✅سوال : اگر توئیتر، اینستاگرام و ... را کنار بگذاریم، ارتباطمان با دنیا قطع میشود!!؟
⚠️👌تا زمانی که فضاهایی نظیر اینستاگرام، توئیتر و ... وجود دارند که در آن، هم مدیریت و هم دست برتر با ما نیست و هیچگاه نیز نمیتواند باشد، بلکه صرفا عاملی است برای هدررفت توان فکری و رسانهای ما و تسلط و اشراف دشمن بر کشورمان و همینطور ضعفهای ما، واجب است که هرچه سریعتر ارتباط با دنیا از این طریق قطع شود؛ چون هیچ فایدهی آنچنانیای برای ما ندارد و بنابر اصل هزینه-فایده، هزینهی آن بسیار بسیار بیشتر از فایدهی آن است.
در این فضاها، چه ببازیم یا چه ببریم، در هر صورت باختهایم. این حقیقت را باید بهخوبی درک کرد.
وقتی تسلط و مدیریت این فضاها در دست ما نیست، نتیجه آن میشود که مدیران این فضاها نخبگان فکری ما را که در اینستاگرام، توئیتر و ... حضور دارند شناسایی کرده و عملیات تخریبی را علیه آنان بهکار میگیرند و از کار میاندازند.
ضمنا، هیچگاه ارتباط اصیل و بایسته، از طریق فضای مجازی نبوده و نیست. رمز موفقیت کشورمان در مقولهی ارتباط با دنیا هم از طریق فضای مجازی اتفاق نیفتاده، بلکه ناشی از قدرت (نرم + سخت) فوقالعاده و بینظیر انقلاب است، بهطوری که قدرت نرم هیچ کشور و حاکمیتی در دنیا به اندازهی کشور و نظام ما نیست. قدرت نرم انقلاب به واسطهی منطق قوی و همینطور اقدامات عینیای که در دنیا انجام داده به دست آمده است، نه از طریق فضای مجازی.
پس نباید تصور کنیم که اگر در فضاهای دشمن حضور نداشته باشیم، باعث قطع ارتباط ما با دنیاست. فضای مجازی، صرفا یکی از ابزارهای دیپلماسی عمومی است.
به عنوان مثال دقیقا در همان زمانی که در فضای مجازی دشمن دست برتر را نداشتیم (و اکنون نیز نداریم)، در سال ۹۱ و در اجلاس غیرمتعهدها در تهران، علیرغم تمام تلاشهای عینی و تبلیغاتی غربیها علیه برنامهی هستهای ایران، بازهم ۱۲۰ کشور دنیا از حق غنیسازی ایران حمایت کردند.
" اَللّٰهمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ اُمورِنا خَیْراً "
🍃جواب همۀ سؤالها
هر چه قدر دلم بیشتر برایت تنگ میشود
سؤالهایم بیشتر میشود.
خاصیت دلتنگی است دیگر
خودت که میدانی.
آدم که دلش تنگ میشود
دائم به فکر روزهای وصال است
امّا مگر میشود به روزهای وصال فکر کرد
ولی با سؤالها دست و پنجه نرم نکرد؟
یک عالمه سؤال احاطه میکند آدمِ دلتنگ را.
هر کدام را که پاسخ میگیرد
سر و کلّۀ یک سؤال دیگر پیدا میشود.
مگر ته میکِشد خزانۀ سؤالهای آدمِ دلتنگ؟
پس تحمّل کن سؤالهای یک آدمِ دلتنگ را.
آقا!
تا دیروز در خیالم
مرگ را انتهای دلتنگی میدیدم
و آن را تنها داروی درد دلتنگی میدانستم
امّا امروز که با خودم خلوت کرده بودم
و داشتم به مرگ و دلتنگی فکر میکردم
این سؤال برایم پیش آمد:
مگر مردهها دلشان تنگ نمیشود برای کسی؟
آدم که میمیرد
مگر دلش هم میمیرد؟
مرگ را برای تن نوشتهاند
مرگ دل که مثل مرگ تن نیست.
دل وقتی میمیرد که برای تو تنگ نشود.
پس کسی که دلش برای تو تنگ میشود
حتّی اگر تنش بمیرد
دلش نمیمیرد.
تا دل هست و تو در کنارش نیستی، دلتنگی هست.
حالا وقتی که میمیرم و از این دنیا میروم
تو هنوز در همین دنیایی.
درست میگویم؟
آن وقت من باید چه کار کنم در آن دنیا
با این همه درد دلتنگی؟
در برزح اگر مرا به بهشت هم ببرند
باز هم دلم برای تو تنگ میشود.
اصلاً مگر میشود بهشت، بدون تو برایم بهشت شود؟
سؤالم پاسخی هم دارد؟
از چه کسی باید بپرسم؟
فرض کن دلتنگی این دنیا را دوام آوردم
دلتنگی آن دنیا هم دوامآوردنی است؟
باشد جواب نده
این سؤال را هم میگذارم
در کنار انبوه سؤالهای بیجوابم.
شبت بخیر جواب همۀ سؤالها!
#بهانه_بودن
#شب_بخیر
#محسن_عباسی_ولدی
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
سوره طارق.استاد محمد صدیق منشاوی.mp3
2.62M
#قرائت
#قاریان
#تحقیق
#منشاوی
#تفسیر_سوره_طارق
#سوره_طارق
🔅🔅🔅
📌نگاشت3:قرائت تحقیق سوره طارق
📼 قاری:استاد محمد صدیق منشاوی
🌱🌱🌱
🔅تفسیر و قرآن پژوهشی
#تفسیر_سطح_متوسط
#تفسیر_سوره_طارق
#سوره_طارق
#تفسیر_نور
#قرائتی
🔅🔅🔅
📌نگاشت4:نکته ها و پیام های کلی آیات 1تا10 سوره طارق
وَ السَّماءِ وَ الطَّارِقِ «1» وَ ما أَدْراكَ مَا الطَّارِقُ «2» النَّجْمُ الثَّاقِبُ «3» إِنْ كُلُّ نَفْسٍ لَمَّا عَلَيْها حافِظٌ «4» فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ مِمَّ خُلِقَ «5» خُلِقَ مِنْ ماءٍ دافِقٍ «6» يَخْرُجُ مِنْ بَيْنِ الصُّلْبِ وَ التَّرائِبِ «7» إِنَّهُ عَلى رَجْعِهِ لَقادِرٌ «8» يَوْمَ تُبْلَى السَّرائِرُ «9» فَما لَهُ مِنْ قُوَّةٍ وَ لا ناصِرٍ «10»
سوگند به آسمان و ستاره طارق. و تو چه دانى كه طارق چيست؟ ستارهاى است درخشنده. (به اينها سوگند كه) هيچ كس نيست مگر آنكه بر او نگهبانى است. پس انسان بنگرد كه از چه آفريده شده است. از آبى جهنده آفريده شده است. كه از بين كمر و سينه بيرون مىآيد. همانا او بر باز گرداندنش تواناست. روزى كه اسرار آشكار شود. پس براى انسان، هيچ قدرتى (از درون) و ياورى (از بيرون) نيست.
🔅🔅🔅
▫️ «طارق» به معناى كسى است كه در شب وارد شود و در را بكوبد. «طرق» كوبيدن و «مطرقة» وسيله كوبيدن است و «طريق» به راه گفته مىشود، زيرا زير پا كوبيده مىشود.
▫️ «ثاقب» به معناى سوراخ كردن است، گويا اين ستاره با نور خود تاريكى شب را سوراخ مىكند. «صلب» به معناى محكم و مراد از آن، ستون فقرات پشت است و «ترائب» به استخوانهاى سينه گفته مىشود.
▫️ «تُبْلَى» از «بلوى» به معناى آزمايش است كه عامل آشكار شدن حقيقتهاست.
