تدابیر دندان درآوردن کودکان:
هنگام رویش دندان غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارن به کودکان ندهید تا دندان تحلیل نرود از سوپ و پوره ها استفاده کنید.
برای انجام تدابیر دندان نوزادان صبر نکنید تا علائم درد شروع شود بعد شروع به درمان کنید، هرزمان احساس کردید لثه کودک ملتهب هست یا علائمی از رویش دندان جدید دارد تدابیر را شروع کنید چون دندان درآوردن برای بعضی کودکان واقعا سخت هست و حتی ممکن هست دچار اسهال شوند، پس زودتر تدابیر را انجام بدهید تا مراحل رشد دندان سریع انجام شود.
در تدابیر روییدن سریع دندان کودکان به محل رویش دندان روغن بنفشه پایه زیتون یا روغن زیتون مالیده شود هر شب و هرروز.
فک و زیرچانه هم با روغن زیتون ماساژ داده شود.
مغزساق گاو و گوسفند یا مغزگوسفند پخته شود و به محل رویش دندان مالیده شود برای تسکین درد و رویش سریع خوب هست.
هرزمان دندان پدیدارشد سر و گردن و بناگوش یعنی فکها هم همینطور هر شب چرب میکنیم با روغن بنفشه اصل یا روغن زیتون.
روغن حنظل یا روغن فیجن را نیمه گرم کنید داخل گوش یک الی دو قطره بچکانید خیلی عالی هست.
دهانشویه حنا کمی با انگشت روی لثه بمالید.
روغن زرد گاوی داخل غذای مادر شیرده باشد و لثه ودندان نوزاد را با روغن زردگاوی ماساژ دهید.
روغن سوسن به لثه های کودک بزنید. (روغن سوسن: ضد تورم و کاهش دردهای عضلانی).
زمانی که دندان شروع به رویش کرد فک و آرواره های کودک را با پشم یا شال پشمی بپوشانید تا گرم بماند که باعث استحکام دندان ها و کاهش درد میشود و روغن های مناسب داخل گوش بچکانید.
اگر احساس کردید هنگام رویش دندان کودک درد دارد گیاه عنب الثعلب (تاجریزی ماده) به میزان کم و غلیظ دم کنید با روغن گلسرخ مخلوط کنید و بصورت گرم فک کودک را با آن ماساژ دهید.
#رویش_دندان_کودکان
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
روییدن دندان ها
🦷براي بچه هايي كه تازه دندان درمي آورند توصیه میشود به لثه کودک عسل بزنید و آن را با عسل یا نمک مالش بدهید و فک و سر و گردن بچه را با روغن¬های گرم (روغن محلی یا زیتون) چرب و روغن مالی نمایید.
🦷کودکان در حین درآوردن دندان، دوست دارند که یک جسم سخت را به دندان بمالند. ریشه تازه شیرین بیان برای این کار بسیار مناسب است. اگر ریشه تازه در دسترس نیست، ریشه خشک آن را از عطاری تهیه کرده، آن را تمیز بشویید و برای چند ساعت آن را در آب بخیسانید و بعد آن را به دست کودک بدهید تا به لثه¬های خود بکشد. این یک دندان گیر سالم، طبیعی و خوشمزه است که موجب تقویت لثه ها می شود و البته اگر اجزای آن هم توسط نوزاد خورده شود دردفع بلغم دستگاه گوارش مفید است و برای معده کودک بسیار مناسب است.
🦷طفلی که مزاج او خوب است این دوران را بدون خطر می گذراند، امّا اطفال ضعیف و لطیف یا آنهایی که مراقب سلامتی فرزندشان نیستند برای روییدن دندان ها خطرات زیادی دارند. اطفالی که تازه متولّد میشوند نه دندان دارند ونه آن را لازم دارند به جهت اینکه شیر می خورند، اعضای گوارشی آنها هم مستعّد اینکه غیر از شیر چیز دیگری بخورند نیست. قدری که گذشت و دیگر شیر کفایت آنها را نکرد، باید غذایی بخورند که پس درآن وقت دندان بیرون می آورند و البته در بعضی زودتر ظاهر میشود و در بعضی دیرتر، کسی نمی تواند دقیقاً هنگام رستن دندان را معیّن کند حتی بعضی اطفال با دندان متولّد می شوند.
ادامه مطلب 👇👇👇
@ravazadeh
هدایت شده از کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🦷در بعضی دیده شده که دندان های شیر آنها بعد از دو سالگی شروع به رستن کرده است. اغلب دخترها زودتر از پسرها دندان در می¬آورند. دندان های اوّل شیری هستند و بیست عددند. اوّلی¬ها در ماه ششم و هفتم شروع به خارج شدن نموده و آخری ها در سال دوم و سوم بیرون می¬آیند و در سال هفتم شروع به افتادن می¬کنند و دندان¬های ثابت شروع به رستن مینمایند. افتادنشان وبیرون آمدنشان به یک شکل است.
🦷تقریباً در ماه ششم یا هشتم دو دندان ثَنایا (چهار دندان پیش دهن، دو زیر و دو بالا) از فکّ زیرین خارج میشوند و طولی نمی¬کشد که دو دندان مَحاذی آنها از فک بالایی خارج میشود. پس از چند مدّت قواطع طرفی تحتانی و فوقانی که آنها را ضَواحِک (چهار دندان) نامند خارج می¬شوند.
🦷در حوالی ماه پانزدهم دو دندان کوچک طَواحِن (آسیا)، اوّل بیرون آمده و در پایین آنها و ضَواحِک فاصله برای دندان¬های ناب (چهار دندان نشتر) می¬ماند که خیلی طول می کشد تا بیرون بیایند، امّا گاهی دندان¬های ناب (چهار دندان نشتر) قبل از دندان های آسیا بیرون می¬آیند و این نادر است. بنابراین بعد از همۀ اینها دو دندان آسیا می روید و این در سن دو الی سه سالگی است. این رفتار عادی بیرون آمدن دندان¬هاست.
🦷قبل از اینکه دندان بیرون بیاید لعاب دهان زیاد شده، لثه ها متوّرم میشود و با درد و زخم های کوچکی در دهان ظاهر میگردد و اینها به واسطۀ تحریکی است که در غشای مخاطی دهانی ظاهر میگردد. گاهی بعضی اختلالات عمومی بر این علامات موضعی افزوده میشود که طفل ناراحت و به واسطۀ کوچک ترین تحریکی، گریان، کم اشتها، پرعطش و بدخواب میشود که با ماندگی، درد مفاصل و کوفتگی همراه است و بعد از اینها اسهال شدیدی عارض او میشود و این همیشه علامت خوبی است و مادامی که خیلی زیاد نشده و طول نکشیده است طبیب نباید نگران شود. در بعضی اطفال روییدن دندان¬ها بسیار سخت است. سرفه، قی، تب، بی خوابی، ارتعاش بعضی اعضای بدن و تکان¬ها و لرزش¬های غیر ارادی و تشنّجی در آنها ظاهر میشود؛ به خصوص وقتی که دندان¬های ناب ظاهر میشوند و گاهی صورت و چشم ها ورم میکند.
🦷بعضی اوقات غدّه های عُنُقی (غدد ناحیۀ گردن) متورّم و بزرگ شده و دردناک میگردد. گرمی دهان و شدت حرارت تب موجب این میشود که طفل زیاد شیر بخورد ولی آن را قی میکند و نیز ممکن است یکی از اسباب اسهالی که اغلب مصادف بیرون آوردن دندان است همین باشد. در باب ششم از کتاب ذخیرة خوارزمشاهی اندر علاج دندان برآمدن و تدبیر آن آمده است: «چون دندان ها بر آمدن آغاز کند چیزهایی که آن را بسیار خایید (جویدن) ندهند تا ماده دندان ها به تحلیل خرج نشود و گجوشت (لثه) بن دندان¬ها را به مغز خرگوش یا پیه مرغ می¬باید مالید تا نرم تر میشود و دندان به آسانی برآید و روغن بنفشه با آب گرم به هم بزنند و سر و گردن بدان چرب کنند و قطره روغن بنفشه نیم گرم اندر گوش او چکانند سید اسماعیل جرجانی می گوید در هنگام برآمدن دندان ها از جویدن چیزهای سخت خودداری شود، لذا دادن دندان گیرهای سخت که امروزه باب شده است مضر است چرا که مادۀ دندان ها را تحلیل می برد و بهتر است لثه و بن دندان ها را با پیه مرغ محلی بمالند تا نرم شود و دندان به آسانی رویش کند روغن بنفشه و آب گرم هم خوب است حتی اگر به سر و گردن هم بمالند و اگر قطره روغن بنفشه را گرم کنند و در گوش کودکان بریزند خوب است.
🦷در ترجمه کتاب المنصوري في الطب بخش پرورش نوزاد آمده است:« هنگام رويش دندانها فرا رسيد لثهى او را با كره و پيهى مرغ مالش دهد و آرد جو بر آن بگذارد.» صاحب کتاب منصوری گفته است بهتر است هنگام رویش دندان ها لثه ها را با کره یا پیه مرغ محلی و آرد جو ماساژ داد و بر آن نهاد.
و اما راه ساده برای رفع مشکلات کودک در این دوران دادن روغن زرد و عسل و یا کره محلی با عسل بهترین است چون شاید توصیه های کتب قدیمی اکنون موجود نباشد.
منبع : ذریه طیبه
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
➡️ t.me/ravazadeh
📸 lnstagram.com/dr.ravazadeh.ir
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🆔 sapp.ir/ravazadeh
#راه_پیشرفت_انقلاب_سلامت
#جامعه_سالم_جامعه_پیشرفته
#احیای_سلامت #طب_اسلامی_ایرانی #سبک_زندگی #طب_سنتی #دکتر_روازاده
#دندان #عسل
هدایت شده از قرآن درمانی«استاد قاسمی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرآن_درمانی
✅درآمدن دندان کودک بدون درد با این دو سوره
🌟امام صادق صلوات الله علیه فرمودند:
اگر دهان کودک با با آب سوره ی حجرات بشویی،دندان هایش بدون درد در می آید.
📚مستدرک الوسائل ج۴ص۳۱۳
🌟امام جواد صلوات الله علیه فرمودند:
اگر دهان طفل با آب سوره «ق» شسته شود،دندان هایش بدون درد در می آید.
📚مصباح کفعمی ص۴۵۷
با فوروارد کردن پستها در ثواب آنها شریك شوید💙
📖کانال قرآن درمانی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1525547258C0e12773ebe
هدایت شده از Benti.herbal
.
#بوی_بد_دهان
یکی از علت های دیگه مشکلات دهان و دندان
#دوستان_فوروارد_یادتون_نره🧕
❣
🍂❣JOin 👇
💠💠💠❣@benti_herbal
.
هدایت شده از Benti.herbal
.
حالا دلیل اینکه چرا دندونهای خراب میشه از چیه اینجا گفتم👆
#دوستان_فوروارد_یادتون_نره🧕
❣
🍂❣JOin 👇
💠💠💠❣@benti_herbal
.
هدایت شده از Benti.herbal
.
#بوی_بد_دهان
بخارات ناصالح بدن و بخارات فضولات بدن رو جدی بگیرید
#دوستان_فوروارد_یادتون_نره🧕
❣
🍂❣JOin 👇
💠💠💠❣@benti_herbal
.
⭕️توجه
با سلام
✅انجام بخور حضوری تاجریزی تا اول اسفندماه انجام میشود و ماه رمضان و تعطیلات نوروز بخورحضوری تاجریزی انجام نمیشود.
ادامه مبحث لقی دندان
اول:لقی دندان به علت نرسیدن غذا به لثه.
علت: ضعف عصب در آن ناحیه، تجمع سودا، عفونت، سوءتغذیه کلی بدن و گرسنگی طولانی. علائم: لاغری بدن و بیرون زدگی چشم.
