🌿🌿🌸🍃🍃
✨﷽✨
🍃فکر کردن کار دشواری است
👈 به همین دلیل اکثر مردم در سطح میمانند و در دل مشغولی های روزمره و بدبینیها و قضاوتهای نادرست غرق میشوند و از آنچه باید باشند عقب میمانند.
🌸برای موفقیت کافیست تو از آنها باشی که فکر میکنند.
#انگیزشی_انسانی
#انسان_موفق
#گامی_به_سوی_موفقیت
♦️ #حیات انسانی داشته باشیم
داستان نهم ربیع. مهدی مسائلی.pdf
2.01M
کتابی مفصل درباره نه ربیع و پاسخ به برخی سوال های پیرامون آن.
📕«گزیدهای از کتاب دعا، مجموعه بیانات حضرتآیتالله العظمی خامنهای (مدّظلهالعالی)» #دعا ❇️ «نماز؛ نمونهای از مصادیق دعا و ذکر» 💢 بهترین اعمال در شب قدر، دعا است. احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. نماز هم که در شبهای قدر یکی از مستحبّات است، در واقع مظهر دعا و ذکر است. 💢 عامل اصلی این گمراهی و انحراف عمومی دور شدن از ذکر خدا که مظهر آن نماز است. فراموش کردن خدا و معنویّت؛ حساب معنویّت را از زندگی جدا کردن و توجه و ذکر و دعا و توسل و طلب از خدای متعال و توکل به خدا و محاسبات خدایی را از زندگی کنار گذاشتن. 💢 انسان در زندگی شخصیاش، گاه براثر محنتها و مصیبتها و در زندگی جمعیاش گاه با حوادث تحولآفرین مانند حرکت عمومی به سوی جهاد و انفاق به عامل ذکر نزدیک میشود و گاه با سرگرمیهای هوسآلود از آن دور میشود. 💢 عنصری که میتواند در همهی این احوال انسان را به بهشت «ذکر» نزدیک کند «نماز» است. 🔁 ادامه دارد ...
💠 به جا آوردن #نماز_قضای_پدر_بزرگ
◀️❓سوال: آیا نماز هایی را که فرزند بزرگ باید از طرف پدر می خوانده ولی نخوانده است، باید توسط فرزند پسر بزرگ بجا آورده شود؟
🛑 پاسخ: ⬇️⬇️
✴️ امام خامنه ای: در فرض مذکور، اگر پسر بزرگ میت بجا نیاورد، بر دیگران واجب نیست. [1]
✴️ آیت الله مکارم: در فرض سوال پسر باید نمازهای قضا پدر بزرگش را بجا آورد، البته در نظر داشته باشید بر پسر بزرگتر واجب است نمازها و روزه هايي که والدين بر اثر عذر شرعي ترک کرده و توانايي بر قضا داشته ولي موفق بر قضاي آن نشده اند را بجا آورد، و نسبت به غير آن وظيفه ندارد. مگر اينکه وصيتي کرده باشند که مطابق آن بايد عمل کرد. هر چند در صورت امکان شايسته است ساير فرزندان نسبت به آنچه بر آنها واجب نيست نيز اقدام کنند. [2]
✴️ آیت الله سیستانی: واجب نیست. [3]
✴️ آیت الله شبیری زنجانی: بنابر احتیاط باید قضا کند. [4]
✴️ آیت الله فاضل: اگر پسر بزرگ نماز پدر مرحومش را نخوانده باشد، قضای آن بر پسر بزرگترش واجب نیست، یعنی قضای نماز پدر بزرگ بر پسر بزرگ بابا واجب نیست. [5]
---------------------
🛑 پی نوشت: ⬇️
[1]. استفتاء اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: 644516.
[2]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله مکارم، کد رهگیری: 9501270069.
[3]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله سیستانی، کد استفتاء: 469302.
[4]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله شبیری زنجانی، شماره سوال: 29005.
[5]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله فاضل لنکرانی، کد رهگیری: 9500238.
=========
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد| خاطره رهبر انقلاب از دوران تبعيد در ايرانشهر و برگزاری #هفته_وحدت
❤️یا اباعبداللـــــه (ع) ❤️
«اول صبح»⛅️
☄✨پس از گفتن یڪ
بسم الله...
از دل و جان💚
تو بگو☄✨
💕 «حسین اباعبدالله»💕
#السلام_علیڪ_یااباعبدالله
به رسم هر روز صبح با سلام
بر ارباب بی کفن روز مون رو شروع کنیم
اَلسَّلامُ عَلَیْكَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَیْكَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما. بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَعَلى عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
صبحتون حسینی☀️
💠 شیعه و سنی؛ اتحاد پسندیده و اتحاد ناپسند
❖ مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب «الکلام یجرّ الکلام» مینویسد: 🔻
📝اين همه تشتّت كه در فِرَق اسلام شده، از جدايى انداختن بين كتاب و عترت شده كه هر كس قرآن را براى خود تفسير كرده، بدون مراجعه به عترت طاهره علیهم السلام.
● حالا با اين تشتّت، جمعى به نام اتّحاد، اسلام را از افراد شيعه و سنّى با هم صلح و مصالحه نموده، از فروع مذهب خود به همديگر میبخشند و گمان میكنند اتّحاد اسلام، با اين صلح و مصالحه صورت میگيرد. اينها تقريباً چاكِ جامه را گذاشته، وصله را به جاى سالم آن میزنند.
● احزاب سياسى ممكن است اين طور با هم سازش نمايند. يكى از احزاب از چند مادّه از مرام خود صرفنظر نمايد، ديگرى نيز از چند ماده، چون مرام آنها واقع محفوظى ندارد، بلكه امرى است جعلى، میتوانند جعل بكنند و میتوانند حلّ بكنند. بستن و باز كردنش، دست خودشان است.
امّا فروع مذهب، واقع محفوظى دارد؛ نظير دفينه [گنج] كه در جاى معيّنى مدفون است. پس اگر كسى را اعتقاد شد كه جاى دفينه، در جانب شرقى فلان شهر يا قصبه است؛ لهذا به كندن آنجا مشغول شد و ديگرى را عقيده شد كه جاى آن، در جانب غربى آن است؛ آن هم به كندن آنجا قيام نمود، آيا ممكن است اين دو نفر با هم صلح نمايند كه هر دو از عقيده خود صرفنظر نمايند و بيايند جايى را در وسط انتخاب نموده، به حفر آن قيام نمايند؟
نه! چون زمام امر دفينه، در دست اينها نيست كه هر جا را كه اينها پسنديدند، از آنجا پيدا بشود.
احكام شرعيّه هم همينطور. پس با مصالحه و قرارداد آقايان مصلِحين -كه اسم شريف خودشان را هم منوّرالفكر گذاشتهاند- حلال شرعى، حرام و حرام شرعى، حلال نمی شود. پس زحمتكشيده، بیخود به يكديگر نبخشند؛ مانند حافظ كه سمرقند و بخارا را میبخشد، و حكيم هيدجى، اردبيل و خلخال را. سمرقند و بخارا صاحب دارد؛ اردبيل و خلخال هم زمامدار دارد. در دست اينها نيست كه ببخشند.
پس اتّحاد اسلام به اين معنى كه اينها میگويند، جز اينكه چاك جامه را گشاد نموده، وصله را به جاى سالم آن بزنند، حاصلى نخواهد داشت.
● و امّا اتّحاد اسلام به اين معنى كه مسلمين با اختلاف مذاهبشان، بايد دستگيرى از يكديگر نموده، در حفظ اساس ديانت كه مشترك بين همه فِرق اسلام است، معاضد و كمك همديگر باشند، البتّه لازم است. نگارنده يكى از لبّيکگويان اين دعوتم كه نه با پا، بلكه با سر، به جانب اين دعوت رهسپار میگردم.