلام فرمانده میدانِ مقابله با شبکه استکباری، عبارت است از رسوخ جریان استکبار در تمامی نقاطی که در آن نقاط، غشاء محافظ جریان انقلاب اسلامی دچار اختلال شده است. معظم له علت این اختلال را در دو عامل خلاصه می کنند؛ نخست عدم تسلط بر شاخص های هویتی انقلاب اسلامی و در نتیجه عدم اعتماد به کارآمدی گفتمان انقلاب اسلامی و دوم، عدم تسلط بر نقشه دشمن و چگونگی حرکت شبکه نفوذ به مرزهای ساختاری کشور.
🔸 نظر به اینکه «توسعه» با پوسته ای فریبنده و عوام پسند، یکی از جدّی ترین رویکردهای دشمن جهت اختلال در غشاء محافظ انقلاب اسلامی است که با ظاهری جذّاب در لایه های خود، تحقّق اهداف و سیاست های جهانی را پیگیری می کند، عملیات گفتمانی «پشت پرده توسعه» با کارکرد ویژه تشریح و واکاوی «جریان نفوذ» به ساختارهای کلان اداره کشور در حوزه های مختلف از طریق تصویب و اجرای دستورالعمل های مبتنی بر شاخص های توسعه جهانی (توسعه غربی) یا به عبارت دقیق تر اسناد بین المللی، آغاز به کار نموده است.
🔹 خوانش مستند و مستدل کارنامه نظری و اجرایی جریان نهانروشانه توسعه در ایران، ضمن روشن ساختن برخی از زوایای تاریک، مبهم و مرموز کارنامه این جریان می تواند برای افکار عمومی و به ویژه جوانان، مورد استفاده و بهره برداری مؤثر قرار گیرد و ذهنیّت تاریخی ضعیف جامعه نسبت به این جریان را روشن و به روز کند و نهانخانه این روند که در بسیاری از موارد در برابر مصالح و منافع عمومی قرار می گیرد را عیان و برملا سازد.
#پشت_پرده_توسعه
#توسعه
#نفوذ
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت
💠 موضوع: چشمانتظاری تا کی؟
✍️نویسنده: علی قاسمی
🍃🌻🍃
🔻مقام معظم رهبری در تبیین شعار سال، توجه به تولید داخل را موجب دور شدن کشور از شرطی شدن دانستند و با ابراز تأسف از بروز این حالت در چند سال اخیر فرمودند: «گره زدن روند حل مشکلات به تصمیمات دیگران موجب بروز بدترین مشکلات برای کشور میشود». در ادامه معظم له معتقدند: «این انتظار هیچ مشکلی را حل نکرده و نخواهد کرد و این نگاه باید کنار گذاشته شود. البته ایراد ندارد که کاری که عبور از خط قرمز نیست، انجام دهند اما نباید حل مسائل اقتصادی را به این کارها گره زد و افکار عمومی را شرطی کرد». متأسفانه این ایده بعد از خروج آمریکا از برجام فراگیر شد و الآن هم که تیم مذاکرهکننده در حال انجام مأموریت هست، این نگاه در بین برخی از جریانات بهوفور دیده میشود. در تبیین این نگاه چند نکته حائز اهمیت بهصورت اجمال اشاره میشود.
✅نکات تحلیلی:
🔹 ۱- یکی از چالشهای اصلی اقتصاد ایران که بهویژه در سالهای اخیر مسئلهساز شده و بیش از همه بخش تولید داخلی را متأثر کرده است، چشمانتظاری دولت و مسئولان برای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی از برخی کشورها و مذاکرات خارجی است که نمونه بارز آن چشم دوختن دولت در سالهای قبل به مذاکرات برجام بود و الآن هم که با تشدید تحریمها عملاً این توافق بیخاصیت شده و ترامپ از برجام خارج شده منتظر دولت بایدن و ابتکارات برخی از دولتهای اروپایی ماندن است.