علاج:از غذاهایی که خشک کننده و قابض هست دوری کنند. مرطوب کردن بدن و مغز. استراحت زیاد. روغن زیاد میل کند و به بدن بزند. لثه را با روغن بنفشه چرب کند. حلیم زیاد مصرف کنند. با شکم پرنخوابند. غذاها پر از روغن بادام شیرین باشد.
بعد از رفع کلی خشکی بدن به سراغ درمان موضعی دندان میرویم و بصورت موضعی دندان را تقویت میکنیم: گلسرخ، تباشیر، عدس، گِزمازو و هرچیزی که سرد و خشک هست سابیده شود و روی همان موضع می پاشیم.
دوم: رطوبت رقیقی که لثه را سست کرده و قدرت قابض بودن لثه را از بین برده و شل کرده. علائم: وقتی به لثه دست میزنیم گوشت آن بسیار نرم و شل و بی روح است.و حساس به سردی و گرمی و گاهی هنگام صحبت لرزش چانه دارند و بیخ دندان معمولا سرد هست. کنترل کمتری روی بزاق دهان دهان.
علاج: تمامی درمان هایی که بالاتر برای سستی و لقی دندان ذکر شد. علاوه بر آن خوراکی هایی که گرم و قابض هستند مصرف کنند مثل عاقرقرحا، سُعد، حنا، سنبل را مضمضه کنند یا هرچیزی که قابض باشه مثل گلسرخ و آویشن روی لثه بپاشد.
سوم: آماس گرم در لثه اتفاق افتاده که باعث شده لثه از دندان جدا بشه.
علائم: ورمی که ضربان دارد.
علاج: حجامت زیرچانه، حجامت عام. کمی مسهل میدیمبعد پاکسازی بدن انجام میدهیم. بعد از تنقیه ادویه هایی که سرد و خشک هستن مثل تباشیر پوست هلیله زرد، گلنار، سماق به لثه میمالیم. خرفه را جوشانده و آب آن را مضمضه کند. گشنیز و روغن گلسرخ که مُحلل هستن مضمضه کند.
چهارم: سست شدن لثه بخاطر ضعف و کمخونی لثه.
علائم: رنگ لثه صورتی مایل به سفید.
علاج: برطرف کردن کمخونی کل بدن. بهترین خونساز گوشت بزغاله و بره کبابی هست. هرنوع گوشت کبابی سرعت جذب و خوسازی بالایی دارد.
هرنوع گیاه گرم، مثل سعد، سنبل الطیب، عود سوخته،مصطکی به لثه بمالد.
پنجم: از بین رفتن بخشی از لثه.
علت: مثلا نگه داشتن قرص جوشان در دهان. نگه داشتن خوراکی های ترش و اسیدی در دهان به مدت خیلی زیاد، یا کندن شدن لثه بر اثر جسم تیز.
تنقیه، حجامت، فصد تا ماده خارج بشه.
استفاده از خونسازها و شیرینی ها را متوقف میکنیم.
علاج این نوع تحلیل لثه: گیاه زراوند، کندر، ایرسا را با عسل و سرکه و پیازعُنصل آمیخته میکنم روی لثه میذاریم بماند تا گوشت فاسد شده را از بین ببرد و گوشت سالم بروید و بقیه لثه ها هم تقویت شوند.
اگر عفونت هم کرده باشد میتوانید از ادویههای تیز مثل فلفل هم به ترکیب قبل اضافه کنید. بعد از یکساعت دهان را شسته و کمی سرکه مضمضمه میکند
یک عدد جامع امام رضا با یک قاشق غذاخوری عسل گرم ترکیب کرده و روی لثه میگذاریم.
ششم: لق شدن دندان در افراد مسن.
علت: خشکی و لاغری در فک بوجود آمده که باعث تحلیل رطوبت غریزی و لقی دندان شده است که ممکن هست باعث عفونت هم شود.
درمان: تقویت و احیای رطوبت در بدن