#رصد
🔸اوجی وزیر نفت در استان فارس:
🔹وزارت نفت در بخش فشارافزایی و توسعه میدانهای گازی استان فارس، ۴ میلیارد و ۵۰۰ ملیون دلار سرمایهگذاری میکند.
🔹وزارت نفت برنامه دارد با سرمایهگذاری در بخش بالادست گاز شامل طرح توسعه فاز ۱۱ میدان گازی مشترک پارس جنوبی، میدانهای آغار و دالان، شانول، تابناک، هما و وراوی، فشارافزایی و توسعه میدانهای گازی جدید، از ظرفیت خالی روزانه ۱۴۰ میلیون مترمکعبی پالایشگاههای گازی بهویژه در استانهای فارس و بوشهر استفاده کند. /جارچی
@SajIRAN
#رصد
🔹رئیس جمهور پیشین لبنان: مغز متفکر حوادث بیروت؛ دشمنان خارجی و داخلی مقاومت هستند
🔻امیل لحود؛
🔸رؤیای رژیم صهیونیستی و مزدوران داخلی آنها برای ایجاد جنگ داخلی در لبنان محقق نخواهد شد
🔸دستگاه قضا باید عاملان تیراندازی امروز را بازخواست کند
🔸تظاهرات، حق قانونی همه است... تظاهرات کنندگان حق دارند به خیابان بیایند و ابراز عقیده کنند، ولی اینکه تکتیرانداز از پشت بام، آنان را هدف قرار دهد، کاملا مردود است
🔸بسیاری از کسانی که در دوران جنگ داخلی لبنان، سردمدار بودند، رؤیای آن را دارند که جنگ داخلی مجددا آغاز شود تا بتوانند دوباره بر سرکار بیایند /جارچی
@SajIRAN
#رصد
رايزنی ایران و روسیه درخصوص برجام
🔹در پی ازسرگیری گفتوگوهای ایران و اتحادیه اروپا، وزرای خارجه ایران و روسیه در گفتوگوی تلفنی به رایزنی پرداختند.
🔸امیرعبداللهیان: هدف گفتگوهای جاری با اتحادیه اروپا یافتن راهحلهای عملی برای رفع بنبست در مذاکرات وین است.
tn.ai/2589747
@SajIRAN
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رصد
رئیسی: بدون شرح معلوم است چه دولتی تحویل گرفتیم
رئیسجمهور در شورای اداری استان فارس:
🔹صنایع غیر فعال مانند کارخانه آزمایش باید به چرخه تولید برگردد؛ تولید در کشور مسئله محوری است و باید رونق پیدا کند.
🔹آینده کشور را بسیار روشن میبینم و گشایشهایی برای کشور در حال اتفاق افتادن است.
🔹در دیدار هفتگی با مقام معظم رهبری به این موضوع اشاره کردم و ایشان فرمودند که به این نگاه (آینده روشن کشور) عمیقا اعتقاد دارم.
🔸بدون شرح، معلوم است چه دولتی تحویل گرفتیم؛ بنای ما این است که اصلا به این نپردازیم که چه بوده، بپردازیم به اینکه چه باید بکنیم و در عمل امید به جامعه بدهیم.
tn.ai/2589753
@SajIRAN
#رصد
عون: بازگشت به زبان سلاح غیرقابل قبول است
رئیسجمهور لبنان در واکنش به درگیریهای بیروت:
🔹️دولت آزادی بیان را تضمین میکند.
🔹️آنچه امروز روی داد موضوع امنیت و پیگیری قضایی خواهد بود و من اطمینان خواهم داد که تحقیقات حقیقت آنچه روی داده را فاش میکند.
🔹️ما اجازه نمیدهیم آنچه اتفاق افتاد تکرار شود و اجازه نمیدهیم هیچکس کشور را به خاطر منافع خود گروگان بگیرد.
tn.ai/2589722
@SajIRAN
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خط واحد مبارزه در مقابل وابستگان به قدرت
👈🏼 از امام سجاد(علیهالسّلام) تا امام عسکری (علیهالسّلام)
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت (صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است. از امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری (علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
📖 «کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۳۳»
💻 @Khamenei_ir | #سخن_نگاشت
#رصد
خطیبزاده: ۸۰٪ واردات واکسن در دولت رئیسی بوده است
سخنگوی وزارت خارجه:
🔹تقریبا بیش از ۸۰ درصد واکسن وارد شده به کشور، از چین و دیگر کشورها، طی نزدیک به دو ماه گذشته و آغاز به کار دولت جناب آقای دکتر رئیسی محقق شده است.
🔹دوبرابر شدن سفارش خرید طی هفتههای اول روی کار آمدن دولت سیزدهم، تامین واکسن برای سنین زیر ۱۸ سال، و برداشته شدن محدودیت سنی واکسیناسیون، از جمله تحولات مربوط به واکسن در دولت سیزدهم بود که همه اقشار مردم با چشم خود شاهد آن بودهاند. /تسنیم
@SajIRAN
#رصد
⭕️چین: تحریم راهحل برجام نیست، پایبندی و اجرای کامل برجام تنها روش حل مسائل است
🔸ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین:
🔹اجرای تمام و کمال برجام تنها راه عملی برای حل مسائل کنونی است. با تحریم به جایی نمیرسیم.
🔹ایران بارها تعهدش به برجام و آمادگیاش را برای بازگشت به این توافق هستهای ابراز کرده است.
🔹طرفهای برجام باید نیازهای معقوله ایران را برآورده و در همین راستای برای ازسرگیری مذاکرات و پیش بردنِ رایزنیها تلاش کنند.
🔹آمریکا طرفی است که باعث آغاز تنش در توافق هستهای ایران شده است و اکنون باید سیاستِ نادرست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد، تمام تحریمها علیه ایران را رفع کند و در راستای بازگشت برجام به مسیر خود قدم بگذارد. /جارچی
@SajIRAN
#رصد
🔻ماجرای غوغای رسانهای درباره اموال مسئولان/ «محرمانگی داراییهای مقامات» میراث چه کسی است؟
🔰فرصت طلایی مجلس برای اصلاح یک مصوبه قدیمی
🔹رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنان، موضوع اصل ۱۴۲ قانون اساسی است: «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
🔹در اجرای این اصل قانون اساسی، در روز ۱۳۹۱/۰۲/۱۷ مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تصویب میکند و در اثر مخالفت شورای نگهبان با برخی از بندهای این مصوبه مجلس، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست «هاشمی رفسنجانی» ارجاع میشود. مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ مصوبه مجلس را با اصلاحاتی تایید میکند.
🔹در ماده ۵ این قانون تصریح میکند که «فهرست دارایی های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آییننامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده» و برای افشاء و انتشار آن مجازات تعیین میکند. یعنی اطلاعات در سامانهای زیر نظر قوه قضائیه «ثبت» میشود ولی «اعلام عمومی» نمیشود.
🔹این قانون در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ از سوی علی لاریجانی برای اجرا ابلاغ شده و بنا بر ماده ۶ این قانون قوه قضائیه به ریاست آملی لاریجانی موظف میشود حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجراءشدن این قانون، آییننامه اجرائی قانون را تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه ابلاغ نماید.
🔹اما این قانون در دوره مدیریت آملی لاریجانی در قوه قضائیه هیچگاه عملی نشد و پس از انتصاب آیتالله رئیسی به ریاست قوه قضائیه، در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ آییننامه اجرایی این قانون از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ میشود. به موجب این آئیننامه:
اولا؛ به استناد ماده ۵ قانون فوقالذکر که اطلاعات مسئولان را محرمانه تلقی کرده، در بند ۲ آییننامه سامانهای را «با رعایت ساز و کارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت دادهها» برای این ثبت اموال مسئولان راهاندازی میکند.
ثانیا؛ مجددا به استناد ماده ۵ قانون مجلس، در بند ۸ آییننامه اعلام میشود که «فهرست دارایی مقامات مسئول و سمتها و مشخصات افراد مشمول و اسناد و اطلاعات مربوط به آن که به قوه قضاییه ارائه میشود، محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است.»
ثالثا؛ برای متخلفین از ثبت کامل داراییها در سامانه در بند ۱۹ آییننامه، تعقیب کیفری توسط دادستان را پیشبینی میکند.
رابعا؛ در بند ۱۸ آییننامه این حق را به رئیس قوه قضائیه میدهد تا نتیجه بررسی اموال و دارایی مسئولان ذکر شده در اصل ۱۴۲ قانون اساسی را منتشر نماید.
🔹در حال حاضر نیز مجلس در حال بررسی طرحی است که سازمانها را موظف میکند تا اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در این سامانه به اشتراک بگذارد و «همچون گذشته» تاکید میکند که این اطلاعات محرمانه است. در حقیقت اتفاق جدیدی در این حوزه نیفتاده جز اینکه مسیرهای تطبیق اموال و داراییهای مسئولان، صرفا به خوداظهاری مقامات محدود نشده و از مسیرهای متعدد دیگری نیز اخذ اطلاعات صورت خواهد گرفت.
🔹نکته جالب توجه آن است که درج محرمانگی اطلاعات سامانه ثبت اموال مسئولان، مصوبه مجمع تشخیص به ریاست هاشمی رفسنجانی بوده که البته در همان دوره نیز مورد نقد جریان انقلابی قرار گرفته بود. علاوه بر آن، آملی لاریجانی نیز در دوره ریاست خود بر دستگاه قضائی از ظرفیت این قانون برای راهاندازی سامانه ثبت اموال مقامات استفادهای نکرد و این موضوع تا سال ۹۸ به تاخیر افتاد.
🔹اکنون نیز مجلس نه تنها تصمیمی برای محرمانگی اموال مسئولان نگرفته، بلکه بر اساس الزام قانونی حرکت میکند که در گذشته توسط مجمع تشخیص مصوب شده و حالا با تنوع بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد.
🔹هر چند موارد اعلام شده بحثهای داخل کمیسیون قضائی بوده و صحن مجلس هنوز هیچ بندی را تصویب نکرده، اما بهتر است مجلس شورای اسلامی ضمن تثبیت تصمیم خود درباره اخذ اطلاعات از مسیرهای متنوع، مصوبه محرمانگی اطلاعات که در هنگام تصویب در مجمع تشخیص مورد نقد جریان انقلابی بود را هم مجددا مورد بازنگری قرار دهد.
🔹از سوی دیگر، رئیس قوه قضائیه نیز با بهرهگیری از ظرفیت قانونی مندرج در ماده ۱۸ آییننامه اجرایی این قانون، میتواند نتایج رسیدگی به اموال مقامات مشمول اصل ۱۴۲ قانون اساسی را به اطلاع عموم برساند. /رجانیوز
@SajIRAN