📌 ارزش مجالس اهل بیت علیهم السلام
✅ میسر از حضرت ابی جعفر باقر علیه السلام آورده که گفت:
💠 « #امام_باقر به من فرمود: آیا با هم خلوت میکنید [و دور از چشم دشمنان مینشینید] و برای هم #حدیث میگویید و آنچه معتقد هستید برای هم بازگو مینمایید؟
✏️ عرضه داشتم: آری به خدا سوگند ما با هم در خلوت مینشینیم و برای هم حدیث میگوییم و آنچه معتقدیم برای هم باز میگوییم!
👌 امام باقر علیه السلام فرمود: به خدا سوگند که من دوست داشتم در بعضی از آن جاها با شما میبودم، به خدا سوگند که من بوی شما و جانهای شما را دوست میدارم، و البته شما بر دین خداوند و دین فرشتگان او هستید، پس با پرهیز از گناه و جدیت در امر دین [ما را] یاری کنید »
📚 اصول #کافی، ج۲، ص۱۸۷، ح ۵.
#محرم
32.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید | «مراتب زیارت»
▪️ قسمت اول از مجموعهی تصویری #معرفت_حسینی
🎞 سخنرانی حضرت آیت الله مصباح یزدی با موضوع "مراتب زیارت"
۹۹/۰۵/۳۱
#حسینیه_مجازی_مصباح_الهدی
📚✍📚✍📚✍📚✍📚✍
#معرفی_کتاب:📚
کتاب «تأملی در نهضت عاشورا»
بررسی علل و ابعاد واقعه عاشورا؛
اثر استاد رسول جعفریان✍
تاملی_در_نهضت_عاشورا.pdf
2.8M
📚✍📚✍📚✍📚✍📚✍
کتاب «تأملی در نهضت عاشورا»
بررسی علل و ابعاد واقعه عاشورا؛
اثر استاد رسول جعفریان✍
4_87035338999988533.mp3
4.31M
⚫️🔶زیارت عاشورا فرهمند
السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح اللتی حلت بفنائك ...
#صوت
🔰🔰🔰روز دوم محرم ـ ورود به کربلا
پس از آنکه لشکر حرّ مانع از رفتن امام حسین(ع) به کوفه شد و اجازه بازگشت را هم ندادند، با گفتگو و قراری که گذاشته شد چندین منزل را طی کردند تا اینکه نامه ابنزیاد مبنی بر متوقف کردن امام رسید. نام آن محل را پرسید گفتند کربلا، فرمود اندوه و بلا! با پدرم برای صفین از این محل عبور میکردیم که ایستاد و فرمود اینجا منزلگاه و محل ریخته شدن خون کاروانی از آلمحمد(ص) است (اخبار الطوال، 253).
زهیر گفت با حرّ بجنگیم (و داخل کوفه شویم) امام فرمود من آغازگر نخواهم بود. گفت پس به محلی خوش آب و هوا در این نزدیکیها برویم، فرمود نامش چیست؟ گفت عقر [نقص و نابودی]، فرمود اللهم انی اعوذ بک من العقر (تاریخ طبری 409/5 از ابومخنف).
بنا به نقل لهوف فرمود اسم این سرزمین چیست؟ گفتند کربلا؛ فرمود فرود آیید که منزلگاه و قتلگاه ما اینجاست.
✅امّا اینکه امام هنگام رسیدن به کربلا از نامهای آن پرسید و چندین اسب عوض کرد... نقل کتاب ابومخنف جعلی است.
k-02 Eshgh khoonin.mp3
2.42M
🏴 ویژه برنامه #عشق_خونین
#صوت
▫️سلسله بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع «تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
▪️ جلسه دوم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
eshghe khoonin_ moharame 88_ 02 p2.pdf
113.5K
🏴 ویژه برنامه #عشق_خونین
#متن
▫️سلسله بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع «تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
▪️ جلسه دوم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
روضه شب سوم.m4a
18.95M
◀️ اهمیت کسب معرفت
🚩 سخنرانی محرم 🏴
#شب_سوم_محرم
#حاج_آقاسجادیزاده
◼️🥀◼️🥀◼️🥀◼️🥀◼️
هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
پویش موضوعی سوره طارق.docx
17.5K
#چشمه_حکمت
#تفسیر_قرآن
#پویش_موضوعی
#تفسیر_سوره_طارق
#سوره_طارق
📌 نگاشت 23: پویش موضوعی سوره طارق
✅فایل متنی پویش موضوعی سوره طارق حاوی بیش از200 نکته برای محققان قرآن پژوه،مربیان و کانون های قرآنی و کسانی که در کوتاه ترین فرصت می خواهند پیام های قرآنی را دریافت نمایند.
🔰ثواب انتشار و استفاده این فایل را به پیشگاه امام جواد الائمه علیه السلام هدیه کنیم.
🔅تفسیر و قرآن پژوهشی
* #امام_حسین
❓چگونه با حضرت اباعبدالله عليه السلام و جريان كربلا پيوند بخوريم؟
حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در جواب این سوال فرمودند:
🔻چيزي كه انسان را خيلي به خداي متعال نزديک مي كند پیوند خوردن با جريان كربلاست. آنچه كه مانع انسان برای همه توفيقات است؛ در مورد توفیق پیوند خوردن با جریان کربلا هم مطرح است.
🔸طبيعتا جريان كربلا هم يكي از توفيقاتي است كه موانع طبيعي مي تواند داشته باشد. آن چه كه انسان را از توجه به قرآن، عبادات و عمل صالح دور مي كند همان ها مانع استفاده از جريان كربلا هم است؛ مثل گناه یا تشتت که در اين زاويه هم واقعا مانع می شوند؛ که باید از این موانع پرهیز کرد.
🔹ولي اگر خداي متعال به كسي توفيق داد كه «بخواهد» و اول در او «خواست» به سمت گره خوردن با جريان كربلا حركت كند، چند کار است که بايد در طول مدت مراعات كند:
🔸 يكي مطالعه کردن در مورد جریان عاشورا و امام حسین علیه السلام و اصحاب ایشان است. سير جريان كربلا را بايد خواند و كاركرد و مطالعه كرد؛ گاهي این مطالعه حتي از خواندن زيارات اثرش بيشتر است.
لازم است انسان نكات و دقائقي كه در جريان كربلا است با دقت مورد مطالعه قرار دهد.
اين مطالعه ای كه انسان در مورد زندگي حضرات مي كند، صرف يک مطالعه نيست؛ بلكه مطالبی که در این زمینه می خواند به جان انسان نقش مي بندد.
🔹ديده شده کسانی که در زمينه يكي از الگوها و موضوعات كربلا مثلا حضرت ابالفضل عليه السلام كار علمی کرده تأثيرش در ظاهر و باطنش محسوس است.
ادامه دارد...
🔴 هشدار به ارادتمندان اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص فعالیت در فضای مجازی‼️
📛 مراقب محتواهای فرق ضاله باشید.
👈برخی استیکرهایی که در فضای مجازی به ویژه واتساپ در خصوص ماه محرم منتشر می شود مربوط به فرقه ضاله احمداسماعیل بصری (مدعی یمانی) است.
👈پیروان احمد اسماعیل بصری او را امام زمان میدانند و سالهاست که با حیله و نیرنگ به دنبال گمراه کردن شیعیان هستند.
👈پرچم این فرقه «البیعة لله» است و ادعا میکنند که پرچم امام زمان نیز همین است در صورتی که واقعیت چیز دیگری است.
⭕️ روایاتی که در مورد «البیعة لله» نوشته روی پرچم حضرت مهدی (عج) است یا سند ندارند و یا این روایات همگی به نقل از منابع اهل تسنن و بزرگان ایشان همانند: نوف البکالی و اسحاق بن عوف بوده و هیچ یک از این روایات به نقل از معصومین علیهم السلام نیست.
-------------------------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله
🏴 روزشمار محرم: روز سوم
🔰🔰سفیران شهید
✳️امام حسین(ع) که برای سفر به کوفه همه جوانب را سنجید و راههای احتیاط و اطمینان را طی کرد. یک نماینده همراه با نامه برای دعوت و بیعت نزد مردم بصره فرستاد و سه پیک در مراحل مختلف برای مردم کوفه اعزام کرد ولی از آنجا که خداوند شهادت را برای فرزند پیامبر مقدر کرده بود، همه اینان دستگیر شده و به شهادت رسیدند: پ
❇️1ـ مسلم بن عقیل؛ از مکه به کوفه اعزام شد و پس از اجتماع گسترده کوفیان گِرد او به امام نامه نوشت که مردم بیعت کردند و منتظر شمایند.
❇️2ـ قیس بن مُسَهّر؛ امام او را از منزل بطن الرُمّه (میانه راه مکه به کوفه) به سوی مردم کوفه اعزام کرد و نامهای به این مضمون نوشت که نامه بیعت مسلم رسید و به سوی شما راه افتادم.
❇️3ـ عبدالله بن بُقطر؛ او برادر رضاعی امام حسین(ع) بود که شیخ مفید مینویسد امام او را پیش از اطلاع یافتن از شهادت مسلم، به سوی کوفه فرستاد. او را مجبور کردند در مقابل مردم به حسین(ع) و خاندانش دشنام دهد اما او خاندان زیاد را لعن کرد و به مردم گفت به یاری حسین(ع) بشتابید که در راه است. او را از قصر دارالاماره به پایین انداختند.
📖انساب الاشراف و ارشاد شیخ مفید 2/72 به نقل از ابومِخنف
نَفَسُ الْمَهْمُوم.mp3
2.12M
🏴 روز سوم ماه #محرم1442
▪️ نفَسُ الْمَهْمُوم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
حقیقت ناب
🏴 روز سوم ماه #محرم1442 ▪️ نفَسُ الْمَهْمُوم #آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🏴 نفَسُ الْمَهْمُوم
▪️ در جریان کربلا و جریان سیدالشهدا (سلام الله علیه) قسمت مهم این عزاداری ها و اشک ها به هر حال بر اساس عاطفه هم هست، محبت هم هست و کمتر کسی است که بتواند خودداری کند، اما فرمودند به اینکه حیف این اشک است که شما اینها را در حدّ مظلومیت سیدالشهدا و دلتان می سوزد و مانند آن خلاصه کنید، اینها البته امر عادی است. شما اگر بدانید جریان سیدالشهدا و عظمت اشک برای آنها چیست ثواب بیشتری می برید. در ماه مبارک رمضان که آدم «ضیف الله» است مهمان خدا است و عزیزترین ماه سال است، درباره «روزه» که جزء عزیزترین کارها است آن جا در روایات «روزه» آمده است که «أَنْفَاسُكُمْ فِیهِ تَسْبِیحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِیهِ عِبَادَةٌ»؛[1] نَفَسی که می کشید عبادت است تسبیح است مثل اینکه دارید می گویید «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ»، «أَنْفَاسُكُمْ فِیهِ تَسْبِیحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِیهِ عِبَادَةٌ» چون مهمان خدا هستید در مهمان خانه ذات اقدس الهی هستید. در جریان سیدالشهدا این را آورد در حدّ ضیافت خدا در حدّ مهمانی خدا فرمود: «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِیح»،[2] این چکار به گریه دارد؟! این چکار به عاطفه دارد؟! آدم اگر بگوید «سبحان الله» ذکر است، اگر در ماه مبارک رمضان که روزه دارد نَفَس می کشد مثل اینکه بگوید «سبحان الله»، اگر در عزای پسر پیغمبر آهی بکشد، یک آه! فرمود: «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا» این مثل «سبحان الله» است، حیف است که ما این را کم بگیریم! بله گریه می کنیم اما بدانیم برای چه کسی گریه میکنیم برای چه گریه می کنیم، خیلی است این! این مجلس عزا را بُرده در سطح ضیافت خدا!
▪️ اگر نَفَس ما که مهمان خدا هستیم عبادت است و نفس کسی که بر اساس مظلومیت حسین بن علی یک آهی می کشد همسطح او است، حیف است که ما این عزاداری ها را در همین سطح خلاصه کنیم! «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِیحٌ وَ هَمُّهُ لَنَا عِبَادَة»، سخن از مظلومیت و اسارت و مانند آن نیست، خیلی از افراد بودند که مظلومانه شهید شدند مظلومانه اسیر شدند، در صورتی که آدم گریه بکند البته آن یک ثوابی دارد؛ اما یک آهی بکشد برای مظلومیت پسر پیغمبر این مثل نَفَس روزه دار باشد؟!
▪️ این حدیث را مرحوم مفید (رضوان الله تعالی علیه) در همان مجلس چهلم خود نقل کرد که در صفحه 338 این چاپ می گوید: «أَخْبَرَنِی أَبُو الْقَاسِمِ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ قُولَوَیهِ رَحِمَهُ اللَّهُ عَنْ أَبِیهِ عَنْ سَعْدِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ الْبَرْقِی قَالَ حَدَّثَنَا سُلَیمَانُ بْنُ سَلَمَةَ الْكِنْدِی عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سَعِیدِ بْنِ غَزْوَانَ وَ عِیسَی بْنِ أَبِی مَنْصُورٍ عَنْ أَبَانِ بْنِ تَغْلِبَ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ع قَالَ نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِیحٌ وَ هَمُّهُ لَنَا عِبَادَةٌ وَ كِتْمَانُ سِرِّنَا جِهَادٌ فِی سَبِیلِ اللَّه»، خیلی از مقامات اهل بیت است که برخی ها ظرفیت آن را ندارند، گوشه ای از زیارت «جامعه» را شنیدند می گویند این برای شیعیان غالی است، اینها که نمی دانند عالَم چه خبر است؟ انسان کامل کیست؟ مظهریت یعنی چه؟ این همه ملائکه برای آدم (سلام الله علیه) سجده کردند و یقیناً وجود مبارک پیغمبر ما بالاتر از آدم است، کدام ملک بود که سجده نکرد! انسان وقتی زیارت «جامعه» و مانند آن را می خواند گاهی ممکن است ـ معاذ الله ـ یک مقداری تأمل کند و لرزه داشته باشد، نه خیر! بعد کسی بگوید اینها برای شیعیان غالی است و مانند آن! فرمود شما این حرف های ما را برای همه نقل نکنید حالا چه داعی دارید، آن اوج مقام اهل بیت را بخواهید نقل کنید وقتی بعضی ظرفیت ندارند چرا نقل می کنید؟! این تسبیح است «كِتْمَانُ سِرِّنَا جِهَادٌ فِی سَبِیلِ اللَّهِ ثُمَّ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع یجِبُ أَنْ یكْتَبَ هَذَا الْحَدِیثُ بِالذَّهَب» خود حضرت فرمود لازم است این را با طلا بنویسید که چه؟ «نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِیحٌ» خیلی حرف است! از بس این مقام نورانی است!
▪️ بنابراین ما چند گونه می توانیم عزاداری کنیم هر مرحله آن؛ آن بکاء، آن إبکاء، آن تباکی، همه آن ثواب دارد، از آن مرحله شروع می شود تا مرحله ای که انسان هم سطح نَفَس روزه دار نَفَس می کشد، خیلی است!
[1]. الأمالی(للصدوق)، النص، ص93؛ وسائل الشیعة، ج10، ص313.
[2]. الأمالی(للمفید)، النص، ص338.
#محرم
#عظمت_سید_الشهدا
#مراحل_عزاداری
#زیارت_جامعه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس خارج فقه نکاح ـ جلسه 486
تاریخ: 1398/09/20