eitaa logo
امور ایثارگران وزارت نیرو
7.6هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
2هزار ویدیو
61 فایل
✨️رویدادهای ایثارگران"وزارت نیرو" 🔹️پیشنهادات و درخواست های خود را با اعلام شماره همراه ارسال و ما را درتحقق اهداف سازمانی یاری فرمایید✍️ ارتباط با ما @Niro_esar سامانه ساجون sajoon.ir پایگاه خبری ایثارگران وزارت نیرو news.sajoon.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷 سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀 مشخصات شهید : نام و نام خانوادگی : حسین فدایی تیرانی نام پدر : صادق تاریخ تولد:۱۳۱۵/۱۱/۸ محل تولد : تیران مکرون شرکت مادر: مدیریت منابع آب ایران (آب منطقه‌ای) شرح عروج تاریخ شهادت:۱۳۶۴/۱۰/۲۱ محل شهادت : جبهه جنوب شط علی مزار شهید : گلستان شهدای اصفهان چگونگی شهادت : بمباران هوایی وصیت نامه شهید: این جنگ بین اسلام و کفر است.همگی موظفیم در آن شرکت کنیم.شرکت در جبهه‌ها برای حفظ دین و ناموس است و همین موضوع آرامم نمی‌گذارد و مرا به جبهه میکشد ... ✋💔 یه سلام از راه دور به حضرت عشق...❤️ به نیابت از # شهید حسین فدایی تیرانی اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 📿 ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .
🗒 ‌‌‌‌ آسمانی ‌‌شهیدحاج‌قاسم‌ سلیمانی 💖‌«‌‌‌ » 🌴💫🌴💫🌴 🌸پروردگارا! تو را سپاس که مرا با بهترین بندگانت در هم آمیختی و درک بوسه بر گونه‌های بهشتی آنان و استشمام بوی عطر الهی آنان را یعنی مجاهدین و شهدای این راه به من ارزانی داشتی🤲🌿 💖خداوندا!‌ ای قادر عزیز و ‌ای رحمان رزّاق، پیشانی شُکر شرم بر آستانت می‌سایم که مرا در مسیر فاطمه اطهر و فرزندانش در مذهب تشیّع عطر حقیقی اسلام قرار دادی و مرا از اشک بر فرزندان علی بن ابیطالب و فاطمه اطهر بهره‌مند نمودی؛😭 🌷چه نعمت عظمایی که بالاترین و ارزشمندترین نعمت‌هایت است؛ نعمتی که در آن «نور» است، معنویت، بی قراری که در درون خود بالاترین قرار‌ها را دارد، غمی که آرامش و معنویت دارد. 🍃🌅❣️ ▪️خداوندا! تو را سپاس که مرا از پدر و مادر فقیر، اما متدیّن و عاشق اهل بیت و پیوسته در مسیر پاکی بهره‌مند نمودی❤️ از تو عاجزانه می‌خواهم آن‌ها را در بهشتت و با اولیائت قرین کنی و مرا در عالم آخرت از درک محضرشان بهره‌مند فرما.🤲 ▪️خدایا! به عفو تو امید دارم ‌ای خدای عزیز و‌ ای خالق حکیم بی همتا! 🍂دستم خالی است و کوله پشتی سفرم خالی، من بدون برگ و توشه‌ای به امید ضیافتِ عفو و کرم تو می آیم. من توشه‌ای برنگرفته ام؛ چون فقیر را در نزد کریم چه حاجتی است به توشه و برگ؟!🍀🍃. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .
43.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدار صمیمانه فخاری استاندارتهران با فرزندان رای اولی شهدا 🔹دراین دیدار جوهری معاون استاندار ، کیهان مدیر کل حوزه استاندار، خدمتکار مدیر کل، فرهادنیا و کبیری مشاور استاندار حضور داشتند ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .
. 💕🍃 حرف علماء ✍از (ره) سوال کردند چه کار کنيم که در نــماز حواسمان جمـــــع باشد؟؟ 👌فــرمود قــبل از نمـــاز مــراقب خودتان باشيد نماز با حضـور قلب مـــزد است و آنـرا به هر کسی نمی دهند اين هـــديه را به کسی ميدهند که قبلاً زحمتی کشيده باشد. این نامــرد همـیشه همه چیو خـــــراب میکنه قـــبول دارید؟!       ►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄ ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا |▫️ پایگاه خبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱برای‌ زمینه‌سازی‌ ظهور‌ امام‌ زمان٫عج٫ تنها شعار‌ دادن‌ کافی‌ نیست، باید حرکت‌ کرد و در عمل‌ ارادت‌ خود را نشان‌ داد! شهید رســول‌خلیلـی ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .
به میزان عمرم اضافه شده بود! ✍ نکته مهم دیگری را که باید اشاره کنم این است که: من در کتاب اعمالم و در لحظات آخر حضور در آن دنیا، میزان عمر خودم را که اضافه شده بود مشاهده کردم. به من چند سال مهلت دادند که : آن هم به پایان رسیده! من اکنون در وقت های اضافه هستم! اما به من گفتند: ☘🌺☘🌺 مدت زمانی که شما برای صله رحم و دیدار والدین و نزدیکانت می گذاری( صله رحمی که تو را به گناه نمی کشاند) جزو عمر شما محسوب نمی شود. همچنین زمانی که مشغول بندگی خالصانه خداوند یا زیارت اهل بیت علیهم السلام هستید، جزو این مقدار عمر شما حساب نمی شود. 📚 کتاب سه دقیقه در قیامت       ►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄ ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا |▫️ پایگاه خبری
🌷آقا مجتبی تهرانی رحمة الله علیه می‌فرمایند: صلوات هم مداد است وهم پاک کن یعنی هم حسنه می‌نویسد و هم گناه پاک می کند. 💕🌱 امام علی (ع) ؛ صلوات فرستادن در محو کردنگناهان شدیدتر است از فرونشانیدن آتش توسط آب 📚 ثواب الاعمال ۱۸۴       ►┅═۞﴾📖﴿۞═┅◄ ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا |▫️ پایگاه خبری
🗒 ‌‌‌‌ آسمانی ‌‌شهیدحاج‌قاسم‌ سلیمانی 💖‌‌«‌‌‌ » 🌴💫🌴💫🌴 🔸 سارُق، چارُقم پر است از امید به "تو و فضل و کرَم تو" ⚜همراه خود دو چشم بسته آورده ام، که ثروت آن در کنار همه ناپاکی‌ها یک ذخیره ارزشمند دارد...! و آن گوهر اشک بر حسین فاطمه است...گوهر اشک بر اهل بیت است....گوهر اشک دفاع از مظلوم، یتیم..... دفاع از محصورِ مظلوم در چنگ ظالم.... ✨😭💔🌺 💗خداوندا! در دستان من چیزی نیست؛ • نه برای عرضه چیزی دارندو نه قدرت دفاع دارند....• 🔅 اما در دستانم چیزی را ذخیره کرده ام که به این ذخیره امید دارم....!! •||و آن روان بودن پیوسته به سمت تو است||• 🌷 وقتی آن‌ها را به سمتت بلند کردم، وقتی آن‌ها را برائت بر زمین و زانو گذاردم، وقتی سلاح را برای دفاع از دینت به دست گرفتم؛ این‌ها ثروتِ دست من است که امید دارم قبول کرده باشی. 🤲💐🌟 ❣خداوندا! پاهایم سست است.رمق ندارد.😔 جرأت عبور از پلی که از «جهنّم» عبور می‌کند،ندارد... 💠من در پل عادی هم پاهایم می‌لرزد، وای بر من و صراط تو که از مو نازک‌تر است و از شمشیر بُرنده تر؛ اما یک امیدی به من نوید می‌دهد که ممکن است نلرزم، ممکن است نجات پیدا کنم. 🌺من با این پا‌ها در حَرَمت پا گذارده ام... و دورِ خانه ات چرخیده ام... و در حرم اولیائت در بین الحرمین حسین و عباست آن‌ها را برهنه دواندم...و این پا‌ها را در سنگر‌های طولانی، خمیده جمع کردم...!! 🔹و در دفاع از دینت دویدم، جهیدم، خزیدم، گریستم، خندیدم و خنداندم و گریستم و گریاندم؛ افتادم و بلند شدم. 🥀 🌻امیددارم آن‌جهیدن‌ها و خزیدن‌ها و به حُرمت آن حریم ها، آن‌ها را ببخشی. خـــ❤️ــــداوندا، « سر من، عقل من، لب‌ من، شامّه من، گوش من، قلب من، همه اعضا و جوارحم در همین امید به سر می‌برند... ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ "کوچه شهدا"💫 ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری
تلاوت - استاد انور شحات انور.mp3
1.62M
🌸روحتونو جلا بدین ❣️ به صوت استاد انور شحات انور 🔹يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَىٰ أَنْفُسِكُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ ... 🔸ای اهل ایمان! [همواره در همه امور زندگی] قیام کننده به عدل، و گواهی دهنده برای خدا باشید، هر چند به زیان خود یا پدر و مادر یا خویشانتان باشد... 📗سوره آل نساء آيه 135 ☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .
🌷"بسم رب شهدا و صدیقین"🌷 سَلٰامْ بر آنانی که اَوَلْ از ســیم خاردار نَـفْسـْ گُذَشْتَنْـ و بَـعْد از سیم خار دار دشْمَنــــْ🥀 مشخصات شهید : نام و نام خانوادگی : محمد مهدی نام پدر : محمد علی تاریخ تولد:۱۳۳۴/۵/۱ محل تولد :فروشان خمینی شهر شرکت مادر:توانیر_برق منطقه‌ای اصفهان شرح عروج تاریخ شهادت:۱۳۶۵/۵/۲ محل شهادت :کرخه،والفجر۲ مزار شهید : گلزار شهدای خمینی شهر چگونگی شهادت : اصابت گلوله وصیت نامه شهیید: خدایا تو خود آگاهی که آن چه برای جنگ انجام میدهیم برای رقابت در کسب قدرت و جاه طلبی نیست بلکه برای رضای توست،املم را تنها نگذارید و مادران و پدران و فرزندان شهدا را دل جویی کنید که امام عزیزمان فرمودند: آنها چشم و چراغ این ملت هستند ... ✋💔 یه سلام از راه دور به حضرت عشق...❤️ به نیابت از # شهید محمد مهدی شیرانی اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 📿 او☫ مرکز اطلاع رسانی امور ایثارگران وزارت نیرو ▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری .