هدایت شده از معیار
🇮🇷🌸
🍀
💢 #عکس_نوشت
✅ موضوع: مشارکت حداکثری
🍃🌻🍃
❣رهبر معظم انقلاب:
وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود.
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
#ثامن
#ایران_قوی
#مشارکت_حداکثری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷eitaa.com/basirate_iran
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
2(4).pdf
441.2K
🇮🇷🌸
🍀
✅#یادداشت
💠 موضوع: سراپا مجاهدت
🍃🌻🍃
✍ دکتر عبدالله گنجی
#روشنگری
#ثامن
#سردار_حجازی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از معیار
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #موشن_گرافیک |
💠موضوع: نحوه نظارت بر #انتخابات در ایران و سایر کشورها
🍃🌻🍃
#شورای_نگهبان
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگی به مناسبت سالگرد شهادت شهید اصغر بادپا از دیدار خانواده شهید با رهبر انقلاب
🔹 سخنان منتشرنشده شهید حاج قاسم سلیمانی درباره اصرار این شهید برای حضور در سوریه
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ | نامزدها بدانند
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #کلیپ
✅ موضوع: معیارهای قرآنی برای انتخاب خوب
🎙کارشناس: حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
💢 قسمت: اول
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴 تضعیف موضع ایران در مذاکرات وین‼️
🔻 #زمانه | آنچه که برای مذاکرات جاری پیرامون برجام در وین خطرناک است و قدرت چانهزنی ایران را تضعیف میکند و در مقابل موضع آمریکا و اروپا را تقویت مینماید، منافع قابل توجهی است که برخی افراد که مسئولیت هم دارند، از این مذاکرات دنبال میکند.
🔹اینکه جناب آقای روحانی همزمان با مذاکرات وین از برنامه ۱۰۰ روزهاش برای لغو تحریمها رونمایی میکند، این موضع جز به معنای تضعیف موضع ایران در مذاکرات نیست. نیاز به گفتن ندارد که آمریکایی این قبیل صحبتها را به خوبی آنالیز میکنند و کاملاً متوجه میشوند که برخی افراد و جریانات در تهران که در دولت هم حضور جدی دارند به مذاکرات وین ولو اینکه دولت هم آن را تکذیب کند، نگاه انتخاباتی دارند! این میتواند برای کشور مشکلات بزرگ و بلندمدتی ایجاد کند.
🔹متأسفانه در دولت آقای روحانی هم تضاد و تعارض منافعی که بین افراد هست و بعضاً افرادی هم که مسئولیت عالی دارند، منافع ملی را برای منافعشان هزینه میکنند، بعد از انقلاب و در ۴۳ سال گذشته بیسابقه است.
🖌 #حمید_خوشآیند[کارشناس زمانه]
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🇮🇷🌸
🍀
✅ پیام روشنگری
🌀 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
1⃣ در نهایت، #رأی مردم تعیین کننده است. آنچه که اهمیت دارد، تشخیص شما و رأی شما است. باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید. رهبری، یک رأی بیشتر ندارد. بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست.
🌺 بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (علیه السلام)- 1392/1/1
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🔴 رونمایی کنگره آمریکا از بزرگترین بسته تحریمی ایران همزمان با عجله انتخاباتی دولت در وین
واشنگتن فری بیکن:
🔹 کنگره آمریکا از بزرگترین بسته تحریمهای ایران رونمایی کردند.
🔹در این لایحه، علاوه بر گسترش تحریمها بر توقف برنامه موشکهای بالستیک و فعالیت گروههای وابسته به ایران و توقف کامل برنامه غنیسازی هستهای ایران نیز در نظر گرفته شده است.
🔹این قانون همچنین کنگره را موظف میکند که هرگونه توافقنامه توسط دولت بایدن در جریان گفتوگوها با ایران را تصویب کند.
🔹شرایط توافق باید به سنا ارسال شود تا به طور رسمی به عنوان یک معاهده تصویب شود.
🔹همچنین این امر توانایی رئیسجمهور را در لغو یکجانبه تحریمها محدود میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔲 کلاه تَکراری برجام
👤 سید یاسر جبرائیلی
📍 آقای ربیعی سخنگوی دولت گفتهاند "به خاطر اختلافات داخلی نتوانستیم از برجام خوب استفاده کنیم".
🔹 این عبارات در میان حروف و کلمات خود، سخن فراوان دارد. نخست اینکه آقای ربیعی اعتراف بهروزی کردهاند درباره بیفایده بودن برجام برای اقتصاد ایران؛ و این اعتراف را در دورهای که جماعتی با مفروض گرفتن فقدان حافظه تاریخی در ملت، از عصر برجام نوستالژی ساختهاند تا خسارتی جدید به کشور تحمیل کنند، باید به فال نیک گرفت. برجامی که از رئیس کل بانک مرکزیاش تا وزیر نفتش تا رئیسجمهورش معترف شدهاند که تحریمهای بانکی را رفع نکرد و این یعنی تحقیقا هیچ، امروز در قالب یک آرزو به ملت فروخته میشود و دشمن در کمین است که از این آرزوی باطل، صید دیگری کند.
