✨امــام صــادق علیہالسّلام مےفرمایند ڪہ:
♥حضࢪت مھدی بین مردم رفت و آمد مےڪنن،
تو بازاراشون ایشون راه میرن،
و روی فرشهاۍ اونا قدم مےذارن..
ولے ایشـون رو نمےشناسن…😔💔
-
🦋یَتَرَدَّدُ بَینَهُم وَ یَمشی فی اَسواقِهِم وَیَطَا فُرُشَهُم وَلایَعرِفُونَهُ.
@sahibal_zaman
.
آیت الله سید علی قاضی (ره):
هر حرفی که می زنی، هر کاری که انجام میدهی ، متوجه باش که باید در خانه قبر و در قیامت جوابی برای آن نزد پروردگار متعال داشته باشی.
.
@sahibal_zaman
يادمان باشد
ما برای امام حسین(علیه السلام) عزاداری میکنیم که یاد بگیریم...
امام زمـانمـان را تنها نگذاریم..
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@sahibal_zaman
*┅══[ ا﷽ا ]══┅*
🔷اخبار و فعالیت های پایگاه بسیج شهید مطهری گرگان را در پیامرسان های زیر دنبال کنید
t.me/p_sh_motahari : تلگرام🔘
http://bit.ly/2EYh5D7 : سروش🔘
🔘ایتا :eitaa.com/p_motahari1358
@sahibal_zaman
دشمن از دو تا سیاهی میترسه؛
یکی سیاهی عزای #امام_حسین (ع)،
یکی چادر سیاه مادر ...
اما از چادر بیشتر؛
چون عزای حسین(ع) فقط دو ماهه،
اما سیاهی چادر مادر تمام سال شهر
رو پر از نور حضرت زهرا میکنه ...
@sahibal_zaman
میگفت ماخیلی به این انقلاب بدهکاریم.
مسئولی که به صندلی ریاست لم دادی #شهدا با دادن جونشون در راه این انقلاب بدهی شون رو تسویه کردن،شما کجای این #انقلاب هستین؟ کی به وعده هایی که دادین عمل میکنین؟!
.
@sahibal_zaman
میرزای نایینی، شب امام زمان(عج) را در خواب زیارت کرد که حضرت(عج) کنار دیواری کج و متزلزل ایستاده اند و هر زمان دیوار بنا می کند تا بیفتد، حضرت(عج) با انگشت اشاره می کنند و دیوار می ایستد.
امام زمان(عج) به میرزا فرمودند: «این دیوار، کشور ایران است، این کشور کج می شود اما خراب نمی شود، ما با انگشت خود ایران را حفظ کرده ایم زیرا ایران، کشوری شیعه و خانه جدم علی بن ابی طالب (ع) است و ما آن را حفظ می کنیم.»
@sahibal_zaman
💠 حدیث روز 💠
❇️ لباس زن مسلمان چگونه باید باشد؟
🔻امام جعفر صادق علیهالسلام:
لا یَنْبَغی لِلْمَراَةِ اَنْ تُجَمِّرَ ثَوْبَها اِذا خَرَجَتْ مِنْ بَیْتِها
❇️ شایسته نیست که زن مسلمان، آنگاه که از خانه خویش بیرون میرود، لباس خود را وسیله جلب توجّه دیگران نماید.
📚کافی: ج ۵، ص ۵۱۹، ح ۳
@sahibal_zaman
💠حدیث
🔸 امام صادق علیه السلام :
در آخرالزمان مردم به یکدیگر می نگرند (از هم تقلید می کنند) و از افراد شرور پیروی می نمایند. راه خیر به کلی خالی است و کسی از آن راه نمی رود. مُرده را جابجا می کنند و کسی هم وحشت نمی کند. هر سال بدعت و شرارت بیشتر می شود.
📚 کافی/ج8/ص37/ح7
@sahibal_zaman
🔴در ادامه ی مسدودسازی پیج های ساختارشکن، تعدادی دیگر از صفحات اینستاگرامی هنجارشکن در استان گلستان که اقدام به قبح زدایی و ترویج سبک زندگی غربی کرده بودند، با دستور مقام محترم قضایی ، توسط دستگاههای امنیتی استان مسدود شدند.
#ادامه_دارد
#برخورد_قاطع
#زن_#زندگی_#آزادی
#بلاگر
#ادامه_دارد...
@sahibal_zaman