دکتر صالح اسکندری، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی:
🔺نگرانی های مردم درباره تاخیر در اجرای قانون حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب (۲)
البته مقوله عفاف و حجاب بیش از آنکه حاکمیتی باشد یک امر اجتماعی و مردمی است و تاخیر در ابلاغ و اجرای این لایحه به معنای سلب مسئولیت از آمران به معروف و ناهیان از منکر نیست. امر به معروف یک وظیفه عمومی است و مردم و متدینین با تذکر لسانی به بهترین روش می توانند با ناهنجاری ها در این زمینه مقابله کنند.
در این بین مادران و دختران به خصوص از طریق امر به معروف و نهی از منکر وظیفه مضاعف دارند و به بهترین نحو می توانند این بیماری محدود اجتماعی را درمان کنند. بهترین متخصص مسائل زنان خود خانم ها هستند و حضور بانوان متدین و انقلابی و تذکر لسانی آنها در مجامع، معابر، فروشگاه ها و ... بسیار موثر است. البته نباید فراموش کرد که مشکل عفاف و حجاب فقط مرتبط با جامعه زنان نیست و متاسفانه امروز بعضا مردانی در جامعه دیده می شوند که نه تنها غض بصر ندارند بلکه حتی پوشش آنها نیز ناهنجار است که البته در این قانون پیش بینی های لازم در این خصوص شده است.
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
https://t.me/saleheskandari_ir
صالح اسکندری استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی
🔺مسکن و اشتغال در هم تنیده هستند/ حذف قیمت زمین، تاکید بر خانه های ویلایی و استفاده از مصالح سبک با اولویت آمایش سرزمین(۱)
🔹در موضوع مسکن که امروز به یکی از مهمترین دغدغه های مردم تبدیل شده است باید یک برنامه راهبردی و جامع با مشارکت مردم جهت ساخت و ساز گسترده مسکن در کشور با حذف قیمت زمین و تاکید بر خانه های ویلایی و استفاده از مصالح سبک، مدرن و ارزان تدوین شود و الگوهای معماری اسلامی ایرانی و در عین حال رعایت ملاحظات زیست محیطی در ساخت و سازها رعایت شود.
اولویت اول در ساخت مسکن باید آمایش و سیاست سرزمینی باشد و به تبع آن مسکن و اشتغال به عنوان دو موضوع کاملا در هم تنیده دیده شود.
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
https://t.me/saleheskandari_ir
صالح اسکندری استاد دانشگاه و تحلیلگرمسائل سیاسی و اجتماعی:
🔺مسکن و اشتغال در هم تنیده هستند/ حذف قیمت زمین، تاکید بر خانه های ویلایی و استفاده از مصالح سبک با اولویت آمایش سرزمین(۲)
🔹باید سرمایه گذاران و کارخانه ها و شرکت ها را مکلف کرد که در کنار طرح صنعتی و تجاری خود پیوستی هم برای مسکن کارگران و کارکنان شان داشته باشند. اگر قرار است کسی کارخانه ای یا بنگاهی تاسیس کند باید با رعایت تمام ملاحظات کارشناسی و تامین نیازهای شهری با همراهی دولت برای مسکن کارکنان خود نیز در نزدیک ترین مکان ممکن چاره اندیشی کند.
مثلا الان دانشگاه آزاد به عنوان یک بنگاه خدماتی و آموزشی دارای زمین ها و املاک زیادی است که بعضا در نقاط خوب شهرها هستند اما هنوز بخش معظمی از کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاه مستاجر هستند. دولت باید این دست بنگاه ها را مکلف کند در خصوص مسکن کارکنان خود با مشارکت خود آنها چاره اندیشی کنند.
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
https://t.me/saleheskandari_ir
صالح اسکندری استاد دانشگاه و تحلیلگرمسائل سیاسی و اجتماعی:
🔺مسکن و اشتغال در هم تنیده هستند/ حذف قیمت زمین، تاکید بر خانه های ویلایی و استفاده از مصالح سبک با اولویت آمایش سرزمین(۳)
🔹نکته دیگر اینکه ما امروز حدود ۲۵ میلیون خانوار در کشور داریم و به همین تعداد هم خانه داریم. منتهی توزیع جمعیت و تمرکز حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر در شعاع ۵۰ کیلومتری تهران و به خصوص در استان البرز منجر به توزیع نامتوازن جمعیتی شده که بخش معظمی از آن ناشی از مهاجرت است و نه زاد و ولد.
اگر بر اساس سرشماری سال ۹۵ و با نرخ رشد جمعیت حدود ۱/۷ در تهران و حدود ۲/۶ در البرز و تشدید مهاجرت ها به خاطر خشکسالی در نیمه جنوبی کشور و نبود شغل در استان های حاشیه زاگرس پیش برویم بعید نیست تا ۱۴۱۰ یک سوم جمعیت کشور در دو استان تهران و البرز ساکن شوند. برای این موضوع سریعا چاره اندیشی کرد و یکی از راه حل های جدی ایجاد شهر های ساحلی جدید در سواحل مکران و در نقاط خوش آب و هوای کشور در حاشیه زاگرس است.
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
https://t.me/saleheskandari_ir
هدایت شده از خبر فوری
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
@AkhbareFori
🔺پوستر | جمهوری اسلامی ایران پرچمدار لاالهالااله
"تلاقی روز جمهوری اسلامی ایران با شبهای قدر"
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
https://t.me/saleheskandari_ir
اسکندری در گفتوگو با مهر:
🔺تعاونیها و سمنها شاه کلید مشارکت مردم در جهش تولید هستند
🔹تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: تعاونیها و سمنها شاه کلید مشارکت مردم در جهش تولید هستند.
🔹«صالح اسکندری» فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ تحت عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" اظهار کرد: مشارکت در پیشرفت کشور فرآیندی است که طی آن آحاد یک جامعه ظرفیتهای فردی و نهادی آشکار و پنهان خود را به منظور بهبود پایدار کیفیت زندگی، مدیریت منابع و تولید و توزیع عادلانه ثروت منطبق با اهداف ملی به میدان میآورند.
🔹وی با بیان اینکه مشارکت در جهش تولید یک پروژه دولتی نیست، گفت: مشارکت در پیشرفت کشور باید تبدیل به یک جنبش مردمی شود.
🔹این استاد دانشگاه با بیان اینکه امروزه مشارکت مساله کارآمدی دولت هاست، گفت: تجارب کشورهای مختلف نشان داده است که سیاستگذاری از بالا به پایین فقیر ترین افراد جامعه را روز به روز فقیر تر میکند و ثروتمندان را ثروتمند تر.
🔹متن کامل گفتگو اینجا👇
https://www.mehrnews.com/news/6065885/%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%B4-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
عضو شورای مرکزی شریان در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد؛
🔺پیشنهاد تشکیل «کمیسیون آینده» با همکاری مرکز پژوهشها در مجلس دوازدهم
🔹عضو شورای مرکزی شریان گفت: تشکیل «کمیسیون آینده» در مجلس جدید با حضور نمایندگان صاحب نظر و خبره در این حوزه با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس بسیار راهگشا است و جمهوری اسلامی ایران یکی از قدرت هایی است که در تصویرسازی نهایی از جهان آینده نقش بسزایی دارد.
🔹صالح اسکندری عضو موسس و شورای مرکزی شریان در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به بایدها و نبایدهای مجلس دوازدهم عنوان کرد: این بایدها و نبایدها باید طبق بند ۱۵ سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در موضوع قانونگذاری، تعیین اولویتهای قانونگذاری با محوریت گره گشایی از امور اجرایی کشور، اصول اجرانشده قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی نظام، برنامه پنج ساله توسعه و مطالبات مقام معظم رهبری باید صورت پذیرد. امروزه اغلب سندها و برنامههای راهبردی و اجرایی در کشورهای مختلف از جمله سند نقشه راه علم و فناوری ۲۰۵۰ چین و یا (۲۰۴۰ - ۲۰۱۶) کره جنوبی و برخی کشورهای اروپایی کاملا ماموریتگرا، مسئلهمحور و اولویتمدار است.
🔹متن گفتگو اینجا👇
https://www.ilna.ir/بخش-سیاسی-3/1459634-پیشنهاد-تشکیل-کمیسیون-آینده-با-همکاری-مرکز-پژوهش-ها-در-مجلس-دوازدهم
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 حال و هوای حرم حضرت علی (ع) در شب بیست و یکم رمضان
https://eitaa.com/saleheskandari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توصیه شهید بزرگوار، شهید زاهدی در جمع خانواده برای شب قدر امسال... التماس دعا
https://eitaa.com/saleheskandari_ir