🔹 نیت آقای ربیعی اعتراف به بیفرجامی برجام نیست و این اعتراف، محصول جانبی همان پروژه نوستالژیسازی از عصر برجام است. سخنگوی دولت آقای روحانی به جای اینکه در مقام مطالبه قرار گیرد و خطاب به طرف آمریکایی حرف قطعی نظام را بزند و بگوید که دولت در دوره حضور آمریکا در برجام نیز به دلیل بدعهدی و سنگاندازی آمریکا نتوانست از وعدههای داده شده بهرهمند شود و لذا اشتباه گذشته که عبارت بود از اعتماد به آمریکا تکرار نخواهد کرد"، در کمال وقاحت طرف آمریکایی را از خیانتهایش در توافق تطهیر میکند و بهرهمند نشدن از مواهب برجام را به گردن اختلافات داخلی میاندازد!
🔸 این یک پیام به دشمن است که شما راحت باشید. صد بار اگر عهد شکستید بازآیید و ما عهدشکنی شما را به گردن اختلاف داخلی خودمان میاندازیم و اجازه نمیدهیم چهره شما لکه دار شود. و دشمن غدار، در میانه مذاکرات، خوب میداند با چنین پیامی چه کند.
📍 سوال از آقای ربیعی این است که دقیقا کدام اختلاف داخلی باعث شد که دقیقا از کدام مواهب برجام بهرهمند نشویم؟ اینکه نفت فروختید و پولش در بانکهای خریداران بلوکه شد، نتیجه کدام اختلاف بود؟ اینکه توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را معطل توتال گذاشتید و توتال سرتان کلاه گذاشت و رفت، دقیقا مربوط به کدام اختلاف بود؟ اینکه بعد از برجام دوباره پای پژو و رنو را به ایران باز کردید و مونتاژکاری خودرو را دوباره از سر گرفتند و با خروج ترامپ از برجام، شوک سنگین دیگری به صنعت خودروی ما وارد شد، ناشی از کدام اختلاف بود؟
🔰 چرا با ملت دوپهلو سخن میگویید. دقیق و جوانمردانه بگویید که بر سر چه چیزی اختلاف وجود داشت و این اختلاف کدام مانع را در برابر بهرهمندی از برجام ایجاد کرد؟ شما که در امضای برجام از خطوط قرمز نظام گذشتید و در اجرای برجام هم از شروط نظام عدول کردید! چه چیز دیگری میخواستید که بر سرش اختلاف وجود داشت؟
🔻 امروز با اینکه همه چیز روشن است، مجددا وارد مذاکره شدهاید و به جای اینکه قواعد مذاکره را رعایت کنید، طرف بدعهد را تطهیر میکنید و داخل را مقصر جلوه میدهید؟ دولت آقای روحانی اگر به فکر منافع مردم است و واقعا در پی رفع تحریمهاست، باید این ادبیات را کنار بگذارد و همچون یک فروشنده ناچار پای میز مذاکره ننشیند. اگر واقعا در پی برداشتهشدن تحریمها هستید، باید از تجربه برجام درس بگیرید و به جای سیاسیکاری داخلی، محکم بر سر راستیآزمایی تحریمها بایستید تا کلاه تَکراری برجام بار دیگر سرتان نرود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔻غرش سحرگاهی نیروهای مقاومت/ برق از سر اسرائیل و عربستان پرید
🔹سحرگاه امروز نیروهای مقاومت در دو عملیات همزمان مواضع مهم و استراتژیک اسرائیل و عربستان سعودی را هدف قرار دادند.
🔹وقوع یک انفجار در نزدیکی تاسیسات هستهای دیمونا اسرائیل و حمله پهپادی به فرودگاه ملک خالد عربستان در فاصله چند دقیقه برق از سر اسرائیل و عربستان پراند.
🔹غافلگیری این اقدامات به حدی بوده که تا کنون مواضع متعدد ضد و نقیضی در خصوص مبدا شلیک راکتها به مناطق اسرائیلی منتشر شده است.
🔹فاکس نیوز دقایقی پیش اعلام کرد که هنوز هیچکس در اسرائیل نمیداند چه اتفاقی افتاده و قرار است ارتش در بیانیهای اتفاقات رخ داده را تشریح کند.
🔹با این حال ارتش رژیم صهیونیستی صرفا به اعلام اینکه یک فروند موشک شلیک شده از سوریه در منطقه «النقب» در نزدیکی تاسیسات دیمونا فرود آمده، اکتفا کرد و توضیحات بیشتر را به زمان دیگری موکول کرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺یکی برای همه، همه برای یکی!
✍️سید مهدی موسویتبار
▫️اگر سه چهار دهه پیش برنامههای تلویزیون را دیده یا آنها را بعدها بررسی کرده باشید متوجه میشوید که دستهبندی مخاطب در آن دورهها متنوع و متعدد نبوده است. برای مدیران وقت تلویزیون، مخاطبانشان یا بزرگسال یا کودک بودهاند یا مذهبی و البته ورزشدوستها هم در این طبقهبندی جای خودشان را داشتند.
