┄┅┅┄❁﷽❁┄┅┅┄
استاد قرائتی حفظه الله
سوره مریم
لَقَدْ أَحْصاهُمْ وَ عَدَّهُمْ عَدًّا «94»
قطعاً خداوند همهى آنان را حساب كرده، با دقّت شمرده است.
وَ كُلُّهُمْ آتِيهِ يَوْمَ الْقِيامَةِ فَرْداً «95»
و همگى روز قيامت تنها (و تهى دست) نزد او خواهند آمد.
┄┅❁📖پیام ها :
1- آمار دقيق همهى اجزاى هستى بدست اوست. «لَقَدْ أَحْصاهُمْ وَ عَدَّهُمْ عَدًّا» علم خداوند، تنها به كليّات احاطه ندارد، بلكه جزئيّات را هم مىداند.
هشدار كه هر ذرّه حساب است در اينجا
ديوان حساب است و كتاب است در اينجا
2- موجودات هستى محدودند. «عَدَّهُمْ عَدًّا»
3- قيامت براى همه است. «كُلُّهُمْ»
4- با اينكه حشر براى همه است، ولى هر كس به فكر خويش است و گويا انسان، تنهاى تنهاست. «فَرْداً»، «لَقَدْ جِئْتُمُونا فُرادى كَما خَلَقْناكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ» «2»
«1». فيض كاشانى.
«2». انعام، 94.
جلد 5 - صفحه 314
5- روز قيامت تمام وابستگىهاى فاميلى، اقتصادى و اجتماعى، حزبى و غيره گسسته مىشود. «فَرْداً»
6- در قيامت، مال و فرزند و دوست و ... سودى ندارد. «فَرْداً»
┄┅┄ ❁﷽❁┄┅┄
امام رضا عليه السلام :
إنَّما جُعِلَ يَومُ الفِطرِ العِيدَ لِيَكونَ لِلمُسلِمينَ مُجتَمَعا يَجتَمِعُونَ فيهِ و يَبرُزونَ لِلّهِ فَيُمَجِّدُونَهُ عَلى ما مَنَّ عَلَيهِم ؛
روز فطر از اين رو عيد قرار داده شد تا روز گردهمايى مسلمانان باشد، و در اين روز گرد هم آيند و براى خدا به صحرا (فضايى باز) درآيند و خداوند را بر منّتى كه بر آنها نهاده است ستايش و به بزرگى ياد كنند.
كتاب من لايحضره الفقيه ، ج 1 ، ص 522
❅❁📖❁❅
سلام به محضر علی بن موسی الرضا
روز زیارتی او و تلاقی عید بندگی خدا
الحمدلله ، خیلی شکر کنیم خدا را
ماه رمضان زنده بودیم به لطف خدا
ان شاءالله بخشیده شدیم در رمضان
توبه پذیرفته شد، هست وقت جبران
باید دقت کنیم به اعمال و رفتارها
دوبار گرفتار نشویم به همان گناهها
رسید روز عید فطر،چه روز شادی
از غل و زنجیر گناهان دیگر آزادی
روز عیـد گردهمایی مسلمـان هاست
مراسم سپاس و ستايش از خداست
نماز عید فطر جمعیت در فضای باز
چه حالت خوبیست، دارد رمز و راز
تداعی می کند قیامت را در ذهن ما
انسانها جمع می شوند در آن صحرا
اگر که خوب باشد پرونده ی اعمال
آن روز هـم رو سپیـدی و خوشحال
اگر کاری نکرده باشی برای آن دنیـا
چه روز سختی خواهد بود، واویـلا
روز عیدها بیشتر با خانواده ایم اما
وَ كُلُّـهُـمْ آتِيـهِ يَــوْمَ الْقِيـامَــةِ فَــرْداً...
