کلینیک طب اسلامی
🍪 سیاهدانه طلای سیاه 🍃 امام صادق علیه السلام می فرمایند: إِنَّ فِي الشُّونِيزِ شِفَاءً مِنْ كُلِّ
🔰 مصرف سیاهدانه برای درمان خیلی از بیماری ها کاربرد دارد. حتی میشود یک کتاب مستقل و مفصل درباره درمان با سیاهدانه نوشت.
🔅 ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم است برای مصرف این دانه پربرکت. بدن روزه دار آماده پذیرش انواع داروها و درمان هاست و سریعا در آن اثر میکند! پس بهتر است، اعضایی که فساد مزاجی آنها دیر برطرف میشود را رفع فساد و معتدل المزاج کرد؛ مانند قلب، کبد و کلیه و روده ها و حتی دیگر اعضای داخلی بدن! فقط باید روش خروج و رفع فسادهای مزاجی را بدانیم و یا تحت نظر طبیبی حکیم و حاذق و دلسوز علاج شویم.
👈 یکی از موارد پاکسازی کننده اعضای داخلی بدن، عسل است. شربت عسل رقیق را در افطار و بعد از آن چندبار میل کنید و دیگری سیاهدانه است. کافی است سیاهدانه را نمیکوب یا پودر کنید و سریعا مصرف کنید. همینطور خالی یک قاشق چایخوری میل شود اما اگر مصرفش مشکل است میتوانید با یک لیوان آب عسل مخلوط کنید و میل کنید، این یک دستورالعمل کلی است برای رفع فسادهای مزاجی از بدن.
🍃مصرف روغن سیاهدانه برای درمان دیابت هم داریم، اما چون تخصصی است، روش مصرفش را باید با مشاور و طبیب تجویز کرد.
#روزه
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
࿐❁🍀❒◌🦋◌❒🍀❁࿐
24.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ #حقنه تدبیری که بدنبال آن هستیم...
👤امام صادق «علیه السلام»:
دارو چهار چیز است🔰
۱. سعوط
۲. حجامت
۳. نوره
۴. حقنه
❤️امام علی «علیه السلام»:
بالاترین داروها و درمان های شما #حقنه است.
✅درمان بیماریهای مغزی: سردرد؛ سرگیجه؛ صرع. سکتهها. بیماریهای کلیه و مثانه. رحم و زخم و خون ریزی روده بزرگ.
___________________________________
💠کلینیک طب اسلامی 💠
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
💠گروه پرسش و پاسخ 💠
https://eitaa.com/joinchat/3969712287C3eccb2d5ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖چگونگی گریز از امواج مخرب #موبایل
🎥حکیم حسین #خیر_اندیش
💠کلینیک طب اسلامی 💠
💠 https://eitaa.com/saiidmahdi
May 11
May 11
#نسخههای_شفا_بخش ۷۹
💠درمان دیابت💠
درمان غذایی👇
1⃣اصلاح تغذیه ((خیلی مهم))
2⃣جوشانده کلاهک بادمجان
3⃣آش جو، سویق جو، نان جو و مشتقات
4⃣روغن زیتون با سرکه
5⃣سماق
6⃣در صورت داشتن یبوست، حتما یبوست درمان شود.
درمان دارویی👇
1⃣جامع امام رضا «علیه السلام» + جوشانده جو
2⃣عدس الملک
3⃣مرکب ۴
استعانت و توکل به خدا که رأس همه امور است فراموش نشود.
🌺﷽🌺
#کاسنی
🍀 روایت است از رسول خدا (ص): " کاسنی گیاهی است که بر دروازه بهشت می روید."
و همچنین از امام صادق (ع): "فضیلت کاسنی بر سبزیجات به سان فضیلت ما بر مردم است."
☘ امروزه سبزی کاسنی علیرغم توصیه های فراوان و فواید بی مانند، فراموش شده و کمتر کسی به آن توجه دارد، برخی از فواید کاسنی عبارت اند از:
🌱 از بین برنده وسوسه های شیطان
🌱 افزایش دهنده نیروی جنسی
🌱 موثر در درمان نازایی
🌱 زیبا کننده صورت
🌱 درمان تب
🌱 درصورت استفاده مستمر توسط مَرد، منجر به بدنیا آمدن فرزند پسر می شود.
☘ مقدار خوردن کاسنی، دست کم ۷ برگ است.
☘ درصورت نبود سبزی کاسنی تازه، پودر خشک یا برگ خشک کاسنی نیز مفید خواهد بود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🍏لینک کانال👈
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
🍏لینک گروه پرسش و پاسخ👈
https://eitaa.com/joinchat/3969712287C3eccb2d5ed
یا امیرالمومنین یا ذالکرم
یا امام المتقین یا ذالنعم
اننا جئناک فی حاجاتنا
لاتخیبنا و قل فیها نعم
🏴🏴🏴🏴
طبیب کرده جوابش نشانهاش این است
که دستمال به فرق شکسته پـیدا نیست
🏴🏴🏴
در شب شهادت امیرالمومنین علیه السلام و در دومین شب از لیالي قدر ما را از دعای خیرتان محروم نسازید.
🍃 کلینیک طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
#پاسخ_به_شبهات_طب_اسلامی ۱
دفاع تمام قد از رساله ذهبیه
پاسخ به شبه ضعیف بودن رجال رساله ذهبیه
🔹متاسفانه اخیرا پس از حدود دو سه سال قوت گرفتن جریان طب اسلامی عده ای از خودی ها و متدینین با یک نگاه دگم و بسته به این جریان موجبات به فضاحت کشیده شدن خود را فراهم کرده اند و با این مخالفتهایی که اخیرا انجام دادند بیشتر خود را در معرض اتهام بی سوادی یا بی عقلی قرار میدهند.
🔹مقدمتا قبل از شروع بحث باید عرض کنم که مخالفین رساله ذهبیه و به طور کل طب اسلامی چند دسته هستند:
1⃣معاندین و غیر معتقدین به دین.
2⃣مومنینی که از بس مغزشان پر از خزعبلات علوم غربی است دیگر هیچ سوراخی برای شنیده شدن حرف های اسلام در آنها باقی نمانده و مصداق همان آیه هستند که خداوند میفرماید و من الناس من یقول آمنا... .
3⃣متخصصینی از طب سنتی که با نگاهی متعصبانه نسبت به بزرگان طب سنتی از جمله جالینوس، بقراط، ابوعلی و جرجانی و … آنها را از معصوم هم بالاتر میدانند، هرچند در حرف میگویند معصوم بالاتر است، اما در عمل توهمات بزرگان طب سنتی را بر فرمایشات گوهر بار معصومین ترجیح میدهند.
4⃣علما و فضلایی که سواد دینی بالایشان در مسایل فقهی موجب شده تا با یک نگاه بسته به مساله طب در اسلام بپردازند و طب را هم مانند فقه ببینند و نتیجتا بگویند که اسلام طب ندارد و چیزی به نام طب اسلامی نداریم و ضعف سندی روایات را دال بر عدم وجود طب اسلامی میدانند و حال آنکه دقت ندارند که طب، فقه نیست و آثار طب به مشاهده در می آید بر عکس فقه. و البته این بحث مفصلی دارد که در این پست به گوشه ای از آن اشاره میکنیم انشالله.
🔹در این مطلب قرار است تا به شکلی تمام قد از سند افتخار شیعیان یعنی رساله ذهبیه یا نامه زرین امام رضا «علیه السلام» دفاع کنیم و با ادله ای متقن همه حرفهای مخالفین رساله ذهبیه خصوصا دسته چهارم را ابطال کنیم و به سه دسته دیگر از مخالفان نمیپردازیم.
🤔رساله ذهبیه موثق است یا ضعیف؟!
🔹اخیرا در بین مذهبی ها خبر ضعف سندی رساله ذهبیه شایع شده که لازم است به این موضوع مهم بپردازیم. برای اینکه وقت گرفته نشود خلاصتا عرض میکنم که یکی از دروس حوزوی در حیطه علوم دینی بررسی سندی روایاتی است که منتسب به معصومین هستند، بدین شکل که اگر مورد اطمینان و موثق بودن اشخاصی که آن حدیث را نقل کردند را بررسی کنیم به آن علم رجال میگویند. از جمله قواعد این علم که از احکام عقلی هم به حساب می آید این است که خبر موثق را صحیح میدانند و اگر موثق نباشد آن را به اقسامی دیگر تقسیم میکنند. مثلاً اگر علی از زید و زید از امام صادق حدیثی نقل کرده باشد بررسی میکنند که آیا علی انسان راستگویی است؟ آیا موثق است؟ آیا زید در آن سال اصلا زنده بوده یا مرده است؟ و… (به مجموعه علی و زید سلسله رجالیه گفته می شود)
و همه این امور بررسی میشود تا نتیجتا بتوانند یقین کنند که فلان حدیث از شخص معصوم صادر شده است.
🔹با این مقدمه خیلی عامیانه میرویم سراغ شبهه ای که فضلای حوزوی درباره رساله ذهبیه راه انداخته اند به اینکه:
متن این رساله نقل شخصی به نام محمد بن جمهور از امام رضا «علیه السلام» است و محمد بن جمهور شخصی فاسد المذهب و غال (یعنی غلو کننده) بوده و به هیچ عنوان نمیتوان این رساله را که نقل او از امام رضاست را به امام نسبت داد زیرا که ضعیف است. پس نمیتوان به این رساله به عنوان سنت عمل کرد.
🔹در جواب باید عرض کنیم که:
بخاطر شهرت، مضمون آن قابل اعتماد است.
اولا: یکی از قواعد رجالی اینست که روایت مشهور هر چند ضعیف هم باشد مضمون آن قابل عمل کردن است و علامه مجلسی صریحا بعد از ذکر منابع مختلف و اثبات شهرت رساله ذهبیه در بحارالانوار میفرمایند: (و کانت من مشهورات بین علمائنا) یعنی: این رساله از روایات مشهور بین علمای ما بوده است.
پس بنابراین اگر این رساله ضعیف هم باشد به خاطر شهرتش مضمون آن قابل اعتماد و اعمال است.
ادامه دارد...
🌿کلینیک طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
#پاسخ_به_شبهات_طب_اسلامی ۲
طب تجربی است
ثانیا: یک فرق اساسی طب با احکام شرعی در اینست که آثار استنباط فتوا در مسایل فقهی مشخص نخواهد شد جز در قیامت به اینکه آیا این فتوا و این استنباط مطابق با حقیقت بوده یا نه، ولی از آنجا که آثار مسایل طبی به مشاهده در می آید لذا ضعف سندی احادیث نمیتواند مانع به عمل در آوردن این روایات شود زیرا همه این آقایانی که سعی در نفی مطلق این رساله و کلا طب اسلامی دارند ادله شان ضعف سندی احادیث است و به خاطر نگاه بسته شان که سالها موجب حصر دین در نماز و روزه و احکام نجاسات و … شده و دین را از علم عقب انداخته، این نکته را در نظر ندارند که با نفی طب اسلامی عملا دارند خودشان را مسخره میکنند!!! زیرا آنها میگویند که طب اسلامی وجود ندارد ولی ما سوال میپرسیم اگر مریض شدید به کجا میروید؟ حتما میگویند دکتر. آن دکتر علم پزشکی اش را از چه طریق به دست آورده؟ میگویند تحصیلات دانشگاهی در باب علوم تجربی. آیا غیر از اینست که علم طب روز بر دایره تجربه و آزمون و خطا میچرخد؟ میگویند همین طور است.
سوال میپرسیم، منشا تجربه و آزمایش چیست؟
آیا غیر از اینست که تجربه و آزمایش برای به در آمدن از شک و ظن نسبت به یک موضوع است؟ میگویند همین طور است. خب منشا این ظن و گمانهها چیست؟ اگر پزشکی و علوم تجربی مانند فیزیک و شیمی را در دبیرستان تان خوب خوانده باشید و با تقلب قبول نشده باشید، حتما به این نکته واقفید که دانشمندان علوم تجربی غالبا با نظر به یک پدیده ای در دنیا یا تفکر در یک موضوعی جرقه ای در ذهنشان ایجاد شده و گمانی در آنها شکل گرفته و سپس با آزمایشات فراوان توانستند این ظن و گمان خود را به یقین نزدیک و نزدیکتر کنند تا نهایتا برای آنها یک نتیجه علمی مدون به دست آید و از این جهت فرقی نمیکند که عامل به وجود آمدن این جرقه و این ظن و گمان چه باشد مهم اینست که این جرقه در ذهن ایجاد شود تا سپس با آزمایشات فراوان به حقایقی درباره آن برسیم.
خب، ما از شما میپرسیم مگر نمیگویید که طب اسلامی وجود ندارد و بروید سراغ طبهای تجربی؟ آیا در به وجود آمدن منشا این ظن و گمانهایی که توسط دانشمندان با عقول بشری خطاپذیرشان تبدیل به یک علمی مدون شده، فرقی بین یک خبری منقول منتسب به شخصی با یک خبری موثق یا با یک پدیده ای در دنیا یا یک حادثه ای در دنیای اطراف ما هست؟ آیا غیر از اینست که نهایتا هر کدام که منشا این جرقه باشند بالاخره باید در بند آزمایشات قرار بگیرند؟ پس دیگر چه فرقی میکند که شما یک خبر ضعیف یا اصلا جعلی را آزمایش کنید و یا یک پدیده ای توهمی در ذهن را؟
آیا یک خبر ضعیفی که منتسب به معصوم است و احتمال وجود کلامی از معصوم در آن موضوع نیز کم نیست، برای آزمایش کردن بر یک توهم شکل گرفته در ذهن یک انسان بشری خطا پذیر، اولویت ندارد؟ اگر همین الان یک شخصی که با انیشتین زندگی میکرده به شما بگوید که انیشتین معتقد بر وجود انرژی های فراتر از انرژی اتمی در پاره سنگهای کنار ساحل دریا بود ولی تصور شما این بوده که انرژی جلبک های دریایی اینطور است نه پاره سنگها، و هنوز هم هیچکدام را به بند آزمایش نگرفته باشید آیا برای آزمایش کردن، این خبر منتسب به انیشتین بر توهم شما اولویت ندارد؟ آیا شما اینجا به بهانه اینکه این خبر رسان انسانی ثقه نیست آزمایش کردن توهم خود را بر آن خبر منتسب به انیشتین ترجیح میدهید؟
اینها در حالی است که هر عاقلی که معتقد به آزمون و خطا برای تولید علم است میفهمد که بین یک قول ضعیف منتسب به معصوم با توهم خودش، برای آزمایش کردن، همان قول ضعیف اولویت دارد زیرا قول منتسب به معصوم هرچند ضعیف هم باشد ولی باز احتمالی در ذهن ایجاد میکند که بالاخره معصوم چیزی در این موضوع فرموده است که به دست ما بد رسیده پس بهتر است با انجام آزمایشات فراوان بفهمیم که این خبر تا چه اندازه ناقص به دستمان رسیده است. و اینست فرق روایات طبی با روایات فقهی.
چون این عزیزان همیشه سرشان داخل مطالب اعتقادی و احکام شرعی بوده و هیچگاه وارد فضای علوم تجربی نشده اند لذا به این نکات دقت نکرده اند و صرف ضعف سندیت احادیث طبی را دال بر عدم وجود طبی به نام طب اسلامی گرفته اند و حال آنکه لازمه این حرفشان رجوع به طبهای تجربی است و این در حالی است که باز هم با این وجود بهتر است منشا ظنیاتی که قرار است به بند آزمایش و تجربه کشیده شود، همان روایات ضعیفی باشد که شما دور میریزید. برای همین است که در ابتدا گفتم این افراد با این حرفها دارند خودشان را مسخره میکنند!!!
ادامه دارد...
🌿کلینیک طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b
40.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا طبیب یهودی بر بالین امیرالمؤمنین جل مقامه، آمد!؟
در نشر فضائل امیرالمؤمنین صلوات الله علیه، کوتاهی نکنیم.
——————————
✅ کورکورانه و به سادگی آنچه را که می بینید یا میشنوید، باور نکنید، وقت بگذارید، تحقیق کنید!
#شب_قدر
#امام_علی
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🌿کلینیک طب اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3704815639C0036fa276b