حقیقت ناب
* #امام_حسین 🔻عمر بن جنادة الانصاري جوان يازده سالهاي است كه از اصحاب امام حسین علیه السلام است و
ادامه مطلب قبل...
🔻اين گونه عملکرد، تأثير مادر را هم نشان ميدهد. ما گاهي برای رسیدن به نتيجه زحمات سلوکی که می کشیم، تعجيل ميكنيم يا نمي دانيم كه انسان اگر گذشت كرد خداي متعال درختش را بارور ميكند.
🔸زن و مرد فرقي نميكند. اگر گذشت آمد، نصيب ميآيد. اگر خیر و نصيب آمد ثبت ميشود و زن و مرد فرقي نمي كند. حالا اين زن چه خودش چه بچه هاش هر دو گذشت کردند. از بچهاش و شوهرش گذشت کرد.
🔹بخصوص بعد از کشته شدن شوهر، تمام خواستۀ اين زن در فرزندش تجلّي پيدا كرده بود اما از آن هم گذشت؛ لذا همۀ خير و موفقیت آن فرزند برای اين زن هم هست و به او هم می دهند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⭕️ آیا قیام امام حسین(ع) با یک دستور خصوصی بود؟
🔹 برخی گفتهاند میدانید چرا امام حسین(ع) رفت و کشته شد؟ این یک دستور خصوصی فقط برای او بود و به او گفتند تو برو خودت را به کشتن بده.
🔹 معلوم است، اگر چیزی دستور خصوصی باشد، به ما و شما دیگر ارتباط پیدا نمیکند، یعنی قابل پیروی نیست. اگر بگویند حسین(ع) چنین کرد و تو هم چنین کن، میگوید حسین(ع) از یک دستور خصوصی پیروی کرد؛ به من مربوط نیست، به دستورات اسلام که دستورات کلی و عمومی است مربوط نیست.
🔹 حال تفاوت این دو چگونه است؟ امام حسین(ع) خودش فریاد کشیده است که علل و انگیزه قیام من مسائلی است که بر اصول کلی اسلام منطبق میشود. دستور خصوصی در جایی میگویند که دستورهای عمومی وافی نباشد. امام حسین(ع) در کمال صراحت فرمود اسلام دینی است که به هیچ مؤمنی - حتی نفرمود به امام - اجازه نمیدهد که در مقابل ظلم و ستم، مفاسد و گناه بیتفاوت بماند.
🔹 امام حسین(ع) مکتب به وجود آورد ولی مکتب عملی اسلامی. مکتب او همان مکتب اسلام است. اسلام بیان کرد و حسین(ع) عمل کرد. اگر این حادثه را از مکتب بودن خارج کنیم دیگر قابل پیروی نیست و ما این حادثه را از نظر اثر مفید داشتن عقیم کردهایم.
🔹 خیلی به نظر کوچک میآید که بگویند دستور خصوصی بود، ولی معنایش این است که دستورهای عمومی در این زمینهها کافی و وافی نیست، یعنی اگر دستور خصوصی نمیرسید اسلام دستوری نداشت که بگوید در چنین شرایطی باید حرکت و قیام کرد.
🔹 این تحریف معنوی که در حادثه عاشورا صورت گرفته است، از آن تحریفات لفظی صد درجه خطرناکتر است.