◾️ طبق روايتى از امام صادق عليه السلام مراد از طارق، ستاره زُحَل است كه ستاره اميرالمؤمنين و اوصياى اوست.
◽️ اشعث بن قيس كه از منافقان بود، شبانه حلوايى براى حضرت على عليه السلام آورد و در خانه را زد تا با هديه حلواى شب، در روز مرتكب خلافى شود. حضرت، نام او را كه شبانه در خانهاش را كوبيد، طارق ناميد.
◽️ مشابه آيه 4 اين سوره را در سوره انفطار مىخوانيم: «وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ كِراماً كاتِبِينَ يَعْلَمُونَ ما تَفْعَلُونَ» بر شما نگهبانانى گماشته شده كه بزرگوارانه، بدون كينه و سوء ظنّ، كارهاى شما را مىنويسند و آنچه انجام مىدهيد مىدانند.
✅ 1- انسان و تمام كارهاى او تحت حفاظت فرشتگان الهى است. (هم ثبت اعمال و هم حفظ از حوادث) «إِنْ كُلُّ نَفْسٍ لَمَّا عَلَيْها حافِظٌ»
✅ 2- چگونگى تولّد فرزند، از انعقاد نطفه تا خروج از شكم مادر، بايد مورد مطالعه و دقّت قرار گيرد كه هم زمينه خداشناسى است و هم معادشناسى. فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ مِمَّ خُلِقَ ...
✅ 3- انسان به خاطر دارا بودن عقل و علم و استعداد بايد در آفرينش خود دقت كند. «فَلْيَنْظُرِ الْإِنْسانُ»
✅ 4- توجّه به آفرينش انسان، زمينه ايمان به معاد است. «عَلى رَجْعِهِ لَقادِرٌ»
✅ 5- معاد جسمانى است و جسم انسان در قيامت دوباره زنده مىشود. «رَجْعِهِ»
🌱🌱
🌱
🔅تفسیر و قرآن پژوهشی
#قرآن
💠 اسرار معنوی در قرآن
🔻 برنامهي الگوهاي اخلاقي، برنامهاي است که قرآن ارائه ميکند، اين همه داستان انبياء را قرآن ارائه ميکند. انبياء را طبقهبندي شده، در جايگاههاي مختلف ارائه ميکند.
🔸 شما يک دوره زندگي حضرت ابراهيم (عليه السلام) را مطالعه و تحقيق بکنيد. پُر است از معارف توحيدي، تمام اين مسائل، اسرار معنوي و اسرار اخلاقي در قرآن هست که بسيار زيبا و لطيف ارائه شده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✨💫✨💫✨💫✨
🔹حکم سهل انگاری در انجام غسل های واجب🔹
💢سوال :
💁🏻♂کسی که در اثر ندانستن مساله یا اهمال و سستی، غسل های واجب خود را انجام نداده، نماز و روزه او چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ: 👇👇
🌀 آیت الله خامنه ای: اگر در انجام غسلی اهمال و سستی نموده، باید نمازها و روزه هایش را قضا کند و روزه اش علاوه بر آن، کفاره هم دارد. همچنین اگر در اثر ندانستن مساله، غسل نکرده، باید نمازهایش را قضا نماید و در صورتی که در یاد گرفتن مساله کوتاهی نکرده باشد، روزه هایش فقط قضا دارد، و گرنه بنابر احتیاط واجب، کفاره هم دارد. کسی که اصلا نمی دانسته جنابت چیست و جنب کیست، روزه هایش صحیح است. [1]
🌀 آیت الله مکارم: باید نمازها و روزه های خود را اعاده کند و بنابر احتیاط واجب، کفاره روزه ها را نیز بپردازد، و اگر نتوانست، هر چند «مُد» که می تواند به فقرا اطعام کند و اگر نتواند، باید 18 روز روزه بگیرد و اگر نتواند، هر چند روز که می تواند به جا آورد و اگر نتواند، استغفار کند و همین اندازه که در قلب بگوید «استغفرالله» کافی است و واجب نیست بعدا که قدرت پیدا کرد، کفاره بدهد. [2]