┄┅┄❅﷽❅┄┅┄
❁دعای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در روز چهارشنبه :
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ احرُسنا بِعَینِک الَّتی لا تَنامُ، ورُکنِک الَّذی لا یرامُ، وبِأَسمائِک العِظامِ، وصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وآلِهِ، وَاحفَظ عَلَینا ما لَو حَفِظَهُ غَیرُک ضاعَ، وَاستُر عَلَینا ما لَو سَتَرهُ غَیرُک شاعَ، وَاجعَل کلَّ ذلِک لَنا مِطواعاً، إنَّک سَمیعُ الدُّعاءِ قَریبٌ مُجیبٌ.
خداوندا! ما را با چشمت که نمی خوابد، و ستونت که خم نمی شود، و به نام های بزرگت حراست کن و بر محمّد و آل او درود فرست و برای ما حفظ کن آنچه را که اگر دیگران حفظ کنند، از میان می رود و بر ما چیزی را پرده پوشی کن که اگر جز تو پرده پوشی کند، بر ملا می شود و همه اینها را برای ما فرمانبرداری قرار ده که تویی شنوای دعا و نزدیک و اجابت کننده.
بحار الأنوار: ج ۹۰ ص ۳۳۹ ح ۴۸
❅❁📖❁❅
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
┄┅┄❅﷽❅┄┅┄
❁ زیارت امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی علیهم السلام در روز چهارشنبه
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْ لِيَاءَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَأُمِّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِينَ، وَجَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاكُمُ الْيَقِينُ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِينَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا إِبْراهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، يَا مَوْلاىَ يَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، أَنَا مَوْلىً لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِى يَوْمِكُمْ هٰذَا وَهُوَ يَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَمُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَأَجِيرُونِى بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
❅❁📖❁❅
اَللّهُمَ صَلِ عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمّدٍ
وَ عَجِّل فَرَجَهُم
┄┅┄❁❅﷽❅❁┄┅┄
📖ترجمه صفحه ۴٢٩ قرآن کریم
8 - آیا [این مرد] بر خدا دروغ بسته یا جنونی در اوست! [نه،] بلکه آنها که به آخرت ایمان نمیآورند، در عذاب و گمراهی بس دوری هستند
9 - آیا به آنچه پیش رو و پشت سرشان از آسمان و زمین است، نگاه نکردند! اگر بخواهیم آنها را در زمین فرو میبریم، یا قطعاتی از آسمان بر سرشان میافکنیم قطعا در این [هشدار] برای هر بندهی توبه کاری عبرت است
10 - و به راستی داود را از جانب خویش مزیّتی عطا کردیم، [و گفتیم:] ای کوهها و ای پرندگان! [در تسبیح] با او هم آواز شوید، و آهن را برای او نرم کردیم
11 - که زرههای فراخ بساز و بافت آن را یکنواخت کن، و کار شایسته کنید همانا من به آنچه انجام میدهید بینایم
12 - و باد را مسخر سلیمان کردیم که [سیر] صبحگاهش [مسیر] یک ماه و عصرگاهش [نیز مسیر] یک ماه بود، و چشمه مس مذاب را برای او روان ساختیم، و عدهای از جنّ به فرمان پروردگارشان پیش روی او کار میکردند، و هر که از آنها از دستور ما سر بر میتافت، از عذاب سوزان به او میچشاندیم
13 - برای او هر چه میخواست از معبدها و مجسمهها و ظروف بزرگ مانند حوضچهها و دیگهای ثابت میساختند ای خاندان داود! شکرگزار باشید، و تعداد کمی از بندگان من سپاسگزارند
14 - [سلیمان با این قدرت] هنگامی که مرگ را برای او مقرر داشتیم، آنها را به مرگ او آگاه نساخت مگر موریانهای که عصای او را میخورد پس چون [پیکرش] فرو افتاد، جنّیان دریافتند که اگر غیب میدانستند، در عذاب خفت بار نمیماندند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⬅️ با نظرات کارشناسان اطراف پزشکیان آشنا شوید
🔹بنزین را باید گران کرد، تا جایی که مردم تحمل دارند.
🔹مسکن مهر مزخرف است
🔹کل تحریمها رفع میشود
🔹خودت بمال!
#انتخابات
ـــــــــــــــــــــــ
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️چرا نباید #دولت_سوم_روحانی روی کار بیاید؟! ببینید جنگ جهانی سوم علیه ایران چگونه رقم خورد!
#جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آذری جهرمی مشاور دکتر پزشکیان:
باید آب و برق و بنزین را گران کنیم
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از راهاندازی طرح فن آوری آموزش تحکیم سواد بهصورت بازی و دریافت جایزه خبر داد وگفت: رونمایی این طرح با همکاری شبکه آموزش در شهریور ماه ۱۴۰۳ انجام خواهدشد.
به گزارش ایسنا، علیرضا عبدی با حضور در شبکۀ آموزش در خصوص تحول در نهضت سوادآموزی بعد از انقلاب اسلامی گفت: یکی از معجزات اندیشهای حضرت امام خمینی (ره) توجه به نهضت سوادآموزی است، آمار بیسوادی در سال ۱۳۵۵ در بازۀ سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد بوده درحالیکه میانگین بینالمللی ۶۸ درصد بوده است که از مدد برنامههای نظام جمهوری اسلامی در حال حاضر ۵۰ درصد رشد حاصل شده و شتابی که کشور در زمینه سوادآموزی داشته است در این چند سال ۲/۵ برابر میانگین بینالمللی بوده است و تقریباً ۲ درصد بیسواد در بازه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال کشور وجود دارد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تصریح کرد: آموزش در بازه سنی دانشآموزان با افراد بزرگسال متفاوت است ازآنجهت که در سیستم آموزش بزرگسالان، آسیبهای اجتماعی پررنگتر جلوه میکند و فعالان این عرصه ضمن ارائه آموزش و تدریس موفق، باید یک مددکار اجتماعی نیز باشند تا سختترین قسمت آموزش بزرگسال یعنی جذب و تثبیت سواد میسر شود.
عبدی افزود: وجود بیسوادی در جامعه، دلایل مختلف دارد و برخلاف نظر برخی کارشناسان، فقط دلیل اقتصادی نیست، در کنار آن، دلایل فرهنگی و اجتماعی هم باید مدنظر قرار گیرد در برخی مناطق، آگاهی لازم در مورد ضرورت آموزش و حیاتی بودن آن نبوده و زنان حتی اجازه حضور در کلاس را نداشتهاند.
وی پیرامون طرحها و برنامههای این سازمان، با درنظرگرفتن پراکندگی و گسترۀ مناطق و فرهنگهای مختلف گفت: تا کنون و در طول سالیان متمادی بنا به شرایط، ۴۵ مدل مختلف آموزش در این حوزه انجام شده است از بسیج سوادآموزی تا خانواده محور و محله محور که هر کدام اقتضای اجرایی خاص خودش را داشته است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به پیام حضرت امام خمینی (ره) در ارتباط با اینکه، سوادآموزی باید مسئله عمومی و ملی مردم باشد؛ گفت: اکنون سازمان نهضت سوادآموزی ضروری میداند؛ بنای فعالیت را بر پایهٔ استفاده از ظرفیت مدارس قرار دهد و طرح مدرسه محور گسترش یابد، دلیل اول اینکه به برکت جمهوری اسلامی تقریباً در همه جای کشور مدرسه وجود دارد، مدرسه کانون تربیت میباشد و رسالت آموزش را به دوش میکشد و دلیل بعدی اینکه در مدارس هم میتوان از حضور معلمان و هم از وجود دانشآموزان و اولیاء در فرایند آموزش استفاده کرد.
وی در ادامه به اجرای طرح سواد قرآنی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح سواد قرآنی باهدف تنوعبخشی به روشهای سوادآموزی از مسیر قرآنآموزی و همچنین توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه و جلب مشارکت و همافزایی فعالان و خیرین قرآنی و استفاده از ظرفیت تشکلهای مردمنهاد در کاهش بیسوادان کشور میباشد.
معاون وزیر آموزشوپرورش بیان کرد: یکی از مسائلی که ریشه در فرهنگ ما دارد و مورد غفلت واقع شده، موضوع سواد قرآنی است. سوادی که با آموزش قرآن انتقال پیدا میکرد و گوشهای از این فرهنگ، یادگیری مهارت خواندن و نوشتن بود. افراد بسیاری را در سنین مختلف داریم که تا کنون شرایط استفاده از فضای مدرسه برایشان مقدور نشده است؛ ولی از مسیر قرآن، خواندن و نوشتن را آموختهاند؛ تعدادی از این افراد موفق به دریافت مدرک تحصیلی نشدهاند و به همین دلیل سالها مسیر رشد آنها مسدود مانده است. با اجرای این طرح سازمان نهضت سوادآموزی میکوشد تا افرادی که سواد قرآنی دارند شناسایی شوند و بر مبنای توانمندیهایی که دارند مدرک تحصیلی دریافت کرده تا بتوانند در مقاطع بالاتر تحصیل کنند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: مورد دیگر، اجرای سواد قرآنی برای افرادی است که بنا به هر دلیلی تمایل دارند از طریقی غیر از مسیرهای رسمی موجود، آموزش ببینند. نیاز به اجرای این طرح از مراجعه افرادی شکلگرفته است که متقاضی یادگیری سواد هستند اما نمیخواهند بهصورت کلاسی درس بخوانند؛ زیرا فقط تمایل دارند؛ قرآن و دعا خواندن را یاد بگیرند؛ بنابراین سواد قرآنی یک ظرفیت است که برای این افراد فراهم میآید و افراد داوطلب میتواند از این مسیر باسواد شود و مدرک تحصیلی دریافت کنند. علاوه بر این با ارائه مدرک تحصیلی مسیر پیشرفت در حوزه دانش برای این افراد هموار میشود و میتوانند پایههای مختلف را ادامه دهند
عبدی پیرامون شرایط تحصیل در دورههای مختلف سوادآموزی گفت: تا مقطع ششم ابتدایی مدرک ارائه میشود و روند کلی به این صورت است که افرادی که وارد چرخهٔ سوادآموزی میشود میتوانند سواد پایه را انتخاب کنند که مدرک تحصیلی ارائه نمیشود و افراد فقط میتوانند گواهی باسوادی دریافت کنند که این طرح" سواد آسان" نام دارد.
وی اضافه کرد: دوره بعد، دوره سوادآموزی ۴۵۰ ساعت معادل ۴ تا ۶ ماه است و فردی که بتواند این دوره را با موفقیت پشت سر بگذارد مدرکی معادل دوره سوم ابتدایی را دریافت خواهد کرد. یک دوره هم به نام دوره انتقال وجود دارد که نزدیک به ۶۰۰- ۸۰۰ ساعت است که ۲۰۰ ساعت آن آموزش مجازی است و ۶۰۰ ساعت حضوری و مدرک آن معادل ششم ابتدایی است میزان دقیق ساعات دوره انتقال، بستگی به دوزبانه بودن سوادآموزان دارد که باید ۱۰۰ ساعت بیشتر آموزش داده شود.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابطعمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی راهاندازی طرح فن آوری آموزش تحکیم سواد بهصورت بازی و دریافت جایزه خبر داد و گفت: بزرگترین عارضه برای بیسوادان رجعت به بیسوادی است پژوهشها نشان میدهد؛ افرادی که از آموختن فاصله میگیرند بعد از ۸۰ روز ۷۰ درصد آموختههایشان فراموش میگردد، برایناساس قرار است؛ طرح فن آوری آموزش تحکیم به صورت بازی برای افرادی که به بیسوادی رجعت دارند، راهاندازی شود؛ این طرح مخصوص کسانی است که دورههای آموزشی را گذراندهاند؛ اما به علت رهاکردن و عدم استمرار در خواندن و نوشتن، آموختههای خود را فراموش کردهاند.