eitaa logo
🇮🇷ســـلام بر مهــــدی🇵🇸
3.3هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
24هزار ویدیو
231 فایل
موضوع کانال: 🔸مهدویت 🔸اخبارظهور /منطقه / جبهه مقاومت 🔸بشارت های ظهور ✍️حرف ناشناس https://daigo.ir/secret/61044477553 ✅️ #کپی_حلال ❌️تبادل نداریم کانال دیگر ما: 😎 @Sar_be_gooni 🦋 @Ya_mahdya
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 این استوری‌ها متعلق به مجیدرضا رهنورد است 🔹 ‏مجموعه‌ای از دین‌ستیزی، نژادپرستی، مسلمان‌ستیزی، دشمنی و توهین به امام حسین علیه‌السلام 🔹 ‏کسی که مدعی بود دینش انسانیت است در دقیقه‌ای دو جوان را بقتل رسانید و چهار عابر بی‌گناه را زخمی کرد. 🔹‏خدا دنیا و آخرت و عاقبت ما را بخیر کند.
🔴کدام کشور بیشترین زندانی زن را دارد؟ 🔹براساس تحقیقات سازمان جهانی زندان، آمیرکا بیشترین زندانیان زن را در سراسر جهان دارد از این رو براساس همین منابع کشورهای چین ، برزیل و روسیه در رتبه های بعدی این آمار قرار دارند.
🔴شهادت یک بسیجی طرح امنیت در سراوان 🔹بسیجی طرح امنیت ناصر شهرکی که در تاریخ سوم مرداد ماه سال جاری در منطقه صفر مرزی سراوان مجروح گردیده بود، در اثر شدت جراحات وارده به مقام رفیع شهادت نائل آمد. 🔹پیکر مطهر این شهید والامقام فردا دوشنبه 5 دی ساعت 14 عصر در گلزار شهدای جزینک شهرستان زابل تشییع خواهد شد. 🔹گفتنی است در آن حادثه نبی اله نوری از بسیجیان طرح امنیت به شهادت رسیده بود.
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ماجرای شنیدنی شهیدی که ۱۷ سال بعد از تفحص زنده شد !
2.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تغییر صدا و تغییر قیافه بسیار ساده شده است مراقب باشیم با رسانه آخرتمون را نفروشیم😒 ☫اکبر
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاییدی بر حرف حسن عباسی که می‌گفت لباس زیر ناموستون رو مدیون همون های هستید که در سوریه و عراق برای دفاع از ناموس شما جنگیدن ! میشه همون روزی که در کردستان لباس زیر ناموسِ یک هم وطن رو بعد از آتیش زدن خونه اش در آسمون چرخوندن ! ☫اکبر
35.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلنا قاسم سلیمانی کلنا رئیسعلی دلواری هممون یه‌پا حسین فهمیده‌ایم هممون بی‌بی بختیاری کاری از ابوذر روحی