▫️اگر برنامهای ساخته میشد تمام اعضای خانواده مخاطبش بودند و از آنسو هم برنامهساز باید تمام منویات مدیران و نیازهای جامعه که حتما خیلی هم گسترده و مختلف نبوده را در همان برنامه یا سریالش جا میداده و کسی هم به دلیل شرایط جنگی و مسائل دیگر توقع بیشتری نداشته است.
▫️با پایان جنگ و وجود تغییرات گسترده در سبک زندگی مردم و همچنین آشکار شدن اهمیت رسانه برای دولتمردان و حاکمیت و همچنین نیاز ضروری جامعه به تنوع و شادی، تغییرات جدی در مدیریت صداوسیما و بالطبع سیاستگذاریهای آن صورت گرفت. از اوایل دهه ۷۰ این تغییرات برجسته شدند و مردم نیز با برنامهها و سریالهایی مواجه شدند که شبیه به قبلیها نبود و ردپای کمرنگی از طبقهبندی را در آن میشد دید.
▫️ضرورت توجه به «جوان» حس شده بود و توجه به جوانها، توجه به خانوادهها را هم در پی داشت و یکی از اولین برنامهها براساس نیاز مخاطب و طبقهبندی آنها با عنوان «سیمای خانواده» در شبکه یک ساخته و پخش شد. البته این برنامه حاشیههایی هم داشت و واکنشهایی را هم در جامعه برانگیخت اما مدیران تلویزیون از بازخوردهای گسترده و مثبت مردمیاش متوجه شدند که راه را درست آمدهاند.
▫️یکی دیگر از نمونههای تغییر سیاست در صداوسیما تفکیک بین کودک و نوجوان بود. اواخر دهه ۶۰ بود که کمکم صدای خانوادهها و حتی بچهها درآمده بود که برنامههایی که برای «بچهها» پخش میشود مثل میوهها درهم است و چرا باید یک خواهر ۵ ساله همان چیزی را ببیند که برادر ۱۱ سالهاش میبیند و بالعکس. در آغاز دهه ۷۰ لزوم ساخت برنامه برای نوجوانان حس شد و تولید و پخش برنامهای با عنوان «نیمرخ» در سال ۷۳ شاهد این مدعاست. بعدها برنامههای دیگری به همان منوال ساخته شد که «اکسیژن» شهاب حسینی یکی از همان نمونههاست.
▫️برنامههای ورزشی همیشه برای مخاطبان ایرانی و غیرایرانی جذابیت دارد و یکی از ژانرهای پرطرفدار در حوزه برنامهسازی است. پس از انقلاب برنامههایی مانند «ورزش و مردم» با اجرای مرحوم بهرام شفیع، «ورزش از نگاه دو» با اجرای جهانگیر کوثری و حتی «همگام با ورزش» با اجرای علی منصوری روی آنتن تلویزیون رفت. بعدتر با تولید «نود» سیاست را کشتیبانی دیگر آمد؛ برنامهای که توانست با تمرکز بر فوتبال مخاطب خوبی پیدا کند.
▫️دهه ۷۰ را میتوان اوج این تغییرات و سیاستگذاریها دانست. دهه ۸۰ اما دوره جولان سیاست بود و برنامههای سیاسی بیشتری در تلویزیون ساخته شدند و نیمه دوم دهه ۸۰ اوج این برنامههای سیاسی بود. در پایان دهه ۹۰ شاهد ساخت برنامههای نسبتا موفقی مانند «مامانها»، «زوجی نو»، «کودک شو» یا «اعجوبهها» با موضوعیت کودکان یا خانواده یا تشویق به فرزندآوری بودیم و به جرات میتوان گفت که طبقات مختلف جامعه و ردههای سنی، فارغ از کیفیت برنامهها، سهم خود را از شبکههای تلویزیونی داشتند.
▫️اما یک بررسی ساده در چهار دهه اخیر صداوسیما نشان میدهد که اکثر سیاستگذاریهایشان یا دیر و عقبتر از مردم بوده یا اشتباه بوده است. برای نمونه میتوانید همین حالا چند دقیقهای تلویزیونتان را روشن کنید و حجم بالایی از آگهی مواد خوراکی پیش از اذان مغرب در ایام ماه رمضان را شاهد باشید و از آن بدتر خانهها و لوازم لاکچری که در این تبلیغات نمایش داده میشود را.
▫️الان هم موضوعات دیگری مانند فضای مجازی، نیازهای نسلهای تازه، مهاجرت، وطندوستی و... مطرح است که به مدیران صداوسیما توصیه میشود و گوششان بدهکارش نیست و احتمالا باید در میانههای این دهه یا دهه بعدی شاهد ساخت برنامههایی با موضوعات بالا باشیم. درست است که دوره برنامهسازی یکی برای همه گذشته است اما همچنان سیاست مدیران تلویزیون، همه برای خودشان است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir