#قرآن #امام_سجاد #نماز
💠 نصیب از علم الکتاب
🔻 ما در قدمهاى اولیه ماندهایم، بخاطر اين كه مايه نداريم. بله اگر معرفت در تمام جان ما رسوخ كند، راسخين در علم بشويم، خداوند و اهل بیت ـ علیهم السلام ـ را باور كنيم، آن وقت است که قوت پیدا کردهایم.
🔸 نزول كتاب غير از آن است كه ما مى دانيم و مى خوانيم « الَّذِى عِندَهُ عِلْمٌ مِّنَ الْكِتَاب؛ آن كس كه از علم كتاب بهره اى داشت. سوره نمل، آیه ۴۰». آصف بن برخیا ـ وصی حضرت سلیمان ـ يک علم از كتاب را داشت که توانست تخت بلقيس را از راه دور، در مجلس حضرت سلیمان حاضر کند.
🔹 شايد ما فكر كنيم كه تمام علم كتاب را داريم. اگر این چنین است، پس چرا نمى توانيم يك چوب كبريت را جابجا كنيم؟! به خاطر اين که در قرآن علومى هست که ما آن علوم را نخوانده ايم و به خواب هم نديده ايم.
ادامه دارد...
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
♨️پرسش:
🔰آیا در اسلام این دستور وارد شده است که در موفع تصمیم بر انجام کاری، اگر کسی عطسه کند ، باید صبر کرد؟!
✍️پاسخ:
✅در این باره دستوری در اسلام نداریم و اساساً روح اسلام با این گونه مطالب سازش ندارد، تا آن جا که دستور می دهد هنگامی که تصمیم بر کاری گرفتید، اگر کسی فال بد زد اعتنا نکنید و بر خدا توکّل نموده به دنبال هدف روان شوید و فال بد زدن را نشانه شرک قرار داده است!
🍀 درباره عطسه وارد شده است که هر گاه یکی از شماعطسه کرد، در حقّ او دعا کنید و بگویید «یرحمکم اللّه رحمت خدا شامل حال شما گردد.» طرف نیز متقابلًا دعا کند و بگوید «یغفر اللّه لکم؛ خداوند شما را بیامرزد».
🖊 امّا صبر کردن و قدری مکث نمودن و یا فرق گذاردن بین یک عطسه و دو عطسه، همگی خرافه بوده و باید از آن پرهیز کرد.
پرسمان مهدوی(1).mp3
7.6M
🔹دوره آموزش مجازی پرسمان مهدوی
🔸استاد:
حجت الاسلام والمسلمین جعفری (کارشناس تخصصی مهدویت) 🔰🔰فایل صوتی اول
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹دوره آموزش مجازی پرسمان مهدوی
🔸استاد:
حجت الاسلام والمسلمین جعفری (کارشناس تخصصی مهدویت) 🔰🔰فایل تصویری اول
🔰🔰سيفي صغير
❓❓❓سوال: با سلام لطفا اطلاعات كاملي در مورد دعاي سيفي صغير به من بديد. اين دعا را من مي تونم بخونم يا نه؟
🔰🔰🔰پاسخ:
حاج شيخ عباس قمي در مفاتيح الجنان اين دعا را به نقل از محدث نوري در کتاب صحيفه ثانيه علويه نوشته و گفته که محدث نوري نوشته: ارباب طلسمات و تسخيرات آثار عجيبي براي اين دعا ذکر کرده اند، بعد محدث نوري گفته چون اعتماد بر قول اين افراد نداشتم، آن آثار را ذکر نکردم.
ما هم در جستجويي که در روايات داشتيم، نه تنها درباره آثار اين دعا بلکه درباره اصل اين دعا هم در کتب معتبره به مطلبي دست پيدا نکرديم.
البته عالمان در باره سند دعاها و آداب و مستحبات تسامح دارند . خداوند متعال هم به طور عام فرموده «ادعوني استجب لکم» ، بنابراين خواندن اين دعا و ديگر دعاهايي که سند معتبر به معصوم ندارد تا زماني که مشتمل بر مطلبي مخالف دين و قرآن نباشد، جايز دانسته اند.
باز هم تاکيد مي شود که اين دعا سندي قابل اعتماد به معصوم ندارد . قابل قياس با دعاهاي معتبر نيست، ولي خواندن آن ممنوع نمي باشد.
البته عمل به دستور عمل هاي ارباب طلسمات و تسخيرات جايز نيست. نبايد سبب رواج خرافات شود . اگر تلاوت آن را به عنوان مصداق طلب حاجت و دعا جايز دانسته ايم، از آن رو است که دعا لازم نيست ماثور و از امام معصوم رسيده باشد ،بلکه هر فرد مي تواند به زبان خود يا به زباني که به زيبايي خدا را خوانده، با خدا نجوا کند . اين دعا هم يک نجواي زيباست . جايز است با آن خدا را بخواند .
💠 پرسش و پاسخ از حضرت آیت الله خوشوقت ره
❓بنا بر آیهی شریفهی «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ»، مقتضای #برادری چیست؟
✅ اسلام در ابتدا #ضعیف بود و در مکّه دچار #دشمنان_قوی بود؛ هر کس #مسلمان میشد، خودش را در معرض خطرهای زیادی قرار میداد. پیغمبر_اکرم ص به دستور خدا همین کسانی را که مسلمان میشدند، کمکم با هم #برادر کرد که یک_پارچه شوند؛ زیرا #مشرکان مسلمانان را #شکنجه میکردند؛ به آنها کار نمیدادند؛ احیاناً میکُشتند. با #برادر_شدن #مسلمانان، ضعف بعضیها به وسیله قوّت دیگران #تقویت میشد و اگر فقیر بودند، به آنها کمک میشد؛ همهی مشکلات با اُخوّت حل میشد. از این جهت بین آنها #اُخوّت ایجاد کرد.
⬅️ خودِ خاتم_انبیا ص هم در مدینهی طیِّبه ابتدای کار بین مسلمانان برادری ایجاد کرد. لذا کسانی که جنگ میرفتند، بعضیها میماندند به خانوادههایشان میرسیدند که مشکلی پیش نیاید. آن اُخوّت منشأ #ارث هم بود. اگر این برادر از دنیا میرفت، ارثش را آن برادر میبرد. اینقدر این #ارتباط و پیوند را محکم کرد که مشکلات حل شود و بعداً دیگر مشکلات درست شد. #جمیعت مسلمانان زیاد شد و آیهی ارث آمد و فرمود: «وَ أُولُوا الْأَرْحامِ بَعْضُهُمْ أَوْلى بِبَعْضٍ».
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚪️ سخن مهم پیامبر(ص) درباره سرنوشت مردم بیتفاوت نسبت به فسادها در جامعه
⭕️ شهید مطهری»
🔰 ویژگی دوم طالبان علم در بیان امیرالمومنین علیه السلام
◀️ تسلیم و اتباع
#خط_انتقال_معارف
استاد صفایی حائری
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اذیت پیامبر اسلام
🌺آیت الله مجتبی تهرانی رحمه الله
#پیامبر_رحمت #رسول_الله
#الهی_نامه
الهی!
شکرت که مجاز را قنطره حقیقت گردانیدی تا از لیلةالقدر زمانی زمینی به لیلةالقدر آسمانی رسیدم!
#علامه_حسن_زاده
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات