فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
ایران فرودگاههای سوریه را نوسازی میکند
سازمان هواپیمایی کشوری:
🔹بین ایران و سوریه موضوعاتی درباره فراهم کردن زیرساختهای لازم و همچنین تعیین شرکتهای هواپیمایی طرفین برای انجام پروازها مطرح شد.
🔹در بخش استاندارد و مراکز آموزشی، تعمیرات و خدمات در حوزه هوایی و اعلام آمادگی ایران برای بخش بازسازی و نوسازی فرودگاههای سوریه از جمله فرودگاه دمشق و نصب تجهیزات توسط ایران در قالب یک کارگروه مشترک حاصل شد.
@SajIRAN
#رصد
ارسال لایحه ضد تورمی دولت به مجلس
🔹رئیس جمهور در نامه ای لایحه الحاق یک بند به تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور را برای انجام تشریفات قانونی به مجلس ارسال کرد.
🔹به موجب این لایحه دولت در سال ۱۴۰۲ نرخ مالیات بر ارزش افزوده برای واردات داروهای ضروری و تجهیزات پزشکی که فاقد مشابه تولید داخل ،باشند ،گندم ،برنج دانههای روغنی انواع روغن خام، حبوبات (شامل عدس ،نخود لوبیا و ماش ،قند ،شکر ،گوشت ،مرغ ،گوشت ،قرمز، چای و همچنین نرخ مالیات بر ارزش افزوده قند و شکر تولید داخل به یک درصد (۱) تقلیل می یابد.
@SajIRAN
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رصد
حضور ۱۲۵۰ فعال اقتصادی خارجی در اکسپو ایران
رئیس سازمان توسعه تجارت:
🔹بیش از هزار ۲۵۰ نفر تاجر، رئیس اتاق بازرگانی، وزرا، معاونان آنها و دیگر مسئولان از ۶۵ کشور دنیا شامل کشورهای اروپایی؛ اورآسیا، آفریقا، جنوب شرق آسیا و آمریکایی لاتین حضور موثری در اکسپو ایران دارند.
🔹۳۰ نفر هیئت تجاری از امارات، ۴۰ نفر از عربستان، ۱۰۰ نفر از چین، ۵۰ نفر از عمان، ۵۰ نفر از پاکستان و دیگر کشورها در این نمایشگاه حضور یافتهاند.
🔹بیش از ۶۰۰ رویداد و نشست دوجانبه در این نمایشگاه برگزار میشود و امیدواریم یک تا دو میلیارد دلار موافقت نامه و قرارداد تجاری در این نمایشگاه منعقد شود.
@SajIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
انفجار دوباره در اطراف کاخ ریاست جمهوری سودان
🔹شبکه الجزیره گفت که صدای انفجارهای شدید بعد از ظهر امروز (یکشنبه) در اطراف کاخ ریاستجمهوری در مرکز خارطوم به گوش رسیده و دود سیاهی به آسمان برخاسته است.
🔹به گفته این شبکه، ارتش سودان مواضع نیروهای پشتیبانی سریع در اطراف کاخ ریاست جمهوری را بمباران کرده است.
@SajIRAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رصد
جان تازه نژادگرایی در عصر یخبندان دمکراسی!
🔹همه چیز رنگارنگ و باشکوه است، پرطمطراق، پرهیاهو. میلیونها نفر چشم دوختهاند به یک نقطه از کره زمین. قرار است چارلز سوم تاج پادشاهی بریتانبا را بر سر بگذارد، فقط به دلیل اینکه پسر ارشد الیزابت دوم است! او باید مسلط شود بر بریتانیا، چون خون ملکه، در رگهایش جاری است، تفکری به همین اندازه جاهلانه! نمایش به تمام معنای جان گرفتن یک نژادگرایی خونی در عصر یخبندان دمکراسی.
🔹قرن بیست و یکم در قلب اروپا، جایی که صدای دمکراسیخواهی با شعار ضد سنت و ضد دین، گوش دنیا را کر کرده است اما یک مراسم تاجگذاری به سبک تئاترهای قرون وسطایی در کلیسا انجام میشود. تاجها، لباسها و سرودها همه با دنیای جدید غریبهاند تا نمایش قدرت مطلق موروثی روی پرده برود. مراسمشان به اعتقادات دینی گره خورده است و روحانیون و مراجع دینی مسیحی یک به یک خبردار ایستادهاند تا چالرز را سربازوفادارومتعهد عیسی بنامند.
🔹حاکمان در عهد عتیق ماندهاند و برای مردم هم بازی تاج و تخت حکم یک سیرک را دارد تا دمکراسی یادشان برود.
رسانهها، نمایندگان سیاسی و سفیر و سفرایشان برای کل دنیا نسخه مردمسالاری میپیچند اما به خودشان که میرسد از شکوه و جلال سلطنت و نظام ارباب- رعیتی دلشان غنج میرود و با رایحه خوش استبداد و استحمار دوران خفقان کیف میکنند. اینجا غرب است، هرچه گفتند را نشنیده بگیرید.
@SajIRAN
#رصد
تشکیل کمیته ویژه بررسی ناآرامیهای سال ۱۴۰۱
🔹رئیس جمهور به دنبال گزارش وزیر کشور از عملکرد کارگروه پیگیری ناآرامیهای سال گذشته، با صدور حکمی هیئتی را مسئول بررسی ابعاد این حوادث و ناآرامیها و بررسیهای فنی و کارشناسی توسط سایر دستگاهها و جهات ذیربط و تکمیل تحقیقات به عمل آمده، کرد.
🔹حسین مظفر بهعنوان رئیس و کاظم غریبآبادی دبیر ستاد حقوق بشر، خانم سکینه سادات پاد مسئول پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی، خانم زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی و حسن صفادوست رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز بهعنوان اعضای کمیته ویژه بررسی ناآرامیهای سال ۱۴۰۱ منصوب شدهاند.
🔹رئیسی همچنین این کمیته ویژه را موظف کرده است تا گزارشات خود را به طور منظم برای شخص وی ارسال کند.
@SajIRAN
#رصد
🔹رونمایی از مکتب مقاومت در سفر رئیسی
# سعدالله_زارعی
سفر آیتالله سیدابراهیم رئیسی به سوریه و امضای سند جامع همکاریهای چندجانبه و بلندمدت توسط وی و دکتر بشاراسد طی روزهای اخیر به مرکز تحلیلها و اظهارنظرهای منطقهای و بینالمللی تبدیل گردید. روابط راهبردی ایران و سوریه طی بیش از چهار دهه اخیر استمرار داشته و تحولات سهمگین سیاسی و امنیتی این دوران نتوانسته تأثیر کاهندهای بر آن بگذارد. نحوه مواجهه دولت و مردم سوریه با این سفر هم بر «بسیار ویژه» بودن روابط دو کشور تأکید میکند. سوریه به خصوص طی یک سال اخیر هیئتهای دیپلماتیک زیادی را به خود دیده است. اکثر دشمنان دیروز سوریه که طی سالهای 1390 تا 1397 برای از میان برداشتن دولت آن و بخشبخش کردن این سرزمین همداستان شده بودند، یکی یکی راه دمشق را پی گرفتند. هیئتهای سعودی، اردنی، اماراتی، بحرینی، کویتی، تونسی، مراکشی و اتحادیه عرب در یک سال اخیر با دولت بشاراسد دیدار داشتهاند. مصر البته پیش از اینها و چندی پس از سقوط دولت اخوانی «محمد مرسی»، روابط نظامی و سیاسی با دمشق را از سرگرفت و ترکیه در هفتههای اخیر در قالب مذاکرات چهارجانبه عملاً روابط سیاسی - امنیتی با دولت سوریه را برقرار کرده است اما با این وجود و علیرغم اهمیتی که بازگشایی روابط میان این کشورها با دمشق داشت، هیچکدام بهاندازه سفر رئیسجمهور ایران بازتاب پیدا نکرد و محل تحلیلهای مختلف واقع نگردید. این موضوع در نگاه اول خیلی عجیب به نظر میرسد؛ چرا که در مقایسه سفر رئیسکشوری که هیچگاه رابطه راهبردی آن با سوریه قطع نشده با بازگشایی روابط کشورهایی که تا چندی قبل به بقاء دولت و تمامیت ارضی سوریه رضایت نمیدادند، علیالظاهر باید دومی اهمیتی فراتر داشته باشد اما برعکس شد! چرا؟
واقعیت این است که سفر مقامات کشورهایی که طی حدود ده سال اخیر در موضع خصومت با سوریه بودند، در چارچوب مراودات رایج صورت گرفت و البته به معنای تسلیم شدن به واقعیت عدم امکان اسقاط دولت دمشق و عدم امکان تجزیه سوریه است. اگرچه سوریه از این باز تعریف روابط بیش از کشورهای دیدارکننده، نفع میبرد، اما مقامات آن را چندان هیجانزده نکرد و دکتر بشاراسد مانند کسی که هیچ نیازی به آنان ندارد، با این هیئتها مواجه گردید. این نوع برخورد در جای خود، حکایتگر آن است که سوریه هنوز به این کشورها اعتماد ندارد و نیز چندان تأثیری برای بازگشایی روابط سیاسی با این کشورها نمیبیند. در همین هفتههای اخیر، دولت ترکیه برای بازگشایی روابط با دمشق ابراز علاقه کرد، اما رئیسجمهور سوریه با صراحت این دعوت را تا پیش از خارج شدن نیروهای نظامی ترکیه از شمال سوریه، رد کرد و گفتوگو با همسایه شمالی خود را در چارچوب کمیته چهارجانبه محدود نمود.
دیدار مقامات ارشد ایران و سوریه در دمشق در چارچوب
یک مکتب سیاسی صورت گرفت و معنای آن بسیار فراتر از روابط سیاسی و یا حتی روابط راهبردی و تنظیم چند سند همکاریهای راهبردی بود. این دیدار در چارچوب «مکتب مقاومت» انجام شد کما اینکه این موضوع هم در مصاحبه آیتالله رئیسی با شبکه عربزبان المیادین در دمشق و هم در سخنان دکتر بشاراسد برجسته بود. دیدار آیتالله رئیسی با مقامات ارشد سازمانهای فلسطینی در دمشق هم ماهیت اصلی این روابط را آشکار کرد. کما اینکه اگر بگوییم آنچه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته در دمشق شاهد بودیم، جلوههایی از «مکتب شهید سلیمانی» بود، گزافه نگفتهایم. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/264470
@SajIRAN