🔸۲- گره زدن گشایشهای اقتصادی به تسهیل روابط خارجی سم مهلک برای کشور است. بااینحال، متأسفانه حل بعضی از مشکلات اقتصادی در کشور طی سالهای اخیر به عوامل برونزا گرهخورده که این موضوع مغایر با منافع ملی است. در کنار ظرفیتهای بالقوه اقتصادی در کشور، اگر برای بخشی از موانع تولید همچون انحصار، قاچاق و یا واردات بیرویه، سیاستگذاریهای مناسبی اتخاذ شود و مضاف بر آن در بخش نظارت و استانداردسازی، اقدامات مثبتی برداشته شود، خودبهخود به رونق تولید و اشتغال منجر خواهد شد و تداوم این وضعیت حتماً گشایش اقتصادی را در پی خواهد داشت.
💢نکته پایانی:
🔺 با اینکه چند سالی است شعارهای سال و جهتگیریهای کلان اقتصادی به مسئله «درونزایی اقتصاد» توجه ویژه و خاصی داشته، اما حاکم نبودن این نگاه در دستگاه حکمرانی اقتصادی کشور، باعث بروز مشکلات جدی بر معیشت مردم شده است.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ ملاکها و معیارهای انتخاب اصلح ازدیدگاه امامین انقلاب در ۱۴ واژه و با مخفف" معتمد- شجاع- متقی"عبارتند
از:
💠 قسمت اول: #معتمد
🍃🌻🍃
1⃣ م: مومن به اسلام، انقلاب، ولایت و مردم.
2⃣ ع: عالم بلکه عالمترین.
3⃣ ت: توانمند در مدیریت.
4⃣ م: مردمی بودن.
5⃣ د: دلسوز، باوجدان کاری
❌ توجه:
👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای ۱۴ گانه انتخاب اصلح:
🔻 مومن: آیه۷۴، انفال.
🔹 عالم: آیه۱۱، مجادله و آیه ۹۰، زمر.
🔸 توانمندی در مدیریت: آیه ۵۸، نساء و ۳۹ نجم.
🔹 مردمی: آیه ۳۷، اسراء و آیات ۱تا۵، عبس.
🔺دلسوزی: آیه۲۹، فتح و آیه۱۴۶، آل عمران.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴 #تحلیل_کوتاه| سفرهای منطقهای الکاظمی؛ تقویت نقش منطقهای عراق یا ایفای نقش در پروژهای آمریکایی؟
🔻 نخست وزیر عراق، چهارشنبه گذشته طی یک سفر کوتاه و یک روزه به عربستان که البته بنا بود ۱۱ ماه قبل انجام شود، با ولیعهد سعودی دیدار و چندین قرارداد در زمینههای مختلف به امضا رساند. الکاظمی روز یکشنبه نیز سفری ناگهانی به امارات داشت. در تحلیل این سفرها بیان چند نکته کوتاه ضروری است:
🔹 این سفرها در ادامه سیاست عمقبخشی به روابط عراق با کشورهای عربی است. عراق مبتکر ایجاد اتحادی سهگانه بین عراق، مصر و اردن شده و اقدامات بسیاری نیز تاکنون در این راستا انجام پذیرفته است.
🔹 الکاظمی با سفر به عربستان و امارات به عنوان دو ستون اصلی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، نگرش خود مبنی بر نزدیکی هر چه بیشتر به اعراب را نمایانتر کرده است. این مسئله در اظهارات سرپرست وزارت اطلاعرسانی سعودی در سفر اخیر نیز به وضوح بیان شد که «عراق میبایست به آغوش اعراب بازگردد و ما برای تحقق این منظور دستورالعملهایی داریم».
🔹 این اظهارات و اجرای این سیاستها به وضوح مشخص میکند که برای سعودیها یک مأموریت از جانب یک طرف بالاتر تعریف شده و تنها توسط الکاظمی با دقت و مرحله به مرحله در حال اجراست. این مأموریت دورکردن عراق از ایران و کشاندن آن در آغوش کشورهای عربی است. الکاظمی ماههای پایانی دوره مسئولیت خود را سپری میکند و میخواهد بعضی موضوعات را به نقطههای غیرقابلبازگشت برساند.
🔹 با این حال طبق نظر کارشناسان، عربستان به دلیل مسائل ایدئولوژیکی و عدم پذیرش یک حکومت شیعی عرب در جوار مرزهای خود بعید است در عراق سرمایهگذاری جدی انجام دهد. عراق هم به دلیل مشکلات عمیق اقتصادی بعید است بتواند کمک شایانی به کشورهای ورشکستهای مانند اردن و مصر کند و طرحهایی مانند تحویل نفت ارزان به این کشورها تأثیر خاصی در وضعیت آنها ایجاد نخواهد کرد و مسئله اصلی این است که این برنامهها الزاماً تأمینکننده منافع بلندمدت عراق نخواهد بود.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
🔴 جزییات جدید از حادثه کشتی ساویز
🔻کشتی ایرانی ساویز سهشنبه هفدهم فروردین در دریای سرخ مورد حمله قرار گرفت. کشتی غیرنظامی ساویز برای برقراری امنیت و مقابله با دزدان دریایی در دریای سرخ و خلیج عدن مستقر بود.
🔹 به نقل از یکی از کارکنان این کشتی: روز قبل از حادثه یک بالگرد ناشناس حدود ۱۰ دقیقه به گشتزنی در اطراف کشتی پرداخت. روز حادثه نیز حدود ۴ ساعت بعد از حمله، از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح دو شناور تندرو ناشناس در نزدیکی کشتی گشتزنی کردند.
🔹نیویورکتایمز روز چهارشنبه بنقل از مقام آمریکایی نوشت: رژیمصهیونیستی، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز مطلع کرده است.
🔹«بنیگانتس» در واکنش به این گزارش گفت: تلآویو هرجا لازم باشد ورود و از منافع امنیتی خود حفاظت میکند.
🔹با فضاسازی رسانهای سعی شد بدون ارائه هیچ سندی ضمن متهم کردن ایران به حمله به شناورهای اسرائیلی، این شرارت اقدامی تلافیجویانه توصیف شود.
🔹در صورت نقش داشتن بالگرد ناشناس در پشتیبانی از حمله به کشتی ایرانی ساویز، احتمال دست داشتن یک کشور دیگر در این رخداد وجود دارد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
#به_بهانه_سالگرد_شهادت
🔴 دلم برای #صیادم تنگ شده‼️
🔻 #زمانه| پیکر شهید صیاد که دفن شد- اگر امروز دفن شد، صبح روز بعد- خانوادهاش نماز صبح را خواندند و رفتند بهشت زهرا(س). فردای تدفینش. وقتی رسیدند جلوی مزار شهید، یکسری محافظ که نمیشناختند، آمدند جلوی جمع را گرفتند. از حضور محافظها معلوم شد که آقا آنجا هستند. گفتند ما خانوادهی شهید صیاد هستیم؛ تا گفتند خانواده شهید هستیم، گفتند بفرمایید. بعد، معلوم شد که آقا نماز صبح را آنجا بودهاند!!
🔹خانوادهی صیاد گفتند: شما خیلی زود آمدید! آقا فرمودند: «من دلم برای صیادم تنگ شده!» ؛ مگر چقدر گذشته بود؟ آقا دو روز قبل از شهادت، صیاد را دیده بودند. یک روز هم از دفنش گذشته بود. آقا زودتر از زن و بچهی صیاد رفته بودند بالای سر مزار او. این هم مثل بوسیدن تابوت صیاد از آن چیزهای نادری بود که من نشنیدم جای دیگری رخ داده باشد. شاید هم شده، من خبر ندارم. من نشنیده بودم آقا صبح فردای تدفین یک شهید، سر مزارش باشند.
🖌 روايت از امير ناصر آراسته از همرزمان شهید صیاد شیرازی
【 #زمانه: پانوق نخبگان سیاسی】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🇮🇷🌸
🍀
✅#حدیث_روز
🍃🌻🍃
💠 امام علی علیه السّلام فرمودند: مَن أبصَرَ بِها الدنّیا بَصَّرَتهُ وَ مَن أبصَرَ إلَیها أعمَتهُ؛
🌺 هر کس به دیده ی عبرت بین به دنیا بنگرد، دنیا بینایش کند و هر کس بدان با دیده ی تمایل بنگرد، دنیا کورش سازد. بحار الانوار، ج ۷۰، ص ۱۳۳.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔@goftemansazan
🍀
🇮🇷
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکنش سازماندهی شده مردم نسبت به موفقیتهای دولت روحانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ روشهای جنگ تبلیغاتی نظام سلطه برای مایوس سازی و ناامیدکردن
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