📗 شهید آیتالله مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۹۸ (با تلخیص)
38.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بیانات حضرت آیت الله خوشوقت ره
🏴 السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ 🏴
❓چه کسانی بعد از #پیامبر ص از #اسلام برگشتند؟
⬅️ علت #دشمنی #بنی_امیه با #امام_حسین ع
⬅️ مهمترین #اثر_خون امام حسین ع
❓چرا #امام_حسن ع #قیام نکردند؟
❓چرا امام حسین ع برای #احیای_اسلام از #خون_خود استفاده کردند؟
✨💫✨💫✨💫✨
💢سوال :
حکم تکبیره الاحرام در نماز چیست؟
✅ پاسخ: 👇👇
✍🏼همه مراجع: اولین جزء نماز «الله اکبر» است که آن را «تکبیره الاحرام» می گویند. تکبیره الاحرام از ارکان نماز محسوب می شود و گفتن آن در اول هر نماز واجب است و ترک آن، خواه از روی عمد باشد یا اشتباه، نماز را باطل می کند. تکرار کردن تکبیره الاحرام با همان نیت قبلی نیز موجب باطل شدن نماز می شود و فرقی نیست میان این که زیاده گویی عمدی باشد و یا اشتباهی. [1]
✍🏼آیات عظام سیستانی و مکارم: اگر اضافه کردن تکبیره الاحرام و تکرار آن عمدی باشد، موجب باطل شدن نماز می شود. [2]
⚠️توجه:
1⃣ مستحب است نمازگزار در هنگام تکبیره الاحرام و دیگر تکبیرهای نماز، دست ها را تا مقابل گوش ها بالا ببرد. منظور از بالا آوردن این نیست که دست ها را کنار گوش نهاده، بعد تکبیر بگوید؛ بلکه وقتی دست ها را به سمت گوش بالا می برد، تکبیر را شروع می کند و وقتی به کنار گوش می رسد، تکبیر پایان می یابد.
2⃣ مستحب است هنگام بالا آوردن دست ها تا مقابل گوش، انگشتان دست بسته باشد و کف دست رو به قبله قرار گیرد.
#احکام_نماز
#تکبیره_الاحرام
*ء*-----------------*ء*
📚 پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل ده مرجع، م 948؛ امام، تحریرالوسیله، ج1، القول فی تکبیره الاحرام، با استفاده از ص 291 و 293 و العروه الوثقی مع تعلیقات، ج1، تکبیره الاحرام، قبل از م 1 و م 1 و 2؛ بهجت، استفتائات، ج2، س 1869 و وسیله النجاه، م 687؛ خامنه ای، استفتا؛ سبحانی، توضیح المسائل، م 915؛ سیستانی، المسائل المنتخبه، م261 و منهاج الصالحین، ج1، الفصل الثانی، قبل از م 582؛ صافی، هدایه العباد، ج1، م 741.
[2]. سیستانی، منهاج الصالحین، ج1، قبل از م 582 و المسائل المنتخبه، تکبیره الاحرام، ص 125؛ مکارم، العروه الوثقی مع تعلیقات، ج1، تکبیره الاحرام، قبل از م 1 و م1 و 2.
---------------------------
25.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴ماجرای شهادت حضرت عبداللهبنحسن علیهالسلام به روایت حضرت آیتالله خامنهای
۶۴/٠٧/٠۵
🔰🔰🔰روز پنجم
✅در رسم ذکر مصائب دهه محرم، شب پنجم را به چند نفر اختصاص دادهاند. عبدالله بن حسن و حبیب و زهیر.
در اینجا یادکرد از عبدالله را به فردا همراه با برادرش قاسم وامیگذاریم و امروز از برخی یاران امام سخن میگوییم.
🔰1ـ حبیب بن مظاهر اسدی
✅ (از قبیله مشهور بنیاسد) ساکن کوفه، از کسانی است که به امام نامه نوشت و پس از بسته شدن راهها مخفیانه خود را به کربلا رساند.
از او قبل از نامه به امام اطلاعی در دست نیست
✅و داستانی که گفته میشود در کودکی از پشتبام افتاد و امام حسین(ع) او را زنده کرد، ساختگی است.
✅وقتی حبیب به کربلا آمد به امام گفت گروهی از قبیله ما بنیاسد در این نزدیکیها هستند [همانها که بعداً آمدند و شهدا را به خاک سپردند] و اجازه خواست تا نیروی کمکی بیاورد. امام اجازه داد و حبیب نزد قبیله خود رفت و با آنان سخن گفت و نیرو جمع کرد ولی عمر سعد متوجه شد و افرادش را فرستاد تا جلو آنها را بگیرند. البته باز هم حبیب توانست خود را به امام برساند.
✅او در آرایش نظامیِ سپاه کوچک امام، فرمانده جناح چپ بود و پس از مسلم بن عوسجه که گویا با هم از کوفه آمده بودند به شهادت رسید.
✅جریان شهادت حبیب این بود که وقتی امام خواست به نماز بایستد یکی از دشمنان فریاد کرد که این نماز قبول نیست. حبیب جوابش را داد و به او حمله کردند و پس از قدری مبارزه و مقاومت، ضربتی بر سرش زدند و به شهادت رسید.
✅ذکر مصیبتِ سر حبیب و بردن آن به کوفه برای گرفتن پول و واکنش فرزند نوجوانش قاسم، در منابع معتبر آمده است
📚 (تاریخ طبری 440/5 از ابومخنف).
✅شاهدان گفتهاند شهادت حبیب، امام را بسیار درهم شکست.
🔰2ـ مسلم بن عوسجه
هم اسدی بود و با حبیب در کوفه برای امام بیعت میگرفتند و مسلم میزبان مسلم بن عقیل بود.
✅او جزء نخستین شهدای کربلاست و هنوز رمقی داشت که امام بر بالین او آمد و این آیه را قرائت کرد: فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْديلاً. رفیقش حبیب هم به بالین او آمد و مسلم او را به پایداری در راه امام وصیت کرد.
🔰3ـ زهیر بن قین
✅ابتدا دل در گرو بنیامیه داشت اما در بین راه مکه به کوفه به او پیوست.
✅اهمیت داستان زهیر به نقش همسر اوست که باعث شد لحظهای فکر و تأمل او را متحول کند و به امام بپیوندد و جزء شهدای کربلا شود. همسرش به او گفت فرزند پیامبر دنبال تو فرستاده و نمیروی؟ حداقل برو سخن او را بشنو. او وقتی امام را ملاقات کرد متحول شد و خیمهاش را برچید و به او ملحق شد.
📚(همه مطالب از مقتل ابومخنف است در کتاب تاریخ الطبری، نسخه محمد ابوالفضل ابراهیم).
🏴🎺🏴🎷🏴
🖋احکام عزاداری...
📌 سوال:
📝 نظر شریف حضرتعالی نسبت به ادامه حرکت دسته های عزاداری در شب های محرم تا نصف شب همراه با استفاده از طبل و نی چیست؟
🔰 پاسخ:
به راه انداختن دسته های عزاداری برای سیدالشهدا و اصحاب او(علیهم السلام) و شرکت در امثال این مراسم امر بسیار پسندیده و مطلوبی است و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند، ولی باید از هر عملی که باعث اذیّت دیگران می شود و یا فی نفسه از نظر شرعی حرام است، پرهیز کرد.
-------------
📒 اجوبه الاستفتائات آیت الله خامنه ای سوال 1448
#احکام_عزاداری
#عزاداری
#استفادهازطبلونی
#حرکتدستهعزادارینیمهشب
➖➖➖➖➖
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 ویژه برنامه #عشق_خونین
#فیلم
▫️سلسله بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع «تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
▪️ جلسه پنجم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
k-05 Eshgh khoonin.mp3
2.83M
🏴 ویژه برنامه #عشق_خونین
#صوت
▫️سلسله بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع «تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
▪️ جلسه پنجم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
eshghe khoonin_ moharame 88_ 05 p2.pdf
140.2K
🏴 ویژه برنامه #عشق_خونین
#متن
▫️سلسله بیانات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با موضوع «تحلیل قیام سید و سالار شهیدان علیه السلام در پرتو عشق و محبت الهی»
▪️ جلسه پنجم
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی