⛔️صالحانُ المهدی+!"⛔️
🔴 رهبری بهائیت پس از شوقی افندی پس از شوقی افندی، درباره جانشینی وی میان بهائیان اختلاف شد و به ان
🔴🔴 تشکیلات بهائیت
تشکیلات بهائیت که از دو شاخه انتخابی و انتصابی تشکیل شده، زیر نظر بیتالعدل اعظم اداره میشود.
مرکز جهانی بهائی (بیت العدل و ساختمانهای پیرامون آن) در کوه کرمل شهر حیفا.
بیتالعدل اعظم: دستور تشکیل بیتالعدل توسط بهاءالله صادر شد.اما در سال ۱۹۶۳م تأسیس و اولین انتخابات آن برگزار شد. این مرکز از نه نفر تشکیل شده که همه آنها باید مرد باشند. و هر پنج سال یکبار، توسط محافل ملی بهائیان جهان انتخاب میشوند. این مرکز در کوه کرمل در شهر حیفا قرار دارد.
بیتالعدل اعظم، مرجع همه امور بهائیان به شمار میرود و دارای وظایفی است که از جمله مهمترین آنها عبارتند از: تفسیر متون و آثار رهبران بهائیت، وضع قوانین و احکام غیرمنصوص متناسب با مقضیات هر زمان،اداره امور جامعه بهائیان در سراسر جهان، ایجاد مؤسسههای تبلیغی و تبلیغ بهائیت، فیصله دادن به اختلافات جامعه بهائیان.
به گفته عبدالحمید اشراق خاوری، پژوهشگر و نویسنده بهائی، آنچه در بیتالعدل تصویب شود، حق و مرادالله بوده و مخالفت با قوانین بیت العدل، مظهر نفاق و رویگردانی از درگاه الهی محسوب میشود. براساس متون بهائیت، تشکیلات بهائی بر دو پایه ولی امرالله و بیت العدل استوار است. ولی امرالله رئیس دائمی بیت العدل است و طبق تصریح عبدالبهاء، بیت العدل بدون ولی امر مشروعیت ندارد؛ اما به جهت عقیم بودن شوقی افندی، سلسله ولایت امری با مرگ او پایان پذیرفت. ازاینرو، بیت العدل از مشروعیت برخوردار نیست و همین امر نیز موجب انشعابات متعددی در بهائیت شده است.
محافل ملی و محلی: در هر شهر یا روستایی که تعداد بهائیان، حداقل نه نفر باشند، آنها موظند محفل روحانی محلی تشکیل دهند. محافل محلی، زیرمجموعه محفل ملی هستند و نمایندگان این محافل، اعضای محفل روحانی ملی را انتخاب میکنند. محافل ملی، رابط جامعه بهائی هر کشور با بیتالعدل و اجراکننده سیاستها و اهداف بیتالعدل هستند.اعضای بیتالعدل نیز توسط محافل ملی انتخاب میشوند. محافل روحانی ملی و محلی هر دو سال یک بار انتخاب میشوند و همه انتخابات در نخستین روز از ضیافت رضوان انجام میگیرد.
در هر ماه بهائی (هر نوزده روز یک بار)، هر محفل با بهائیان محل خود ملاقات میکنند که نام این جلسات را «ضیافت نوزده روزه» مینامند و خود تشکیلاتی دارد.
بهائیت تشکیلات انتصابی نیز دارد که شامل دارالتبلیغ بینالمللی، ایادی امرالله،هیئتهای مشاوران قارهای و هیئتهای معاونت میشود و از سوی بیتالعدل منصوب میشوند.
#ظهورنزدیک_است
✅کانال #صالحان_المهدی را به بهترین دوستان و همکاران خود معرفی کنید💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@salehanolmahdi_rey
⛔️صالحانُ المهدی+!"⛔️
🔴🔴 تشکیلات بهائیت تشکیلات بهائیت که از دو شاخه انتخابی و انتصابی تشکیل شده، زیر نظر بیتالعدل اعظم
🔰🔰 اماکن مقدس بهائیان
مشرق الاذکار عشقآباد. نخستین مشرق الاذکار بهائیان.
در بهائیت اماکن مورد احترام و مقدسی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
خانه علیمحمد باب در شیراز(بیتالنقطه)
خانه بهاءالله دربغداد
باغ رضوان (باغ نجیبپاشا) در بغداد که محل اظهار بهاءالله بود.
مقام اعلی که مقبره باب در کوه کرمل در شهر حیفا
مقبره میرزا حسینعلی نوری در شهر عکّا (روضه مبارکه)
مقبره عبدالبهاء که در کنار قبر باب است.
مقبره شوقی افندی در شهر لندن
مشرق الاذکار یا معابد بهائیان
حظیرة القدس درتهران
قبرستانهای بهائی که به «گلستان جاوید» مشهور هستند.
مشرق الاذکار عشقآباد، نخستین مشرق الاذکار بهائیان شمرده میشود که در سال ۱۳۲۰ق (۱۹۰۲م) ساخته شد. طرح ظاهری معابد یا مشرق الاذکار بهائیان، دایرهای شکل است که شامل نه خیابان، نه باغچه، نه حوض با فوارههای آب و نه دروازه در اطراف است. مشرق الاذکار شیکاگو در آمریکا، سیدنی در استرالیا، فرانکفورت در آلمان و مشرق الاذکار نیلوفر آبی (معبد لوتوس) در هند از دیگر معابد مهم بهائیان به شمار میروند.
#ظهورنزدیک_است
✅کانال #صالحان_المهدی را به بهترین دوستان و همکاران خود معرفی کنید💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@salehanolmahdi_rey
⛔️صالحانُ المهدی+!"⛔️
🔰🔰 اماکن مقدس بهائیان مشرق الاذکار عشقآباد. نخستین مشرق الاذکار بهائیان. در بهائیت اماکن مورد اح
🔺️ دیدگاه مراجع شیعه 🔺️
🔺️ مراجع تقلید شیعه اعتقاد به بهائیت را کفر و بهائیان را نجس میدانند و از هر گونه معاشرت با آنان برحذر میدارند. از نظر آنان، بهائیان دشمن دین و ایمان و کافر محارب هستند؛ ازدواج با آنان حرام و باطل است؛ تصرف در اموال آنان حرام نیست و هر کاری که تقویت و ترویج این فرقه محسوب شود، جایز نیست.
🔺️ آیتالله بروجردی (۱۲۹۲ق-۱۳۸۰ق/ ۱۲۵۴ش-۱۳۴۰ش)، از مراجع تقلید شیعه، بهائیت را ضد شیعه و استقلال کشور ایران میدانست. مبارزه با بهائیت از دغدغههای مهم وی بود و او سعی داشت از اقدامات بهائیان در حذف و آزار مسلمانان جلوگیری کند؛ به همین جهت پیامهای خود را از طریق محمدتقی فلسفی به شاه و مسئولان وقت ابلاغ میکرد. آیت الله بروجردی خطر بهائیت را جدی میدانست و گفته شده مبارزه با بهائیت توسط او آغاز شد. او برای این منظور، برخی از علما همچون آیت الله منتظری، ابراهیم امینی و احمدی شاهرودی را به شهرهای دیگر میفرستاد. اقدامات سید حسین بروجردی باعث شد به دستور شاه حظیرةالقدس، ساختمان مرکز اداری بهائیان در تهران، در سال ۱۳۳۴ش بسته شد.
🔺️ امام خمینی بهائیان را عمال اسرائیل و جاسوس اسرائیل و آمریکا میدانست. از دیدگاه او بهائیت برای شکستن مذهب شیعه به وجود آمده بود. از نظر امام، صهیونیستها در ایران به صورت حزب بهائی ظاهر شدند و درصددند استقلال و اقتصاد ایران را در دست گیرند. امام بهائیت را مذهب نمیدانست؛ بلکه آن را یک حزب میدانست که نخست مورد حمایت انگلیس بودند و سپس مورد حمایت آمریکا قرار گرفتند.
🔺️ در سال ۲۰۰۳م، مجمع تحقیقات اسلامی در دانشگاه الازهر مصر، بهائیت را بدعت دانست و اعلام کرد این فرقه ارتباطی با ادیان آسمانی ندارد. محمد سید طنطاوی، شیخ الازهر، نیز بهائیت را با اسلام در تضاد کامل میدانست و برآن بود نباید آن را به عنوان یک دین مستقل به رسمیت شناخت. از نظر وی، بهائیت، یک دین ابداعی است که در اواخر قرن نوزدهم میلادی، توسط استعمارگران انگلیسی جهت زیرسؤال بردن اسلام و تفرقه میان مسلمانان به وجود آمد.
#ظهورنزدیک_است
✅کانال #صالحان_المهدی را به بهترین دوستان و همکاران خود معرفی کنید💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@salehanolmahdi_rey