🌀 آیت الله سیستانی: نمازها باطل است ❌ و روزه اگر غسل جنابت یا حیض یا نفاس را عمدا انجام نداده، باطل است؛ ولی اگر جاهل بوده، باطل نیست. [3]
🌀 آیت الله صافی: باید قضا نماید و نسبت به روزه، کفاره هم به گردن او می آید. [4]
🌀 آیت الله سبحانی: باید نماز و روزه اش را قضا نماید و نسبت به روزه، در صورتی که جاهل مقصر بوده کفاره هم به گردن او می آید. [5]
🌀 آیت لله بهجت: هر غسلی که کرده باشید، هر چند غسل مستحبی، چون قصد وظیفه داشته اید، ممکن است کفایت از غسل جنابت نموده باشد؛ ولی نماز و روزه هایی که یقین دارید بدون هیچ غسلی در حال جنابت به جا آورده اید، باید قضا کنید و کفاره روزه ها را اگر جاهل قاصر بوده و به سوال توجه نداشته اید، ادا کنید، و گرنه کفاره واجب نیست؛ هر چند احوط (احتیاط مستحب) در به جا آوردن آن است. [6].
#احکام_غسل
#سهلانگاریدرانجامغسلواجب
*ء*-----------------*ء*
📚 منبع:
[1]. خامنه ای: استفتاء.
[2]. مکارم، توضیح المسائل، با استفاده از م 1402 و استفتاء.
[3]. سیستانی: استفتاء.
[4]. صافی: استفتاء.
[5]. سبحانی،استفتائات، ج1، س 154.
[6]. بهجت، استفتائات، ج1، س 763 و استفتاء.
>>> برگرفته از کتاب «رساله مصور»، ج1.
---------------------------
خداوندا! عنايت بى نهايت خود را از ما مگير، گرچه سراپا غفلت و نادانى و فراموشى هستيم.🤲
خداوندا! به هر طريق كه هست، ما را به ياد خود بدار تا شايد شوقى، عشقى و شورى پيدا كنيم و ديگر دست به دامان غير از تو نشويم و كس و چيز ديگر را محبوب خود قرار ندهيم.🤲
✍️ بنده تا به حال عياناً ديده ام، هر اندازه كه از ذكر خدا عاملِ غفلت پيدا مى كنم، به حساب خود به معيشت ضَنْك (سخت) مبتلا مى شوم.
✉️ بخشی از نامه حضرت آیة الله سعادت پرور ره به یکی از سالکین🌱
#حدیث_غدیر
💠 اعتراف ملا علی قاری هروی به تواتر حدیث #غدیر
📒ملا علی قاری هروی از علمای اهل تسنن مینویسد:
✍ أَنَّ هَذَا حَدِيثٌ صَحِيحٌ لَا مِرْيَةَ فِيهِ، بَلْ بَعْضُ الْحُفَّاظِ عَدَّهُ مُتَوَاتِرًا إِذْ فِي رِوَايَةٍ لِأَحْمَدَ أَنَّهُ سَمِعَهُ مِنَ النَّبِيِّ - صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ - ثَلَاثُونَ صَحَابِيًّا، وَشَهِدُوا بِهِ لِعَلِيٍّ لَمَّا نُوزِعَ أَيَّامَ خِلَافَتِهِ، وَسَيَأْتِي زِيَادَةُ تَحْقِيقٍ فِي الْفَصْلِ الثَّالِثِ عِنْدَ حَدِيثِ الْبَرَاءِ.
📚 مرقاة المفاتیح، ج ۱۱، ص ۲۴۸
📝حدیث غدیر بدون شک صحیح است، بلکه بعضی از حافظان آن را متواتر دانستهاند، چون در نقل احمد بن حنبل آمده است: این حدیث را در زمان خلافت علی (علیه السلام) بعد از اختلافی که درباره آن پیش آمد، سی تن از صحابه شهادت دادند که آن را از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) شنیدهاند.
