🔰#فضیلت_سوره
🔸سوره مبارکه#أنفال
الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ بَرَاءَةِ وَ الْأَنْفَالِ مِنْ کُلِّ شَهْرٍ لَمْ یَدْخُلْهُ نِفَاقٌ أَبَداً، وَ کَانَ مِنْ شِیعَهًِْ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) حَقّاً، وَ یَأْکُلُ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ مِنْ مَوَائِدِ الْجَنَّهًِْ مَعَهُمْ (شیعته) حَتَّی یَفْرُغَ النَّاسُ مِنَ الْحِسَابِ.
امام صادق ( هرکس سورهی برائت و انفال را در هرماه بخواند، هیچگاه دچار نفاق و دورویی نمیشود و به حق شیعهی امیرالمؤمنین (خواهد بود و در روز قیامت با شیعهی او از سفرههای بهشت خواهد خورد تا اینکه مردم از روز حساب فارغ شوند.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۵، ص۴۶۶
📒@sahifeh_Et
⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂 به وعده الهی امیدوار باشید. 🍂
🔶وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَي الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
(قصص/۵)
⚡️ترجمه :
و ما اراده كرده ايم بر كسانى كه در زمين به ضعف و زبونى كشيده شدند، منّت گذاريم و آنان را پيشوايان و وارثان روى زمين قرار دهيم.
✅شكّى نيست كه هرگاه اراده ى الهى بر تحقّق امرى تعلّق گيرد، آن مسئله قطعاً عملى خواهد شد و هيچ مانعى نمى تواند سدّ راه آن گردد.
❌حكومت جهانى مستضعفان و حمايت از مظلومان تاريخ، اراده وخواست الهى است.
💥(مراد از مستضعفان در اين آيه، با توجّه به مجهول بودن فعل «استضعفوا»، كسانى هستند كه خود در اين امر نقش نداشته و استكبار آنها را به استضعاف كشيده باشد.)
📒@sahifeh_Et
رَبَّنا هَوُلاء الَّذینَ اَغْوَیناهُمْ کَما غَوَیْنا تَبَّرأنا اِلَیْکَ ما کانُوا اِیّانا یَعْبُدُونَ.(۶۳/القصص)
پروردگارا کسانی که ما را گمراه نمودند تو گمراهشان کن آن چنان که ما را گمراه نمودند، بتها میگویند ما هم از آنها بیزاریم و هرگز ما را عبادت نکردند بلکه خود را عبادت کردند و پرستیدند.
📒@sahifeh_Et
♻️ نکته قرآنی
🔹ربَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
🔸پروردگارا! روزى كه حساب برپا مى شود، مرا و پدر و مادرم و مؤمنان را بيامرز.
📗سوره ابراهیم، آیه ۴۱
📒@sahifeh_Et
⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂 حریم میان خود و نامحرم را رعایت کنید. 🍂
🔶وَلَمَّا وَرَدَ مَاء مَدْيَنَ وَجَدَ عَلَيْهِ أُمَّةً مِّنَ النَّاسِ يَسْقُونَ وَوَجَدَ مِن دُونِهِمُ امْرَأتَيْنِ تَذُودَانِ قَالَ مَا خَطْبُكُمَا قَالَتَا لَا نَسْقِي حَتَّي يُصْدِرَ الرِّعَاء وَأَبُونَا شَيْخٌ كَبِيرٌ
(قصص/۲۳)
🍁زمانی که موسى(علیه السلام) به چاه آب مدين رسيد، گروهى از مردم را در اطراف آن ديد كه به سيراب كردن چهار پايان خويش مشغولند و در كنار آنان به دو زن برخورد كه مراقب بودند تا گوسفندانشان با گوسفندان ديگر مخلوط نشوند.
پس موسى جلو رفته و به آنان گفت: منظور شما از اين كناره گيرى چيست؟ گفتند: ما براى پرهيز از اختلاط با مردان، گوسفندان خود را آب نمى دهيم تا اين كه همه ى چوپانان خارج شوند و حضور ما در اين جا براى آن است كه پدر ما پيرمردى كهنسال است.
✅بنابراین؛
⚡️حريم ميان زن و مرد يك ارزش است كه دختران شعيب آن را مراعات مى كردند.
⚡️گفتگوى مرد با زن در صورت لزوم مانعى ندارد. اما باید سعى كنيم در حرف زدن با نامحرم، خلاصه سخن بگوييم: «ما خَطبُكما»
⚡️كار زن در خارج از منزل اشكالى ندارد، به شرط آنكه:
الف: زن در محيط كار، تنها نباشد. «امرأتين»
ب: با مردان اختلاطى نداشته باشد. «من دونهم - لانسقى حتّى يصدر الرّعاء»
ج: مردى كه توان كار داشته باشد، در خانواده نباشد. «أبونا شيخ كبير»
📒@sahifeh_Et
#فضیلت_سوره
سوره مبارکه#توبه
الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ هَذِهِ السُّورَهًَْ بَعَثَهُ اللَّهُ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ بَرِیئاً مِنَ النِّفَاقِ. وَ مَنْ کَتَبَهَا وَ جَعَلَهَا فِی عِمَامَتِهِ أَوْ قَلَنْسُوَتِهِ أَمِنَ اللُّصُوصَ فِی کُلِّ مَکَانٍ وَ إِذَا هُمْ رَأَوْهُ انْحَرَفُوا عَنْهُ وَ لَوِ احْتَرَقَتْ مَحَلَّتُهُ بِأَسْرِهَا لَمْ تَصِلِ النَّارُ إِلَی مَنْزِلِهِ وَ لَمْ تَقْرُبْهُ أَبَداً مَا دَامَتْ عِنْدَهُ مَکْتُوبَهًًْ.
پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را بخواند، خدا در روز قیامت او را بدون نفاق و دورویی برخواهد انگیخت. هرکس آن را بنویسد و در عمّامه یا عرقچینش قرار دهد، از گزند دزدان در هرجا در امان خواهد بود و اگر او را ببینند، به جایی دیگر میروند و اگر سرتاسر محلّهاش در آتش بسوزد، آتش به خانهاش نمیرسد و تا بهصورت مکتوب نزد او باشد، آتش به او نزدیک نمیشود.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۶، ص۸
📒@sahifeh_Et