3️⃣2️⃣روز سیزدهم ماه ذی الحجه سال ۶۰ هجری قمری، کاروان #امام_حسین_علیه_السلام به منزل(وادی صفرا) رسیدند :👇
✅در این روز کاروان امام حسین(ع) به وادی «صفرا» رسیدند که سرزمینی بود دارای زراعت و نخل های فراوان که در این منزل (مجمّع) و (عبّاد) و همراهانش به حضرت(ع) ملحق شدند و آن دو بزرگوار در کربلا شهید شدند.(۱)
📚منبع :
۱)الإمام الحسین(ع) و اصحابه، ج۱، ص۱۵۹
#وقایع_ماه_ذی_الحجه
#روز_شمار_عاشور
📆روز سیزدهم ماه ذیالحجه آخرین روز توقف کاروان حضرت رسول اکرم(ص) در مَکَّه معظمه و نماز ظهر در یکی از توقفگاهها خوانده میشود.
#وقایع_ماه_ذی_الحجه
#روز_شمار_غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5 روز تا عید ولایت
#غدیرخم
ابن سعد از علماي تسنن مي گويد: عمربن خطاب همواره مي گفت پناه مي برم به خداوند از مشكلي كه پيش آيد و ابوالحسن علي علیه السلام (در بين ما) نباشد.
(ابن سعدواقدي، طبقات الكبري، بريل ليدن، 1322، ج2، ص102، ابن اثير در اسد الغابه ،عسقلاني در تهذيب التهذيب)
#شعرولایت
دشمن مولا شود رد طاعتش
دائمی شد در دو دنیا ذلّتش
دوّمی اقرار کرده با علی
حل شده هر مشکلی در دولتش
زیبایی شرور-پیامرسانها.pdf
4.57M
📚 #دانلود_کتاب
💻 نسخه PDF کتابچه «زیبایی شُرور»
🔺مجموعه سخنرانی و پرسش و پاسخ از محضر آیتالله محمدتقیمصباحیزدی درباره چرایی شُرور و بلایا و وظیفه ما؟
جلسه دوم.mp3
10.48M
✳️ صوت دوره تربیت پژوهشگر جریان شناسی فرق انحرافی ✳️
🔰 جلسه دوم
💠 #موعود_شناسی_در_ادیان_و_غرب
👤 دکتر شهبازیان
📆 پنجشنبه ۹۹/۰۵/۰۲
#تربیت_پژوهشگر
#دوره_مجازی
#جریان_شناسی_فرق_انحرافی
💠 #تنها_راه_رستگاري
🔹پیامبر اکرم(ص) فرمود: مَعاشِرَ النّاسِ، إِنَّ فَضائِلَ عَلی بْنِ أَبی طالِبٍ عِنْدَالله عَزَّوَجَلَّ - وَ قَدْ أَنْزَلَهافِی الْقُرْآنِ - أَکثَرُ مِنْ أَنْ أُحْصِیها فی مَقامٍ واحِدٍ.
🔸ای مردم ، به راستی که فضائل و برتریهای علی بن ابیطالب نزد خدای عزوجل آنقدر که در قرآنش نازل فرموده، بیش از آن است که من بتوانم در یک مجلس شمارش کنم.
📚 فرازی از خطبه پیامبر(ص) در روز غدیر
✅ #من_غدیری_ام
khotbe ghadir part4.mp3
1.14M
خوانش #خطبه_غدیر پیامبر اکرم
#ترجمه_فارسی
4⃣بخش چهارم خطبه : بلند کردن امیرالمومنین علیه السلام بدست رسول خدا صلی الله علیه و آله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا برای دینداری پاک بودن دل کفایت میکند؟
🔹حجتالاسلام رضاییان در برنامه بدون توقف پاسخ میدهد